blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 23 ως 29 Ιουνίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 23 ως 29 Ιουνίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο και της Αφροδίτης στους Διδύμους, δίνει μια πιο αισιόδοξη νότα, εν μέσω της αντίθεσης μεταξύ Άρη και Ουρανού, βοηθώντας να ρίξουμε φως σε υποθέσεις και προθέσεις.

Κριός
Με την αντίθεση του Ουρανού με τον Άρη να επηρεάζει τις σχέσεις σου και οτιδήποτε στο οποίο έχεις επενδύσει, έχεις πιστέψει και έχεις προσπαθήσει να δεσμεύσεις, θα βρεθείς να επιστρατεύεις όλες σου τις δυνάμεις, για να φέρεις τα πράγματα σε ίσιο δρόμο. Απόφυγε τις καλοστημένες παγίδες από φίλους και συνεταίρους. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Μπορείς τις μέρες αυτές να αξιοποιήσεις καταστάσεις υπέρ σου, βελτιώνοντας τα οικονομικά, αλλά και τα ερωτικά σου. Η Αφροδίτη, συνεργός σε θέματα καλοπέρασης και έρωτα, δε θα σε απογοητεύσει, αλλά θα φροντίσει για σημαντικές γνωριμίες. Παράλληλα, παλιές οικονομικές εκκρεμότητες ανακαλούνται στη ζωή και… σε ζητάνε. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Προσπαθείς να βρεις την άκρη του νήματος και να διευθετήσεις παρεξηγήσεις, λάθος χειρισμούς και να εξουδετερώσεις το νόημα κάποιων λόγων που ξεστόμισες, όταν ήσουν σε ένταση. Να θυμάσαι πως για μια ανακωχή με τον οποιοδήποτε, το βασικό είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτή να ψάξεις να βρεις την εβδομάδα αυτή. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Υποστήριξη από φίλους θα βρεις τις μέρες αυτές, ενώ θέτεις όρια και εμπόδια ανάμεσα σε σένα και ένα άτομο από το παρελθόν, που ζητά να ξαναμπεί στη καρδιά σου. Οι υποχρεώσεις σε εξαντλούν μεν, μειώνονται δε και σύντομα θα νιώσεις ελεύθερος και διαθέσιμος, όπως εσύ θες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Είσαι σε μία φάση, κατά την οποία παλεύεις να κάνεις συμμαχίες, ώστε να φτάσεις ευκολότερα στο σκοπό σου. Ο τρόπος που τώρα θα χειριστείς τα πράγματα, είναι καθοριστικός για τη μετέπειτα πορεία σου στη δουλειά και τον κοινωνικό σου περίγυρο. Μην πιέζεις τον σύντροφο, γιατί οι αντιδράσεις είναι απρόβλεπτες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Σε φάση αναθεώρησης της σχέσης και της επαγγελματικής σου κατάστασης σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή ανάδρομο να σου βάζει δυσκολίες και καθυστερήσεις. Και όμως, κάτι θετικό δε θα αργήσει να έρθει και να σε γεμίσει αισιοδοξία και προσμονή. Ερωτικά, είσαι στην αναμονή. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Με τον Άρη να σουλατσάρει στο ζώδιό σου, κάνοντας αντίθεση με Ουρανό, δεν θα ‘λεγε κανείς πως οι σχέσεις σου είναι στρωμένες με ροδοπέταλα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τονώνει και σου φέρνει την ευκαιρία για ένα ταξίδι, μια γνωριμία από μακριά ή ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, που θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Άδειασε το μυαλό σου από τις σκοτούρες και αφέσου στην ροή των πραγμάτων. Η οικονομική στενότητα που παρουσιάζεται, θα σε αναγκάσει να βρεις διπλωματικές λύσεις, να μοιραστείς με το σύντροφο χρέη ή να κάνεις διακανονισμούς. Όπως και να έχει, μην αμφισβητήσεις τους στόχους σου. Απλά ακολούθησέ τους. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Είναι μια εβδομάδα, κατά την οποία θα έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες σου, θα κάνεις σπουδαίες γνωριμίες και θα γεμίσεις αισιοδοξία για τις μέρες που έρχονται. Η σχέση σου θα πρέπει να έχει κατανόηση για τις πολλές σου υποχρεώσεις. Αν όχι, ο διάλογος είναι το μόνο μέσο να επιφέρεις επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείς. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Αιγόκερως
Με νέες ιδέες, προτάσεις και σχέδια σε βρίσκει η νέα εβδομάδα. Επαγγελματικά, αρχίζεις να πατάς σε στέρεο έδαφος, να υλοποιείς και να έχεις τις πρώτες ενδείξεις πως είσαι σε καλό δρόμο. Ερωτικά το θέμα σε ζορίζει, αλλά αν το πάρεις με τρόπο και καλό χειρισμό, θα μεγαλουργήσεις και εκεί. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Την εβδομάδα αυτή θα έχεις ευκαιρίες εξέλιξης, καλούς οιωνούς και εύνοια γενικότερα. Το εισόδημά σου, θα βρεις τρόπους να το αυξήσεις, ενώ δεν θα πρέπει να απορρίψεις προτάσεις χωρίς λεπτομερή έλεγχο. Ερωτικά, είσαι σε δίλημμα, αν πρέπει να το συνεχίσεις όπως είναι ή να το θέσεις σε νέες βάσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Μην αφήσεις τις ενοχές και τις τύψεις να εισχωρήσουν στη ζωή σου, επειδή δεν ανταποκρίθηκες στον έρωτα κάποιου και τον απέρριψες. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να βρεις κώδικα επαφής με το σύντροφό σου και να παραμερίσεις τα εμπόδια στην επικοινωνία σας. Τα παράσιτα που προέρχονται από τρίτους να προσέχεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-06-2014 00:00:00