blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 29 Δεκεμβρίου ως 4 Ιανουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 29 Δεκεμβρίου ως 4 Ιανουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το SMS της εβδομάδας και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Οι τελευταίες μέρες του χρόνου θα πρέπει να είναι όμορφες, υποσχόμενες και γεμάτες ελπίδα. Η μετακίνηση του Κρόνου στο Τοξότη, αποτελεί το περιορισμό της ανεμελιάς και την εύρεση της εσωτερικής αλήθειας του καθενός μας.
 
Κριός
Οι τελευταίες μέρες του χρόνου σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό: φευγιό από την καθημερινότητα, φλερτ, χρόνο με φίλους, επαφές που είναι πρόθυμες να στηρίξουν κάθε σου φιλοδοξία. Αυτή την εβδομάδα ο έρωτας απαιτεί το μυαλό και τον χρόνο σου, ενώ οι βιαστικές κινήσεις σε οδηγούν σε αδιέξοδο. Μάθε πως πρέπει να κινηθείς για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Το μυαλό σου περιστρέφεται γύρω από τα επαγγελματικά, προσπαθώντας να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στο χρόνο που διαθέτεις και αυτόν που απαιτείται να επενδύεις στη δουλειά. Παράλληλα με την αλλαγή στην εργασία, ονειρεύεσαι αλλαγές στα προσωπικά σου, με πρώτη και κύρια τις διαθέσεις του ατόμου που έχει κλέψει τη καρδιά σου. Πως θα εξελιχθεί η σχέση σου με αυτό το άτομο; Μάθε το τώρα στέλνοντας ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Μία νέα δραστηριότητα σε ανανεώνει και βελτιώνει τη καθημερινότητα σου. Μπορείς να κλείσεις τη χρονιά, γυρίζοντας τη πλάτη σε όσους έχουν όρεξη να ασχοληθούν με τη προσωπική σου ζωή, με τη πρόφαση πως θέλουν να σε προστατέψουν. Γεγονός είναι πως κουράστηκες από το ρυθμό των καταστάσεων. Τι αλλάζει στην προσωπική σου ζωή; Μάθε το τώρα στέλνοντας ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Οι τελευταίες μέρες του χρόνου απαιτούν εκκαθάριση επαγγελματικών εκκρεμοτήτων, αφού η δουλειά σου συνεχίζει να είναι το αγκάθι στη καρδιά σου. Αν κάνεις την ανατροπή και πάρεις τη διακυβέρνηση της ζωής σου στα χέρια σου, τότε θα δεις να συμβαίνουν θαύματα. Τι πρόκειται να συμβεί; Στείλε τώρα ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529 για να το μάθεις.
 
Λέων
Έχεις μεγάλη ανάγκη να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, με γιορτινή διάθεση και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσεις να κινήσεις εσύ τα νήματα της ερωτικής σου ζωής, επιτυγχάνοντας αυτό που θες. Μην επιζητάς την αποδοχή των άλλων, δεν το έχεις ανάγκη. Με ποιο άτομο που βρίσκεται στην καρδιά σου έρχονται εξελίξεις; Μάθε το τώρα στέλνοντας ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Δέσμιος του παρελθόντος αισθάνεσαι τις μέρες αυτές, με κάποιο άτομο να σε πιέζει να δώσεις απαντήσεις και να πάρεις αποφάσεις, πάνω στην αλλαγή του χρόνου. Αν έχεις προγραμματίσει ταξίδι, πρόσεχε τις αναβολές και την αλλαγή σχεδίων από την παρέα σου. Ποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου επιστρέφει για ξεκαθαρίσματα; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να το μάθεις.
 
Το SMS της εβδομάδας και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Ζυγός
Προσπαθείς να διορθώσεις τη προσωπική σου ζωή, μιλώντας με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν τα αισθήματα που νιώθεις είναι έντονα, μη τα μπλοκάρεις από φόβο, αλλά άφησε τα ελεύθερα να σε οδηγήσουν αυτά στο σωστό μονοπάτι. Στους φίλους θα είσαι διαθέσιμος, χωρίς περιορισμό. Τι πρόκειται να βγει από την κουβέντα σου με το πρόσωπο αυτό; Μάθε το τώρα στέλνοτνας ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Ζεις μέσα σε μία παραζάλη, διασκεδάζοντας, ελπίζοντας και ξεχνώντας τα άγχη σου. Οι νέες εμπειρίες σε βρίσκουν να είσαι με τις καλύτερες διαθέσεις, ωστόσο ρώτα το σύντροφό σου τι επιθυμεί να κάνει τη περίοδο αυτή, για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις. Μάθε πως πρέπει να κινηθείς για να επιτύχεις αυτό που θέλεις στη χέση σου. Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Αν και στα βάθος της καρδιάς σου, σε ταλαιπωρεί η συμπεριφορά κάποιων ατόμων, ωστόσο μην ξεκινήσεις πόλεμο μαζί τους, αν δε θες να χάσεις την ηρεμία σου. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θα είσαι απόλυτα δεκτικός σε αυτό που προσφέρεται και είναι πολλά υποσχόμενο. Τι έρχεται να σε αναστατώσει; Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
Αιγόκερως
Με το μυαλό στο αγαπημένο σου πρόσωπο, υποδέχεσαι το νέο έτος, ενώ η απόφασή σου να τερματίσεις συνεργασίες που σε ζημιώνουν, μάλλον θα είναι η σωστή. Τις μέρες αυτές, θα έχεις κίνητρο να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και αν δεν αφήσεις τους φόβους σου να σε καταβροχθίσουν, θα έχεις κάνει μια σημαντική αρχή για τη νέα χρονιά. Μάθε τι αλλαγές σε περιμένουν στο νέο έτος. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Υδροχόος
Ανυπομονείς να κάνεις νέες γνωριμίες, από αυτές που… δεν σε κάνουν να χασμουριέσαι, να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα τη καθημερινότητά σου και να επιδοθείς σε πράγματα που πραγματικά σε ευχαριστούν. Όλα αυτά θα δημιουργήσουν ανασφάλειες στο σύντροφο, αλλά το ζητούμενο είναι να εμπλουτίσεις τη ζωή σου. Έρχεται νέο άτομο στη ζωή σου; Μάθε το τώρα στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Ιχθείς
Το ζητούμενο σου είναι μία ανανέωση στον έρωτα και μία βελτίωση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Αν ταλαιπωρείσαι λόγω μιας στάσιμης κατάστασης, πάρε χρόνο να δεις τι θέλεις εσύ και ο σύντροφος. Την αλλαγή του χρόνου προσπάθησε να τη βιώσεις χαρούμενα και ανέμελα. Σου αξίζει. Τι αλλαγές θα σου φέρει το 2015 στον έρωτα; Μάθε το τώρα από τους ειδικούς στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 13:27:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι