blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2015.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Φεβρουαρίου 2015

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Ταξίδι στην ουτοπία

Ο Φεβρουάριος, ένας μήνας πολλά υποσχόμενος, αλλά και δύσκολος, ξεκινά με την σύνοδο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, στους Ιχθείς. Ευαισθησία καθόλου εύκολη στη διαχείρισή της, που προκαλεί άγχος στους γύρω μας, ανικανότητα να αντιμετωπίσουμε δυναμικά τον έρωτα και τη ζωή μας, και σχέσεις που από το πρωί ως το βράδυ οδηγούνται στην παρεξήγηση και την απόρριψη. Μία όψη που ευθύνεται για τον αγώνα και την αγωνία που περνάμε να φέρουμε στη ζωή μας το ιδανικό, την απόλυτη ευτυχία, το παραμύθι, το τέλειο, το υπέρτατο.
 
Και αν και τα παραμύθια έχουν αίσιο τέλος, εδώ έχουμε να κάνουμε μάλλον με απογοήτευση, εξιδανίκευση ανθρώπων, λανθασμένες εκτιμήσεις, απερίσκεπτες ενέργειες. Προσπαθώντας να επιστρέψουμε σε μία κατάσταση απόλυτης αγάπης και ένωσης, ταιριάσματος και εξωπραγματικού έρωτα, πέφτουμε στη καλοστημένη παγίδα των δύο αυτών πλανητών και είτε περιμένουμε ένα πριγκιπόπουλο, το οποίο δεν έχει καμία διάθεση να έρθει, είτε όταν πια έρθει, θα δούμε πως κάθε άλλο παρά… πριγκιπόπουλο είναι.
 
Έτσι τις μέρες αυτές, αλλά και αργότερα, θα έρθουμε σε αντιπαράθεση με τις επιλογές μας, που κάποιες από αυτές θα είναι απογοητευτικές. Αποτυχημένοι έρωτες, που προσωρινά φωτίστηκαν μόνο από την αισιοδοξία και την ελπίδα να παραμείνουν στο χρόνο, απόρριψη ερωτική, παράνομοι δεσμοί, που θα προσπαθήσουν να υπάρξουν, τροφοδοτώντας τους εραστές με το όνειρο για τον απόλυτο έρωτα, σχέσεις από απόσταση, που θα αποφύγουν το τέλμα της καθημερινής τριβής, συντηρώντας την ιδέα του ιδανικού, είναι τα πιθανά σενάρια.

Άρης και Αφροδίτη στους Ιχθείς

Όλο αυτό το διάστημα, ο Άρης και η Αφροδίτη από τους Ιχθείς επιστρατεύουν όλη τους την ενέργεια εντελώς αθόρυβα και υπόγεια, να κατακτήσουν, να διεκδικήσουν και να κερδίσουν τον ερωτικό τους στόχο. Αλλά με μία προσέγγιση που δεν έχει πάντα επιτυχία. Σαν αποτέλεσμα, λειτουργούν στα ερωτικά σαν τη καλύτερη συνοδεία του Ποσειδώνα, ενισχύοντας και αυτοί με τη σειρά τους το ερωτικό δράμα και την απιστία.

Σελήνη σε τετράγωνο και Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο

Στις 5 Φεβρουαρίου, η Σελήνη στο τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα βγάλει απωθημένα, πικρές κουβέντες και πάγωμα τρυφερότητας και αισθημάτων.
 
Την ίδια μέρα, το εξάγωνο μεταξύ ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο και Κρόνου στο Τοξότη, φέρνει μπροστά μας παλιές υποθέσεις, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα και μπορεί να σχετίζονται με ένα διαζύγιο ή μία παλιά γνωριμία, που τώρα φαίνεται να παίρνουν ένα πιο αρμονικό και οριστικό δρόμο. Παράλληλα, ίσως αλλάξουμε γνώμη για μία σχέση, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιο άτομο να έρθει πιο κοντά μας.

Ερμής σε ορθή πορεία

Στις 11 Φεβρουαρίου, ο Ερμής ορθοδρομεί, λύνοντας παρεξηγήσεις και τακτοποιώντας οριστικά πλέον, εκκρεμότητες ερωτικής φύσεως.

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία και σύνοδο με Ποσειδώνα

Στις 14 Φεβρουαρίου, τη μέρα των ερωτευμένων, η Σελήνη από τον Τοξότη, θα τριγωνίζει τον Δία από τον Λέοντα, συντονίζοντας τις ενέργειες των ερωτευμένων και υποσχόμενη να χαρίσει μία μέρα (και νύχτα) όλο ρομαντισμό και γενναιοδωρία αισθημάτων. Εκεί πάνω θα ακουστούν μεγάλες υποσχέσεις και αιώνιοι όρκοι αγάπης. Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν ή γίνουν γρήγορα αναμνήσεις.
 
Το δεκαπενθήμερο τελειώνει με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, να ανάβει φωτιές, πάθη και ερωτικά βαριές καταστάσεις. Μία μέρα με ένταση, θυμό, πάθος, όπου ο έρωτας αποτελεί κινητήριο δύναμη για τη συνέχιση της ζωής. Είτε το θέλουμε, είτε όχι. Μάθε τι θα σου φέρουν οι εκρηκτικές όψεις Φεβρουαρίου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-02-2015 18:54:00