blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 10 ως 16/12/2018.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 10 ως 16/12/2018.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 10 ως 16 Δεκεμβρίου 2018, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 10 ως 16/12/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και στο τέλος της εβδομάδας στο ζώδιο σου είναι καλή χρονική περίοδος για να ανανεωθείς. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο Τοξότη πρόσφορο θα γίνει το έδαφος για προσεγγίσεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ομαλές θα κάνει τις συνθήκες για νέες γνωριμίες, αν προσπαθήσεις να δημιουργήσεις άνοιγμα για νέα αρχή θα το καταφέρεις. Σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις το βήμα να ξεχάσεις τις παλιές καταστάσεις που σε απογοήτευσαν, πάρε νέες αποφάσεις.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς και να βιώσεις μια ήρεμη σχέση, στο ταίρι σου η στάση σου θα είναι θερμή και συγκαταβατική. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου επιθυμία σου θα είναι να βγεις από τις ανιαρές συνθήκες, ίσως να μην λείψουν και οι δυναμικές ενέργειες, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις την καταπιεστική ή ανυπόμονη στάση, κράτα μια σταθερή γραμμή συμπεριφοράς χωρίς υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και του Ερμή στο Τοξότη δεν αποκλείεται να μιλήσεις με πρόσωπο που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει. Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επαφές και συναντήσεις, σου δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψεις λόγω ανασφαλειών. Αν είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση κάνε το βήμα να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς, μην αφήσεις τις αναστολές και τις επιφυλάξεις να σου δημιουργήσουν φραγμούς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, δώσε ώθηση στη ροη των γεγονότων.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, ηρεμείς και ανανεώνεσαι ψυχολογικά. Οι πράξεις σου θα κάνουν το ταίρι σου να σου ανοιχτεί, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις ίσως και αποκαλυπτικά λόγια. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Αν έχεις πάρει την απόφαση να μη γυρίσεις πίσω στα παλιά, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και ο Ερμής στον Τοξότη θα σου ανοίξουν δίοδο προσεγγίσεων. Επικοινωνιακή, οικεία και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να βρεις τον σωστό τρόπο να μιλήσεις και να εκφραστείς, πέρνα σε άμεσες προτάσεις.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς αν υπάρχει τσακωμός έρχεται συμφιλίωση, τακτοποιείς τα τυχόν αρνητικά ζητήματα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη συναισθηματική και εκδηλωτική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, ενδυναμώνονται τα μεταξύ σας αισθήματα, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να διεισδύσεις στα σκοτεινά σημεία της σχέσης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και του Ερμή στον Τοξότη θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιείς, θα σε ενισχύσουν με αισιοδοξία. Ανάγκη σου θα είναι να απεγκλωβιστείς από τη στασιμότητα, η στάση σου θα είναι κοινωνική, ανέμελη και προσιτή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το αν πρέπει να επανασυνδεθείς ή να προχωρήσεις με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Στα μέσα της εβδομάδας η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Ήλιο, μάλλον θα υπάρξουν εσωτερικά και συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, άστατη θα γίνει η συμπεριφορά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις υπερβολές και τις εντάσεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο έρχονται αναθεωρήσεις που θα έχουν θετική κατάληξη. Θα είσαι σε θέση να ρεγουλάρεις τις συναισθηματικές σου διακυμάνσεις, θα καταφέρεις να συγκρατηθείς και να ελέγξεις τον συναισθηματικό σου κόσμο.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Τοξότη θα βγει στην επιφάνεια η ανέμελη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, ευχέρεια θα έχει ο λόγος σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή με ποιο άτομο θα βγεις ραντεβού και προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών σας. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό θα ενθουσιαστείς, θα αφήσεις τον εαυτό σου να προχωρήσει ελεύθερα χωρίς αναστολές και φοβίες για τυχόν ανατροπές.

Σε σχέση. Ανανεωτικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις θα καταφέρεις να αναζωογονήσεις τη σχέση σου. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη συγκαταβατική διάθεση θα υπάρχει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου, θερμά και ειλικρινά λόγια θα ανταλλάξετε, δεν αποκλείεται να προσανατολιστείτε προς διεξόδους απόδρασης. Είναι πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να μιλήσετε για το πώς μπορείτε να τονώσετε τα δεδομένα της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση του Ερμή στον Τοξότη και το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις σε ποιο ερωτικό πρόσωπο πρέπει να εστιάσεις. Θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είδους αισθήματα διατηρείς, σταθεροποιείται το ενδιαφέρον σου και βήμα βήμα προχωρείς σε σταθερή σχέση. Η εξέλιξη των γεγονότων δε θα σε απογοητεύσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρίσκεσαι σε προσωπικό τετ α τετ με άτομο που θα είναι στο χέρι σου αν θα μείνει σταθερά στη ζωή σου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα απελευθερώσεις την έλξη και τα αισθήματα σου, δεν αποκλείεται να ανοίξεις με το ταίρι σου κουβέντα γύρω από το πώς μπορεί να ανανεωθεί ο δεσμός σας. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα συνειδητοποιήσεις πως μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εμπιστοσύνη και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει νόημα να τρέφετε αμφιβολίες. Οι επιθυμίες σας είναι κοινές, τα αισθήματα σας σταθερά, προχώρησε μπροστά χωρίς ανασφάλειες.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και του Ερμή στον Τοξότη δεν αποκλείεται να συνομιλήσεις με άτομο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα ενθουσιαστείς. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς οριοθέτησε τη φαντασία σου, μη προσπαθήσεις να ξεγελάσεις τις επιθυμίες ή τις προσδοκίες σου, προσοχή στις αυταπάτες. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ήλιο θα σου φέρει συναισθηματικές εντάσεις, σκέψου και πράξε με ορθολογισμό.

 Σε σχέση. Η ανυπομονησία σου για αλλαγή δε θα σε αφήσει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, προσοχή στις συνειδητές συγκαλύψεις και στις άστοχες εξιδανικεύσεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς η ανάγκη σου να βγεις από τις ασφυκτικές συνθήκες ενδεχομένως να δώσει τροφή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Αν νιώθεις εσωτερικό μπέρδεμα που το ενισχύουν οι αμφιβολίες τότε προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις και να διαπιστώσεις ζητώντας άμεσα ξεκαθαρίσματα όχι όμως με τρόπο πιεστικό ή βιαστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Τοξότη και τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, βγαίνεις από αρνητικές ή ανασταλτικές σκέψεις. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους και συναναστροφές, είναι πολύ πιθανόν να προβείς σε ασυνήθιστες ενέργειες ή εκδηλώσεις. Θα σε γοητεύσει ελκυστικό πρόσωπο που με αυθορμητισμό θα σε πλησιάσει, σου ανοίγεται νέα πορεία, σε συμβουλεύω να μην απορρίψεις πρόταση για ραντεβού.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ήλιο προσοχή στις πιέσεις, στις ζήλειες και στις πεισματικές αντιδράσεις. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να κυριαρχήσεις και να κατευθύνεις το ταίρι σου όμως θα πρέπει να λείψουν οι υπερβολές και ο έμμονος τρόπος σκέψης. Στο τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο διαλλακτική θα γίνει η διάθεση σου, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει ισορροπία και ηρεμία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και του Ερμή στο ζώδιο σου βγαίνεις από τον ανασταλτικό τρόπο σκέψης, αποκτά μια πιο απελευθερωμένη όψη η στάση σου. Θα νιώσεις ζωτικότητα και ενθουσιασμό, θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό. Με το άτομο που θα ξεκινήσεις επαφές θα υπάρξει εξέλιξη και διάρκεια, τα γεγονότα θα έχουν πορεία θετικής κατάληξης. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο παίρνεις την απόφαση να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να προσεγγίσεις το ταίρι σου με θερμές εκδηλώσεις. Μια ευχάριστη πρόταση θα είναι ιδιαιτέρως αναζωογονητική, σε συμβουλεύω να τη δεχτείς. Προσπάθησε να εστιάσεις στις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν, κράτα ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σου. Επικοινωνιακή θα είναι η εβδομάδα σου θα υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη και την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα κάνεις συγκεκριμένες σκέψεις για ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις. Είναι πολύ πιθανόν να θελήσεις να ολοκληρώσεις αυτό που έμεινε στη μέση, ωστόσο ο ενθουσιασμός σου καλό θα είναι να μην σε οδηγήσει στο να παραβλέψεις τα δεδομένα. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ήλιο σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σου κόσμος, προσοχή στις εσωτερικές αντιφάσεις.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τα θετικά της σχέσης σου, ρομαντισμός θα υπάρξει στις διαθέσεις και στις πράξεις σου. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ήλιο απέφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, εστίασε στα ξεκαθαρίσματα και στη συνεννόηση. Στις συζητήσεις με το ταίρι σου καλό θα είναι να κρατήσεις χαλαρή στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου και τον Ερμή να εμφανίζεται στον Τοξότη θετική κατάληξη θα έχουν οι επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος. Δεν αποκλείεται να αφορά πρόσωπο από το παρελθόν ή ίσως να είναι άτομο που από καιρό υπάρχει έλξη μεταξύ σας. Αμοιβαίος θα είναι ο ενθουσιασμός, το μεταξύ σας ταίριασμα θα ανοίξει δίοδο σχέσης. Δώσε ώθηση στα γεγονότα θα υπάρξει θετική πορεία, ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σκεφτείς με ηρεμία.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ανήσυχη θα είναι η στάση σου, οι σκέψεις σου θα τρέχουν, θα βρίσκεσαι σε εσωτερική αναστάτωση. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Ήλιο προσοχή να μην εστιάσεις στις καταστάσεις που σε δυσανασχετούν ή σε εκνευρίζουν και δημιουργήσεις εντάσεις, προσπάθησε να δεις τα γεγονότα σφαιρικά στη γενική τους μορφή. Απέφυγε την αυστηρή κριτική και τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να οριοθετήσεις τις εσωτερικές σου εξάρσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και μετέπειτα στο ζώδιο σου θα ενθουσιαστείς, θα γεμίσει ο συναισθηματικός σου κόσμος, σε ορισμένες περιπτώσεις η παρόρμηση δε θα είναι ικανή να φρενάρει τις διαθέσεις σου. Οδηγός των πράξεων σου θα είναι το συναίσθημα, προσοχή στις ανυπόμονες προσεγγίσεις και αποφάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε ωθήσει στο να ρισκάρεις, θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βγεις οπωσδήποτε από την αδράνεια και να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα ενισχύσει την αισθαντικότητα και τη διαίσθηση σου, ωστόσο προσοχή στην εσωτερική σύγχυση και στις ονειροπολήσεις. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Τοξότη η στάση και τα λόγια σου θα είναι ανέμελα και απελευθερωμένα, πρόσεξε τι ακριβώς θα τάξεις στο ταίρι σου. Φεύγουν οι εντάσεις και οι προβληματισμοί, επιθυμία σου θα είναι να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς, η Σελήνη στο Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-12-2018 14:00:00