blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

H εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επιρροή της Νέα Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, όπου ενθαρρυνόμαστε για δράση, παρόρμηση και υπερβολική δυναμικότητα, ενώ πολλοί θα βρεθούνε σε ένα ερωτικό δίλημμα, που θα καθορίσει τη πορεία της σχέσης τους.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι δωρεάν προσωπικές προβλέψεις σου!

Κριός
Τις μέρες αυτές έρχονται νέα άτομα στο διάβα σου, δείχνοντάς σου την αληθινή αξία κάποιων πραγμάτων. Είσαι σε φάση που ξεσηκώνεσαι να διεκδικήσεις αυτά που νομίζεις πως σου χρωστάνε, αλλά να ξέρεις πως δεν υπάρχει νίκη χωρίς μία μικρή απώλεια.
 
Ταύρος
Νιώθεις μοναξιά, αφού άτομα του φιλικού σου κύκλου σου γυρίζουν την πλάτη, επειδή δεν συμφωνούν με μία συγκεκριμένη στάση σου ζωής. Προσπάθησε να επανακτήσεις τη γλύκα στη συμπεριφορά σου, ώστε να δείξεις στο ταίρι σου πως δε φαντάζεσαι τη ζωή χωρίς αυτό.
 
Δίδυμοι
Οι δρόμοι σε έχουν φάει, αφού βιώνεις έναν έρωτα από μακριά, που σε κάνει να νιώθεις αβεβαιότητα και σε κουράζει. Στη δουλειά, έχεις πέσει σε μία παθητική στάση, περιμένοντας να πάρουν τα πράγματα μια ευνοϊκή τροπή από μόνα τους, με ένα μαγικό τρόπο. Βοήθα τον εαυτό σου, πιέζοντας για αλλαγές εκεί που μπορείς.
 
Καρκίνος
Αλλαγές στην κοινωνική σου κατάσταση σου επιφυλάσσει η εβδομάδα αυτή, αφού ενεργοποιούνται εξελίξεις, που θα μεταβάλλουν το ρόλο σου μέσα στην εργασία, στο σπίτι, στη κοινωνία. Παράλληλα, θα βάλεις κάτω την προσωπική σου ζωή, αναλύοντας και διορθώνοντας λάθη και παραλείψεις.
 
Λέων
Με την ερωτική σου ζωή ασχολείσαι την εβδομάδα αυτή, η οποία έχει βαλτώσει και εσύ καλείσαι να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις και τους σκοπούς σου. Για κάποιους θα είναι η περίοδος μία σημαντικής γνωριμίας, που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον έρωτα. Με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και χαρά, όρμα σε αυτά που η ζωή σου προσφέρει.
 
Παρθένος
Συνεχίζεις να εκπλήσσεσαι από τις αντιδράσεις του συντρόφου σου, οι οποίες είναι αναπάντεχα ωμές και σε απομακρύνουν. Ίσως είναι μία εξομολόγηση από κάποιο άτομο που του έχεις κλέψει τη καρδιά, αυτό που σε αναστατώνει. Μπορεί να είναι και ο ενθουσιασμός που νιώθεις, για το νέο συνάδελφο.
 
Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο Κριό σε αναγκάζει να δεις τις σχέσεις με άλλο μάτι, πιο προσγειωμένο και να βγεις από διλήμματα, όσον αφορά στην εξέλιξή της. Ίσως δώσεις ένα τέλος σε ό,τι έχει βαλτώσει και δε σου δίνει ευχαρίστηση πια. Αυτό που σε νοιάζει είναι να έχεις πίστη στις αξίες σου και τις φιλοδοξίες σου και να μην αλλάξεις πορεία για κανένα λόγο, κάτω από καμία πίεση.
 
Σκορπιός
Βιώνεις μια σειρά από γεγονότα, που σε οδηγούν σε συμβιβασμό και αναγκαστική ανακωχή με το σύντροφό σου, ώστε να μη βλέπεις τον εαυτό σου να φθείρεται άλλο. Παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις ίντριγκες στη δουλειά, μαζί με τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Το καλύτερο είναι να αντιδράσεις με διπλωματία.
 
Τοξότης
Προσπαθείς να βρεις λύση στον ερωτικό τομέα, κάνοντας κινήσεις αντιπερισπασμού και μπλοφαρίσματος, αντί με υπεύθυνο τρόπο να βγεις από το αδιέξοδό σου. Γενικότερα, ζεις ένα στρίμωγμα όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε πάρε μια στάση για να επαναφέρεις την ηρεμία.
 
Αιγόκερως
Είσαι εξαρτημένος από ένα άτομο, το οποίο προφανώς χρειάζεται χρόνο για να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά του απέναντί σου. Το τελευταίο διάστημα νιώθεις πως έχεις αδικηθεί, αφού δαπάνησες χρόνο και ενέργεια να φέρεις κοντά σου αυτόν, για τον οποίο χτυπά η καρδιά σου, χαρίζοντας τις δυνάμεις σου στην επίτευξη προσωπικών στόχων.
 
Υδροχόος
Αφοσιώσου στην επαγγελματική σου ζωή και με προσοχή θέσε μακροπρόθεσμους στόχους. Αποφάσισε να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε κάποιο άτομο, που θέλεις να φέρεις κοντά σου, χωρίς να επιδίδεσαι σε αμφίβολα παιχνίδια και φλερτ με άλλους.
 
Ιχθείς
Οι συνθήκες αλλάζουν και καλείσαι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα της ζωής σου. Μη ξοδεύεσαι συναισθηματικά, σε πράγματα που δεν αξίζουν. Κάνε γνωστά τα παράπονά σου στο σύντροφό σου και θέσε όρους για τη σχέση. 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-03-2014 00:00:00