blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι 15 Ιανουαρίου 2015.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι 15 Ιανουαρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 39
 

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου 2015

Άρης και Δίας κάνουν ποδαρικό

Καλή χρονιά!O πρώτος μήνας του 2015 εισβάλλει δυναμικά, με την αντίθεση του Δία με τον Άρη να μας οδηγεί σε υπερβολές στον έρωτα, σε σκόρπισμα συναισθηματικό και έλλειψη κάθε μέτρου, συχνά και λογικής. Η ικανότητα να μπορούμε να αποφασίζουμε χωρίς να πέφτουμε στην αφόρητη παγίδα των διλημμάτων, του θυμού και της επιπολαιότητας, δεν θα μας χαριστεί με την όψη αυτή.
 
Είμαστε αυθόρμητοι, θέλοντας να βιώσουμε τον έρωτα χωρίς ενδοιασμούς, αλλά ακριβώς αυτό τον αυθορμητισμό δεν δεχόμαστε από τον άλλον, καταλήγοντας σε ένα βαρύ κατηγορητήριο εναντίον του.
 
Η επιθυμία μας να τους ευχαριστήσουμε όλους, μας κάνει να καταφεύγουμε στην ανεξέλεγκτη υπόσχεση, στο χωρίς όρια δόσιμο. Το να θέσουμε όρια και να δείξουμε σεβασμό στον άλλον, είναι ο καλύτερος τρόπος να μην έχουμε απώλειες… ερώτων και προσώπων, λόγω της λανθασμένης εκτίμησης κάποιας κατάστασης. Οι σχέσεις θα ταλαντευτούν, γιατί αν και αγαπάμε να επιδιδόμαστε σε προκλήσεις, ωστόσο αυτό θα μας οδηγήσει σε αποφάσεις του ποδαριού, κάνοντας ζημιά στη κοινή ζωή με το σύντροφο.

Πλανήτες και όψεις: νέα χρονιά, παλιοί ένοχοι

Στις 4 Ιανουαρίου, η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ευθύνεται για την ένταση ανάμεσα στους ερωτευμένους (και όχι μόνο), τις σκηνές ζηλοτυπίας, την προσπάθεια ενοχοποίησης του ενός από τον άλλον, όπως και τη προσπάθεια να κάνουμε “του χεριού μας”, το σύντροφο ή το αντικείμενο του πόθου μας γενικότερα. Παράλληλα, οι επιθυμίες μας θα είναι έντονες και δυνατές, θα κοιτάξουν να πραγματοποιηθούν με κάθε τρόπο, συχνά εις βάρος και σε αντίθεση με αυτές του άλλου.
 
Η ανάγκη ανανέωσης ή διάλυσης της σχέσης, θα προκύψει από το πόσο ικανοποιεί τους εμπλεκόμενους και κατά πόσο μέσα σε αυτή, η κάθε πλευρά θεωρεί πως ικανοποιούνται τα αιτήματά της και τα απωθημένα της. Ταμπού καταρρίπτονται, ενώ σε πολλές περιπτώσεις γίνονται σοκαριστικές αποκαλύψεις, που καθορίζουν τη πορεία της σχέσης.
 
Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της μοίρας και του πεπρωμένου, συναντά τον Ήλιο για να τον μεταβάλλει, να του αλλάξει δομή και υπόσταση. Φυσικά ο Ήλιος συμβολίζει εδώ τη προσωπικότητα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Προδοσία και απόρριψη δεν είναι τα μοναδικά σενάρια κάτω από αυτή την όψη, αλλά και κάποιοι έρωτες θα νιώσουν το πρώτο τους σκίρτημα, το οποίο θα είναι ασύλληπτα έντονο και μοναδικό.
 
Στις 5 Ιανουαρίου, ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, φέρνοντας μια χαλαρότητα και ευθυμία στα θέματα του έρωτα, παίρνοντας από πάνω τους το βάρος των βαρέων όψεων. Που σημαίνει πως μας επιτρέπεται να χαρούμε, να καταρρίψουμε το μύθο των ενοχών και των αναστολών και απλά να απολαύσουμε τον έρωτα. Δεν αποκλείεται μέσα σε τόσες νέες γνωριμίες που φέρνει η νέα χρονιά, να είναι κάποιες κάπως ιδιαίτερες και ασυνήθιστες, που θα μας βγάλουν από τα συνηθισμένα μας μονοπάτια.
 
Στις 13 Ιανουαρίου, ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθείς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται: με ένα εγκώμιο στον έρωτα τον ίδιο. Τον έρωτα που δεν μετουσιώνεται απαραίτητα σε κάποιο πρόσωπο, αλλά παραμένει ως ιδέα και συναίσθημα μέσα μας. Έτσι, θα είναι αρκετά δύσκολο να διαχωριστεί το σεξ από το συναίσθημα, ενώ οποιαδήποτε απόπειρα ερωτικής προσέγγισης, θα πρέπει να είναι εμπλουτισμένη έως τα μπούνια με ρομαντισμό.
 
Επίσης στις 13 Ιανουαρίου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, υπόσχεται γρήγορες και απρόσμενες εξελίξεις στον έρωτα, συντροφικότητα και τη δυνατότητα να δούμε πιο θερμά και ανθρώπινα μια σχέση, την οποία μέχρι πρότινος αμφισβητούσαμε.
 
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του νέου έτους, ολοκληρώνεται με το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Άρη, μία όψη βίαιη, σκληρή και προβληματική. Έτσι, για πολλές σχέσεις το νέο έτος θα έχει μπει επεισοδιακά, όπου ο φόβος και η ανασφάλεια θα κερδίσουν έδαφος, αν στη σχέση αυτή ο σεβασμός και ο διάλογος δεν ανθήσουν, πνίγοντας την όπως τα ζιζάνια έναν θαυμάσιο κήπο.
 
Αν όμως μέσα από τις περιστάσεις, κατανοήσουμε πως ο περιορισμός των ατομικών ελευθεριών του άλλου δεν χωράει μέσα σε μία δίκαιη σχέση, τότε δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε.
 
Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις για τον Ιανουάριο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου, στο τέλος του άρθρου.

Σχετικά άρθρα

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Δεκεμβρίου 2014 ως 4 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-12-2014 15:04:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι