blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 28 Δεκεμβρίου 2015 ως 3 Ιανουαρίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 28 Δεκεμβρίου 2015 ως 3 Ιανουαρίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 15
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Με τον Ουρανό να γυρίζει σε ορθή πορεία στον Κριό και την Αφροδίτη να διανύει τον αισιόδοξο Τοξότη, η χρονιά ξεκινάει με καλούς οιωνούς, αλλά και με τη προϋπόθεση πως ο καθένας θα πρέπει να κυνηγήσει τα όνειρα του, φτάνοντας στα άκρα των προσπαθειών του.
 
Κριός
Ο Ουρανός επιστρέφει ορθόδρομος, αφήνοντας ελεύθερες απεριόριστες δυνάμεις, τις οποίες είναι στο χέρι σου να χρησιμοποιήσεις σωστά. Με ένα πάθος για ελευθερία πια, υπερπηδάς εμπόδια που μέχρι πριν σου φάνταζαν βουνό και μάχεσαι για τα δικαιώματά σου στη δουλειά, στο σπίτι, στις σχέσεις. Αποφάσεις και συναισθήματα είναι στον έλεγχό σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
Ταύρος
Με τον Άρη να πυροδοτεί το τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, δεν έχεις και πολλή διάθεση για ευγενικές συναλλαγές και βαρετές διαπραγματεύσεις. Οπλίζεσαι και πας να πάρεις αυτά που θεωρείς που σου αρμόζουν. Γι’ αυτό, ίσως το έτος ξεκινήσει με ένταση και χάσμα στις σχέσεις με αφεντικά και συνεργάτες. Το βασικό είναι πως αλλάζεις σκέψη, απορρίπτοντας αναστολές και ενοχές, απολαμβάνοντας επιτέλους τη ζωή. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
Δίδυμοι
Με τους δικούς σου όρους παίζονται τα παιχνίδια πλέον στη ζωή σου, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα ερωτικά. Η προσπάθειά σου να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, σε καθιστά δυναμικό και με νέα σχέδια για το μέλλον. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου, ενώ οι προτεραιότητες που θέτεις, θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τη πραγματικότητα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
 
Καρκίνος
Τη περίοδο αυτή θα προσπαθήσεις να δώσεις τέλος σε καταστάσεις, οι οποίες φαίνεται να μην προχωράνε όπως θα επιθυμούσες. Ίσως η λύση είναι να αποστασιοποιηθείς για ένα διάστημα από το περιβάλλον σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις. Επαγγελματικά, τρέχεις να ξεφύγεις από λάθη του παρελθόντος, αλλά πάλι την επιβεβαίωση που έχεις ανάγκη, θα τη λάβεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
Λέων
Με πειρασμούς από το περιβάλλον σου ξεκινά η εβδομάδα αυτή, γεγονός που θα σε τονώσει και θα σε ανανεώσει. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αντιμετωπίσεις τη ζήλεια και την ανασφάλεια του συντρόφου σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μην φέρεις υποψίες στη σχέση. Με το οικογενειακό σου περιβάλλον, η κατάσταση θα εξομαλυνθεί, έχοντας ευκαιρίες να συζητήσετε αυτά που σας ενοχλούν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
Παρθένος
Νιώθεις την ανάγκη να σπάσεις δεσμά και να απελευθερωθείς από μοτίβα που σε καταπιέζουν, έχοντας άνοιγμα νέων προοπτικών και ευκαιριών. Παράλληλα, επιθυμείς να ξανανιώσεις να σε διεκδικούν, να φλερτάρεις και να κάνεις παράτολμα πράγματα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ίσως αλλάξεις περιβάλλον ή δουλειά, εντελώς ξαφνικά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
 
Ζυγός
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι για όλα αυτά που έρχονται, σαν ανταμοιβή για τα επιτεύγματα του τελευταίου καιρού. Καταξίωση και κοινωνικές επιτυχίες, θα σε φέρουν για ένα διάστημα στα ουράνια, δίνοντάς σου φτερά να συνεχίσεις με περισσότερη όρεξη. Οι προσωπικές εξελίξεις αφορούν μια σχέση, που ίσως την προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό, αλλά και μια προαγωγή στη δουλειά, ανοίγοντας σου πόρτες για κάτι περισσότερο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
Σκορπιός
Να λύσεις προβλήματα και να βρεις μία λύση αποδεκτή από όλους, θα προσπαθήσεις τις μέρες αυτές. Οι τελευταίες μέρες του χρόνου σε βρίσκουν σε εγρήγορση και πυρετό οργάνωσης, ώστε να είσαι προετοιμασμένος για κάθε απρόβλεπτη εξέλιξη. Ίσως ένας έρωτας, σου προσφέρει τη λάμψη που αναζητάς, τώρα τις γιορτές, με πολλές ελπίδες να σε συνοδεύσει και με την είσοδο του νέου έτους. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
Τοξότης
Με λιγότερες ευθύνες και άγχος επιτευγμάτων, σε βρίσκει το τέλος του χρόνου. Όσον αφορά τις σχέσεις σου, τόσο τις καθημερινές, όσο και τις πολύ προσωπικές, θα τις βάλεις σε μία τάξη, διεκδικώντας αυτά που σου αξίζουν, χωρίς να συμβιβάζεσαι. Παράλληλα, διεκδικείς καλύτερη αμοιβή και πιο ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Η χρονιά ξεκινά δυναμικά και με κεκτημένη ταχύτητα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
 
Αιγόκερως
Προσπαθείς να ανταποκριθείς στην πίεση των ημερών, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να προσφέρεις κατόπιν στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει, απολαμβάνοντας ήρεμες στιγμές με το ταίρι. Αν η σχέση σου δεν έχει κάτι επιπλέον να σου δώσει, τότε καλό είναι να αναλογιστείς το μέλλον σου. Αντιπαράθεση με αφεντικό ή μέλος της οικογένειάς σου, θα σε αναστατώσει. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
Υδροχόος
Ο κυβερνήτης σου Ουρανός, φτάνει στο τέλος της αναδρομής του, θέτοντας σου ανησυχίες και διλήμματα σχετικά με τη πορεία σου από δω και πέρα. Ξέρεις πως δεν υπάρχει η στοιχειώδης ασφάλεια στη ζωή σου, γι’ αυτό καλό είναι με τον ερχομό του νέου έτους να δημιουργήσεις τη βάση εκείνη που είναι απαραίτητη για μία πιο σταθερή ζωή. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
Ιχθείς
Σκοπεύεις να σταματήσεις με τις δικαιολογίες και τις αναβολές που βάζεις μπροστά, ώστε να μην μπεις στη διαδικασία να βελτιωθείς στους τομείς που θέλεις. Καλό είναι να προσέχεις την υγεία σου, να αθλείσαι και να περάσεις σε έναν πιο προσεγμένο τρόπο ζωής. Επίσης, οι στόχοι που θέτεις για το νέο έτος, θα πραγματοποιηθούν αν αρχίσεις και πιστεύεις στον εαυτό σου, χωρίς ίχνος αμφιβολίας. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα sms! Στείλε τώρα Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-12-2015 14:25:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι