Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα με Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο: Ποιος φοβάται τις αλλαγές;

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα με Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο: Ποιος φοβάται τις αλλαγές;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο την εβδομάδα 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου 2014


Το ''παιχνίδι'' είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι νομίζουμε και πάρα πολύ καλά στημένο! Μπορεί γύρω μας τα πράγματα να κινούνται σε ξέφρενους ρυθμούς, μα υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τον καθέναν από εμάς και αυτό στα σίγουρα δεν είναι για κακό!
 
Την εβδομάδα αυτή το κύριο χαρακτηριστικό είναι η ηλιακή έκλειψη που κορυφώνεται την Τρίτη, και επειδή όταν ακούμε τη λέξη αυτή, το μυαλό μας πηγαίνει σε κάτι που μπορεί να μας ξεβολέψει ή να αλλάξει τα δεδομένα μας, προκαλώντας συναισθήματα φόβου η αγωνίας, ας σκεφτούμε πόσες φορές έχουμε παγιδευτεί σε αντίστοιχα συναισθήματα, χωρίς τελικά να ξέρουμε το γιατί!
 
Η ζωή κινείται μέσα στον αέναο κύκλο των αλλαγών, είναι επιβεβλημένες, για μπορέσει το παιχνίδι να προχωρήσει… Και πάντα θα ζούμε στον κόσμο των εναλλαγών, που βεβαίως τις περισσότερες φορές δεν είμαστε διατεθειμένοι να δούμε, αφού η λέξη “αλλαγή” είναι συνώνυμη ενός φόβου, διαφορετικού για τον καθέναν από εμάς!
 
Όμως, κάθε φορά που τα γεγονότα έρχονται να μας μετακινήσουν από τις θέσεις μας, τότε είναι που ρίχνουμε εκείνες τις κλεφτές ματιές στη ζωή και αντιλαμβανόμαστε πως ακόμα και στα δύσκολα, το σχέδιο έχει προοπτική! Και είναι αυτή της εξελικτικής πορείας, που επειδή δεν μπορούμε μόνοι μας να διαχειριστούμε και να πάρουμε θέση στα πράγματα, έρχονται τα γεγονότα να μας κινητοποιήσουν!
 
Έτσι και τώρα! Το ''κοσμικό σχέδιο'' ενεργοποιεί τα μεγάλα μέσα του, τις Εκλείψεις, για να μας δώσει δύο διαφορετικές εκδοχές μέσα σε ένα μήνα! Η έκλειψη της Τρίτης είναι η δεύτερη που συμβαίνει τον Απρίλιο και έρχεται να κινητοποιήσει τους μηχανισμούς της ασφάλειάς μας… Τι μας δίνει ασφάλεια, για ποιο πράγμα έχουμε παλέψει να κατακτήσουμε και να εδραιώσουμε σε τούτη την ζωή;
 
Ρίξε μια ματιά στο παρελθόν σου και ξαναδές τη μέχρι τώρα στάση σου, τις μέχρι τώρα κατακτήσεις σου… Πόσο γαντζωμένος είσαι και εξαρτημένος από την πραγματικότητα σου, από όλα αυτά που έχει δημιουργήσει; Αυτό που καλείσαι να αναθεωρήσεις είναι η προσκόλληση στις συνήθειές σου, αυτές που αδυνατείς να αλλάξεις, αυτές που σε κάνουν να μη βλέπεις πιο πέρα από αυτό που ήδη γνωρίζεις, αυτές που σε κάνουν να είσαι εξαρτημένος από τα δικά σου πράγματα και πρόσωπα!
 
Αυτή είναι η διαδρομή που σε καλεί η Έκλειψη αυτή να ακολουθήσεις, δίνοντάς σου την δυνατότητα να ξεκολλήσεις από τους γνωστούς σου περιορισμούς που είχες μέχρι τώρα απέναντι στα πράγματα και να τα δεις με μία ευρύτερη οπτική, αυτήν που μπορεί να ανατροφοδοτήσει σημαντικά τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου…
 
Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να πιάσεις την ιστορία της ζωής σου από την αρχή. Το παρελθόν σου θα σε βοηθήσει… Ποιος είμαι; Τι έχω καταφέρει; Πού θέλω να πάω σε αυτήν την φάση; Από τη στιγμή που αρχίζεις να θέτεις ερωτήματα στον εαυτό σου, αρχίζει και η μαγεία της νέας διαδρομής να ξετυλίγεται μπροστά σου…
 
Γιατί αυτό χαρακτηρίζει τη διαδρομή της εξέλιξης: Υπάρχουν μεν δυσκολίες, υπάρχει όμως και η μαγεία του αγνώστου, αλλά και η ηδονή της νίκης! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Καλη εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Δείτε επίσης τις προβλέψεις για την έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου και τις άλλες αστρολογικές όψεις μέχρι το τέλος του μήνα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου 2014, με την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο.
Η Νέα Σελήνη με έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2014.
Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
Ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι τις 7 Μαΐου. Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-04-2014 00:00:00