blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Σεπτεμβρίου 2013. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Σεπτεμβρίου 2013. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Άρη με το Κρόνο, κατά το οποίο κυριαρχούν εξοργισμένα οι επιθυμίες μέσα μας, παρακινώντας μας να δράσουμε ενάντια στη ροή των ημερών. Την εβδομάδα αυτή, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να συναντήσουμε αντιδράσεις, αλλά και να χειριστούμε τη ζωή μας σύμφωνα με τις τάσεις των ημερών.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και δωρεάν προσωπικές προβλέψεις στο κινητό σου!

Κριός
 
Ο Άρης σε ενεργοποιεί ερωτικά, με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι αποκλειστικά και μόνο πως να περάσεις καλά, να φλερτάρεις και να παρατείνεις την ξενοιασιά του καλοκαιριού. Άλλωστε, με τους πλανήτες να σου ρίχνουν επιρροές σε έναν τόσο σημαντικό τομέα, θα ασχολείσαι για καιρό ακόμα με νέες γνωριμίες, με την ένταση του πάθους σου και τη διαχείριση της σχέσης σου.
 
Ταύρος
 
Το χτύπο της καρδιάς σου θα ακολουθήσεις, ώστε να βγεις από τα αδιέξοδα του έρωτα. Το τετράγωνο του Άρη με το Κρόνο, σε βοηθάει να αποβάλεις τη δειλία σου, ώστε να μην έχεις αφορμή να απομακρυνθείς από τους στόχους σου, πιστεύοντας πως είσαι ανεπαρκής. Αλλά και η τύχη σου δίνει την ώθηση αλλά και τα μέσα. Αρκεί να πιστέψεις.
Δίδυμοι
 
Τις μέρες αυτές είναι σαν να βιώνεις μία εσωτερική πτώση, βλέποντας άτομα να απομακρύνονται, επαγγελματικά χτυπήματα και οικογενειακά ζητήματα να ζητούν επίλυση. Θέλει υπομονή και πείσμα, ώστε να απομακρυνθείς από δυσάρεστες καταστάσεις, που σου χαλάνε την ψυχολογία. Ευγενική αποστασιοποίηση είναι η συμβουλή των ημερών.
 
Καρκίνος
 
Υπάρχει μία ένταση όσον αφορά σε συνεργασίες και οικογένεια και εσύ καλείσαι να βρεις τις ισορροπίες, ώστε να τους ευχαριστήσεις όλους. Σκέψου προσεκτικά αποφάσεις επαγγελματικού περιεχομένου, γιατί υπάρχει περίπτωση να ευνοηθείς εκεί που δε το περιμένεις.
Λέων
 
Με το ενεργοποιημένο τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Κρόνου, βρίσκεις αντίσταση σε ό,τι προσπαθείς να στήσεις, καθώς και μία άρνηση των άλλων στο πρόσωπό σου, η οποία δε ξέρεις από που πηγάζει. Η αυξημένη μαχητικότητα των ημερών, αλλά και η επιμονή σου, θα λειτουργήσουν προς όφελός σου.
 
Παρθένος
 
Σε απασχολεί το πώς θα διαχειριστείς με το καλύτερο δυνατό τρόπο χρήματα, οικογένεια, αγωνίες, όνειρα και έρωτες. Η επιρροή του Κρόνου και του Άρη δε σου αφήνουν περιθώρια για απραγία, αλλά σε πιέζουν για γρήγορες κινήσεις. Ερωτικά, θα πιεστείς να κρατήσεις τη σχέση σου σε μία αρμονία, καθώς το άτομο της καρδιάς σου δείχνει να μη σε εμπιστεύεται και να απομακρύνεται.
 
Ζυγός
 
Οι εξωτερικοί παράγοντες σε προβληματίζουν, ενώ θα πρέπει να προσέξεις τις σχέσεις και την υγεία σου. Απόφυγε το άγχος και τις διενέξεις και μην αμελήσεις να πάρεις γνώμη ειδικού, αν διαπιστώσεις πως κάτι δε πάει καλά. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Άρης σε εξαναγκάζουν να αντιμετωπίσεις με ευθύνη τη ζωή σου, να υποστείς τις συνέπειες επιπόλαιων αποφάσεων και να έρθεις σε ξεκάθαρη κουβέντα με τη σχέση σου.
 
Σκορπιός
 
Έχεις βαλθεί να κερδίσεις τη κούρσα με το χρόνο, όσον αφορά στο επαγγελματικό και κοινωνικό κομμάτι της ζωής σου. Τις μέρες αυτές θα δεις το αποτέλεσμα ενός κουραστικού αγώνα που έδωσες με τον εαυτό σου, επιστρατεύοντας όλες σου τις δυνάμεις. Το παρασκήνιο θα σε ενοχλήσει λίγο, αλλά όλοι οι νικητές έχουν κρυφούς αντίπαλους.
 
Τοξότης
 
Έχεις τη δυνατότητα να εξωτερικεύσεις τους προβληματισμούς σου στο σύντροφο και να αλλάξεις στη σχέση σου αυτά που νομίζεις πως σε ενοχλούν. Παράλληλα, νιώθεις την επιθυμία να ξεφύγεις, να ταξιδέψεις, να πάψεις να ζεις την ίδια ρουτίνα που σε ξεθωριάζει, να ανοίξεις φτερά και ορίζοντες. Επικεντρώσου σε αυτό και σταμάτα να ασχολείσαι με ασημαντότητες, που σου τρώνε χρόνο.
 
Αιγόκερως
 
Είναι μια περίοδος κατά την οποία κόβεις δεσμούς που σε βαλτώνουν και δεν προσφέρουν πλέον τίποτα ουσιαστικό στην εξέλιξή σου. Παράλληλα, τα άτομα με τα οποία αποφασίσεις να μείνεις, θα τα περάσεις από μία σιωπηλή… ιερά εξέταση, να δεις αν όντως έχουν γνήσια αισθήματα απέναντί σου. Στην περίπτωση που διαπιστώσεις το αντίθετο, η τιμωρία τους θα είναι η απομάκρυνσή τους από τη ζωή σου.
 
Υδροχόος
 
Θα πρέπει να αυξήσεις τις προσπάθειές σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις νέες προσδοκίες. Κάποιοι φίλοι θα πάρουν ξεχωριστό δρόμο από σένα, κάποιοι θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι και να κάνεις. Οι σχέσεις θα έχουν πολλές εκπλήξεις, ευχάριστες, και αρχίζεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να τις προχωρήσεις.
 
Ιχθείς
 
Η ερωτική σου ζωή και τα άτομα με τα οποία έχεις κάποιες συνεργασίες και στενές σχέσεις, θα σου ανατρέψουν την καθημερινότητα, γεμίζοντας την με ενδιαφέρον, ξαφνικούς έρωτες και ψυχική ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα προσέξεις. Απόφυγε τα δάνεια, μάζεψε για τους πενιχρούς καιρούς και κάνε μία ασφάλεια, έτσι για σιγουριά.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-09-2013 00:00:00