blank
 
blank

Το SMS της Μεγάλης Εβδομάδας, 14 ως 20 Απριλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της Μεγάλης Εβδομάδας, 14 ως 20 Απριλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η εβδομάδα ξεκινά, με την σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό, εγκαινιάζοντας μία περίοδο προσαρμογής σε δύσκολες σχέσεις, ενώ η σύνοδός της με τον Άρη τονίζει πως πρέπει να γίνουν αλύπητα ξεκαθαρίσματα, με σκοπό την προσωπική μας εξέλιξη.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Κριός
Η Έκλειψη της 15ης Απριλίου, σε σύνοδο με τον Άρη, σε πιέζει να ξεκαθαρίσεις το ομιχλώδες τοπίο των σχέσεων στη ζωή σου και να προχωρήσεις σε περικοπές ατόμων και μειώσεις γνωριμιών. Οι εργασιακές σχέσεις θα είναι επίσης δύσκολες, αλλά θα απαλλαγείς από πιεστικές συμπεριφορές. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Νιώθεις σα να βροντάς σε ερμητικά κλειστή πόρτα, ενώ η Έκλειψη στα εργασιακά σου και τις καθημερινές σου τριβές, επιβαρύνει τα πράγματα, κάνοντάς σε να θες να φύγεις από τετριμμένα και κουραστικά σενάρια. Πρόσεχε την υγεία σου και μια ενδεχόμενη υπερκόπωση. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Δίδυμος
Επιδίδεσαι σε απολαύσεις, καλοπέραση και τις γλυκιές πλευρές της ζωής, με άρνηση να πάρεις πάνω σου προβλήματα και σκοτούρες. Τις μέρες αυτές ερωτεύεσαι, ταξιδεύεις, αφήνεσαι και αισιοδοξείς, παρά κάποιες αντιξοότητες. Αν είσαι σε σχέση, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την κοινή ζωή σας και να ελέγξεις τη συμβατότητά σας. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Θέματα με την οικογένεια θα αντιμετωπίσεις, τις μέρες αυτές, την οποία αμφισβητείς και της οποίας την ασφάλεια απορρίπτεις, γιατί σε πνίγει. Θα ενοχληθείς αν τους αφήσεις να ανακατεύονται στη προσωπική σου ζωή χωρίς διακριτικότητα, οπότε καλό θα ήταν να τους κάνεις μια υπενθύμιση του ρόλου τους. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Λέων
Οι σχέσεις σου και όλα όσα πιστεύεις και θεωρείς δεδομένα, περνάνε κρίση τελευταία. Η διάθεσή σου μεταβάλλεται, οι επαφές σου αλλάζουν, μετασχηματίζονται και χωρίζονται σε κατηγορίες, ενώ ο έρωτας θα πρέπει να περάσει μέσα από τη λογική σου πρώτα και να σε πείσει. Το καλό είναι πως θα απαλλαγείς από ανούσιες παρουσίες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Με την οικονομική κατάσταση θα ασχοληθείς τις μέρες αυτές, αναζητώντας νέες πηγές εσόδων και αποχαιρετώντας τους παλιούς τρόπους που χρησιμοποιείς για να καλύψεις τις ανάγκες σου, αφού βλέπεις πως ίσα που σε κρατάν πάνω από την επιφάνεια του νερού. Σκοπός είναι να μελετήσεις κάθε πρόταση με προσοχή. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Οι μέρες φέρνουν μια αβεβαιότητα γύρω από τα ερωτικά σου, αφού δεν υπάρχει σιγουριά και εξέλιξη στα ζητήματα που θέλεις. Τη μία αποζητάς την ελευθερία σου, την επομένη μια σταθερή αγκαλιά να σε κλείσει μέσα της. Επίσης, οι πειρασμοί που εμφανίζονται, θα σε κλονίσουν όσον αφορά στη πίστη σου σε κάποιον. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Η Έκλειψη σου πέφτει κάπως δύσπεπτη, αφού φέρνει στην επιφάνεια όλες σου τις ενοχές, τους φόβους μοναξιάς και την απώλεια ελέγχου σε καταστάσεις, κάτι που σε τρελαίνει δηλαδή. Βάδισε μπροστά, με τους λίγους αλλά καλούς συμπαραστάτες, γιατί ο συρφετός έτσι και αλλιώς θα φύγει από το προσκήνιο της ζωής σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Με εντατικοποιημένες προσπάθειες σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, να προσπαθείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου στη δουλειά, σε εξετάσεις, στις υποχρεώσεις, στη σχέση, στην καθημερινότητα. Η Έκλειψη θα σε ταλαντεύσει όσον αφορά στη πίστη σου στον εαυτό σου, αλλά και θα δοκιμάσει τις αντοχές σου. Keep walking! Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Να είσαι σε ετοιμότητα να ακούσεις ή να δεχτείς αποφάσεις δικών σου ατόμων, που ίσως δεν εγκρίνεις, αλλά δεν γίνεται να εμποδίσεις. Παράλληλα, οι ανακατατάξεις στη δουλειά θα σε επηρεάσουν, οπότε δεν ωφελεί τη στιγμή αυτή να αντιδράσεις. Απλώς περίμενε να βρεις τη κατάλληλη ευκαιρία. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Μια συναισθηματική έλλειψη θα νιώσεις τις μέρες που έρχονται, την οποία θα κοιτάξεις να καλύψεις με έντονη κοινωνική ζωή, επιφανειακές γνωριμίες και παρέες από το πουθενά. Δε χρειάζεσαι δεκανίκια, οπότε μην αναλώνεσαι άδικα σε ανούσια υποκατάστατα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Αν είχες για δεδομένα κάποια πράγματα, όσον αφορά στην εξέλιξη μιας δουλειάς, ή τις οικονομικές απολαβές, αυτά ανατρέπονται και σε βάζουν σε αναζήτηση νέων προοπτικών. Μάζεψε πληροφορίες, κάνε γνωριμίες και αναθέρμανε παλιές επαφές, θα σου χρειαστούν. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-04-2014 00:00:00