blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 28 Σεπτεμβρίου ως 4 Οκτωβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 28 Σεπτεμβρίου ως 4 Οκτωβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα ξεκινά με την Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού- Ζυγού, γεγονός που μας υπενθυμίζει πως έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς και εκκρεμότητες όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες.
 
Κριός
Με ένταση ξεκινά η εβδομάδα αυτή, μια και θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες συναισθηματικού περιεχομένου και να λήξεις κάποια συνεργασία, η οποία είχε φτάσει σε αδιέξοδο. Με ένα άτομο, που σε απασχόλησε στο παρελθόν, ξεκαθαρίζεις και είτε αλλάζεις σελίδα, είτε προχωράτε μαζί. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις επαγγελματικές και προσωπικές σου επιλογές, αφού καραδοκούν κίνδυνοι δολοπλοκίας και πισώπλατα μαχαιρώματα. Μην αποκαλύπτεις εύκολα τα μυστικά σου, διαφύλαξε τη ζωή σου και εστίασε στην προσωπική σου επιτυχία, η οποία ευνοείται από τον Δία την περίοδο αυτή. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να αφοσιωθείς στα οικονομικά σου την εβδομάδα αυτή. Μία πρόταση ή η συζήτηση γύρω από το επαγγελματικό σου μέλλον, μπορεί να έχει ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Κάποιοι θα σκεφτείτε να προχωρήσετε με την οικογενειακή σας ζωή, βρίσκοντας το δικό σας κοινό χώρο ή προετοιμάζοντας το έδαφος για απογόνους. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Καρκίνος
Βρίσκεις τη χρυσή τομή την εβδομάδα αυτή, όσον αφορά τα επαγγελματικά σου ανοίγματα και τις ανασφάλειες. Η πολυπόθητη εμπιστοσύνη κερδίζεται ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες σου. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, δεν θα λείψουν οι διαφορές και οι διενέξεις, αλλά στο τέλος το πιθανότερο είναι να καταλάβεις πως με το διάλογο και την κατανόηση, η σχέση σου θα βελτιωθεί. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Tα οικονομικά σου αποτελούν ένα θέμα από μόνα τους. Ψάχνοντας για λύσεις και μία ανάσα ανακούφισης, ίσως πέσεις σε παγίδες και βρεθείς ριγμένος. Ο Άρης από την Παρθένο σου προσδίδει τη δέουσα σύνεση για να ξέρεις τι κάνεις, όμως η επιρροή του Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στην απώλεια χρημάτων λόγω εξαπάτησης. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Έμπνευση στη ζωή και τη δουλειά σου αναζητείς και τις μέρες αυτές. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή ανάδρομο στο Ζυγό, θα καθυστερήσουν τα αποτελέσματα που περιμένεις από μία ανακατάταξη των οικονομικών σου και τη προσπάθεια να ξεπεράσεις λάθος επιλογές . Η υγεία και η εργασία ωστόσο, είναι τα δύο θέματα που θα σε απασχολήσουν. Μη παραμελείς κανένα, γιατί θα το βρεις μπροστά σου. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Ζυγός
Με την Έκλειψη στην αρχή της εβδομάδας, έχεις να καταπιαστείς με παλιές σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως κατασταλάξεις όσον αφορά μια κατάσταση, όπως επίσης ενδέχεται να πάρεις απόφαση πως μία σχέση “έφαγε τα ψωμιά της” και σε εγκαταλείπει. Όπως και να έχει, τις μέρες αυτές θα δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που είναι αναγκαίες, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής σου. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Ένα άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό θέμα. Κάποια γεγονότα που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, επιστρέφουν, για να σε βάλουν σε σκέψεις και πειρασμό. Στο θέμα της δουλειάς, ενδέχεται να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες σου, ώστε να ανέβεις ένα σκαλί πιο πάνω, πράγμα για το οποίο θα είσαι ευγνώμων αργότερα. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Εκεί που πίστευες πως η προσωπική σου ζωή έχει πλήρη οργάνωση και έλεγχο, κάτι συμβαίνει και χάνεις τις ισορροπίες. Αν δεν είσαι έτοιμος να εφαρμόσεις αυτά που επιθυμείς, μην προβείς σε ανακοινώσεις και μεγαλεπήβολες κινήσεις. Ένα θέμα με το εξωτερικό ή με μακρινούς συγγενείς θα σε απασχολήσει. Αναβολή προβλέπεται όσον αφορά ένα ταξίδι. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Αιγόκερως
Σε εγρήγορση σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, με την Έκλειψη να σε επηρεάζει σε ζωτικά σημεία της ζωής σου, όπως η οικογένεια και το επάγγελμα. Τις όποιες διενέξεις προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον, παραμέρισέ τις διπλωματικά, ενώ στον επαγγελματικό τομέα απόφυγε τα αμφίβολα ανοίγματα, ακόμα και η επιθυμία σου είναι να προκαλέσεις εντυπώσεις. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Οι καθυστερήσεις και οι στερήσεις δοκιμάζουν την αντοχή και την υπομονή σου. Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή θα μπορέσεις να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου, τα οποία θα βρουν γερές βάσεις. Δώσε σημασία στο θέμα της εργασίας, αφού σε ενδιαφέρει η εδραίωση και η εξέλιξή σου στη θέση που είσαι. Μην αφήσεις να σε μειώσουν ή να σε καταπιέσουν, ως ένδειξη ανταγωνισμού. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
Μην ανοίγεις μέτωπα με συναδέλφους, γιατί το διάστημα αυτό είναι τρωτός και θα είναι εις βάρος σου. Επίσης, μη τάσσεσαι ενάντια στην οικογένεια, γιατί δεν θα σε ωφελήσει. Οικονομικά, μάζεψε όσα σκόρπια κομμάτια έχει το παζλ και βάλ’ τα σε μία σειρά, για να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες. Αν σου χρωστούν χρήματα, δραστηριοποιήσου ώστε να τα μαζέψεις. Για να μάθεις περισσότερα στείλε τώρα τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-09-2015 11:43:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι