blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο. Μια όψη που βάζει σε δοκιμασία έρωτες και σχέσεις!

 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο. Μια όψη που βάζει σε δοκιμασία έρωτες και σχέσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο: μ’ αγαπάς και αυτό με τρομάζει

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή

Στις 13 Ιουνίου, η Αφροδίτη από τον Ταύρο, θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Κρόνο στον Σκορπιό, βάζοντας σε δοκιμασία έρωτες και σταθεροποιημένες αγάπες, ακροβατώντας μεταξύ έλξης και απώθησης, παρόρμησης και σοβαρότητας. Οι σχέσεις θα πρέπει να ξεπεράσουν έναν βαθμό δυσκολίας, ενώ η αποστασιοποίηση έρχεται εύκολα, μεταξύ των συντρόφων.
 
Ένα από τα αιτήματα που εκφράζει η Αφροδίτη, είναι η ανάγκη μας να απολαμβάνουμε, να αγαπιόμαστε, να περνάμε καλά, να είμαστε σε αρμονία με το περιβάλλον μας. Σκοπός είναι να είμαστε ευτυχισμένοι και σε καλή σχέση, τόσο με τον εαυτό μας, όσο και με τους γύρω μας.
 
Σε συνδυασμό με το Κρόνο, στόχος είναι τα γερά θεμέλια και η μακροχρόνια συνύπαρξη. Αυτό συμβαίνει φυσικά, σε περιπτώσεις θετικών όψεων. Στην περίπτωση της αντίθεσης, όπως έχουμε εδώ, οι σύντροφοι νιώθουν ελλιπείς στη σχέση και δεν ξέρουν με ποιον ακριβώς τρόπο να ζητήσουν αγάπη και να εκφράσουν την αγάπη αυτή. Οι σχέσεις θα περάσουν μέσα από ένα τούνελ σκληρότητας και δυσπιστίας. Η έκφραση θα είναι περιορισμένη, ενώ οι ευθύνες που ο καθένας θα νιώθει στις πλάτες του θα είναι μεγάλες, σε σχέση με αυτό που παίρνει πίσω.

All you need is love

Η αντίθεση Αφροδίτης και Κρόνου μας ωθεί να ασκήσουμε κριτική απέναντι στους άλλους. Η καλή κουβέντα είναι δυσεύρετη, η αποδοχή και η εμπιστοσύνη δίνουν τη θέση τους στην απογοήτευση και τη μοναξιά. Ίσως τώρα είναι η ώρα να κλειστούμε στον εαυτό μας, απαλλαγμένοι από τις κοινωνικές υποχρεώσεις, και να αξιολογήσουμε τη ζωή μας και τη σχέση μας. Σίγουρα, ο απολογισμός θα πέσει σαν πέλεκυς, αλλά δεν είναι ώρα να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας.
 
Ίσως αυτό που κάποιοι βιώσουν να είναι το γεγονός πως ο σύντροφος δεν είναι πλέον διαθέσιμος, ούτε να ακούσει τα προβλήματά μας ούτε και να μας δοθεί συναισθηματικά, κάτι που οδηγεί το ζευγάρι σε ψυχρότητα και απομόνωση και προάγει τη μοναχικότητα και τον εγωισμό.
 
Αυτό που θα πρέπει να δουλέψουμε μέσα μας, ώστε οι σχέσεις μας να σωθούν, είναι η ανάγκη μας για τελειότητα, σε συνάρτηση με αυτή για ένα χάδι, στοργή και μια αγκαλιά. Είναι σημαντικό τα ζευγάρια να αντιληφθούν πως το πρόβλημα λύνεται με το να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον, ώστε να κατανοήσουν από πού προέρχονται τα κενά στη σχέση.
 
Παράλληλα, θα υπάρξουν δυσκολίες που σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα, οικονομική στενότητα και μία γενικότερη ανασφάλεια. Θα υπάρξουν επίσης κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις κοινωνικής φύσεως, τις οποίες καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας, με αέρα... κοσμοπολίτικο. Εκεί ωστόσο, θα δυσκολευτούμε να είμαστε ο εαυτός μας και πιθανόν να νιώσουμε πιεσμένοι. Ο φόβος μήπως κάνουμε λάθη είναι μεγάλος, πράλληλα με μία αίσθηση πως μας βαθμολογούν και, ανάλογα, μας τοποθετούν σε μία κλίμακα τελειότητας.
 
Ένα άλλο ευαίσθητο σημείο των ημερών είναι το κυνήγι της κοινωνικής εικόνας με κάθε κόστος. Ένα σοβαρό και δύσκαμπτο προφίλ ίσως θεωρείται αξιόπιστο, ωστόσο δεν είναι κάτι που θα χαλαρώσει τις ψυχές μας και θα μας δείξει το δρόμο της αγάπης. Θεωρούμε πως η απόκτηση υλικών αγαθών, θα μας ανεβάσει στα μάτια του άλλου, δίνοντας μας μία υπερβολική αξία.
 
Φυσικά, όλα τα παραπάνω, μπορεί να τα βρούμε σε κάποιον, με τον οποίο ξεκινάμε τώρα μία σχέση, αλλά αντιστεκόμαστε στη ψυχική δέσμευση. Η όψη αυτή, μας περνάει μέσα από τη δοκιμασία του κατά πόσο θέλουμε να αγαπηθούμε και κατά πόσο το σκληρό πρόσωπο που δείχνουμε, μπορεί να αντικαταστήσει τη δίψα μας για έρωτα.
 
Αν απομακρύνουμε τη θωράκιση αυτή, τότε θα πέσουν τα τείχη και οι αντιστάσεις, και θα αφεθούμε χωρίς δεύτερες σκέψεις σε αυτό που προστάζει η καρδιά μας!
 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Βίβιαν
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Δικαία
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-06-2014 00:00:00