Quantcast
blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 14 ως 20 Ιουλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 14 ως 20 Ιουλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Το μεγάλο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας, είναι η είσοδος του Δία στο Λέοντα, προσφέροντας μας άπειρες προοπτικές και ένα μεγάλο κομμάτι από τη χαμένη μας αισιοδοξία.

Κριός
Ανανέωση και φρεσκάδα στις σχέσεις σας, να περιμένετε την εβδομάδα αυτή. Κάποιοι θα σκεφτείτε να πάτε ένα βήμα μπροστά στη σχέση, μέχρι την επισημοποίηση ή έστω να φύγετε μαζί διακοπές, για πρώτη φορά. Ξεκινά ένας κύκλος με επιτυχημένα επαγγελματικά σχέδια. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529. 
 
Ταύρος
Μια περίοδος για εσάς, κατά την οποία θα τολμήσετε να εγκαταλείψετε τη σιγουριά του πατρικού σπιτιού και να ανοίξετε τα δικά σας φτερά. Ίσως συζήσετε με το σύντροφό σας ή βρείτε το δικό σας σπίτι. Προσοχή στις οικογενειακές ισορροπίες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Μία έντονη εβδομάδα, κατά την οποία η επικοινωνιακή σας ικανότητα γίνεται ακόμα πιο έντονη. Οι γνωριμίες έχουν σκοπό την επαγγελματική σας προώθηση και αποκατάσταση, ενώ οι συνθήκες στον ερωτικό τομέα βελτιώνονται, με μια ξαφνική αλλαγή ή απόφαση. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Μία πολύ θετική εβδομάδα για το ζώδιό σας, παρά τις υποχρεώσεις. Οι επιτυχίες και οι ηθικές ανταμοιβές σας φτιάχνουν τη διάθεση. Νέα άτομα εισβάλουν στη ζωή σας, δείχνοντας σας ένα μονοπάτι απάτητο, ενδιαφέρον και ριψοκίνδυνο. Follow your heart! Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Παίζετε με τους ανθρώπους, τον έρωτα, τις ευκαιρίες και την τύχη σας την εβδομάδα αυτή. Στη δουλειά θα χρειαστεί να προσεγγίσετε άτομα με διπλωματία και με κλειστά τα χαρτιά σας, ενώ στον έρωτα αφεθείτε στη στιγμή και τη διάθεση και όπου σας οδηγήσει. Για καλό θα είναι. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Δημιουργία και παραγωγικότητα, σας χαρακτηρίζουν την εβδομάδα αυτή. Η ερωτική ζωή, ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, φλέγεται και ανανεώνεται. Θέστε σε εφαρμογή σχέδια, που ανταποκρίνονται στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται, ενώ έχετε εύνοια σε ό,τι αφορά δάνεια, επιστροφές και διατροφές. Παράλληλα, μια τυχαία συνάντηση θα σας αναστατώσει ίσως περισσότερο απ’ ό,τι περιμένατε. Με το σύντροφο επιθυμείτε να βρείτε μια ουσιαστική ένωση και κοινούς σκοπούς. Το καλοκαίρι αυτό θα είναι καθοριστικό. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Μία έντονη εβδομάδα, ερωτικά και εργασιακά, αφού ενδέχεται τα δύο αυτά να τα συμπεριλάβετε σε ένα πακέτο, ξεκινώντας περιπετειούλες στο χώρο της δουλειάς σας. Όσοι είστε σε σχέση, θα περάσετε από ένα ξεκαθάρισμα, πριν φύγετε διακοπές. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Πολλοί θα γνωρίσετε έναν έντονο έρωτα αυτό το καλοκαίρι. Κάποιοι άλλοι θα έχετε επαφές με εξωτερικό, οι οποίες θα καθορίσουν την μετέπειτα πορεία σας. Ποντάρετε στη τύχη τις μέρες αυτές, συνεχίζει να σας χαμογελά. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Με αυτοπεποίθηση και ερωτική αναστάτωση ξεκινά η εβδομάδα αυτή. Μην ανακοινώνετε λεπτομέρειες των σχεδίων σας, γιατί δεν έχουν όλοι καλούς σκοπούς. Δώστε προσοχή στην υγεία, αποφεύγοντας τις υπερβολές στις διακοπές. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Υποστήριξη από οικογένεια και φίλους απολαμβάνετε την εβδομάδα αυτή. Ο έρωτας θα σας απασχολήσει, ενώ μια απρόοπτη συνάντηση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Πίσω από μια επαγγελματική πρόταση, ίσως κρύβεται μια μεγάλη ευκαιρία. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Η εύνοια είναι μεγάλη τις μέρες αυτές, οπότε προσπαθήστε να αποκομίσετε οφέλη από τον εργοδότη και το περιβάλλον σας. Μια ιδέα που έχετε, θα βρει υποστηρικτές και οπαδούς. Αν σας απασχολεί η πορεία της σχέσης σας, τώρα θα δοθεί μια οριστική λύση. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-07-2014 00:00:00