blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 12 ως 18 Μαΐου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 12 ως 18 Μαΐου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό την εβδομάδα αυτή, μας βάζει να ακροβατούμε σε τεντωμένο σκοινί όσον αφορά τις σχέσεις, ενώ το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, τις κάνει δύσκολες, απαιτητικές και καχύποπτες.

Κριός
Η πορεία μίας σχέσης θα σε απασχολήσει την εβδομάδα αυτή, αφού πρόκειται να σε βγάλει από τα νερά σου, να σε δυσκολέψει και να βρεθείς να αντιμετωπίζεις ζήλειες και ψέματα. Μην το τραβάς στα άκρα, μόνο με διπλωματία θα ξεφύγεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Ένας φίλος γίνεται εραστής και τα πράγματα περιπλέκονται. Η νοοτροπία που έχεις απέναντι στις σχέσεις, σε αποξενώνει και σου δημιουργεί προβλήματα. Θα χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις, για να έχεις μαζί σου το άτομο που σε ενδιαφέρει. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμος
Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα σε περιμένει, αφού τα ερωτικά παιχνίδια δεν έχουν τελειωμό. Δεν μπορείς να διακρίνεις ποιος έχει αγνά για σένα αισθήματα, κάτι που σε δυσκολεύει. Το παρελθόν ανακατεύει αισθήματα μέσα σου και σε ταράζει. “Παίζει” ξαφνικός έρωτας στη δουλειά. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Καλές μέρες να κινηθείς επαγγελματικά και να επιβάλεις το δυναμισμό του μυαλού σου, μέσα από νέες ιδέες και εργασιακά πλάνα. Καλή ευκαιρία να επαναφέρεις οικονομικές εκκρεμότητες και να τις λύσεις εντελώς. Αν είσαι σε διαπραγματεύσεις διαζυγίου, πρόσεχε τους διακανονισμούς. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Θα σε απασχολήσουν οι φοβίες και οι εμμονές σου τις μέρες αυτές! Έχεις καταπιέσει συναισθήματα, κάνοντας πως δεν ασχολείσαι, αρκεί να κλείσεις θέματα πίσω σου. Αυτά ωστόσο παραμένουν ανοιχτά, ζητώντας από σένα το ξεκαθάρισμα. Μη φοβηθείς να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον εαυτό σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Νιώθεις την ανάγκη να επανακτήσεις την επικοινωνία σου με κάποιον που θεωρείς πως αδίκησες, πάνω σε μια διαφορά απόψεων! Θα κάνεις κάποιες υπερβολές στα οικονομικά σου ή μπορεί να δώσεις δανεικά και αυτό θα σε βγάλει εκτός ελέγχου! Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Το άτομο με το οποίο έχεις σχέση, αρχίζει να σε κουράζει με τις απαιτήσεις του. Παράλληλα, ασχολείσαι με οικογενειακά θέματα, που μόνο άγχος σε γεμίζουν. Αν αποδεχτείς το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο που πρόσφατα σε κέρδισε, τότε η ζωή σου θα γίνει ευκολότερη. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Περνάς σε μια φάση αλλαγής της επαγγελματικής σου πορείας και αυτό σε γεμίζει ανασφάλεια. Παράλληλα, το ταίρι σου σε πιέζει για κάποιες καταστάσεις, τη στιγμή που εσύ δεν θες να αντιδράσεις καθόλου. Είναι σημαντικό να βαδίσεις με το ρυθμό σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Θα έχεις την ευκαιρία να κινήσεις οικονομικά θέματα, που τον τελευταίο καιρό είχαν παγώσει και σε προβλημάτιζαν. Ένα άτομο σε προσεγγίζει, δείχνοντάς σου πως η ευχαρίστηση θα πρέπει να είναι μέρος της ζωής σου, όσα ζόρια και να έχεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Στριμωγμένα θα είναι κάπως τα πράγματα για σένα την εβδομάδα αυτή. Θα πρέπει να συγκρατήσεις αισθήματα, τη στιγμή που σου έρχεται να ξεσπάσεις, και να δείξεις υπομονή σε θέματα που σε κάνουν να βγαίνεις εκτός εαυτού. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Θέματα επαγγελματικής πορείας φέρνει στην επιφάνεια η Πανσέληνος την εβδομάδα αυτή. Κάποιοι θα σε δυσκολέψουν, κάνοντάς σου ένα είδος εργασιακού πολέμου, αλλά δεν υπολόγισαν τις ικανότητές σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Φαίνεται πως είσαι σε ετοιμότητα να περάσεις στην επόμενη φάση τη σχέση σου, αλλά τελευταία στιγμή η συνταγή χαλάει. Άσε χρόνο και επικεντρώσου στα εργασιακά σου. Μια επίσκεψη από μακριά σε αναστατώνει. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-05-2014 00:00:00