blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 30 Ιουνίου ως 6 Ιουλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 30 Ιουνίου ως 6 Ιουλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Η ακόμα ενεργή αντίθεση Άρη με Ουρανό θα μας συντροφεύσει και την εβδομάδα που έρχεται, προκαλώντας αντιθέσεις ερωτικές, εκρήξεις σεξουαλικές και προσπάθεια του καθενός για επιβολή των δικών του όρων.

Κριός
Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, την κρίση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μην παρασύρεσαι από την άποψη του συντρόφου σου σχετικά με τις αποφάσεις που θες να πάρεις. Μείνε ανεπηρέαστος και πάρε το χρόνο σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Τα οικονομικά και η εργασιακή σου ζωή θα σε απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή. Ίσως ευνοηθείς από καθυστερούμενες επιστροφές ή ακόμα βρεις κάτι καινούργιο να κερδίζεις χρήματα. Στη δουλειά, απόφυγε τις διενέξεις, ενώ σκέψου αν θες ακόμα να κάνεις τόσες υποχωρήσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Μέσα στο πνεύμα των καθυστερήσεων και της προβληματικής επικοινωνίας βρίσκεσαι ακόμα, εφόσον φίλοι και αίσθημα τείνουν να σε παρερμηνεύουν. Αν ετοιμάζεσαι για ξεκαθαρίσματα και διαπραγματεύσεις με την οικογένεια, να ξέρεις πως οι αντιδράσεις μπορεί να είναι έντονες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Καρκίνος
Ο έρωτας και το οικονομικό είναι τα δύο καυτά θέματα του καλοκαιριού. Με τον Δία, να σε εγκαταλείπει σύντομα, νιώθεις άοπλος απέναντι στον… μεγάλο κόσμο. Στον έρωτα νιώθεις να είσαι σε αδιέξοδο, αφού έκανες υπομονή για ένα θέμα, αλλά το αποτέλεσμα σε απογοητεύει. Τα οικονομικά δεν θα σε απογοητεύσουν στο τέλος. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Είναι περίοδος ευθυνών, υποχρεώσεων και υποχωρήσεων. Για να προχωρήσεις στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία, θα πρέπει να ρίξεις όλο σου το βάρος εκεί, χωρίς αναβολές και αφορμές. Βάλε σε τάξη τις ανάγκες σου, ξεκινώντας από τις απαιτήσεις σου από το σύντροφο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Μία πολύ ευχάριστη περίοδο, με έντονη κοινωνική ζωή, περνάς τη στιγμή αυτή. Δώσε βάση στην καλή σου φυσική και ψυχική κατάσταση, χωρίς να αναλώνεσαι σε ανούσιους προβληματισμούς και αρνητικά άτομα. Πολλά υποσχόμενες γνωριμίες μέχρι αρχές Ιουλίου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Ζυγός
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σου χαρίζει την αίγλη, την κοινωνικότητα και την καταξίωση που επιθυμείς, φέρνοντας τύχη, γνωριμίες και μια ακούραστη καθημερινότητα. Περίμενε λίγο με τις αποφάσεις σου, γιατί τα διλήμματα και η αβεβαιότητα μέσα σου, δεν έχουν περάσει ακόμα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Η αποφασιστικότητά σου και η ορθότητα των αποφάσεών σου, περνούν τις μέρες αυτές από δοκιμασία. Οικονομικά, τα πράγματα είναι περίπλοκα, αλλά μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Προγραμμάτισε τις διακοπές σου, με άτομα της εμπιστοσύνης σου και όχι με παροδικές γνωριμίες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Χαρμόσυνες ειδήσεις, εξελίξεις και επαγγελματικές επιτυχίες, επιφυλάσσει η εβδομάδα αυτή, με το θέμα της δουλειάς να σε απασχολεί περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως θα σου ανατεθούν νέες ευθύνες και υποχρεώσεις, ενώ από την πλευρά σου αισιοδοξείς να αναλάβεις κάτι εντελώς καινούργιο. Στα προσωπικά, η κατάσταση είναι θετική. Οργάνωσε τις διακοπές μαζί με τον σύντροφο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Αιγόκερως
Κανόνισε τις εκκρεμότητές σου και ετοίμασε διακοπές με το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτό θα σε ανανεώσει και θα σε κρατήσει μακριά από τις γνωστές σου ανασφάλειες. Δείξε εμπιστοσύνη σε κάποια άτομα, ώστε να μπορέσει η σχέση σας να μπει σε σωστές βάσεις και να εξελιχθεί, αν ευελπιστείς σε κάτι περισσότερο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Στη ζωή σου μπορεί να έρχονται ξανά άτομα, με τα οποία είχατε στο παρελθόν μια γνωριμία, που έμεινε στάσιμη. Τώρα θα είναι καθοριστικές οι εξελίξεις, αλλά και οι χειρισμοί σου. Αν σχεδιάζεις να φύγεις μόνος, φρόντισε να μην μείνουν πικρά συναισθήματα σε άτομα, που περιμένουν πολλά από σένα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Σήκω από την αποχαύνωση του καναπέ και άρπαξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς αυτολύπηση και ενοχές. Παράλληλα, άλλαξε μοτίβο στη σχέση με τον σύντροφό σου, ανανέωσε την, αναθεώρησέ την και διώξε τη φθορά που προκαλούν οι επαναλήψεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-06-2014 00:00:00