blank
 
blank

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα επαγγελματικά το 2024; Από την Έλενα Γκιτσάλη.

 
Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα επαγγελματικά το 2024; Από την Έλενα Γκιτσάλη.
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
 

Το 2024 φέρνει νέα ξεκινήματα, νέοι στόχους, καινούργιες προοπτικές και, φυσικά, θέληση για επιτυχία, ειδικά σε ό,τι αφορά την καριέρα μας. Είναι γεγονός ότι η δουλειά και η επαγγελματική εξέλιξη είναι για τον καθένα από εμάς κάτι βασικό. Μας βοηθάει να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, χαρίζει αυτοπεποίθηση και χτίζει τη δημόσια εικόνα μας. Φυσικά, δεν είναι εύκολο πράγμα η δημιουργία μιας επιτυχημένης καριέρας καθώς στο διάβα μας θα βρούμε πολλές φορές εμπόδια και προκλήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι, αν είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά και με συνέπεια, να έχουμε υπομονή, να είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας και να είμαστε επίμονοι, όλα μπορούν να πάνε καλά. Ωστόσο, τα πράγματα άλλοτε κυλούν πιο εύκολα και είναι πιο στρωτά και άλλες φορές πρέπει να προσπαθήσουμε κάπως παραπάνω προκειμένου να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.

Sponsored Links

Ποια ζώδια θα έχουν εύνοια στα επαγγελματικά το 2024;

Κάθε χρονιά κάποιοι συγκεκριμένοι πλανήτες, ανάλογα φυσικά με την κίνησή τους στο ουράνιο στερέωμα, είναι αυτοί που θα δώσουν το τέμπο και που θα βοηθήσουν κάποια συγκεκριμένα ζώδια να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους, να επιτύχουν τους στόχους τους ή να απογειώσουν τη καριέρα τους. Δείτε ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που θα απογειώσουν τα επαγγελματικά τους το 2024.

ΛΕΩΝ

Ο ευεργέτης Δίας θα είναι μέχρι και τις 25 Μαΐου στον 10ο ηλιακό σας οίκο, δηλαδή τον οίκο της καριέρας. Από εκεί θα σας φέρει ευημερία, τύχη και βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας. Η ομαλοποίηση των συνθηκών εργασίας και γενικά η, πάσης φύσεως, βελτίωση έχει ήδη ξεκινήσει για εσάς από το Μάιο του 2023. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό έχει βοηθήσει και η δική σας θετική στάση και αποφασιστικότητα καθώς και η διάθεση να δουλέψετε σκληρά και με μόνη κατεύθυνση την επιτυχία. Αρκετοί από εσάς βρήκατε ένα καινούργιο και, κατά περιπτώσεις, ξεχωριστό επαγγελματικό μονοπάτι, σίγουρα πιο συμβατό με τις ανάγκες και τα προσωπικά σας θέλω που οι συνθήκες το έφεραν στο διάβα σας με μια σχετική ευκολία.

Συνεχίζοντας το δρόμο αυτό θα δείτε ότι η επιλογή αυτή ήταν η σωστή και ότι τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα σας αποδείξουν πως η πρόοδος και η ανάπτυξη θα έρθει. Θα κάνετε κάποιες νέες επαφές που αυτές, με τη σειρά τους, θα σας φέρουν καινούργιες συμφωνίες και έργα. Θετικά, όμως, βλέπει ο Δίας και όσους από εσάς εργάζεστε στο δημόσιο ή σε μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες καθώς, ακόμα και αν υπάρχει ανταγωνισμός, θα έχετε επιτυχίες. Για κάποιους από εσάς, θα υπάρξει και κάποια σχετική αναβάθμιση, αρκεί να μείνετε συγκεντρωμένοι και να μην αποσυντονιστείτε από καθυστερήσεις και συγκρουσιακές τάσεις τρίτων που θα λειτουργήσουν σαν αντιπερισπασμός.

Να θυμάστε ότι ο Κρόνος από τους Ιχθύες θα σας ζητά να αλλάξετε, να ανανεωθείτε και κυρίως να απαλλαγείτε από περιοριστικά μοτίβα που πάνω τους πατάτε και τα οποία είναι βασισμένα πάνω σε φοβίες και ανασφάλειες που τρίτοι σας έχουν "φορτώσει". Ο Κρόνος θα σας ωθήσει, ακόμα και αν χρειαστεί να σας "σπρώξει" λίγο πιο απότομα, να κυνηγήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας και να είστε φιλόδοξοι, όχι όμως ματαιόδοξοι και, ακόμα χειρότερα, κενόδοξοι.

Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε πολύ περισσότερη δουλειά και αύξηση πελατείας κάτι που, εκτός από την αναβάθμιση των εισοδημάτων σας, θα σας βοηθήσει να χτίσετε και τη φήμη σας, η οποία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας να αναγνωρίζονται. Φυσικά και εσείς θα είστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά σας η οποία θα αποδειχτεί ότι ήταν πραγματικά αυτό που σας ταιριάζει, καθώς επιτρέπει στο μέγιστο την αυτοέκφρασή σας. Εννοείται πως, η σκληρή δουλειά που τον προηγούμενο καιρό καταβάλατε, θα αναγνωριστεί και θα αποδώσει καρπούς.

Όλοι οι υπόλοιποι που εργάζεστε κάτω από κάποιο εργοδότη, επίσης θα δεχθείτε το χάδι αφθονίας του Διός. Θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στο εργασιακό σας περιβάλλον ενώ θετικά θα σας βλέπουν και οι ανώτεροι από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία. Ορισμένοι θα αναλάβετε μια θέση πιο υπεύθυνη, η οποία θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα σας.

Γενικά, διανύετε μια περίοδο την οποία και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε καθώς θα σας φέρει επαγγελματική επέκταση και αναγνώριση. Εσείς, όμως, πρέπει να πιστεύετε στις ικανότητές σας και να έχετε μακροπρόθεσμους στόχους. Ειδικά, όλον τον Απρίλιο και μέχρι τα μέσα Μαΐου, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αρπάξετε ευκαιρίες που θα έρθουν ουρανοκατέβατες και να είστε συντονισμένοι με την  επιτυχία που θα έρθει να σας συναντήσει με τρόπο συναρπαστικό.

Από τις 26 Μαΐου και μετά, όταν ο Δίας θα περάσει στους φιλικούς σας Διδύμους, θα έχετε βοήθεια για επέκταση και πρόοδο, κυρίως μέσα από φιλικές και κοινωνικές σχέσεις καθώς και ομάδες. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν μέχρι και τον Ιούνιο του 2025 θα είναι υψίστης σημασίας για την πρόοδο σας. Να ξέρετε ότι μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας επιτρέψουν να απογειώσετε την καριέρα σας και να ατενίσετε το μέλλον με την πρέπουσα αισιοδοξία καθώς πολύ συγκεκριμένοι στόχοι σας θα επιτευχθούν. Επίσης, θα έχετε ενδιαφέρουσες και φρέσκιες ιδέες που θα γίνουν οι σπόροι του μέλλοντός σας και τους οποίους και θα πρέπει με τη σειρά τους να φυτέψετε. Να θυμάστε ότι το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα γίνουν ένας εναλλακτικός, και αρκετά οικονομικός, τρόπος διαφήμισης του εαυτού και της δουλειάς σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τις 25 Μαΐου, η θετική επιρροή τους Διός θα σας βοηθά σε ό,τι έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις και την κοσμοθεωρία σας. Αυτό θα έχει να κάνει με την ενίσχυση της θετικής στάσης ζωής και της απόρριψης του ο,τιδήποτε λειτουργεί σαν τροχοπέδη στη ζωή σας και δεν σας αφήνει να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να ζήσετε μια πιο ολοκληρωμένη ζωή. Θα σας απασχολήσει το να γεμίσετε γνώση και μαθησιακές εμπειρίες, να μάθετε πράγματα σχετικά με την εργασία που έχετε ή με το επαγγελματικό μονοπάτι που θέλετε να ακολουθήσετε, να αναπτυχθείτε, να επεκταθείτε και να γίνετε η πιο θαρραλέα εκδοχή σας.

Αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να πάρετε μια πιστοποίηση και, ακόμα περισσότεροι, θα νιώσετε ότι υπάρχουν πολλά επιπλέον πράγματα πάνω στα οποία θα θέλατε να αποκτήσετε γνώση. Η αλήθεια είναι ότι, μέχρι και τις 25 Μαΐου, θα νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια κατάσταση προθέρμανσης πριν την κανονική προπόνηση, κάτι που θα συμβεί με την είσοδο του Διός στους ομοϊδεάτες σας Διδύμους καθώς βρίσκεστε σε φάση σχεδιασμού των φιλόδοξων επαγγελματικών στόχων σας. Να θυμάστε ότι, κατά τη διάρκεια όλου του Απριλίου και μέχρι και το πρώτο 15μερο του Μαΐου, μέσα από αιφνίδια αλλά άκρως θετικά γεγονότα θα παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξετε.

Από τις 26 Μαΐου και μέχρι τον Ιούνιο του 2025 θα έχετε άφθονες ευκαιρίες για να βελτιώσετε την παρούσα επαγγελματική κατάσταση σας και να χαράξετε μια πορεία καριέρας, τέτοια που θα σας επιτρέψει να λάμψετε. Θα αναγνωριστούν τα ταλέντα και οι δεξιότητές σας και οι ανώτεροι από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία θα εκτιμήσουν την εργασιακή ηθική, την αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα, ανταμείβοντάς σας αντίστοιχα. Από την άλλη, θα υπάρξουν και κάποιοι από εσάς που θα αναλάβετε να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό έργο μόνοι σας ή να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα.

Καλό είναι να θυμάστε ότι η παρουσία του Κρόνου στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών και συναδέλφων σας. Ωστόσο, αυτό θα είναι για εσάς καλό. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι και να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς καθώς οι συνεργασίες σας θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι στην παρούσα εργασία σας, θα μπορέσετε να αναζητήσετε κάτι καλύτερο και πιο συμβατό με αυτό που εσείς θεωρείτε επαγγελματική πορεία. Ο Κρόνος στο πέρασμά του θα σας αναγκάσει να πάρετε την ευθύνη του εαυτού σας στα χέρια σας, να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να σηκώσετε το κεφάλι ψηλά, διεκδικώντας, με τον τρόπο σας, το καλύτερο.

Θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στις φιλοδοξίες και στους στόχους σας και να μην αφήσετε να σας επηρεάσουν αρνητικά οι "διερχόμενοι εξωτερικοί θόρυβοι" που θα προκαλέσουν τρίτοι. Επίσης όμως, και εσείς δεν θα πρέπει να αναλάβετε ταυτόχρονα πολλά πράγματα, ειδικά αν δεν γνωρίζετε απόλυτα το πώς να τα διαχειριστείτε ώστε να μην ξεφύγουν από τα χέρια σας οι καταστάσεις και υπάρξουν διάφορα θέματα.

Επίσης, να ξέρετε ότι τα επιτεύγματά σας θα αναγνωριστούν με μεγαλύτερη ευκολία ενώ αρωγούς σε κάθε επαγγελματικό σας βήμα θα έχετε και τους οικείους σας οι οποίοι με τη θετική στάση τους θα ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας. Όσοι, μάλιστα, από εσάς έχετε σαν έδρα της επιχείρησής σας το σπίτι σας ή εργάζεστε στο σπίτι, θα έχετε ακόμα περισσότερη εύνοια κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης του Διός.

Γενικά, να θυμάστε ότι, ακόμα και αν υπάρξουν προκλήσεις, ακόμα και αν διεκδικήσουν και άλλοι την προσοχή σας προκαλώντας σας να εστιάσετε σε αυτούς και όχι στη μελλοντική πορεία σας, δεν θα πρέπει να αφήσετε τις προσδοκίες των άλλων να επηρεάσουν εσάς, την απόδοση και την εξέλιξη της καριέρας σας. Τουναντίον, θα πρέπει να φροντίσετε να εξισορροπήσετε τις ενέργειες και να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήδη από το Μάιο του 2023 έχετε μπει σε "μια σειρά" με την έννοια της διάθεσης να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, εστιάζοντας, ταυτόχρονα, σε ένα ακόμα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Τα εργασιακά σχέδια σας βρίσκονται σε φάση επέκτασης και εσείς είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό και τις ικανότητές σας με αποτέλεσμα να είστε περισσότερο πρόθυμοι και να αναλαμβάνετε όλο και περισσότερα καθήκοντα. Αυτό βέβαια είναι και ένα από τα πράγματα που καλείστε να προσέξετε καθώς μπορεί να φορτωθείτε με περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε με αποτέλεσμα να κάνετε πίσω τη λάθος στιγμή και με τον λάθος τρόπο.

Το σίγουρο είναι ότι θα ομαλοποιηθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας, πράγμα που θα βοηθήσει και εσάς να αισθανθείτε ασφάλεια και σιγουριά και να βελτιώσετε την ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Σε περίπτωση που έχετε δική σας δουλειά, θα μπορέσετε να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες που θα σας πλαισιώσουν και πάνω στους οποίους θα μπορέσετε να βασιστείτε έτσι ώστε να αυξήσετε την πελατεία και φυσικά τα έσοδά σας. Αν, πάλι, ψάχνετε εργασία, θα έχετε ευκαιρίες για να βρείτε κάτι καλό, ιδιαίτερα αν ψάχνετε κάτι σχετικό με δημόσιο ή με μεγάλο οργανισμό. Κατά τα λοιπά, θα καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη πάσης φύσεως "εξωτερικές ενοχλήσεις" και να επικεντρωθείτε στα βασικά τα οποία αφορούν, όχι μόνο την επαγγελματική αναγνώρισή σας, αλλά και την απόλαυση των καθηκόντων σας όπως φυσικά και την αυτοβελτίωσή σας. Γενικά πάντως, θα καταφέρετε να βρείτε μια αρεστή ρουτίνα που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα, χωρίς να σας κάνει να βαριέστε.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με πιεστικές καταστάσεις που θα προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που δεν θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε. Ο Κρόνος θα σας δημιουργήσει μια ανάγκη να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια καθώς και το δικό σας περιβάλλον, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα θελήσετε, και θα καταφέρετε, να αποκτήσετε το δικό σας επαγγελματικό χώρο. Επίσης όμως, οι ενέργειες του Κρόνου μπορεί να εκδηλωθούν κάπως διαφορετικά. Δηλαδή, είτε με την ανάγκη να βάλετε όρια σε συνεργάτες και εργοδότες είτε, αν μιλάμε για κάτι δικό σας, με μια ανακαίνιση ή ενδεχομένως μετακόμιση της επαγγελματικής σας έδρας. Πιο ευνοημένοι από τους άλλους θα είναι όσοι από εσάς εργάζονται στο σπίτι καθώς η ανάγκη αναπροσαρμογής των επαγγελματικών φιλοδοξιών θα σας ωθήσει να κάνετε σημαντικά βήματα προς τα εμπρός. Βέβαια, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα αποφασίσετε να αποχωρήσετε από την εργασία σας και να αναζητήσετε κάτι καλύτερο.

Η αλήθεια είναι ότι θα νιώσετε ιδιαίτερα περήφανοι με τον εαυτό σας και τα επιτεύγματά σας όπως επίσης ότι, όσο πιο έντιμοι, ειλικρινείς και ακέραιοι είστε, τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι επαγγελματικές ανταμοιβές και η ικανοποίησή σας, τόσο σε υλικό, όσο και σε καθαρά ηθικό επίπεδο. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε όλοι όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με ό,τι αφορά την υγεία και τη θεραπεία. Μεταξύ Απριλίου και πρώτου 15μέρου του Μαΐου θα έχετε και ξαφνικά έσοδα υπό τη  μορφή μιας αύξησης, μπόνους ή κάτι άλλου έξτρα.

Από τις 26 Μαΐου και μέχρι τον Ιούνιο του 2025, που ο κυβερνήτης σας Δίας θα βρεθεί στο πιο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες για να κάνετε μια σημαντική για την επαγγελματική σας εξέλιξη γνωριμία η οποία και θα εξελιχθεί σε επικερδή συνεργασία. Ακόμα όμως και στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, θα έχετε ευκαιρίες για μια αναβάθμιση ή μια ευκαιρία μετακίνησης σε κάποιο άλλο τμήμα στο οποίο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης.

Ακόμα και αν κάποιοι από εσάς θελήσετε ή αναγκαστείτε να διακόψετε μια συνεργασία, μέσα σας θα νιώσετε ανακουφισμένοι διότι γνωρίζατε ότι η συγκεκριμένη επαγγελματική σχέση είχε κάνει τον κύκλο της. Να θυμάστε ότι η απόφαση αυτή, όποιος και αν την έχει πάρει, στο τέλος θα αποδειχτεί για εσάς μεγάλη τύχη καθώς θα ανοίξει το δρόμο για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, από τους φιλικούς προς εσάς Ιχθύες και το υδάτινο περιβάλλον του Ποσειδώνα, κάνει κάτι πολύ βασικό: Σας βοηθάει να διαμορφώσετε τον τρόπο σκέψης σας και να μπείτε στη διαδικασία αποβολής εμμονών και επαναλαμβανόμενων επίμονων σκέψεων και παρορμήσεων που λειτουργούν αρνητικά για εσάς και την επαγγελματική, στην προκειμένη, εξέλιξή σας. Ο,τιδήποτε είχατε σαν επαγγελματική βάση και σταθερά, θα βρεθεί υπό αμφισβήτηση και, αν αυτό χρειαστεί, αντικατάσταση με κάτι πιο συμβατό με την, έτσι και αλλιώς έμφυτη, ανάγκη σας για εξέλιξη και γενικά πρόοδο. Επίσης, θα θελήσετε να λάβετε επιπλέον γνώση ή να πάρετε μια πιστοποίηση που θα βελτιώσει το επαγγελματικό στάτους σας. Γενικά, θα δώσετε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην επικοινωνία και θα χρησιμοποιήσετε πιο εντατικά το διαδίκτυο ως τρόπο διαφήμισης και προώθησης της δουλειάς σας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε όσοι από εσάς ασχολείστε με το εμπόριο, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, την εκπαίδευση ή η δουλειά σας επιβάλλει επαγγελματικά ταξίδια ή γενικά μετακινήσεις.

Μέχρι τις 25 Μαΐου, ο Δίας, που θα βρίσκεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην αυτοέκφραση και την ενασχόληση με τα δημιουργικά ταλέντα σας ενώ η βαθιά επιθυμία σας θα είναι να πάρετε ρίσκα προκειμένου να χαράξετε τη δική σας πορεία. Ορισμένοι θα αποφασίσετε να κάνετε επάγγελμα κάποιο χόμπι σας και κάποιοι άλλοι να ασχοληθείτε με κάτι που σα βάση του θα έχει την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα μοιάζει σα να πραγματοποιείτε κάποιο όνειρό σας. Να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος είναι εξαιρετικά γόνιμη, πράγμα που σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο σημαίνει ότι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα έχουν τη δυναμική να γίνουν καινούργιες συνεργασίες.

Επίσης, θα έχετε τη βοήθεια ανθρώπων που πιστεύουν σε εσάς και τις δυνατότητές σας και, όχι μόνο θα θέλουν, αλλά και θα μπορούν να σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Ιδιαίτερη, μάλιστα, επαγγελματική εύνοια θα έχετε όσοι από εσάς ασχολείστε με τα θεάματα και γενικά την ψυχαγωγία καθώς και τα παιδιά. Γενικά πάντως, είναι καλό για εσάς να ακολουθήσετε την καρδιά σας σε ό,τι κάνετε και, αν φοβάστε να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό βήμα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να μην τους αφήσετε να πάρουν τα ηνία. Επίσης, μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία θα έρθει στη ζωή σας τον Απρίλιο ή το πρώτο 15μερο του Μαΐου.

Από τις 26 Μαΐου και μέχρι τον Ιούνιο του 2025, ο Δίας θα σας βοηθά να βελτιώνετε την καθημερινότητα και κυρίως τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Θα βρείτε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά μέσα στα εργασιακά περιβάλλοντα που κινείστε ενώ, αν ψάχνετε για εργασία, θα έχετε αρκετές πιθανότητες για να βρείτε κάτι αρκετά καλό, είτε μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα, είτε μέσα από το διαδίκτυο, που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και το επίπεδο διαβίωσής σας. Στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες, η συνέπεια, η ηθική και η παραγωγικότητά σας, κυρίως από τη διοίκηση και τους ανωτέρους σας και θα απολαύσετε, είτε ηθικά, είτε υλικά, την εκτίμησή τους. Ένα από τα επίσης θετικά της διέλευσης είναι το ότι θα αποκαλυφθεί κάποιο παρασκήνιο και αυτό θα είναι πραγματικά υπέρ σας.

Επίσης, κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε με την αναβίωση ενός παλιού project, βάζοντας τη δική σας πινελιά με τις φρέσκιες ιδέες σας. Να θυμάστε ότι μέσα στο 2024 θα ξεκινήσετε να ανεβαίνετε τα σκαλιά της επαγγελματικής επιτυχίας και ότι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για προαγωγή και αναβάθμιση των εσόδων ή για μία αύξηση ή έστω ενός μπόνους. Θα είναι μια πραγματικά παραγωγική χρονιά κατά την οποία θα έχετε τη βοήθεια των υπερδυνάμεων Δία και Κρόνου που θα φέρνουν στο διάβα σας τα κατάλληλα άτομα, τη σωστή στιγμή. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, με τη μάθηση, με ταξίδια, μετακινήσεις ή με εργασία σχετική με υγεία και θεραπείες.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2023 06:20:27