blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 2 ως 8 Σεπτεμβρίου 2013. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 2 ως 8 Σεπτεμβρίου 2013. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να περνά στον Λέοντα, φέρνοντας απαιτήσεις και φιλοδοξίες σε πρώτη θέση. Παράλληλα, το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο θα μας εξυψώσει πνευματικά και πρακτικά, οδηγώντας μας σε αναζήτηση της αλήθειας, ενώ μας οπλίζει με εξαιρετική δύναμη να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δύσκολο τόλμημα και σε δυνατούς έρωτες.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και δωρεάν προσωπικές προβλέψεις στο κινητό σου!

Κριός

Με τα επαγγελματικά θα ασχοληθείς την εβδομάδα αυτή, τα οποία δείχνουν να εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα σε επαναφέρει στο σκληρό κόσμο των διαπραγματεύσεων, θωρακίζοντας σε με πείσμα, πίστη και δύναμη.

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Ταύρος

Σχεδιάζεις να δώσεις προτεραιότητες στη ζωή σου, βάζοντας την σε ένα καλούπι, πριν ακόμα μπει το φθινόπωρο. Η Αφροδίτη, δυνατή και προστατευτική στο Ζυγό, σου παρέχει ό,τι χρειάζεσαι να ξεκαθαρίσεις, να γίνεις κατανοητός σχετικά με τις προθέσεις σου και να κερδίσεις επιτέλους την ηρεμία στον ερωτικό τομέα, που κάποτε θύμιζε στρατόπεδο.

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΤΑΥΡΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Δίδυμος

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Ξεκινάς με ορμητικότητα μια φάση στη ζωή σου, η οποία περιλαμβάνει τακτοποίηση των ερωτικών σου εκκρεμοτήτων, εξέλιξη στη δουλειά σου και επίτευξη μακροχρόνιων στόχων. Με σύμμαχο τον Ερμή στην Παρθένο λίγα είναι αυτά που δεν θα μπορέσεις να καταφέρεις, ενώ το επικοινωνιακό σου ταλέντο εντυπωσιάζει και ανοίγει πόρτες.

Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΔΙΔΥΜΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Καρκίνος

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Με πιο χαλαρή διάθεση την εβδομάδα αυτή, αφού ο Άρης έφυγε από τις πλάτες σου και μαζί, η ένταση του τελευταίου διαστήματος. Τώρα μπορείς να ονειρεύεσαι και να δημιουργείς χωρίς πίεση, αλλά και να σκεφτείς σοβαρά να στείλεις διακοπές το μυαλό σου, αφού μέσα του ακμάζουν κακές σκέψεις και σενάρια αποτυχίας.

Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΚΑΡΚΙΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Λέων

Με τον Ήλιο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις αρχές της εβδομάδας, νιώθεις την επίδραση που έχεις στους άλλους και την δύναμη που κατέχεις να επηρεάζεις τις ζωές τους. Αυτά που έχεις στο μυαλό σου θυμίζουν μια λίστα επιτυχίας, με ξεκάθαρους σκοπούς και σκληρές διαπραγματεύσεις. Ακόμα και στον έρωτα.

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΛΕΩΝ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Παρθένος

Οι ερωτικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν, ειδικά όταν βλέπεις πως κάποιες εκπνέουν, γιατί δεν έχουν άλλο περιεχόμενο και ενδιαφέρον πλέον για σένα. Ούτε υπάρχει όφελος να ξαναγυρίσεις σε ανθρώπους που έχεις απορρίψει, μόνο και μόνο για να βρεις μια αγκαλιά. Ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει να φέρεσαι καχύποπτα, αναβιώνεις τις φοβίες σου και θεωρείς πως όποιος έρχεται κοντά σου, ζητά κάτι να πάρει.

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΠΑΡΘΕΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Ζυγός

Η Αφροδίτη σου δίνει λάμψη, κύρος, γοητεία και φροντίζει να βρίσκεις ευρεία αποδοχή. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στον ενδέκατο οίκο σου, θα σε ωθήσει σε μια υπερβολική έκθεση στον έξω κόσμο, στον οποίο εσύ για να εξυπηρετήσεις σκοπούς, θα προάγεις τη σεξουαλικότητά σου, την ακαριαία αντίδραση σε εχθρικές προθέσεις και τη διπλωματική σου ικανότητα.

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΖΥΓΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Σκορπιός

Επαγγελματική πίεση προβλέπεται, μαζί με μια ετοιμοπόλεμη κατάσταση από μέρους σου, καθώς είσαι οπλισμένος να ανταποδώσεις πυρά. Η προβληματική επικοινωνία με άτομα που έχουν μια εξουσία στη ζωή σου, είτε είναι το αφεντικό σου, είτε πολύ δικά σου άτομα, σε βγάζει από την πολυπόθητη ισορροπία. Ωστόσο, στο τέλος πάλι θα επιβάλεις το δικό σου.

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΣΚΟΡΠΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Τοξότης

Θα πρέπει να περάσεις σε πιο άμεσα και πρακτικά σχέδια και να πάψεις να τα κρατάς σε ένα τόσο θεωρητικό επίπεδο, χωρίς θεμέλια και σταθερότητα. Έχεις όλες τις προϋποθέσεις να πετύχεις στόχους, να φέρεις τα εργασιακά εκεί που εσύ θέλεις και χειριστείς το άτομο της καρδιάς σου, όσο και όπως επιθυμείς.

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΤΟΞΟΤΗΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Αιγόκερως

Επικεντρώνεσαι σε θέματα ερωτικά, δίνοντας την ευκαιρία στη καρδιά σου να χαρεί, αφού επιτέλους χαλαρώνεις από τις εξωτερικές πιέσεις. Το άτομο στο οποίο χαρίζεις τον περισσότερο χρόνο σου, ανταποδίδει και σου αποδεικνύει πως δεν έχουν όλοι αιμοβόρους σκοπούς απέναντί σου.

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Υδροχόος

Αποχαιρετάς σχέσεις και γνωριμίες, οι οποίες δε συμβάλλουν στην εξέλιξη που εσύ ζητάς και σε είχαν δυσκολέψει το τελευταίο διάστημα. Το μάθημα που πρέπει να πάρεις είναι πως πρέπει να επικεντρώνεσαι σε αυτό που σε κάνει πιο δυνατό, σε φέρνει πιο κοντά στα δικά σου πρότυπα ευτυχίας και στο τέλος της ημέρας, πέφτεις με μια εσωτερική ευχαρίστηση στο κρεβάτι σου.

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΥΔΡΟΧΟΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Ιχθείς

Σαν από λήθαργο επανέρχεσαι ξανά, αφού είχες αμελήσει υποχρεώσεις και πράγματα, πάντα με την ελπίδα να διευθετηθούν από μόνα τους. Αυτό σε γεμίζει με ενοχές και ξεκινάς μια κόντρα με το χρόνο να προλάβεις ό,τι μπορείς. Παράλληλα, τα εργασιακά σου απαιτούν ολοκληρωτική παρουσία από σένα, αλλιώς άλλοι θα πάρουν τα εύσημα.

Δες επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο σου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΙΧΘΕΙΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).


(*) Οι χρήστες αποδέχονται να λαμβάνουν δωρεάν ενημερωτικά SMS στο κινητό τους.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2013 00:00:00