blank
 
blank

Τα ζώδια, οι σχέσεις και ο έρωτας μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2014

 
Τα ζώδια, οι σχέσεις και ο έρωτας μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2014
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου, με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους

Το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Ο Ιούνιος, ένας μήνας με μεγάλο πλανητικό ενδιαφέρον, δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες για μία έντονη ερωτική δραστηριότητα. Ο Ερμής, ανάδρομος στους Διδύμους, θα μας βάλει σε μία διαδικασία να πρέπει να ελέγξουμε μυαλό και γλώσσα, αλλιώς θα χαθούμε σε κόσμους λανθασμένης συνεννόησης.
 
Εκτός από παλιές εκκρεμότητες, που θα ανοίξουν πάλι, επιστροφές χρημάτων και οφειλών, θα ζήσουμε ένδοξες στιγμές με τις επιστροφές των ατόμων, που κάποτε τους εγκαταλείψαμε στο παρελθόν. Αξιοποίηση χρόνου ζητά όλη αυτή η κατάσταση από εμάς, μία παράταση, ώστε να αξιολογήσουμε τα γεγονότα και ανάλογα να πράξουμε. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη, είναι σαν να μας χαρίζεται μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτό που πρωτίστως είχαμε ενεργήσει ανώριμα και βιαστικά.

Κρόνος-Αφροδίτη: αγάπη με το σταγονόμετρο

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο, την περασμένη εβδομάδα, μας ταλαιπώρησε και στάθηκε η κύρια αιτία που οι σχέσεις μπήκαν σε διαδικασία σύγκρουσης, στέρησης, έλλειψης και συναισθηματικής κατάπτωσης.
 
Πολλοί είναι αυτοί που νιώθουν τη πίεση και το περιορισμό ακόμα πάνω από το κεφάλι τους, αφού η όψη, αν και απομακρύνεται, ωστόσο είναι ενεργή. Οι διαφορές των ζευγαριών και οι εντελώς αντίθετες επιθυμίες, οι ανύπαρκτες προοπτικές και η ασφυκτική στάση ζωής, διαμορφώνουν το τοπίο της μοναξιάς, ακόμα και αν ζει κάποιος μέσα σε πλήθος. Στη περίπτωση αυτή, η μόνη διέξοδος θα ήταν μια ανοιχτή και ειλικρινής προσέγγιση του συντρόφου, έστω και αν είχε αποστασιοποιηθεί.

Αφροδίτη-Δίας: απεριόριστες προοπτικές

Στις 18 Ιουνίου, η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Δία από τον Καρκίνο, ρίχνει μία χούφτα χρυσόσκονη στις ερωτικές καταστάσεις. Σαν γνήσια όψη τύχης, καθώς είναι, θα ευνοήσει κάθε γνωριμία, η οποία κρύβει μέσα της τη προοπτική να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο, χαρούμενο, ωφέλιμο και αισιόδοξο. Έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, να μην διστάσουμε για οποιαδήποτε επιλογή μας, αλλά να την υποστηρίξουμε, να την διευρύνουμε και να την αποθεώσουμε, θα δοκιμάσουμε τη τύχη μας στον έρωτα, χωρίς δισταγμούς.
 
Οι σχέσεις θα προχωρήσουν όσο υπάρχει χαρά, αισιοδοξία και λόγος να περνάμε καλά. Υπάρχει δηλαδή ένα επιφανειακό υπόβαθρο, χωρίς ρίζες βαθιές συναισθημάτων. Όταν αυτή η επιφάνεια, σταματήσει να τροφοδοτείται εξωτερικά, τότε και η σχέση θα πάψει να έχει λόγο ύπαρξης. Ανιαρή καθημερινότητα, βαλτωμένες συνήθειες και μικροαστικές θεωρίες, είναι οι νούμερο ένα εχθροί των σχέσεων που θα διαμορφωθούν τώρα, κάτω από το συμπαντικό αυτό καθεστώς.
 
Μία απόκλιση και απομάκρυνση από οτιδήποτε φέρνει προοπτικές χωρίς όρια, απομάκρυνση από την αποθέωση των συναισθημάτων και επιστροφή σε ρουτινιάρικες και μίζερες καταστάσεις, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τις σχέσεις προς την έξοδο, με αυτόματο ερμητικό κλείσιμο της πόρτας.

Αφροδίτη στους Διδύμους: οι εραστές της βασίλισσας

Στις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, γεγονός που φέρνει ξανά αλλαγές στο ερωτικό τοπίο. Ο έρωτας διαμορφώνεται σε μια ελεύθερη βάση, ακολουθώντας τη προσφορά και τη ζήτηση. Οι προτάσεις (από εκλεκτούς και μη) πολλές, όπως επίσης και οι ευκαιρίες για παράλληλες σχέσεις, πολλαπλά ενδιαφέροντα, συνεχείς γνωριμίες και ατελείωτο φλερτ.
 
Το πάθος συζητείται πολύ περισσότερο απ’ ότι βιώνεται και αυτό οδηγεί σε μια τάση για νέες γνωριμίες, μαζί με τη προσπάθεια η επόμενη να καλύψει βασικές ανάγκες, που η προηγούμενη άφησε εκτεθειμένες. Εξάλλου, γιατί να περιοριστούμε στην επιλογή, όταν μπροστά μας υπάρχει η αφθονία! Τις μέρες αυτές, σίγουρα θα είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τι ζητάμε στον έρωτα, με μια αλλοπρόσαλλή και ευμετάβλητη συμπεριφορά.

Αφροδίτη-Ποσειδώνας: έρωτες και ουτοπίες

Στις 30 Ιουνίου η Αφροδίτη θα μας ξεγελάσει με μία όψη τετραγώνου που θα κάνει με τον Ποσειδώνα, δείχνοντάς μας ένα πρόσωπο καθόλου εγωιστικό, έτοιμο να θυσιαστεί για αυτό ή αυτούς που πιστεύει και με μία δόση ενοχής, η οποία συνοδεύει την εύκολη πτώση μας στο παιχνίδι των ερωτικών ψευδαισθήσεων.
 
Πάνω στην έντονη επιθυμία μας να δημιουργήσουμε σχέσεις πάνω από θεό και άνθρωπο, σχέσεις δηλαδή αγνές και αμόλυντες, πέφτουμε σε ουτοπίες, τις οποίες κατόπιν πληρώνουμε ακριβά. Το νου μας, μήπως η έλλειψη ικανοποίησης και σταθερότητας μας απογοητεύσει, ή από την άλλη, βρεθούμε σε δύσκολες συναισθηματικά καταστάσεις, τις οποίες από συμπαράσταση και υποστήριξη στον άλλον, δε μπορούμε να εγκαταλείψουμε.
 
Αλλά αυτό είναι και το μάθημα των πλανητών: μέσα από την εμπειρία έρχεται η ενηλικίωση.
 
Το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-06-2014 00:00:00