blank
 
blank

Το μεγάλο ωροσκόπιο του Νοεμβρίου: Ο μήνας των εκλείψεων και των εκπλήξεων! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Το μεγάλο ωροσκόπιο του Νοεμβρίου: Ο μήνας των εκλείψεων και των εκπλήξεων! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα ζώδια τον Νοέμβριο 2013 και οι αστρολογικές προβλέψεις

Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Δυναμικός, έντονος, περίεργος, εκρηκτικός, αλλά και απρόβλεπτα ανατρεπτικός, με θετικά και αρνητικά στοιχεία, ο φετινός Νοέμβριος. Αν και μετεωρολογικά είθισται να είναι μουντός και σκοτεινός, θα μπορούσε να γίνει φωτεινός και να μας φέρει και καλύτερες μέρες!
 
Καθώς βγαίνουμε σταδιακά από το τούνελ των εκλείψεων, καθώς ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, καθώς σταδιακά το αστρικό κλίμα γίνεται πιο ήπιο, μπορούμε να μιλάμε για μια μεταβατική φάση και να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο, όλοι μας. Ας δούμε όμως συνοπτικά τα τρία δεκαήμερα του Νοέμβρη και τα πλανητικά highlights που κυριαρχούν στις συγκεκριμένες περιόδους για να ξέρουμε τι μας περιμένει:

1-10 Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος κάνει την είσοδό του με… περίεργες διαθέσεις. Την πρωτομηνιά έχουμε για μια ακόμη φορά την κορύφωση του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, που ευθύνεται για πολλά από τα βάσανά μας, ιδιαίτερα τα οικονομικά. Η Νέα Σελήνη στις 3 του μήνα συνοδεύεται από Υβριδική ηλιακή έκλειψη (μια έκλειψη σπάνια, με δύο επίκεντρα), με αποτέλεσμα να τονίζονται ακόμη περισσότερο τα παγκόσμια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, ενώ και ο εγκέλαδος τονίζει την παρουσία του, ιδιαίτερα στον Ειρηνικό ωκεανό και τις χώρες γύρω από αυτόν.
 
Η τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς συμβαίνει στο Σκορπιό και σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Άρη. Έτσι, και το ερχόμενο εξάμηνο θα υπάρξουν εντάσεις, κυρίως σε οικονομικά ζητήματα που «καίνε» και ζητούν επίλυση.
 
Στις 5 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη ξεκινά το ασυνήθιστα μακρύ ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου 2014, αφού θα πραγματοποιήσει ανάδρομη πορεία από τις 21/12 μέχρι τις 31/1. Στις 8 και στις 9 ο Ερμής και η Αφροδίτη πραγματοποιούν ένα αρμονικό εξάγωνο μεταξύ τους αλλά και θαυμάσιες όψεις με τον Ποσειδώνα, προσθέτοντας ρομαντικές, ερωτικές πινελιές στην καθημερινότητα.
 
Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος από τις 10/11 και ευνοεί Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα.

10-20 Νοεμβρίου

Προσοχή στις 15, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα με τον Ουρανό αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αλλαγές ανατροπές και συνιστά επαγρύπνηση σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.
 
Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου σχηματίζεται στις 17 του μήνα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ενεργοποιώντας για άλλη μια φορά τον ήδη «κτυπημένο» τομέα των οικονομικών. Οι ειδήσεις που θα φτάνουν στα αυτιά μας αυτή την περίοδο θα έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την παγκόσμια κρίση.

20-30 Νοεμβρίου

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 23 δίνει σταθερότητα σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Προσοχή χρειάζεται σε εξαπατήσεις και εξιδανικεύσεις με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 24 του μήνα.
 
Στις 28 ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Δία, όψεις που ευνοούν συμφωνίες και οικονομικές επιχειρήσεις. Η ζωδιακή μετακίνηση του Ήλιου στον Τοξότη από τις 22 Νοεμβρίου, μας καθιστά περισσότερο εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς.

Τα ζώδια τον Νοέμβριο

Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν τώρα αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Νοέμβριο, από την εκπομπή «Μέσα σε όλα», με τη Μαρίνα Σεραφειμίδου και καλεσμένο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-10-2013 00:00:00