blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις με 4 sms δώρο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στο Κριό κάνει την εβδομάδα αυτή εκρηκτική, με ασυγκράτητες ενέργειες και ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, για το καλό μας.
 
Κριός
Οι αντιθέσεις και οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο, την εβδομάδα αυτή εντείνονται, φέρνοντάς σε πέρα από τις αντοχές σου. Ρισκάρεις πολλά για να πετύχεις αυτό που θέλεις, αλλά αν δεις πως κινδυνεύει η σιγουριά της σχέσης σου, θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω, αξιολογώντας τη κατάσταση. Προσπάθησε να συγκρατείς τα νεύρα σου. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Ταύρος
Θα κάνεις κάποιες σκέψεις σχετικά με το χρόνο που σπαταλάς άσκοπα και τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Παράλληλα, πέφτεις σε ένα συναισθηματικό βάθος και ανασφάλεια. Έξοδα θα προκύψουν, τα οποία δεν είχες υπολογίσει, βγάζοντάς σε από τον προϋπολογισμό σου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσεις δανεικά, αλλά και ούτε να ζητήσεις. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Δίδυμοι
Την εβδομάδα αυτή θα δοκιμάσεις την αντοχή σου στο επαγγελματικό επίπεδο, όπου θα πρέπει να αναρωτηθείς, αν αυτό που κάνεις σε αποζημιώνει ή θα πρέπει να αλλάξεις κάτι, ώστε να βρεις ικανοποίηση. Αυτό που επείγει είναι να βρεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες, αλλά βλέπεις πως συχνά οι συνάδελφοί σου, ανακόπτουν τη πορεία σου. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις με 4 sms δώρο

 
Καρκίνος
Θα πρέπει να πάρεις στα σοβαρά όλα εκείνα που ακούς από τους γύρω σου ή την οικογένειά σου και αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή. Ίσως χρειαστεί να περιορίσεις κάπως τις απαιτήσεις σου, να συμβιβαστείς προσωρινά, ώστε να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά. Αν και θεωρείς πως προσφέρεις πολλά περισσότερα από κάποιους συναδέλφους, ωστόσο περιόρισε τα παράπονα. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Λέων
Η εβδομάδα ξεκινά για σένα έντονα, με πιθανές ρήξεις και παρεξηγήσεις, οικογενειακές και ερωτικές. Αν μπορέσεις να επιστρατεύσεις κάποια διπλωματία, θα πάνε όλα καλά, χωρίς ανατροπές. Για κάποιο άτομο, τα συναισθήματά σου είναι έντονα, ενώ η υπομονή σου εξαντλείται καθώς η άλλη πλευρά αργεί να ανταποκριθεί. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Παρθένος
Έχεις καθηλωθεί σε μία επαναλαμβανόμενη κατάσταση, η οποία σου προξενεί ατονία. Άλλαξε τα άτομα που σε περιστοιχίζουν, εμπλούτισε τις εμπειρίες σου και απόκτησε νέα ενδιαφέροντα. Ίσως η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις το μακρινό ταξίδι που ονειρεύεσαι και που συνεχώς αναβάλεις. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις με 4 sms δώρο

 
Ζυγός
Η ερωτική και επαγγελματική ζωή που θέλεις να ζήσεις, δεν είναι μακριά. Αν και δεν νιώθεις έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα επαγγελματικά προβλήματα, ωστόσο θα μπορούσες να αλλάξεις πολλά που σε ενοχλούν σε αυτό το τομέα. Απόφυγε τις κουβέντες, που δεν οδηγούν πουθενά. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Σκορπιός
Δράση, έρωτες κι επαφές που ανοίγουν πόρτες, φέρνει η εβδομάδα αυτή. Με πειθώ και επιχειρήματα, προσπάθησε να φέρεις τις διαπραγματεύσεις εκεί που θέλεις. Μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για τις σχέσεις και να δείξεις περισσότερη ανοχή, ακόμα και αν δε συμφωνείς με το τρόπο ζωής του άλλου. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Τοξότης
Έχεις την τάση να κινείσαι παρασκηνιακά την εβδομάδα αυτή, δημιουργώντας κλειστές ομάδες, καθώς και μυστικές επαφές. Αν και θέλεις να ασχοληθείς με ένα χόμπι ή με κάτι που σε ανανεώνει, σου λείπει ο χρόνος και το καθαρό μυαλό. Με το σύντροφο κάνετε σοβαρές προσπάθειες για ένα κοινό σκοπό ή να ξεπεράσετε κάποια δυσκολία. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις με 4 sms δώρο

 
Αιγόκερως
Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή, είναι τα κληρονομικά και τα φορολογικά, ή ακόμα και το θέμα μιας διατροφής. Μη παίρνεις αποφάσεις γρήγορα, χωρίς να έχει προηγηθεί σοβαρή σκέψη, ενώ καλό θα είναι να έρθεις σε συμβιβασμό με ένα δικό σου άτομο, σε τυχόν δικαστικές διαφορές. Ένα πρόσωπο σε μπερδεύει με τα συναισθηματικά του σκαμπανεβάσματα. Κράτα αποστάσεις. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Υδροχόος
Τις μέρες αυτές θα βγουν στην επιφάνεια αυτά που καλείσαι να διορθώσεις στη προσωπική σου ζωή, με σκοπό να συνεχίσεις να είσαι με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Από το φιλικό σου κύκλο τα μηνύματα είναι αμφιλεγόμενα, με ένα άτομο να έχει αλλάξει ξαφνικά συμπεριφορά απέναντί σου ή να το βλέπεις να απομακρύνεται. Μη ταράζεσαι. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Ιχθείς
Η εβδομάδα σε βρίσκει με μειωμένες δυνάμεις και με τη διάθεση να αφοσιωθείς στον εαυτό σου. Πρόσεχε από τους άλλους, τα διάφορα παιχνίδια εξαπάτησης και μυστικοπάθειας, που μπορεί να σε εξοργίσουν. Αν έχεις στο μυαλό σου πως κάποια πράγματα έχουν ημερομηνία λήξης, θα μπορέσεις να κινηθείς καλύτερα. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις με 4 sms δώρο

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-03-2015 13:59:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι