Quantcast
blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 6 ως 12 Οκτωβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 6 ως 12 Οκτωβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα χρωματίζεται από την έκλειψη Σελήνης στο Κριό, αλλά και τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό και το Ζυγό, που φέρνει πρακτικά προβλήματα μαζί με μία ενδοσκόπηση, ώστε να λάβουμε υπόψιν τις αλήθειες που φοβόμαστε να παραδεχτούμε.

 
Κριός
Ανελέητο κυνήγι σχέσεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για σένα η εβδομάδα αυτή, αφού βρίσκεσαι στη δίνη του έρωτα, αλλά και των λάθος χειρισμών. Επιβαρύνει επίσης και το γεγονός πως σε αποπροσανατολίζουν επιστροφές από το παρελθόν, που πίστευες πως τις έχεις βάλει στο χρονοντούλαπο. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Ταύρος
Μία εβδομάδα δυσκολιών θα είναι αυτή, καθώς η έκλειψη σε επηρεάζει προσωπικά αλλά και σε συνεργασίες, ενώ δε θα λείψουν και κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Πρόσεξε την υγεία σου και μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Δίδυμοι
Σε αντιπαράθεση με ένα καλά στημένο παρασκήνιο θα έρθεις την εβδομάδα αυτή, το οποίο θα αποκαλυφθεί με τη βοήθεια της έκλειψης. Παράλληλα, προσπάθησε να μην αποκαλύψεις τις σκέψεις σου σε άτομα ανεπαρκούς εμπιστοσύνης, γιατί θα σε βλάψει. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Καρκίνος
Μεγάλες διπλωματικές ικανότητες θα πρέπει να επιδείξεις τις μέρες αυτές, σε οικογενειακές υποθέσεις. Έχε τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση, γιατί μπορεί να κατανοήσεις πράγματα, που σε κρατάνε σε λάθος δρόμο. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Λέων
Είναι μια εβδομάδα νέων γνωριμιών και ευκαιριών, αλλά κάπου θα υπάρχει μια παγίδα, ειδικά αν εμπιστεύεσαι άτομα αμφίβολων κινήτρων. Ταξίδεψε, άλλαξε παραστάσεις, αναδιοργανώσου στη δουλειά και ξεκίνα ένα καινούργιο χόμπι. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Παρθένος
Με όρεξη για παιχνίδια σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, με την ερωτική σου ζωή να χάσκει από παντού. Ένα άτομο που προσποιείται θα αποκαλυφθεί, αλλά η συμπεριφορά του θα σε αναστατώσει. Κάνε το άλμα στα επαγγελματικά, αν έχεις την ευκαιρία. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Ζυγός
Για το ποιος θα πάρει το πάνω χέρι στη σχέση, έχει να κάνει η εβδομάδα αυτή. Φρόντισε να παραμείνεις πιστός έως απόλυτος στις απόψεις σου, ώστε να σε πάρουν στα σοβαρά. Επίσης, θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που φαντάζουν κάπως δύσκολες, αλλά θα αποδειχτούν σωστές. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Σκορπιός
Τα ερωτικά σου και γενικότερα τα προσωπικά σου θέματα, βρίσκονται στο επίκεντρο τις μέρες αυτές, γι’ αυτό προσπάθησε να οργανώσεις την κάθε σου κίνηση. Μια απρόσμενη επίσκεψη σε ξεσηκώνει και σου αλλάζει τη καθημερινότητα. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Τοξότης
Θα πρέπει να μελετήσεις με προσοχή το επόμενό σου βήμα στα επαγγελματικά, αν θες να εξελιχθείς στον τομέα αυτό. Κατά τα άλλα, μπαίνεις σε μία κατάσταση απομόνωσης, μέχρι να βρεις την άκρη του νήματος. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Αιγόκερως
Μια δυναμική εβδομάδα σε περιμένει, με άτομα γύρω σου που έχουν μάθει το ρυθμό που ακολουθείς και σε αποδέχονται. Αν δε θέλεις να βγει ένα συγκεκριμένο άτομο από τη ζωή σου, τόλμησε να το διεκδικήσεις. Η παθητικότητα τιμωρείται. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Υδροχόος
Με άτομα που ανήκουν στο φιλικό σου κύκλο έχεις να κάνεις τις μέρες αυτές, είτε γιατί ξεκαθαρίζεις παρεξηγήσεις ώστε να διατηρήσεις τις φιλίες, είτε οριοθετείς τις σχέσεις σου, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Καλό θα είναι να ξέρεις τι θέλεις. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Ιχθείς
Ίσως συναντήσεις εμπόδια από άτομα κύρους, ανώτερα στην ιεραρχία και τα σχέδιά σου αναβληθούν. Αν δεις πως οι σκοποί σου πέφτουν στο κενό, άλλαξε τακτική και μη χαρίζεσαι. Μία έκπληξη από το οικογενειακό περιβάλλον. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-10-2014 14:50:00