Quantcast
blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω την εβδομάδα αυτή, θέτει υπό έλεγχο ερωτικές καταστάσεις που έχουν ξεφύγει και επιβάλει ορθολογισμό, σοβαρότητα και διάρκεια στις σχέσεις που έχουν να δώσουν ακόμα κάτι.
 
Κριός
Μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή, τα προσωπικά σου φαίνεται να προχωρούν όπως αναμένεις, αφού για μια περίοδο είχαν μείνει στάσιμα. Από δω και πέρα μπορείς να τακτοποιήσεις τη ζωή σου και να ελπίζεις σε ευχάριστες εξελίξεις. Ένας φίλος από τα παλιά σε ξαναθυμάται. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Ταύρος
Δεν θες με τίποτα να σου ταράξουν τα νερά, έστω και αν αυτά είναι λιμνάζοντα. Ακολουθείς πιστά τις αποφάσεις που πήρες, ενώ θα αντιμετωπίσεις μία δυσαρμονία στην οικογένεια, η οποία και αυτή θέλει να αποσπάσει την προσοχή σου. Στον εργασιακό τομέα θα υπάρξει μία ένταση, την οποία θα κατευνάσεις με σωστό χειρισμό. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Το πρόβλημά σου μπορεί να είναι ένας πιεστικός σύντροφος ή ένας ζηλόφθονος συνάδελφος. Όπως και να έχει, τα πράγματα παίρνουν μια πιο θετική τροπή, ενώ θα πρέπει να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις στο χώρο της δουλειάς σου, όπου θα σου δοθούν κάποιες αφορμές. Πρόσεξε την υγεία σου και μην αγχώνεσαι. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Καρκίνος
Τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί ο ρομαντισμός με το σύντροφό σου, επειδή η φθορά της καθημερινότητας είναι μεγάλη. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να έρθεις κοντά του, μέσα από μία έκπληξη ή μια εκδρομή. Υποχρεώσεις που έχεις αθετήσει, θα χρειαστεί να τις διευθετήσεις άμεσα.Για να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον σου στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Λέων
Εβδομάδα ανησυχιών αυτή που έρχεται, με εσένα να περνάς την καθημερινή σου ζωή μέσα από φίλτρα, για να διαπιστώσεις τι ακριβώς κάνεις λάθος και βρίσκεσαι σε μία μόνιμη δυσαρέσκεια. Οι όποιες σκέψεις για αλλαγή στον εργασιακό τομέα, θα σκοντάψουν σε πρακτικά θέματα. Ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια σχετική πρόταση, σε ενθουσιάζει. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Η οικογενειακή σου ηρεμία διαταράσσεται την εβδομάδα αυτή, καθώς είναι πολλά τα θέματα και τα παράπονα που ζητάν να τακτοποιηθούν άμεσα. Η διαφωνία σου με ένα αντρικό πρόσωπο θα γίνει η αφορμή να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Ένα σεμινάριο ή κάτι ανάλογο, σου δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα
 
Ζυγός
Δεν θα διστάσεις να κάνεις ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σου, ενώ θα έχεις υποστήριξη από τους φίλους ή ένα σημαντικό άτομο του περιβάλλοντος σου. Όσον αφορά στη συμπεριφορά κάποιων απέναντί σου, έχεις παράπονο, γιατί άλλα περίμενες. Μην αφήσεις αυτά να σου στερήσουν τη χαρά, που μπορεί να σου προσφέρει μία νέα γνωριμία. Τι άλλο θα έρθει αυτή την εποχή στη ζωή σου; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Σκορπιός
Ήρθε ο καιρός να ανταμειφθούν οι προσπάθειές σου, οι οποίες είναι γεμάτες επιθυμίες, που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αφήνεις να σε απογοητεύουν οι απαισιόδοξοι, ούτε να ακολουθείς λαθεμένες συμβουλές, που θα σε βγάζουν έξω από το μονοπάτι σου. Στα επαγγελματικά, η επιλογή των εναλλακτικών λύσεων αποδεικνύεται σπουδαία. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Μία πρόταση δείχνει να σου έχει πάρει το μυαλό το διάστημα αυτό, την οποία και θα πρέπει να σκεφτείς, αφού ενδέχεται να σου ανοίξει το δρόμο προς το εξωτερικό ή έστω να σε πάρει μακριά από το στενό μικρόκοσμο. Η εξάντληση που νιώθεις είναι ψυχολογικής προέλευσης, αφού η σκέψη σου βρίσκεται σε εγρήγορση. Γραφειοκρατικές υποθέσεις παίρνουν το δρόμο τους. Για να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον σου στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Αιγόκερως
Μία ερωτική ιστορία που είναι στα σκαριά, ένα δίλημμα ή μία προοπτική να κάνεις ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα, έστω και με ρίσκο, είναι οι επιλογές της εβδομάδας. Σκέφτεσαι παράλληλα να αποχωρήσεις από ένα σχήμα, ένα σύλλογο ή μία εταιρεία. Όπως και να έχει, είσαι από τους κερδισμένους της εβδομάδας. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Σε ατελείωτη καλοπέραση επιδίδεσαι την εβδομάδα αυτή, ενώ οι σχέσεις, αλλά και οι νέες γνωριμίες, θα σε απασχολήσουν και θα απαιτήσουν πολύ από το χρόνο σου. Ίσως θα έπρεπε να αφήσεις μία πόρτα ανοιχτή, ώστε να σε πλησιάσει κάποιο άτομο που σε θεωρεί εντελώς αποστασιοποιημένο. Στον έρωτα, μη γίνεσαι ασύδοτος. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Απόφυγε τις σπατάλες, ενώ αν σκοπεύεις να διαθέσεις τα χρήματά σου για κάποια αγορά, φρόντισε να έχεις κάθε εξασφάλιση. Διέθεσε χρόνο για τους φίλους σου, ενώ αν είσαι έτοιμος να κατηγορήσεις κάποιον πως δεν υπολόγισε τα αισθήματά σου, σιγουρέψου πως του τα έδειξες. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-10-2014 11:51:00