blank
 
blank

Αφιέρωμα στον Τοξότη, 22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου 2014.

Αφιέρωμα στον Τοξότη, 22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Τοξότης, το ζώδιο του μήνα: Ένας μήνας αναζήτησης, ελευθερίας και αισιοδοξίας.

Τοξότης, το ζώδιο του μήνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στο Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 22 Δεκεμβρίου, όπου και θα αλλάξει ζώδιο, εισερχόμενος στον Αιγόκερω. Το χαρακτηριστικό του μήνα είναι πως κάθε κατάσταση προχωρά, μετακινείται, αλλάζει.
 
Η γενικότερη μιζέρια μας εγκαταλείπει για ένα διάστημα, αυτή η μιζέρια που έφερε η σύνοδος του Κρόνου με τον Ήλιο στο Σκορπιό και προς στιγμήν σκοτείνιασε σκέψεις και διαθέσεις. Την ίδια μέρα, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φροντίζει για νέα ξεκινήματα, λαμπρές προοπτικές και μια διάθεση εκπληκτική.

Η ζωή είναι ωραία, όταν είσαι Τοξότης!

Η ανάγκη για ελευθερία, η απόλαυση και η συνεχής μάθηση είναι οι τρείς βασικές αρχές για το ζώδιό σου.
 
Στις 26 Νοεμβρίου, ο Ήλιος σχηματίζει όψη τετραγώνου με το Ποσειδώνα. Μία σύγχυση θα την πάθουν όλοι οι Τοξότες και όχι μόνο, όσον αφορά στην εικόνα τους, το τι θέλουν να κάνουν και το τρόπο με τον οποίο θα το επιτύχουν.
 
Μία δυσκολία να παραμείνεις λοιπόν σταθερά στη γη, θα υπάρξει. Παράλληλα, οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου σε συνοδεύουν, βάζοντας σου διλήμματα. Μην αφήσεις το κίνδυνο να σε παρασύρει και να απομακρυνθείς από χειροπιαστά σχέδια, για τα οποία δούλεψες αρκετά, και να χαθείς σε ουτοπίες και ψευδαισθήσεις.
 
Το διάστημα που επιδρά η όψη, θα καταργήσεις από τον εαυτό σου τα όρια, τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις, ενώ θα απολαύσεις και κάποιες ασυδοσίες. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μία θυσία, μία υποχώρηση, ένα συμβιβασμό, που δε θα σου είναι ευχάριστα, θα είναι όμως απαραίτητα για να συνεχίσεις.
 
Στις 28 Νοεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται επίσης στο ζώδιο του Τοξότη, κάτι που ενισχύει τους μακροχρόνιους και υψηλούς στόχους, ανοίγει τους ορίζοντες και επιτυγχάνει τη θετική επικοινωνία. Τη διάρκεια που ο Ερμής θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά υποσχόμενες κουβέντες για τα επαγγελματικά σου και ίσως ανοιχτείς σε ένα μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο πλάνο.
 
Προσοχή όμως στις αποφάσεις και τις υποσχέσεις που δέχεσαι, γιατί τη 1η Δεκεμβρίου, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, μπορεί να φέρει εξαπατήσεις, απογοητεύσεις και αθέτηση συμφωνιών.
 
Ιδιαίτερα επηρεάζεται ο οικογενειακός σου τομέας και χώρος. Ρήξη με την οικογένεια, βεβαρυμμένες υποχρεώσεις, που δε θες άλλο να σηκώσεις, αλλά και μία προσπάθεια να αποδεσμευτείς, περιγράφουν το τοπίο.
 
Στις 5 Δεκεμβρίου, ο Άρης περνά στον Υδροχόο ενεργοποιώντας τον τρίτο σου ηλιακό οίκο και προκαλώντας ανησυχία και ενδεχομένως λεκτικές μονομαχίες με το περιβάλλον σου. Παράλληλα, θα σου χαρίσει όμως και μια επιπλέον ανεξαρτησία στο τρόπο σκέψης, καθώς και νέα ενδιαφέροντα, μάλλον εκκεντρικά και ιδιαίτερα.
 
Στις 5 Δεκεμβρίου πάλι, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό είναι ένα επιπλέον μπόνους για σένα. Νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες εμπειρίες, ελευθερία επιλογών, όχι μόνο ερωτικών, αλλά και επαγγελματικών. Ξαφνικοί έρωτες μπορεί να προκύψουν, που θα σε αναστατώσουν και θα σου προκαλέσουν καρδιοχτύπια. Έρωτες εκκεντρικοί, ιδιαίτεροι, μέσα σε μία ατμόσφαιρα αντισυμβατική, αλλά βιώσιμη και ευχάριστη. Η πιθανότητα όμως να μη διαρκέσουν, ίσως να μην ενοχλήσει πολύ τη τοξοτίσια φύση σου.
 
