blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

dorean-astrologikes-provlepseis-taro-eklsipsi-iliou

Η εβδομάδα ξεκινά με την Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, υποχρεώνοντάς μας να εφαρμόσουμε κατά γράμμα ό,τι σχεδιάσαμε και να αποδεχτούμε πως δεν κρατάνε παντοτινά όλες οι σχέσεις, αλλά μας διδάσκουν την υπομονή και τη δεκτικότητα.

Κριός
Την εβδομάδα αυτή είσαι σε φάση ανεμελιάς, ενώ περιμένεις να γίνουν όλα από άλλους και εσύ να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε σε πιέζει. Το να κρατάς χαμηλούς τόνους δεν είναι και το στοιχείο σου, αλλά συχνά σε βγάζει από ζόρικες καταστάσεις. Τις μέρες αυτές, θα δώσεις όλη σου τη συμπαράσταση σε ένα άτομο του φιλικού σου κύκλου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Ταύρος
Εκεί που νιώθεις σιγουριά για τη σχέση σου, ξαφνικά όλα ανατρέπονται, από τη μια στιγμή στην άλλη. Το άτομο που είναι δίπλα σου έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις απ’ ό,τι συνήθως. Παράλληλα, σου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά για κρυφές του κινήσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Ξεκινάς την εβδομάδα με τη καλύτερη διάθεση. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου και αυτά να βρουν ανταπόκριση, έχοντας την πρώτη σου επιτυχία εδώ και πολύ καιρό. Μην επηρεάζεσαι από τους επίδοξους κινδυνολόγους. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Παρακολούθησε τα σημάδια των καιρών και δεν θα βγεις χαμένος. Αυτό ισχύει βέβαια και για την υγεία σου, την οποία έχεις αμελήσει. Αν είσαι σε σχέση, πλησίασε το ταίρι σου και αφουγκράσου τις ανάγκες του, που συχνά δε σου αποκαλύπτει. Αυτό θα κάνει πρωτίστως σε εσένα καλό, που αμφισβητείς τα πάντα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Νιώθεις να είσαι στη μέση μίας μάχης και εσύ να πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες. Πόσο μάλλον, όταν εσύ έχεις προκαλέσει τη μάχη αυτή και τώρα χάνεις τον έλεγχο. Αποκατάστησε τις ταραγμένες ισορροπίες και για ένα διάστημα μην ασχολείσαι με υποθέσεις άλλων. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Σε πληγώνουν οι αντιδράσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει, γιατί τις βρίσκεις άγαρμπες και άκομψες. Παράλληλα, προσπαθείς να κάμψεις τι δυσκολίες επικοινωνίας με το περιβάλλον σου. Αυτό θα γίνει μόνο εάν αποδεχτείς πως οι άλλοι δεν έχουν την ίδια προσωπικότητα με σένα , επιτρέποντάς τους να είναι διαφορετικοί. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Είσαι σε πολύ καλή φάση, καθώς σου επιτρέπεται να ανοίξεις επαφές με παλιές γνωριμίες, με εξωτερικό, με σημαντικά άτομα με τα οποία είχατε χαθεί. Το κλειδί είναι να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να αφεθείς στην τύχη, η οποία σε οδηγεί σε επαγγελματική επιτυχία μέσω της κοινωνικής υποστήριξης. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Η ερωτική σου ζωή θυμίζει φαύλο κύκλο, αφού οι κινήσεις σου δεν οδηγούν πουθενά. Θέσε προτεραιότητες και ασχολήσου με την προσωπική σου ανάπτυξη. Αν ο άλλος κάνει το δύσκολο, είναι δικό του θέμα. Ωστόσο, μην κλείνεις οριστικά τη πόρτα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Η επαφή με τα ευχάριστα της ζωής, είναι η απόδραση σου από τις πιέσεις της επαγγελματικής ρουτίνας. Ένα ταξιδάκι, μια επίσκεψη σε spa, μία ιδέα πολυτέλειας, όλα αυτά είναι τα όπλα σου, ώστε να μπορέσεις κατόπιν να συνεχίσεις τον αγώνα σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Όλα δείχνουν να είναι ήρεμα στη ζωή σου, ωστόσο σιγοβράζουν καταστάσεις που πρέπει να ελέγξεις, αλλά να μην καείς. Αν δεις πιο χαλαρά μια προδοσία και δώσεις άφεση αμαρτιών στο άτομο που τη διέπραξε, είτε είναι εραστής , είτε φίλος, τότε εσύ θα έχεις αποβάλει όλη την πίεση από μέσα σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Αφήνεις τις ερωτικές καταστάσεις να εξελίσσονται σύμφωνα με τα δικά σου θέλω, αλλά οι άλλοι σου θέτουν όρια, στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστείς. Παράλληλα, από ένα άτομο του περιβάλλοντός σου δεν υπάρχει ξεκάθαρη συμπεριφορά, με συνέπεια να μπερδεύεσαι για τα αισθήματά του. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Η συναναστροφή σου με άτομα του περιβάλλοντός σου, σε βοηθά να ξανοιχτείς κοινωνικά και να κάνεις ενδεχομένως ένα κοντινό ταξίδι, το οποίο θα κρύβει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Γενικότερα, απόλαυσε αυτή την αισιοδοξία που νιώθεις, αποβάλλοντας κάθε βαρύ συναισθηματικό φορτίο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2014 00:00:00