blank
 
blank

Ετήσιες προβλέψεις 2016 για τον Ταύρο.

Ετήσιες προβλέψεις 2016 για τον Ταύρο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Ταύρος 2016

Αν και η χρονιά ξεκινάει με αναθεωρήσεις, μέσα στο 2016 θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται με τον πιο απίθανο τρόπο!
 
Η χρονιά ξεκινάει με επίκεντρο την προσωπική σας ζωή, καθώς ο Δίας κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο! Μέχρι το τέλος Αυγούστου λοιπόν, οι ελεύθεροι θα συνάψουν νέες σχέσεις, οι δεσμευμένοι θα περάσουν στο επόμενο στάδιο και όσοι έχετε σχέσεις δοκιμασμένες στον χρόνο, θα τις βελτιώσετε ακόμη περισσότερο. Όλοι όμως, θα βρείτε λόγους να προσθέσετε ό,τι απουσιάζει από τη σχέση σας, θα βιώσετε έντονα τον έρωτα και θα νιώσετε πως τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα!
 
Παράλληλα, ο Δίας από την θέση αυτή θα σας βοηθήσει και σε επίπεδο δημιουργίας και επαγγελματικής δραστηριότητας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μέχρι το τέλος Αυγούστου για εσάς, θα έχουν προοπτική και βέβαια θα σας στηρίξουν στο μέλλον. Μετά από την τελευταία τριετία, η χρονιά διαφαίνεται πως θα σας ανταποδώσει ό,τι κάνετε, αν είστε έτοιμοι να προσπαθήσετε σε καθημερινό επίπεδο και δεν αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει.
 
Στις 9 Σεπτεμβρίου ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον έκτο ηλιακό σας οίκο, προστατεύοντας τον επαγγελματικό σας τομέα και προσφέροντας αρκετά δώρα μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό το διάστημα, όσοι ψάχνετε για νέους χώρους εργασίας, θα βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει και θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας εκεί. Παράλληλα, η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη και με πολλές ασχολίες, γι’ αυτό πρέπει να δώσετε βάση και στην υγεία, την καθημερινή άσκηση και την διατροφή σας.
 
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη, στον όγδοο ηλιακό σας οίκο, σας πιέζει σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε ψυχικό επίπεδο, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Από το τέλος Μαρτίου μέχρι τα τέλη Μαΐου, που θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία, θα φέρει κάποιες οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες αναζητούν λύσεις. Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί στο μέσον του ζωδίου, θα βιώσετε αρκετές αλλαγές και θα υπάρξουν εξελίξεις, που μαζί με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 27 Μαΐου μέχρι τις 2 Αυγούστου, θα δρομολογήσουν τις καταστάσεις, μέσα από εντάσεις και αναβολές.
 
Έχετε επίσης υπόψιν σας πως ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 22 Μαΐου, κάτι που θα φέρει καθυστερήσεις και δύσκολη επικοινωνία. Η εποχή αυτή δεν είναι κατάλληλη για υπογραφή σημαντικών εγγράφων και αποφάσεων που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας.
 
Παράλληλα, ο Άρης την χρονική περίοδο που επιστρέφει με την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, επιφέρει ένταση και σε προσωπικά θέματα. Η καλή επικοινωνία με το ταίρι σας, θα βοηθήσει να λυθούν τα θέματα και να πάρει πάλι η σχέση την πορεία της, αλλιώς θα υπάρξει οριστική ρήξη.
 
Ο Ιούνιος είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς, καθώς δεν θα υπάρχει κατανόηση ούτε από το ταίρι σας, αλλά ούτε από τους συναδέλφους σας. Μην πάρετε πάντως σοβαρές αποφάσεις για τίποτα σημαντικό και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και τον μήνα να φτάσει στο τέλος του. Θα ευνοηθούν όμως όσοι επαναφέρουν παλαιότερες σχέσεις στο παρόν, από τις 27 Μαΐου μέχρι τις 2 Αυγούστου, δίνοντάς τους μια ευκαιρία να εξελιχθούν και να ξετυλιχθούν!
 
Οικονομικά θέματα θα απασχολήσουν όσους έχουν γεννηθεί μέσα στον Μάιο, κάτι που απαιτεί την προσοχή σας ειδικότερα κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, αλλά και τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, με τις δύσκολες όψεις στο ουράνιο στερέωμα, για τον τομέα αυτό. Χειριστείτε με προσοχή το θέμα και αναλύστε ό,τι δεν σας φαίνεται πολύ ταιριαστό με την πραγματικότητα.
 
Το τέλος του 2016 δείχνει να σας ανταμείβει τελικά, με τις θετικές επιρροές του, προσφέροντάς σας τα δώρα του στον επαγγελματικό τομέα και δίνοντάς σας την ευκαιρία να ανέλθετε και να μονιμοποιείτε τη θέση σας. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, οι καταστάσεις θα εξελιχθούν γρήγορα και για όσους ψάχνετε ταίρι, το ενδιαφέρον από άτομα που σας μαγνητίζουν θα είναι έκδηλο, ειδικά στον εργασιακό χώρο.
 
Οι δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, σας προσφέρουν τις καλύτερες ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο. Ο έρωτας και οι διαπροσωπικές σχέσεις δείχνουν ν’ ανθίζουν και να λαμβάνουν σημαντική θέση στη ζωή σας. Αν και στην αρχή θα είσαστε πολύ επιφυλακτικοί, όλα δείχνουν πως ο τομέας αυτός έχει εύνοια και θα “τρέξει” γρήγορα, ολοκληρώνοντας το παζλ της ζωής σας!
 
Τους καλοκαιρινούς μήνες και ειδικότερα τον Ιούλιο, θα νιώσετε πως όλα τρέχουν και θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε τον έρωτα, ή να αναζωογονήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Πολλοί από εσάς θα επισημοποιήσετε σχέσεις, ενώ όσοι επιθυμείτε να γίνετε γονείς, τώρα μπορείτε να το καταφέρετε. Επίσης, πολύ ευνοϊκή περίοδος για τον συναισθηματικό σας τομέα, είναι από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, με το πλανητικό σκηνικό να στέκεται πολύ θετικά απέναντί σας.
 
Οι εκλείψεις του 2016, θα έρθουν ν’ αθροιστούν σε κάποια γεγονότα στην ζωή σας. Η πρώτη, η έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου, θα σας βοηθήσει να βρεθείτε πολύ κοντά με αγαπημένα άτομα και γενικότερα να σας φέρει κοντά σε άτομα που έχουν κάτι κοινό μ’ εσάς. Η επόμενη, η έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου, σας ωθεί σε αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα και εκεί ίσως υπάρξουν ρήξεις με τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες. Όμως, το τοπίο θ’ ανοίξει μετά την επιρροή της έκλειψης και θα κινηθείτε προς πάσα κατεύθυνση, για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
 
Την 1η Σεπτεμβρίου, η δεύτερη έκλειψη Ηλίου μπορεί να φέρει νέους έρωτες στην ζωή σας και νέα, θετικά δεδομένα στις ήδη υπάρχουσες. Επίσης, οι φιλοδοξίες σας στον επαγγελματικό τομέα δείχνουν να πραγματοποιούνται με έναν τρόπο μαγικό! Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς, η έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου, θα σας δώσει τα περιθώρια να επανατοποθετηθείτε στο προσωπικό επίπεδο, αναζωογονώντας την ερωτική σας ζωή και βελτιώνοντας την επικοινωνία με το ταίρι σας.
 
Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, από την Ματίνα Φατούρου. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει στον πίνακα που ακολουθεί!
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-01-2016 17:02:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι