Quantcast
blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 13 ως 19 Οκτωβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 13 ως 19 Οκτωβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Ο ανάδρομος Ερμής εξακολουθεί να μας αναστατώνει, βάζοντας μπλοκάρισμα σε επικοινωνίες . Η ανάγκη μας για έρωτα, σκοντάφτει στην αδυναμία να τακτοποιήσουμε τα συναισθήματά μας.

 
Κριός
O ανάδρομος Ερμής αγγίζει τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων, βοηθώντας σε να φέρεις στο επίκεντρο το βασικό πρόβλημα ασυνεννοησίας με το ταίρι σου. Αν πρόκειται για αναθέρμανση σχέσεων, θα μπεις σε σοβαρά διλήμματα. Με τον Ερμή ανάδρομο οι σχέσεις δοκιμάζονται. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μια αδιευκρίνιστη κατάσταση, που σε ανησυχεί. Αν και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις, ωστόσο θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις για το πώς να διαχειριστείς διάφορες καταστάσεις. Απόφυγε τις ρήξεις και την έκθεσή σου σε άτομα που δε γνωρίζεις καλά. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Δίδυμοι
Τα προσωπικά σου και ο τρόπος που τα χειρίζεσαι, φαίνεται να έχουν ενοχλήσει άτομα του περιβάλλοντός σου. Νιώθεις πως σε κάθε σου προσπάθεια πρέπει να παλέψεις με δράκους και τίποτα δε σου χαρίζεται. Ένα άτομο θα προσπαθήσει να σου βάλει τρικλοποδιές και θα διαδώσει ψευδή πράγματα. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας έως 19 Οκτωβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Καρκίνος
Χωρίς αναστολές και φοβίες θα κινηθείς τις μέρες αυτές, σχετικά με την ερωτική σου ζωή, προσπαθώντας να εισχωρήσεις σε ξένες ζωές, κάτι που φυσικά θα έχει το αντίτιμό του. Επαγγελματικά, κινήσου έξυπνα και εκμεταλλεύσου ευκαιρίες που έρχονται. Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες; Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στο μέλλον σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Προσπαθούν να σε αποθαρρύνουν κάποιοι, όσον αφορά μια απόφασή σου σχετικά με την επιλογή σου, την ερωτική ή την επαγγελματική, τονίζοντάς σου συνεχώς τα μειονεκτήματα της κίνησής σου. Εσύ από την άλλη, μην επηρεαστείς, αλλά επιδώσου σε απολαύσεις, όπως είναι η κοινωνικότητα, τα ταξίδια και το άνοιγμα στο εξωτερικό ή σε κάτι καινούργιο. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Στον ερωτικό τομέα διαπρέπεις και αυτό σε ηρεμεί αρκετά, απομακρύνοντας τις ανασφάλειές σου. Έχεις όρεξη για δημιουργία, είτε μέσα από τη δουλειά, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιοι θα ασχοληθούν με το θέμα των απογόνων ή και με ένα επόμενο βήμα με το σύντροφο. Τι άλλο θα έρθει αυτή την εποχή στη ζωή σου; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Το sms της εβδομάδας έως 19 Οκτωβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Έχεις ίσως μετανιώσει για τη συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφο ή απέναντι σε δικά σου άτομα. Και ενώ προσπαθείς να επαναφέρεις τη τάξη, κάτι γίνεται και σε αναστατώνει. Αποδέξου πως και οι άλλοι δεν είναι θύματα των αποφάσεών σου και όλα καλά θα πάνε. Επαγγελματικά, κάπου είσαι σε σύγχυση. Για να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον σου στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Σκορπιός
Στα οικονομικά θα διακρίνεις ένα κομφούζιο, που αν δε προσέξεις, θα χάσεις κάθε έλεγχο. Στη σχέση σου καλό θα είναι να χτίσεις οικειότητα και εμπιστοσύνη, ενώ από την άλλη μη δίνεις θάρρος σε άτομα, για τα οποία δεν ενδιαφέρεσαι ερωτικά. Για να μάθεις όλη την αλήθεια για τις σχέσεις σου στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Τοξότης
Περίοδος συμβιβασμών είναι αυτή που διανύεις, αφού θα χρειαστεί να υπομείνεις κάποιες καταστάσεις, γιατί βρίσκεσαι σε αδύναμη θέση να αμυνθείς. Η σχέση σου αφήνει κάποια πικρή γεύση, όσο τουλάχιστον η επικοινωνία σου με το έτερον ήμισυ είναι προβληματική. Μην φτάνεις στα άκρα. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας έως 19 Οκτωβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Αιγόκερως
Δε συγχωρείς τον εαυτό σου που δείχνει αδυναμία μπροστά σε ένα αγαπημένο πρόσωπο και του παραχωρείς τα πάντα. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις στέγη ή δουλειά, μη βιαστείς. Μία είδηση σε βρίσκει κάπως απροετοίμαστο και θα χρειαστείς συμπαράσταση από φίλους. Οι αστρολόγοι του Myastro θα σε κατευθύνουν για τις αποφάσεις σου. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Υδροχόος
Μία έντονα κοινωνική εβδομάδα αυτή που έρχεται, με απρόοπτα γεγονότα, ένα ταξίδι, μία συνάντηση με άτομο από το παρελθόν και μια απρόσμενη πρόταση. Παράλληλα, κάτι θα δώσει την αφορμή να αναθεωρήσεις μια σχέση, η οποία τελευταία σε κούρασε. Τη λύση για τα προβλήματα στις σχέσεις σου έχουν οι αστρολόγοι του Myastro. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Ιχθείς
Σκέφτεσαι να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στον επαγγελματικό τομέα, αλλά διστάζεις. Αν βρίσκεσαι σε διαμάχη με κάποιο άτομο, κάλυψε τα νώτα σου. Είσαι ευάλωτος το διάστημα αυτό. Πρόσεχε τα οικονομικά σου και αν υπάρχουν εκκρεμότητες στον τομέα αυτό, φρόντισε να τις διευθετήσεις. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-10-2014 12:09:00