blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 5 ως 11 Μαΐου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 5 ως 11 Μαΐου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από το πέρασμα της Αφροδίτης στο Κριό, εγκαινιάζοντας επισήμως το ερωτικό κυνήγι, την πρωτοβουλία στη ζωή και τις γρήγορες αποφάσεις, χωρίς υπεκφυγές. Γιατί ο χρόνος είναι εχθρός του έρωτα!

Κριός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, φροντίζει για επιτυχία και ό,τι άλλο θέλεις. Τις μέρες αυτές θα βρεθείς να αντιμετωπίζεις χαλαρά έως παιχνιδιάρικα τις σχέσεις σου, κατόπιν θα κατασταλάξεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο, βγάζοντας όλο το πάθος που έχεις συσσωρεύσει. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Βασίζεσαι συναισθηματικά στον πιο κοντινό σου που είναι διαθέσιμος, χωρίς να είσαι σίγουρος πως αυτός έχει βλέψεις για εσένα. Επαγγελματικά, θα καταφέρεις κάποια πράγματα, αρκεί να επιβάλεις τις ιδέες σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμος
Θεωρείς κάποιες καταστάσεις σημαντικές, αφήνοντας να σε αγχώσουν, ενώ αργότερα καταλαβαίνεις πως ο χειρισμός είναι απλά στο χέρι σου. Επίσης, θα απαγορεύσεις σε ένα κοντινό σου άτομο να σε καταπιέζει, τονίζοντας πως η ελευθερία είναι δικαίωμά σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Για τις υποθέσεις που σε απασχολούν, έχεις τους καλύτερους συμβούλους. Οι γνωριμίες που σχετίζονται με απόσταση ή εξωτερικό θα επανέλθουν στη ζωή σου, ζητώντας αποκατάσταση και ξεκαθάρισμα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Ασχολήσου με τις σπουδές σου, δίνοντας έμφαση στις αδυναμίες σου, αλλιώς θα μείνεις πίσω. Ο σύντροφός σου κλονίζει την εμπιστοσύνη που του δείχνεις, κάνοντάς σε έξω φρενών. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Το οικογενειακό περιβάλλον θα αποδειχτεί αρκετά απαιτητικό και θα σε εκνευρίσει. Παράλληλα, στη δουλειά ενδέχεται ένας συνάδελφος να σε βλέπει με πιο ερωτικό μάτι. Πρόσεχε μην εκτεθείς. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Θα υπάρξουν κάποιες ασυμφωνίες και διενέξεις, τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και στις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να εκτονώσεις την ένταση σε κάτι δημιουργικό, γιατί στο τέλος δε θα μιλάς με άνθρωπο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Με ασυγκράτητη λίμπιντο σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Οι ερωτικές σου υποθέσεις θα εναλλάσσονται σαν σκωτσέζικο ντους. Μην αφήνεις να σε παρασύρουν άτομα από τον περίγυρό σου, τα οποία θέλουν να αποφασίζουν για εσένα στη θέση σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Οι τόνοι ανεβασμένοι μέσα στο σπίτι, κάτι που εσύ, ο υπέρμαχος της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, δε μπορείς να δεχτείς. Προσπάθησε να αποφύγεις τους περιορισμούς που σου βάζουν οι άλλοι και μην αφήνεις να σε επηρεάζουν. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Είσαι σε κατάσταση ανταγωνισμού με το σύντροφό σου, λαμβάνοντας τις προόδους του σε διάφορους τομείς της ζωής του, ως ήττα για σένα. Θες πολύ να έχουν οι άλλοι την ανάγκη σου και αυτό σε οδηγεί σε χειριστική συμπεριφορά. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Δείχνεις αδυναμία σε κάποια άτομα, ενώ την ίδια στιγμή η πορεία της σχέσης σου είναι εντελώς άγνωστη. Παράλληλα, θα βρεθεί λύση σε προβλήματα οικονομικά. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Η εβδομάδα αυτή δοκιμάζει τα νεύρα σου, τις ικανότητες και την υπομονή σου. Μην αφήσεις σημαντικά άτομα να απομακρυνθούν από σένα. Η νευρικότητά σου έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σου, οι οποίες είναι εύθικτες τον καιρό αυτό. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-05-2014 00:00:00