blank
 
blank

Οι σχέσεις και ο έρωτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου

 
Οι σχέσεις και ο έρωτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και οι σχέσεις απο 1 μέχρι 15 Μαίου 2014

Το πρώτο μέρος του Μαίου ξεκινά πολύ αισιόδοξα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Κριό, εγκαινιάζοντας την εποχή του ερωτικού κυνηγιού, την ακατανίκητη δύναμη της αγάπης, μαζί με τον υπερβολικό ενθουσιασμό.
 
Η αδρεναλίνη στο αίμα αυξάνεται και ο έρωτας αποκτά ουσία μέσα απο το καινούριο, την προοπτική των κατακτήσεων, αλλά κυρίως τη πρόκληση. Το καινούργιο. Το ανοιχτό προς διεκδίκηση μεν. Το δύσκολο ταυτόχρονα, δε. Το ζόρικο.

Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας: That 's good news

Το τρίγωνο του Ήλιου με το Πλούτωνα μέχρι τις 5 Μαίου, φροντίζει για ωραίες στιγμές, υπνωτιστική έλξη και δυνατό μαγνητισμό προς και από το άτομό μας. Οι διαπροσωπικές σχέσεις αποκτούν ένα βαθύ νόημα, μια δεσμευτική σοβαρότητα και μία αισιοδοξία.
 
Άτομα για τα οποία νιώθαμε ένα ερωτικό ρίγος, όταν μας πλησίαζαν, θα τα δούμε τις μέρες αυτές να νιώθουν το ίδιο ασυγκράτητα στην παρουσία μας.

Άρης αντίθεση Αφροδίτη: ο αιώνιος πόλεμος

Στις 10 Μαίου, η αντίθεση της Αφροδίτης απο το πολεμοχαρή Κριό, με τον Άρη από το Ζυγό, προκαλεί έντονα ερωτικά στιγμιότυπα, ευθύνεται για θυελλώδεις σχέσεις, αλλά και αρκετό ανταγωνισμό.
 
Οι εραστές παλεύουν για τίνος δίκιο θα επικρατήσει, ενώ οι συννενοήσεις είναι ομαλές, σχεδόν ανύπαρκτες. Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις και οι συναναστροφές σε μία τέτοια όψη, πετάνε σπίθες και δημιουργούν ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Το ερωτικό στοιχείο διάχυτο, αλλά και οι ερωτικές σκηνές ζήλειας δε μπορούν παρά να φορτίσουν την ήδη βεβαρυμένη σεξουαλικά ατμόσφαιρα.  
 
Είναι αντιθέσεις που όμως γρήγορα θα εξασθενίσουν, ειδικά αφού ο Άρης είναι στο ζώδιο του Ζυγού, ανόρεκτος για δυνατές επιθέσεις.

Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα: έντονα συναισθήματα

Στις 14 Μαίου, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εκρηκτικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας στα πόδια μας με μαγικό τρόπο, αγάπες δυνατές, κατακτητικές, έντονες, διαισθητικές. Είναι μια όψη που ως δια μαγείας χαρίζει την ικανότητα, να βλέπουμε μέσα στη ψυχή του άλλου, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες που υπάρχουν και να επιδρούμε καταλυτικά στη ζωή των άλλων, όπως και αντίστοιχα φυσικά. Άτομα που συνδέονται κάτω απο την όψη αυτή, μπαίνουν σε μία διαδικασία να μπορούν να αλλάξουν το πεπρωμένο τους, κατευθύνοντάς το εκεί που θέλουν. Απλά αφήνουν το μαγνητισμό που εκπέμπουν, να κάνει όλη τη δουλειά.

Αφροδίτη σύνοδο με Ουρανό: σπάζοντας το κατεστημένο

Και συνεχίζουμε στο Μάιο, φτάνοντας στις 15, με την Αφροδίτη στον Κριό να συναντά τον Ουρανό, σε σύνοδο, για ερωτικά γαιτανάκια, περίεργα, πειραματικά, καθόλου συναισθηματικά και συχνά με ...περισσότερους απο έναν διαπλεκόμενους, αφού είναι μια όψη που εύκολα θα φέρει και το παράνομο, μαζί με το μόνιμο.  
Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως τους πιο ανεξάρτητους και χαλαρούς αναζητητές του έρωτα, αφού η ισχύουσα όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, δεσμεύει τους ήδη ερωτευμένους, προς μια κατεύθυνση: αυτή του πάθους!
 
Είναι μία μικρή περίοδος λοιπόν, κατά την οποία θα νιώσουμε έλξη για κάθε είδους εκκεντρική συνάντηση, που μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτικό συναπάντημα, μικρής όμως διάρκειας.
 
Το πρόβλημα με την όψη Αφροδίτης και Ουρανού, είναι πως μόλις αρχίσουν τα στραβά με δεσμεύσεις και τάσεις μονιμότητας, θα είναι σα να μας περνάνε τη θηλιά στο λαιμό. Το ζητούμενο είναι να γευτούμε τον έρωτα ελεύθερα, χωρίς προϋποθέσεις και περιορισμούς, οδηγούμενοι αποκλειστικά απο την πρώτη έλξη. Μόλις νιώσουμε εγκλωβισμένοι και μέσα σε πλαίσια, τότε κάθε ενδιαφέρον σταματά οριστικά. Για το λόγο αυτό, οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό, είναι ακαριαίες σε ένταση και διάρκεια.
 
Φτάνοντας αισίως στα μισά του μήνα, μπορούμε να πούμε πως ο ..πλανητικός κήπος φροντίζει για όλα τα γούστα και για την κάθε πείνα!
 
Το πάθος που εναλλάσσεται με την ανεξάρτητη ερωτική συνεύρεση, είναι ένα σενάριο, με το οποίο ποτέ κανείς δε θα βαρεθεί!
 
Οι αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας, απο τον Γιώργο Ματσάγγο, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-05-2014 00:00:00