blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 2 ως 8 Νοεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 2 ως 8 Νοεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Πρόκειται για μία ευνοϊκή εβδομάδα, αφού η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη, στην Παρθένο θα φέρει κοντά μοναχικές καρδιές, θα γεφυρώσει διαφορές, ενώ η ματιά στη ζωή θα γίνει αισιόδοξη, βλέποντας πρωτίστως τις ομορφιές της.
 
Κριός
Η καθημερινότητά σου ομορφαίνει, καθώς βρίσκεις λόγους να χαίρεσαι τη κάθε μέρα, ενώ καταστάσεις που σε γέμιζαν άγχος και ανασφάλεια υποχωρούν, αφού εξισορροπείς με επιτυχία. Η εργασία σου παίρνει μια πιο ανεκτική και ενδιαφέρουσα μορφή, προσφέροντάς σου ανταλλάγματα και λόγους να συνεχίσεις να της είσαι αφοσιωμένος.
 
Ταύρος
Νιώθεις πως σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σου τις μέρες αυτές, ενώ πρέπει να φανείς ανθεκτικός σε διαπραγματεύσεις και συνεργασίες. Στον ερωτικό τομέα, καλό θα ήταν να μην πιέσεις το σύντροφο, ούτε να του θέτεις τελεσίγραφα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη θα σου δώσει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, αρμονικά και αισθησιακά τις μέρες αυτές.
 
Δίδυμοι
Ωραία πράγματα συμβαίνουν τις μέρες αυτές, τα οποία αφορούν το σπίτι και το χώρο της οικογένειας. Ίσως ετοιμάζεσαι να κάνεις τη δική σου φωλιά ή να πέσεις με τα μούτρα στην ανανέωση του χώρου σου. Παράλληλα, θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς με το άτομο της καρδιάς σου, μακριά από επιρροές και παρεμβάσεις τρίτων.
Καρκίνος
Ενδιαφέρουσα προβλέπεται η εβδομάδα αυτή, αφού η κυβερνήτριά σου Σελήνη, θα περάσει από τη σύνοδο του Άρη με την Αφροδίτη, ευνοώντας σε. Ερωτικά ζητήματα, κοινωνικές επαφές και οικονομικές δοσοληψίες, έχουν καλή έκβαση, γεγονός που σε ευχαριστεί. Ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σου θα σε απασχολήσει με τη συμπεριφορά σου.
 
Λέων
Την ευκαιρία να επανεξετάσεις τη σχέση σου θα έχεις την εβδομάδα αυτή, με τη πρόθεση να επαναφέρεις την εμπιστοσύνη, απομακρύνοντας περιττούς συμβιβασμούς και εμπόδια, που σας απομακρύνουν. Ίσως υπάρξει νέα γνωριμία στη ζωή σου, η οποία και θα αποτελέσει το φως και τη χαρά για το επόμενο διάστημα.
 
Παρθένος
Η τυχερή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σου, δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάποιες επιθυμίες σου, να αποκτήσεις κοινωνική εύνοια και να προχωρήσεις επαγγελματικά και προσωπικά. Ίσως σε χαροποιήσει κάποια επανασύνδεση ερωτική ή μία ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο που δεν το περιμένεις.
 
Ζυγός
Νιώθεις να κινούνται κάποια άτομα παρασκηνιακά και όλο αυτό σε αναστατώνει, κλέβοντάς σου ώρες γαλήνης. Παράλληλα, έχεις την πεποίθηση πως σπαταλιέσαι σε λάθος δρόμους, κάποια ταλέντα σου δεν βρίσκουν αναγνώριση, ενώ μία σχέση έχει κάνει ένα κύκλο ζωής. Ωστόσο, θα βρεις ευκαιρίες να αλλάξεις ό,τι σε απογοητεύει, να καλλιεργήσεις μία ικανότητά σου και να γεφυρώσεις τις διαφορές με το σύντροφό σου.
 
Σκορπιός
Με τον Ερμή να τριγωνίζει το Ποσειδώνα την εβδομάδα αυτή, λίγες είναι οι πιθανότητες να αποτύχεις σε ό,τι κάνεις, ενώ παρακινείσαι από ένα όραμα, έχοντας μοναδικές εμπνεύσεις. Παράλληλα, η φαντασία θα δουλέψει υπέρ σου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις στον έρωτα. Μία επιθυμία σου σχετικά με την οικογένεια, θα βρει τρόπο να γίνει πραγματικότητα.
 
Τοξότης
Η συγκεκριμένη εβδομάδα σε βάζει σε σκέψεις, όσον αφορά ένα εργασιακό ή ένα ερωτικό θέμα. Βρίσκεσαι σε δίλημμα, μην ξέροντας πώς να κινηθείς για να μη χαλάσεις τη καρδιά κανενός. Κάποιες σκοτούρες στο σπίτι, σε κάνουν να εστιάσεις με ζήλο στη δουλειά, αφήνοντας προσωπικά ζητήματα άλυτα. Μην αναλώνεσαι με ασήμαντα, προσπάθησε να θέσεις τις προτεραιότητές σου.
 
Αιγόκερως
Με μεγάλα σχέδια ξεκινά η εβδομάδα αυτή και σε βρίσκει σε μία κατάσταση ανασυγκρότησης δυνάμεων και επανασύνδεσης ερώτων, που μπορεί να χαθήκαν πάνω σε μια επιπόλαιη στιγμή. Ο Ερμής στο Σκορπιό σε παρακινεί να κρατήσεις εχέμυθη στάση, με μία δόση δυσπιστίας και καχυποψίας. Αν πρόκειται για συνεργασίες, αυτό είναι δεκτό, αν πρόκειται για έρωτες όμως, τότε δύσκολα θα κερδίσεις κάτι. Αφέσου στη σύνοδο Αφροδίτης- Άρη, ώστε να ομορφύνεις τις στιγμές σου.
 
Υδροχόος
Την εβδομάδα αυτή, θα καταλάβεις πως όταν κάνεις κινήσεις χωρίς σκέψη, θα πρέπει να αναλάβεις εξ ολοκλήρου τις ευθύνες σου. Ίσως κάποιοι προσπαθούν να βάλουν σε περιορισμό τον αυθορμητισμό σου και τα ρίσκα που παίρνεις. Δοκιμάζεις την ανοχή των άλλων γύρω σου, σαν να αναζητάς την διαρκή επιβεβαίωση. Σκέψου τις επιθυμίες του συντρόφου σου και μη δρας μόνο με γνώμονα το δικό σου συμφέρον.
 
Ιχθείς
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις το τυχερό άγγιγμα της συνόδου μεταξύ του Άρη και της Αφροδίτης, η οποία θα βελτιώσει τα ερωτικά σου και θα σου δώσει τη χαρά να γεφυρώσεις διαφορές και να αποδιώξεις οριστικά παρεξηγήσεις από τη ζωή σου. Επίσης, θα βρεις πόρτες ανοιχτές, όσον αφορά κοινωνικά σχέδια και επαγγελματικές φιλοδοξίες.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-11-2015 13:49:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι