blank
 
blank

Σύνοδος Δία-Αφροδίτης: η χρυσόσκονη του έρωτα, της επιτυχίας ...και οι διπλές σχέσεις.

 
Σύνοδος Δία-Αφροδίτης: η χρυσόσκονη του έρωτα, της επιτυχίας ...και οι διπλές σχέσεις.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Σύνοδος Δία-Αφροδίτης στους Διδύμους

Στις 28 Μαίου ο Δίας συναντάται με την Αφροδίτη στο κοινωνικά ασυμάζευτο και λατρεμένα πολύπλευρο ζώδιο των Διδύμων, ελευθερώνοντας σε μέγιστο βαθμό την όρεξη για ερωτικές συνευρέσεις, σκάνδαλα, πιπεράτες καταστάσεις και πολλή τύχη στη ζωή μας. Η επίδραση της όψης θα κρατήσει τρείς ημέρες περίπου. Τις μέρες αυτές λοιπόν θα συμπεριφερθούμε τρυφερά στο αντικείμενο του πόθου μας, γενναιόδωρα με όσους έχουν την ανάγκη μας και θα έχουμε την τάση να παίξουμε επικίνδυνα με την πιστωτική μας κάρτα και τον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Πόσο glamorous είσαι;

Η κοινωνική μας πλευρά αναδεικνύεται περισσότερο απο ποτέ, απολαμβάνοντας να λάμπουμε και να μονοπωλούμε το ενδιαφέρον, ενώ το να είμαστε δημοφιλείς, αγαπητοί και να δεχόμαστε πληθώρα προσκλήσεων, γίνεται προσωρινά ένας απολαυστικός, μικρός αυτοσκοπός.
 
Παράλληλα, η τάση να κάνουμε έξοδα, με στόχο να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας, εκμηδενίζοντας τις καταθέσεις μας, περνάει τα σύνορα της εμμονής, αφού το μότο της συνόδου αυτής ειναι " Είσαι αυτό που φαίνεσαι"!
 
Ο Δίας, είναι αλήθεια πως συχνά οδηγεί στην υπερβολή και εδώ αγγίζοντας την Αφροδίτη ξεδιπλώνει ανεξέλεγκτα τα χαρίσματά της, όπως είναι το φλερτ, η γενναιοδωρία, ο έρωτας, η καλοπέραση, η κοινωνικότητα, το εκλεκτό φαγητό και εν γένει μας προσφέρει τη διάθεση να ζήσουμε με περισσότερη άνεση.

Ο έρωτας γλιστρά μέσα στα σατέν σεντόνια

Το αστρολογικό αυτό δίδυμο, θα έχει μεγάλη επιρροή στις ζωές μας, αφού θα επιδράσει δυναμικά και καταλυτικά στο σημαντικότερο κεφάλαιο της ενήλικης ζωής μας, τον Έρωτα!
 
Αυτό που προσπαθεί να μας διδάξει η σύνοδος μέσα απο τους Διδύμους, είναι πως η ζωή είναι ωραία και ας έχουμε απλήρωτους λογαριασμούς, ο έρωτας περιμένει στη γωνία και πως η κινητήριος δύναμή μας δε πρέπει να έρχεται απαραίτητα από έξω αλλά από μέσα μας!
 
Βεβαίως, θα βρεθούμε σε ερωτικά σταυροδρόμια, που από τη μια θα μας κολακέψει το γεγονός της ...τόσης ζήτησης, από την άλλη όμως θα μπλεχτούμε σε πραγματικό δίλλημα, αφού θα θελήσουμε να ξεδιψάσουμε την ερωτική μας δίψα, αλλά χωρίς συνέπειες για τις σταθερές σχέσεις στη ζωή μας.
 
Τα αιτήματα των δύο πλανητών είναι όμως ανάλαφρα, αέρινα και λιγότερο γήινα. Που σημαίνει πως ευνοούνται οι έρωτες- δημόσιες σχέσεις, οι εύκολες γνωριμίες και οι διπλές καταστάσεις.
 
Ας μην ξεχνάμε πως και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων, γεγονός που προσελκύει την καλοπέραση, το σύντομο ερωτικό πλησίασμα και την στιγμιαία αλλά ευχάριστη σεξουαλική συνέυρεση.
 
Παρ' όλα αυτά κάποιοι απο σας θα συναντήσουν το ταίρι της ζωής τους, το οποίο θα παραμείνει και μετά την πάροδο της διέλευσης ή απλά θα συνειδητοποιήσουν τον έρωτα τους για κάποιο συγκεκριμένο άτομο!
 
Δεν είστε λίγοι και εσείς που θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια υπάρχουσα σχέση, να ανακοινώσετε ένα γάμο και να κάνετε φανερή την αγάπη σας σε ένα πρόσωπο. Είναι η λάμψη της κοινωνικής αίγλης που σας ξεσηκώνει και λιγότερο η ανάγκη για δέσμευση άλλωστε. Και πόσο ταιριαστή είναι η οψη με την αύρα της Άνοιξης, τη στιγμή που όλη η φύση γιορτάζει έναν ερωτα!

Οι άλλες παράμετροι της όψης

Για πολλούς θα είναι όμως και η ευκαιρία για συνειδησιακή αφύπνιση, φέρνοντας μηνύματα πνευματικά στον περίγυρο και τις οικογένειές τους. Επίσης, ας μην αφήσουμε να πάει χαμένη η ευκαιρία να λειτουργήσουμε ως μεσάζοντες για το καλό, τη μόρφωση και την ειρήνη.
 
Η όψη αυτή φέρνει στη ζωή μας τυχερές συγκυρίες, όσον αφορά επαγγελματικές συμφωνίες, δουλειές που σχετίζονται με ευρύ κοινό, όπως θέατρα, σινεμά και μας βοηθά να κλείσουμε και να διαπραγματευτούμε με επιτυχία συμβόλαια εργασίας, με δικούς μας όρους.
 
Οπως βλέπουμε, η επίδραση της συνόδου αυτής είναι πολύπλευρη, επηρεάζοντας πολλές φάσεις της ζωής μας! Οπως και νά εχει, η χρυσόσκονη που θα πέσει στους ώμους μας, είναι εκτυφλωτικά λαμπερή! Απολαύστε το!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-05-2013 00:00:00