Λάβε υπόψιν πως η, αυτή είναι μία δυνατή ένδειξη για επιτυχία, επαγγελματική επιβεβαίωση και οικονομική καλυτέρευση. Ο Ήλιος στο Τοξότη τολμά και ρισκάρει ανοίγματα και εξάπλωση, ενώ ο Ουρανός προσφέρει το παιχνίδι σε ένα πεδίο απάτητο, πρωτότυπο και άγνωστο μέχρι τώρα.
 
Στις 11 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, αναβιώνοντας φαντάσματα του παρελθόντος, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν είχες μπορέσει να ξεφορτωθείς. Σκοτεινές σκέψεις, ενοχές, φοβίες και τύψεις, συμπληρώνουν τη συναισθηματική σου κατάσταση προσωρινά. Μια απομόνωση θα την υποστείς ή θα την επιλέξεις, ενώ δεν θα είσαι διαθέσιμος να αποκαλύψεις τι σου συμβαίνει, κρατώντας μυστικά και κλειστά χαρτιά.
 
Η θέση αυτή της Αφροδίτης, υποδηλώνει επίσης κρυφούς έρωτες, που δύσκολα αποκαλύπτονται.
 
Στις 14 Δεκεμβρίου, το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία από τον Λέοντα, σε καθιστά κυρίαρχο των καταστάσεων και νικητή του παιχνιδιού. Ερωτικού, επαγγελματικού, οικογενειακού. Με μεγάλη όρεξη να σπάσεις δεσμά, να δημιουργήσεις νέα δεδομένα για τη ζωή σου, να βελτιώσεις τη ποιότητά της και να αναταράξεις τα νερά, ορέγεσαι επεκτάσεις, ρίσκα, ανοίγματα, κέρδη.
 
Αν έχεις μια καλή και πλήρη σχέση, τότε θα σκεφτείς σοβαρά το επόμενο βήμα, την επισημοποίηση, τη συγκατοίκηση, τους απογόνους. Αν είσαι σε επαγγελματικό ψάξιμο, τότε παίζεις με την ιδέα της ριζικής αλλαγής και του εξωτερικού. Σε νοιάζει να φτιαχτείς οικονομικά και θα έχεις ευκαιρίες.
 
Στις 20 Δεκεμβρίου, το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό αποτελεί μία ευχάριστη ανάπαυλα για σένα και τα ερωτικά σου. Ακαταμάχητη γοητεία, η οποία είναι αρκετή για όμορφες ιστορίες κρεβατιού, χωρίς βαθιά νοήματα και συνέχειες.
 
Αργότερα την ίδια μέρα, η Αφροδίτη σε ένα απαιτητικό τετράγωνο με τον Ουρανό, θέτει σε δοκιμή έρωτες και σχέσεις. Στη κόψη του ξυραφιού θα βαδίσεις λοιπόν, με τα ερωτικά να δοκιμάζουν τις αντοχές σου. Με καταστάσεις που προκύπτουν και δεν ξέρεις πως να τις χειριστείς. Απότομα ξεσπάσματα που οδηγούν σε αγανακτισμένους χωρισμούς, απρόσμενοι αταίριαστοι έρωτες που σε βγάζουν εκτός λογικής και οργανωμένης σκέψης.
 
Το λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 20 Δεκεμβρίου, κατά την οποία θα ξαναδοκιμάσεις την ανύπαρκτη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στον έρωτα και το μίσος, το πάθος και τη σύγκρουση, το πόνο και τη χαρά. Μέσα από τις εναλλαγές, παίρνεις δύναμη, έστω και αν προσωρινά σου ρουφάνε ενέργεια.
 
Η σύνοδος των δύο πλανητών ωστόσο, βάζει αυλαία στο έργο στις 22 Δεκεμβρίου, αφήνοντας σε να έχεις βυθιστεί τον επόμενο καιρό στο τρόπο με τον οποίο θα τη χειριστείς. Και μην ξεχνάς ότι οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ για σένα 24 ώρες το 24ωρο. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΜΑΝΟΣ στο 54529 για μία προσωπική πρόβλεψη. Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms!
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-11-2014 13:34:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι