blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 27/5 ως 2/6/2019.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 27/5 ως 2/6/2019.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2019, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 27/5 ως 2/6/2019.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι.  Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα πρόσχαρη, τολμηρή και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου. Η εσωτερική τόνωση που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις αυθόρμητα, θα λάβεις την ανταπόκριση που περιμένεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις επιπόλαιες ενέργειες και επιλογές, θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σε πρόσωπα που θα διαισθανθείς ότι μπορεί να προκύψει κάτι ουσιαστικό μεταξύ σας.

Σε σχέση.  Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου ζωηρή θα είναι η διάθεση σου ωστόσο προσοχή στις εξάρσεις, ίσως να νιώσεις πως κάποια πράγματα σε καταπιέζουν προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με τρόπο χαλαρό ίσως και κάπως ανέμελο. Θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να επικεντρωθείς στο πως μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου χωρίς εντάσεις και ξεσπάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανόν να έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις σταθερή σχέση. Χειρίσου τα ανοίγματα και τα γεγονότα με δυναμισμό και αμεσότητα, μην αφήσεις το τρένο να σου φύγει. Στο χέρι σου θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, καλό θα είναι να αρπάξεις την ευκαιρία που θα προκύψει. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις μπροστά.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα συναισθηματικές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου, εξομολογητικά λόγια θα ακουστούν. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο συνετές θα είναι οι επιθυμίες σου, ρεαλιστικές θα είναι οι βλέψεις σου και οι επιδιώξεις σου, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις πιέσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και αργότερα με την είσοδο της στο ζώδιο σου ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σου. Ενδιαφέρον θα δείξεις στην προοπτική της νέας γνωριμίας, θα παρουσιαστούν οι κατάλληλες ευκαιρίες ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις μια σοβαρή ή μια περιστασιακή σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις παρερμηνεύσεις, απέφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Ποσειδώνα βγαίνει στην επιφάνεια η ανέμελη και ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα καταφέρεις να περάσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου, από πλευράς σου θα γίνουν ανανεωτικές προτάσεις με στόχο να βγεις από τα ανιαρά δεδομένα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου προσοχή στους διχασμούς και στις ψυχολογικές εναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα βάζεις στην άκρη τις παλιές απογοητεύσεις, κοιτάζεις μπροστά και εστιάζεις στην εσωτερική σου τόνωση. Θα βρεθείς σε φιλικές παρέες, θα συστηθείς με καινούργια πρόσωπα, ουσιαστικά θα έχεις τη δυνατότητα να αναζωογονηθείς. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους η κοινωνικότητα σου και η απελευθερωμένη σου διάθεση θα ανοίξουν δίοδο για φλερτ και άμεσες προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Με τη Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα καταφέρεις να συνεννοηθείς και να ισορροπήσεις με το ταίρι σου, θα βρεις τον τρόπο να λύσεις τα μικρό προβληματάκια που ενδεχομένως να υπάρχουν. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ταύρο πολύ πιθανόν να ακουστούν προτάσεις που θα στοχεύουν στη μελλοντική σας μονιμότητα. Μίλησε με ειλικρίνεια για τις βλέψεις σου, στις προτάσεις σου και στις επιθυμίες σου  θα βρεις ανταπόκριση, με το ταίρι σου θα πάρετε βάσιμες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι.  Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό θα νιώσεις την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό να προχωρήσεις με τολμηρά βήματα. Είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να αφήσεις πίσω σου τα παλιά και να αναζητήσεις καινούργια γνωριμία. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου δοθεί το έναυσμα να προσεγγίσεις, θα υπάρξει η ευκαιρία να συνομιλήσεις με καινούργιο πρόσωπο, στο χέρι σου θα είναι αν θα προχωρήσεις σε νέα αρχή.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τον αισθηματισμό σου,  εκδηλωτική θα είναι η στάση σου, με το ταίρι σου θα βρείτε τρόπο να τονώσετε τη σχέση σας αλλά και τα μεταξύ σας αισθήματα. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα βρεις λύσεις και θα κλείσεις οριστικά τις αρνητικές καταστάσεις, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τον δεσμό σου. Εσύ και το ταίρι σου θα μιλήσετε με σοβαρότητα και ειλικρίνεια, παίρνετε από κοινού αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στην συναισθηματική σύγχυση και στην εσφαλμένη αντίληψη, ελλοχεύει κίνδυνος να δώσεις λάθος εξηγήσεις και να παγιδευτείς σε ψευδαισθήσεις. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία, η σκέψη σου θα γίνει αντικειμενική και θα είσαι σε θέση να δώσεις σωστές απαντήσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρώην ταίρι.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σου, αφήνεις στην άκρη φοβίες και άτοπες ανασφάλειες. Φεύγουν οι αμφιβολίες και οι καχύποπτες σκέψεις, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να εξηγήσεις και να αναλύσεις σφαιρικά τα γεγονότα αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές. Θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, προχώρα μεθοδικά στις επιδιώξεις σου.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Θα σε τονώσει η είσοδος της Σελήνης στον Κριό, θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με ελκυστικό τρόπο θα φλερτάρεις, θα δώσεις το άνοιγμα να σε προσεγγίσουν. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, ανάγκη σου θα είναι να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή να βγεις από τη στασιμότητα. Προσιτή θα είναι η συμπεριφορά σου, είναι πολύ πιθανό σε φιλική παρέα να ανοίξεις κουβέντα με πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα φεύγουν οι αγχωτικές και αρνητικές σκέψεις, βγαίνεις από την αναστολή θα κινηθείς απελευθερωμένα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο σταθερότητα θα αναζητήσεις, με το ταίρι σου ίσως να υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με το μέλλον σας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με σταθερά και ώριμα βήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σου φέρει ενθουσιασμούς που ίσως να ανατρέψουν το σκεπτικό σου. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ώριμα και να ισορροπήσεις τις αντιδράσεις σου, οι προσεγγίσεις σου θα στοχεύουν στο δημιουργικό αποτέλεσμα και όχι στο επιφανειακό φλερτ. Η ανάγκη σου να στρώσεις την προσωπική σου ζωή θα σε αποτρέψει από βιαστικές ή αυθόρμητες ενέργειες, θα προχωρήσεις με βήματα οργανωμένα και μεθοδικά.

Σε σχέση. Προσοχή στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα η αντίληψη σου ίσως να είναι εσφαλμένη, θα πρέπει να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα. Σε αυτά που θα σου πει το ταίρι σου ελλοχεύει κίνδυνος να δώσεις λάθος εξηγήσεις, δεν θα πρέπει να παγιδευτείς σε αυταπάτες. Στην περίπτωση που έχεις αμφιβολίες ή αντιρρήσεις δώσε χρόνο στα γεγονότα, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό αλλάζεις πλεύση, στόχος σου θα είναι να διαγράψεις τα παλιά και γενικότερα οτιδήποτε σε πλήγωσε ή δεν σε ικανοποίησε. Βγαίνεις από τις ανασφάλειες, έρχονται νέα ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν, θα βρεθείς σε συνομιλία με άτομο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι είδους σχέση προτιμάς, προσοχή στα πισωγυρίσματα.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις στο ταίρι σου και να το φέρεις στα δικά σου νερά. Ζωτικότητα θα σε χαρακτηρίζει ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες.  Θα θελήσεις να βγεις από την ανία και να φέρεις ένταση μέσα στη σχέση σου, ανάγκη σου θα είναι η τόνωση και η ανανέωση. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους προσπάθησε να αποφύγεις τον άστατο τρόπο συμπεριφοράς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα θελήσεις να προχωρήσεις τις επαφές σου με ένα συγκεκριμένο άτομο, θα υπάρξει η ευκαιρία να προσεγγίσεις και να προτείνεις. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να εμφανίσεις τάσεις διστακτικότητας, προσπάθησε να περάσεις σε πρακτικό επίπεδο μη μείνεις μόνο στις σκέψεις. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους προσοχή στις συναισθηματικές κυκλοθυμίες.

Σε σχέση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να  εκδηλωθείς και να φανερώσεις στο ταίρι σου τόσο τα αισθήματα σου όσο και τις βαθύτερες σου σκέψεις ή βλέψεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο ανάγκη σου θα είναι η σταθερότητα, θα εστιάσεις στη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σου. Στις συζητήσεις με το ταίρι σου θα μιλήσετε για το μέλλον σας, βάσιμες θα είναι οι υποσχέσεις που θα δοθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό δυναμική θα είναι η στάση σου και απελευθερωμένες οι διαθέσεις σου, θα ενθουσιαστείς με τις προσεγγίσεις που θα υπάρξουν. Θα έχεις τη διάθεση να ρισκάρεις και να επιχειρήσεις να προχωρήσεις σε μια νέα αρχή, ουσιαστικά βγαίνεις από ενδοιασμούς και αναστολές.  Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσεις, επαφές θα ξεκινήσεις με συγκεκριμένο πρόσωπο που θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει σχέση μεταξύ σας.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα συγκαταβατική και δοτική θα είναι η στάση σου, αμοιβαιότητα θα νιώσεις με το ταίρι σου, ισορροπημένη θα είναι η μεταξύ σας επικοινωνία. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα καταφέρεις να αποφύγεις τις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, η συμπεριφορά σου θα είναι σκεπτόμενη και όχι παρορμητική. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σας βοηθήσει με το ταίρι σου να διασκεδάσετε και να περάσετε ανέμελα.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα ανανεώσει το σκεπτικό σου, θα έχεις τη δύναμη να βγεις από την ηττοπάθεια και τις ανασφάλειες, από εδώ και πέρα θα κινηθείς με ανανεωμένη διάθεση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις τις επαφές σου με πρόσωπο που από καιρό σου δείχνει τις θερμές του διαθέσεις. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή να δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ειρηνική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, αρμονικά και ήρεμα θα περάσεις με το ταίρι σου, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές συζητήσεις. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σκέψη ρεαλιστική και αντικειμενική, θα είσαι σε θέση να πάρεις σοβαρές και σωστές αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σου.

Φαίδρα Μάρκου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-05-2019 14:00:00