blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 19 ως 25 Μαΐου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 19 ως 25 Μαΐου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους την εβδομάδα αυτή, προμηνύει ένα μήνα αισιοδοξίας, επικοινωνίας και ανεπιτήδευτου παιχνιδιού. Ο χορός της Άνοιξης συνδυάζεται με την έξαρση του φλερτ, του ανέμελου έρωτα και των παράλληλων καταστάσεων.

Κριός
Η εβδομάδα σε βρίσκει σε ένταση, να προσπαθείς να ελέγξεις τα αισθήματά σου απέναντι σε ένα πρόσωπο. Όσο και να ζορίζεις καταστάσεις, αν αυτές δεν προχωράνε, θα καταλάβεις πως απλά το χρόνο σου χάνεις. Στρες, με κάποιο φιλικό πρόσωπο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Σε ένα συναισθηματικό χάος θα βρεθείς τον εβδομάδα που έρχεται, ενώ η Αφροδίτη εκεί που είναι, φροντίζει να σου περνάει μπερδεμένα μηνύματα. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε καταστάσεις που σε φθείρουν και σε ρίχνουν ψυχολογικά, αλλάζοντάς τις, ώστε να μην επιβαρύνεις την υγεία σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Κάπου έχεις κουραστεί να παρακολουθείς τη ζωή σου να περνά από μπροστά σου και εσύ να πλήττεις. Θα πρέπει να ανταποκριθείς σε ευθύνες κι αλλαγές, κάτι δύσκολο για σένα, αλλά να ξέρεις πως μαζί θα έρθουν και οι υποσχέσεις, οι ανταμοιβές και οι εκπλήξεις, αποζημιώνοντάς σε. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Θα βρεθείς να ξεκαθαρίζεις κάποια θέματα με το σύντροφο και να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους. Έχεις κουραστεί από την επανάληψη των καταστάσεων και πολύ θα ήθελες να αλλάξεις ζωή και οτιδήποτε σε κουράζει. Απόφυγε τις διενέξεις και τις κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Θα χρειαστεί να δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις, έστω και αν αυτό έχει κάποιο αντίκτυπο στο περιβάλλον σου. Η εργασία σε προβληματίζει, γιατί νιώθεις πως δεν ανταμείβεσαι αρκετά, σε σχέση με αυτά που προσφέρεις. Μην αφήσεις τη καθημερινότητα να σε φθείρει. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Ένα θέμα ερωτικό επανέρχεται και εκεί που θεωρούσες πως είχες ησυχάσει, το παρελθόν συνεχίζει να σε προβληματίζει. Σκέψου πολύ, πριν δώσεις την έγκρισή σου σε πρόσωπα από το παρελθόν να ξαναέρθουν στη ζωή σου. Στη δουλειά σου μην προκαλείς, γιατί θα θεωρηθεί αλαζονεία. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Την εβδομάδα αυτή μάλλον κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομακρύνεις όποιον σου δημιουργεί άγχος. Θέλεις χρόνο να ξεκαθαρίσεις τις γνωριμίες και να αφήσεις κοντά σου αυτούς, που δίνουν βάθος και νόημα στη ζωή σου. Πιεστική εργασιακή πραγματικότητα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Με αλλαγές στα σχέδια και το εργασιακό πλάνο, θα πρέπει να συμβιβαστείς την εβδομάδα αυτή. Φόρτιση συναισθηματική για αρκετές μέρες, όμως ο σύντροφός σου θα σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου. Μία απόδραση κάπου μακριά και η έλλειψη υπερβολών στη συμπεριφορά, είναι η καλύτερη συνταγή. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Προσπαθείς να κάνεις τη θέση σου πιο ισχυρή και να επιβληθείς στον έρωτα και την εργασία. Μόνο που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την εσωτερική δύναμη που έχεις, ώστε να αντιμετωπίσεις άτομα, τα οποία αλλιώς κινούνται απ’ ό,τι περίμενες ή σου είχαν υποσχεθεί. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Δε χρειάζεται να καλύπτεις τις φιλοδοξίες σου, ούτε να απολογείσαι σε λάθος άτομα, για τα σχέδιά σου. Η υποκρισία κάποιων κοντινών σου ατόμων, μπορεί να σε τρομάξει και να σε κάνει για ένα διάστημα απαισιόδοξο. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Αν βλέπεις πως αδυνατείς να τα βγάλεις πέρα με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, τότε ξεκαθάρισε τη θέση σου και μην κουράζεις τον εαυτό σου. Η επιθετικότητά σου οφείλεται στην αδυναμία σου να ανταποκριθείς τον καιρό αυτό σε κάποιες πιεστικές καταστάσεις. Μη νιώθεις άσχημα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Ξεσηκώνεσαι με νέα πλάνα και υποσχέσεις, ενώ ξέρεις πως δεν υπάρχει η ανάλογη στρατηγική, που θα σε προφυλάξει από ένα φιάσκο. Μην πιέζεις τον εραστή σου να σου δηλώσει την σταθερότητα των προθέσεων του. Αντ’ αυτού, πέρνα στην ανεξαρτητοποίηση και θα δεις τον άλλον να ακολουθεί. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-05-2014 00:00:00