blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 22 ως 28 Ιουλίου 2013. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 22 ως 28 Ιουλίου 2013. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, αφήνουν το στίγμα τους στην εβδομάδα που ξεκινά. Απελευθερωτική τάση σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας και επανεκτίμηση σχέσεων, έρωτα, επιλογών και συνεργασιών, είναι τα επακόλουθα.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και δωρεάν προσωπικές προβλέψεις στο κινητό σου!

Κριός
Τις μέρες αυτές σε ενδιαφέρει να φτάσει η φήμη σου και η κοινωνικότητά σου σε υψηλό σκορ, αφήνοντας σοβαρά ζητήματα άλυτα, όπως είναι οι διενέξεις με το σύντροφο και η γενικότερη ασυνεννοησία στο περιβάλλον σου.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Ταύρος
Ξαναβρίσκεις τις απολαύσεις της ζωής, αφού η Αφροδίτη σε επαναφέρει στον ερωτισμό με σύνεση και μέτρο, όπως σου ταιριάζει δηλαδή. Τα εργασιακά θέματα θα σε απασχολήσουν για ένα διάστημα ακόμα, μέχρι να βρουν οριστική λύση.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΑΥΡΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Δίδυμοι
Εκτόνωσε την πίεση που νιώθεις, σε πράγματα που σου φέρνουν χαλάρωση και ψυχική ξεκούραση. Οι νέες σχέσεις που εισβάλουν δειλά στη ζωή σου, δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές που έχεις για νέες καταστάσεις, βοηθώντας σε να δεις κατά πόσο έχεις ωριμάσει.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΔΙΔΥΜΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Καρκίνος
Τις μέρες αυτές θα ανακαλύψεις πως η ζωή είναι πέρα από το πλαίσιο που κινείσαι, ανακαλύπτοντας νέα πράγματα, πρωτόγνωρα συναισθήματα και νέους κόσμους. Ωστόσο, θα ασχοληθείς ξανά με ένα άτομο από το παρελθόν, μιας και η Πανσέληνος ενεργοποιεί τέτοιες καταστάσεις.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΑΡΚΙΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Λέων
Βρίσκεσαι σε ένα συναισθηματικό κομφούζιο, αφού προσπαθείς να βγάλεις από μέσα σου αυτά που σε απασχολούν και σε καταπιέζουν. Αν η ψυχική σου κατάστασή σχετίζεται με ένα πρόσωπο, τότε σταμάτα να ριψοκινδυνεύεις την ισορροπία σου και μίλα ανοιχτά για το θυμό σου και τις σκέψεις σου.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΛΕΩΝ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Παρθένος
Η στάση σου απέναντι στο σύντροφό σου ενδέχεται να είναι κάπως άδικη, αφού λόγω πολλών υποχρεώσεων και φόρτου εργασίας, δεν αντιλαμβάνεσαι το αληθινό μέγεθος της συνέπειας της συμπεριφοράς σου. Δε σου λέει κανείς πως χρειάζεσαι εγχειρίδιο ευτυχίας, αλλά στην περίπτωση αυτή, φρόντισε να εστιάσεις στη σχέση σου, γιατί από εκεί θα αντλήσεις δύναμη.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΠΑΡΘΕΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Ζυγός
Η εβδομάδα αυτή έχει να κάνει με την οικογενειακή σου ζωή και με την αντιμετώπισή σου απέναντι σε αυτή. Προσπαθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα σε οικογένεια και ανοιχτό ορίζοντα, ενώ βλέπεις πως αυτά δύσκολα συμβαδίζουν. Βάλε σε μια σειρά τις επιθυμίες σου, ώστε να πραγματοποιηθούν ευκολότερα.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΖΥΓΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Σκορπιός
Η απαισιοδοξία σου οφείλεται στα στενά οικονομικά περιθώρια που σε σφίγγουν, ενώ δεν αφήνεις στιγμή να περάσει, που να μη σκεφτείς την κατάστασή σου. Τα ερωτικά σου τουλάχιστον υπόσχονται καλύτερες μέρες και θα σε ελευθερώσουν από την μισαλλοδοξία των ημερών.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΣΚΟΡΠΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Τοξότης
Σε προβληματίζει μία σχέση ή μία συνεργασία σου και πάνω στο άγχος σου για το πώς να τη χειριστείς, πέφτεις σε λάθη. Αφέσου και έχε εμπιστοσύνη στα άτομα που ήρθαν ξαφνικά στη ζωή σου, αν θες να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό, από το οποίο ενδέχεται να βγεις κερδισμένος.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΟΞΟΤΗΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Αιγόκερως
Ενώ ξέρεις ακριβώς τι ζητάς από τις σχέσεις σου, ωστόσο η προοπτική να το πάρεις, ξεμακραίνει. Δώσε στον άλλον να καταλάβει τι ακριβώς γυρεύεις από αυτόν, μην κρατάς μέσα σου μυστικά και προσπάθησε να αγνοήσεις τους ενδόμυχους φόβους, που σε παροτρύνουν να το βάλεις στα πόδια!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Υδροχόος
Η Πανσέληνος πάνω στο κεφάλι σου, σε βάζει σε μια διαδικασία εποικοδομητικής σκέψης: πώς αισθάνεσαι, τι σου φταίει, τι πρέπει να αλλάξεις, ποιον χρειάζεσαι να σε συντροφεύει. Ίσως νιώθεις πως δεν εισέπραξες όσα χρειαζόσουν, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΥΔΡΟΧΟΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Ιχθείς
Παρασύρεσαι από καταστάσεις που έχουν ήδη λήξει και έχουν αφήσει πίσω τους μια πικρή γεύση. Το να προσπαθείς να επαναφέρεις στη ζωή σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους, είναι παράτολμο για τη δική σου ακεραιότητα. Εστίασε σε νέες πηγές χαράς, αρμονίας και αγάπης, χωρίς τη σκιά του παρελθόντος.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΙΧΘΕΙΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-07-2013 00:00:00