blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου 2016!

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου 2016!
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 8
 

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Φεβρουαρίου 2016

Με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Ιχθείς στις 19 του μηνός, καλωσορίζουμε μία θετική αλλαγή στη διάθεσή μας και κατά συνέπεια στη συμπεριφορά μας. Ο Ήλιος από τους Ιχθύες μας κάνει να μη λειτουργούμε εγωιστικά, με πρώτο μέλημα το καλό του άλλου. Ο έρωτας γίνεται αλτρουιστικός, θεραπευτικός, ενώ οδηγεί ενίοτε στη θυσία. Υπάρχει μία αγνότητα στην πρόθεση και τη σκέψη.

Ένα δεκαπενθήμερο με ενδιαφέρον

Η Αφροδίτη, υπαίτια για πολλά ερωτικά συμβάντα, κατά το δεύτερο μισό του μήνα εισέρχεται στον Υδροχόο, προξενώντας μια επιθυμία για σύναψη ελεύθερων σχέσεων κι εξέλιξής τους σε ένα άλλο επίπεδο, πιο αδέσμευτο και φιλικό. Μια χαρά το ταίριασμα αυτό με τη φύση του Ιχθύ, καθώς του επιτρέπει να ονειροπολεί χωρίς πολλές συμβατικότητες.
 
Ο Άρης συνεχίζει να διανύει τον Σκορπιό, πυροδοτώντας ακραίες ερωτικές συμπεριφορές, ζήλειες, απότομα ξεσπάσματα και διεκδίκηση του αντικειμένου του πόθου μας. Ο Άρης στο ζώδιο αυτό εκφράζει απόλυτα τη φύση του, ξεσηκώνοντας θύελλες, παθιασμένους έρωτες, βίαια ξεσπάσματα, απολαυστικό σεξ και λάθη. Πολλά λάθη, που γίνονται κατόπιν παρορμητισμού και βιασύνης.
 
Ειδικά στις 22 του μηνός, ας προσέξουμε αφού η Σελήνη από το Λέοντα τετραγωνίζει τον Άρη, προκαλώντας ξεσπάσματα, διενέξεις, πληγωμένους εγωισμούς και εξωπραγματικές απαιτήσεις από το σύντροφο.
 
Στις 25 του μηνός οι τόνοι χαλαρώνουν, ενώ βρίσκεται γέφυρα επικοινωνίας, που κατευνάζει τα οξυμένα πνεύματα και δίνει ευκαιρία στους ερωτευμένους να βιώσουν πιο ήρεμες και ερωτικές καταστάσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης στο Ζυγό με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, φέρνει κάποιους πιο κοντά, ενώ κάποιοι άλλοι θα τολμήσουν να σκεφτούν και κάτι περισσότερο από μία γνωριμία απλώς.
 
Στις 28 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος συναντά το Ποσειδώνα σε μία σύνοδο στους Ιχθύες, δημιουργώντας ένα ποτ-πουρί από έρωτες και θυσίες, από όνειρα και ψέματα, από επιθυμίες και δυσκολία στην εφαρμογή τους. Θα μιλήσουμε, αλλά και θα βιώσουμε τον γνήσιο έρωτα, την αυθεντική αγάπη, την προσφορά χωρίς αντάλλαγμα. Και μέχρι εδώ καλά και ρόδινα. Αλλά υπάρχει και μία αρνητική πλευρά, που εύκολα βγαίνει στο προσκήνιο. Αυτή η πλευρά είναι οι παρασκηνιακές κινήσεις, τα λόγια χωρίς έργα, η λάθος αξιολόγηση ερώτων και η εκμετάλλευση. Εξαρτάται από την δυναμική του καθενός μέσα στη σχέση, το να αποφευχθούν τα αρνητικά.
 
Ο μήνας φτάνει στο τέλος του, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, δίνοντας αιτίες για σοβαρές κουβέντες στο θέμα του έρωτα και θίγοντας το θέμα της σταθερής δέσμευσης. Ευκαιρία για ερωτευμένους να έρθουν ακόμα πιο κοντά και να επισφραγίσουν αισθήματα, εξασφαλίζοντας θετικές εξελίξεις.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας και να παρακολουθήσετε την εκπομπή με τις ερωτικές προβλέψεις του Φεβρουαρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή, που ακολουθεί. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-02-2016 14:05:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι