Quantcast
blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 7 ως 13 Ιουλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 7 ως 13 Ιουλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Η εβδομάδα αυτή καθορίζεται από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, μία όψη που θα μας φέρει εκπλήξεις, θέματα με ιεραρχία, απρόοπτα και ξαφνικούς έρωτες.

Κριός
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την εβδομάδα αυτή, μόνο μια ήρεμη καθημερινότητα δεν σου εξασφαλίζει. Στο πρόγραμμα οι ξαφνικοί χωρισμοί, οι ξαφνικοί έρωτες, μαζί με απρόβλεπτες εξελίξεις. Αυτό αφορά και στο οικογενειακό κομμάτι της ζωής σου, όπου θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την υπομονή σου, ώστε να υπερπηδήσεις εμπόδια καλοκαιριάτικα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Έχεις αφοσιωθεί στη καλοπέραση, την καλοκαιρινή διάθεση και την ανεμελιά. Μια τάση μελαγχολίας ωστόσο σε πιάνει συχνά, αφού το μυαλό σου τρέχει στα περασμένα. Τα οικονομικά σου θα σε χαροποιήσουν, ενώ θα χρειαστεί να προσέξεις ατυχήματα, να μην υπερβάλεις με το ποτό και να μην πατάς σαν τρελός γκάζι. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Είναι μια περίοδος κατά την οποία οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, η καλοπέραση θα ανήκει στη καθημερινότητά σου, ενώ θα υπάρξει έντονη ερωτική διάθεση και δραστηριότητα. Θα σε απασχολήσουν κοινά οικονομικά θέματα, που έχεις με το σύντροφό σου, καθώς και μια τάση να κάνετε ανεξάρτητα πράγματα στις διακοπές. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Μήνας των γενεθλίων σου ο Ιούλιος και ο Ουρανός σε προκαλεί και σου κλέβει την ηρεμία. Ο έρωτας που μπορεί να μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου, σε βγάζει από τη ρουτίνα σου, ενώ μια κοινή απόφαση να περάσεις τις διακοπές με το σύντροφο, θα αποδειχτεί εξαιρετικά καλή. Να προσέξεις τις διαφωνίες σας, γιατί μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Τη περίοδο αυτή, η ενεργοποίηση του δωδέκατου οίκου σου σε οδηγεί σε τελικές αποφάσεις και απόλυτη συμπεριφορά. Οι σχέσεις σου, γενικότερα, θα περάσουν ένα σκαμπανέβασμα, που όμως θα σου αποκαλύψει πολλά και θαυμαστά. Ίσως σου λείπει η τόλμη να παραδεχτείς έναν έρωτα ή μια λάθος συμπεριφορά. Νιώσε τη γλύκα του να υποκύπτεις στον έρωτα που αρνείσαι. Δεν είναι ήττα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Επαναλαμβάνεις ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν, τις οποίες δεν ξέρεις που να κατατάξεις, Στο παρόν ή να τις αφήσεις στο παρελθόν που ανήκαν; Όπως και να έχει, ετοιμάζεσαι για εξόρμηση, με άτομο που κάποιοι θεωρούν λάθος στο πλευρό σου, εσύ όμως έχεις άλλη γνώμη, την οποία και επιβάλλεις στο κύκλο σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Ζυγός
Όπου σε πάει ο άνεμος είναι η διάθεση σου τις μέρες αυτές, με καμία προοπτική για σταθερότητα. Αφού βγήκες αλώβητος, από την αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, συνεχίζεις να επιμένεις για τις σχέσεις σου, τις αποφάσεις σου και την ποιότητα της ζωής σου. Αυτό που έχεις ανάγκη, είναι η ηρεμία και η σιγουριά πως τα δικά σου άτομα είναι εδώ να σου δώσουν κουράγιο, αν χρειαστεί. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Σταματάς τη σκληρή δουλειά και επιδίδεσαι σε χαλάρωση και καλοπέραση. Το περιθώριο ξεκούρασης που έχεις είναι μεν μικρό, αλλά σημαντικό δε. Θα έχεις την ευκαιρία να αντιληφθείς τις προθέσεις των άλλων, το παρασκήνιο που στήνεται εναντίον σου και τις φήμες, που ακούς να κυκλοφορούν και σε θέλουν πρωταγωνιστή. Μία ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινά. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Οι καταστάσεις σε οδηγούν στην ανάγκη να αλλάξεις πλεύση και πορεία την περίοδο αυτή. Περνάς μέσα από μεγάλες αλλαγές, τις οποίες δεν είχες προβλέψει, κάτι που σου προκαλεί ανασφάλεια. Κανόνισε τις γραφειοκρατικές και οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να απολαύσεις το καλοκαίρι χωρίς σκέψεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Αιγόκερως
Στα σχέδια που κάνεις για τις διακοπές, σκοντάφτεις, αφού το μυαλό σου δεν ακολουθεί τη διάθεσή σου και είναι ακόμα δεσμευμένο με υποχρεώσεις και δουλειές. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή θα σε αποζημιώσει, προσφέροντάς σου στιγμές γαλήνης και ξεκούρασης, μαζί με τη γεύση ενός έρωτα αναπάντεχου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Το δίλημμά σου την εβδομάδα αυτή είναι με ποιον θα πας διακοπές, ποιον θα προτιμήσεις και σε ποιον θα δείξεις τις ερωτικές σου διαθέσεις. Οι περιπέτειες δεν θα λείψουν, ενώ το στοίχημα που έχεις βάλει με τον εαυτό σου, είναι να μείνεις ανενόχλητος και αποστασιοποιημένος από εξωτερικούς, περιοριστικούς παράγοντες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Έρωτες, δημιουργία και προοπτικές βελτίωσης της οικονομικής σου κατάστασης υπόσχονται οι μέρες αυτές. Η ερωτική σου ζωή απολαμβάνει ανατροπές, εξομολογήσεις και αποχωρήσεις, μαζί με νέες αφίξεις. Για σταθερότητα, καλό είναι να περιμένεις μετά τις διακοπές, όπου εκεί θα ζήσεις πάλι εκπλήξεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-07-2014 00:00:00