blank
 
blank

Ετήσιες προβλέψεις 2016 για τον Υδροχόο.

Ετήσιες προβλέψεις 2016 για τον Υδροχόο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 15
 

Υδροχόος 2016

Η παρατήρηση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε καταστάσεις και να δρομολογήσετε τους στόχους σας!
 
Από αισθηματικής άποψης, το 2016 ξεκινάει πολύ ευνοϊκά για όσους έχουν σταθερές σχέσεις, καθώς ο Δίας κινείται στο όγδοο ηλιακό σας οίκο, μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, βοηθώντας σας να εμβαθύνετε στο συναίσθημα και να νιώσετε ασφάλεια μέσω των διαπροσωπικών σας σχέσεων! Σε επαγγελματικό επίπεδο όμως, από τις 8 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Μαΐου, καθώς ο Δίας θα κινηθεί ανάδρομος, οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους καθυστερούν. Μόνο τα μέσα Ιανουαρίου, για όσους ασχολούνται με την τέχνη και ομαδικές συνεργασίες, μπορεί ν’ αποδώσουν.
 
Ο Άρης, εισερχόμενος στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4 Ιανουαρίου, δείχνει σε πρώτη φάση, πως οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες απαιτούν όλη σας τη δυναμική, καθώς θα έχετε πολλές ευθύνες στον επαγγελματικό σας χώρο. Μέχρι λοιπόν τις 6 Μαρτίου, που θα κινείται στο ζώδιο αυτό, θα έχετε αρκετές αντιπαραθέσεις στο τομέα, αλλά παράλληλα θα σας δώσει την ευκαιρία να δρομολογήσετε τα σχέδιά σας. Οι συνθήκες βέβαια γενικότερα, είναι δύσκολες.
Από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 27 Μαΐου ο πλανήτης κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και θα έχετε αρκετά ξεκαθαρίσματα σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο στόχων και επιθυμιών. Υπάρχει επίσης και η περίπτωση, να επανέρθετε σε μια παλαιότερη επαγγελματική δραστηριότητα, η οποία φαίνεται πως μπορεί να σας στηρίξει από οικονομικής άποψης.
 
Στις 28 Μαΐου, ο Άρης επανέρχεται με ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού, απ’ όπου θα επηρεάσει όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, επαναφέροντας θέματα επαγγελματικά στο προσκήνιο, που αναζητούν λύσεις. Καθώς θα περάσει για τρίτη φορά με ορθή πορεία τις επτά τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, από τις 2 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, θα φέρει τις σωστές λύσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, απαλύνοντας εντάσεις και εξισορροπώντας τις αντιπαραθέσεις. Το διάστημα αυτό θα έχει και θετικές συγκυρίες πάντως, ειδικά σε όσους είναι γεννημένοι τις δέκα τελευταίες μέρες του ζωδίου, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να προγραμματίσετε, να προωθήσετε και να δημιουργήσετε το κατάλληλο έδαφος για την επαγγελματική σας ζωή.
 
Θετική περίοδος επίσης για τον επαγγελματικό σας τομέα, είναι από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, καθώς ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σας, χαρίζοντάς σας υψηλά επίπεδα ενεργητικότητας. Το πλανητικό σκηνικό με τις όψεις του, θα είναι πολύ ευνοϊκό για εσάς!
 
Ο Δίας άλλωστε, καθώς θα εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Σεπτεμβρίου, θα σας στηρίξει σε όποια προσπάθεια και διαδικασία αρχίσετε. Ο Ουρανός παράλληλα, κυβερνήτης του ζωδίου σας, κινούμενος στο ζώδιο του Κριού και στον τρίτο ηλιακό σας οίκο, φέρνει όλο το έτος, νέες επαφές, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο! Από τον οίκο αυτό επίσης, φωτίζει την προσωπικότητά σας, μαγνητίζοντας άτομα, δημιουργώντας ευκαιρίες στον προσωπικό τομέα, ανεβάζοντας την διάθεση και λειτουργώντας με ιδιαίτερο τρόπο στην ψυχοσύνθεσή σας, καθώς σας χαρίζει ευφάνταστες ιδέες και πρωτότυπο ύφος! Σε προσωπικό επίπεδο, όσοι έχετε μόνιμες σχέσεις θα τις διατηρήσετε και θα τις βελτιώσετε. Όσοι είστε μόνοι, θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις.
 
Πολύ ευνοϊκές χρονικές περίοδοι για τον συγκεκριμένο τομέα, είναι από τις 3 Αυγούστου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, που θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να δημιουργήσετε καινούργιες, όσοι ψάχνουν σύντροφο. Επίσης, από τις 10 Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, θα έχετε το περιθώριο ν’ αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας με το ταίρι σας όσοι είστε σε μόνιμες σχέσεις και να δημιουργήσετε νέες, πολύ ερωτικές, οι ελεύθεροι. Αυτό το διάστημα είναι πολύ θετικό για νέες σχέσεις, καθώς φαίνεται πως θα υπάρχει σταθερότητα και αρμονία σε ό,τι ξεκινήσει.
 
Οι δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, ενισχύουν τις προσωπικές σας σχέσεις! Εδώ, θα νιώσετε πως όλα εξελίσσονται όμορφα και πολλοί από εσάς, θα περάσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Επίσης, θα συνειδητοποιήσετε πως έχετε σημαντικές διαφορές με τους συνεργάτες σας, κάτι το οποίο όμως μπορεί να δράσει συμπληρωματικά, στον επαγγελματικό σας τομέα.
 
Οι εκλείψεις της χρονιάς, είναι τέσσερις. Η πρώτη, μια έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου, σας αναστατώνει με τις επαγγελματικές προτάσεις που θα έχετε, αλλά δεν σας δίνει καμία σιγουριά για οικονομικές απολαβές, καθώς μάλιστα ο Ποσειδώνας κινείται στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο. Η δεύτερη, μια έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου, γεφυρώνει χάσματα με το έτερον ήμισυ, επανασυνδέει άτομα που έχουν απομακρυνθεί και γενικότερα δρα θετικά στον συναισθηματικό σας τομέα και στην βελτίωσή του.
 
Την 1η Σεπτεμβρίου, η έκλειψη Ηλίου φέρνει αναστατώσεις στον οικονομικό σας τομέα. Η εποχή απαιτεί ψυχραιμία και σωστή διαχείριση. Η τελευταία έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου, συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο για τα οικονομικά σας και σας κάνει καχύποπτους με τους συνεργάτες σας. Απαιτείται να έχετε πολύ καλή άποψη των οικονομικών θεμάτων, αν είστε συνέταιροι ή συνεργάτες.
 
Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, από την Ματίνα Φατούρου. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει στον πίνακα που ακολουθεί!
 
 
 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη. Τα "συν" και τα "πλην" του 2016. Από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.   

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-01-2016 17:25:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι