blank
 
blank

Ο ανατρεπτικός Σεπτέμβριος, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια!

 
Ο ανατρεπτικός Σεπτέμβριος, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια!
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2015

Ελπίζω να ξεκουραστήκατε, να χαλαρώσατε και να πήρατε δυνάμεις, γιατί το διάλειμμα τελείωσε και… η ταινία συνεχίζεται. Ο… σκηνοθέτης λοιπόν, για να μας βάλει αμέσως στο κλίμα, ξεκινάει εντυπωσιακά μ’ έναν Σεπτέμβριο που θα προσγειώσει απότομα πολύ κόσμο, αλλά θα απογειώσει και κάποιους λίγους εκλεκτούς. Σε αυτή την ομάδα ανήκουν αναμφίβολα Κριοί (με προσοχή), Λέοντες και Τοξότες (με προσοχή) του δεύτερου δεκαημέρου, που ζουν μία από τις πιο όμορφες εποχές των τελευταίων ετών.
 
Τα σημαντικότερα φαινόμενα αυτού του μήνα είναι βεβαίως οι δύο εκλείψεις 13 και 28/9, που θα προβληματίσουν σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου η πρώτη, και τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου η δεύτερη. Η επιρροή τους θα είναι αισθητή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και τα γεγονότα θα εκδηλώνονται ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.
 
Η οριστική μετάβαση του Κρόνου στον Τοξότη στις 18/9 θα φορτίσει σταδιακά τη ζωή των Μεταβλητών του πρώτου δεκαημέρου με υποχρεώσεις και κούραση. Απ’ την άλλη, τα Σταθερά ζώδια των τελευταίων ημερών που ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα το καλοκαίρι, θα αναγεννηθούν και θα συνεχίσουν σοφότεροι τη ζωή τους, απαλλαγμένοι απ’ το βαρύ φορτίο του Κρόνου.
 
Σε συλλογικό επίπεδο, ο Σεπτέμβριος είναι η απαρχή μιας τριετούς περιόδου που θ’ αλλάξει τα κυρίως θέματα με τα οποία καταπιάνεται το κοινωνικό σύνολο. Το οικονομικό θέμα που με τόσο σκληρό τρόπο αναδείχθηκε τα προηγούμενα χρόνια, θα συνεχίσει να μας απασχολεί έντονα μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού 2016. Όμως, στην ατζέντα πλέον μπαίνουν θέματα όπως η δικαιοσύνη, οι θρησκείες, οι φιλοσοφίες, τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και οι μετακινήσεις μεγάλης απόστασης. Σε αυτούς τους τομείς θα επέρθει αναδιοργάνωση και αναδιάρθρωση όχι όμως με τον εύκολο τρόπο. Πολλοί άνθρωπο θα αλλάξουν κοσμοθεωρία μέσα από βιωματικές καταστάσεις, που θα τους επιβάλουν μία άλλη οπτική. Ο δρόμος είναι μακρύς και απαιτεί από εμάς συνειδητότητα, ακεραιότητα και ώριμη σκέψη. Καλό Φθινόπωρο!!!

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

 
Οι πρώτες ημέρες του Σεπτέμβριου είναι εξαιρετικές για τους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου (γεννημένοι 1 - 10 Απριλίου). Ακόμη κι εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 4/4 και βρίσκεστε υπό την επιρροή του Πλούτωνα, θα έχετε ευκαιρίες για να απολαύσετε τη ζωή, τον έρωτα, να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας, ακόμη και να αποκτήσετε ένα, αν αυτό επιθυμείτε. Ειδικά οι ημέρες κοντά στις 8/9, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα φέρνοντας αναπάντεχα γεγονότα στον έρωτα, στα οικονομικά και μία σημαντική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τις τέχνες.
 
Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η επικοινωνία σας και η υπογραφή συμβολαίων, ειδικά από τις 17/9 και για όλο τον υπόλοιπο μήνα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Παρεξηγήσεις, παραλήψεις και παρανοήσεις μπορεί να σας χαλάσουν τα σχέδια, γι’ αυτό δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.
 
Στις 18/9 ο Κρόνος περνάει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και θα βοηθήσει για το επόμενο διάστημα τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου (για τον Σεπτέμβριο μόνο όσους έχουν γεννηθεί 21-22/3) να σταθεροποιήσουν καταστάσεις, να έχουν επιτυχία σε επαγγελματικά ταξίδια, να τακτοποιήσουν νομικά θέματα, ακόμη και να ξεκινήσουν κάποιες σπουδές, που θα τους βοηθήσουν μελλοντικά στην επαγγελματική τους πορεία (με εξαίρεση τις ημέρες της έκλειψης που αναφέρονται πιο κάτω).
 
Στις 23/9 μία ακόμη θαυμάσια όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα αναστατώσει ευχάριστα τους γεννημένους κοντά στις 8/4. Το πάθος και οι ξαφνικοί έρωτες θα σας χτυπήσουν ξανά την πόρτα, βάζοντας τους δεσμευμένους σε πειρασμό και τους ελεύθερους σε νέες περιπέτειες.
 
Τέλος, στις 28/9 φιλοξενείτε την Σεληνιακή έκλειψη, της οποίας η δράση θα είναι αισθητή όλο το μήνα για τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου (γεννημένοι 21 - 31 Μαρτίου) και κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 24/3. Αυτή η έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια τα προβλήματα σε σχέσεις, γάμους και συνεργασίες. Πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας και σε όποια επαγγελματική πρόταση σας γίνεται αυτή την εποχή, γιατί είναι πιθανό πίσω από την πλάτη σας να έχει στηθεί μία ολόκληρη σκευωρία. Στο αισθηματικό κομμάτι κάποιοι θα μάθουν πράγματα σχετικά με τη δράση του συντρόφου, που θα τους κάνουν να χάσουν την εμπιστοσύνη τους. Όμως, θα υπάρξει διάθεση για συζήτηση και αναθεώρηση της δομής της σχέσης από την άλλη πλευρά και καλά θα κάνετε να προχωρήσετε σ’ έναν εποικοδομητικό διάλογο, που θα φέρει λύσεις από τον Οκτώβριο. Γενικά θα ήταν καλύτερο να μην ξεκινήσετε τίποτα καινούργιο μέχρι και τις 15/10 αλλά μπορείτε να ερευνήσετε λεπτομερώς το θέμα που σας απασχολεί.
 
Μία νέα εποχή ξεκινά ουσιαστικά πλέον για όλους τους Ταύρους από τον Σεπτέμβριο. Παρότι οι περισσότεροι ταλαιπωρηθήκατε σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο τον προηγούμενο μήνα, από τώρα και στο εξής θα δείτε τη ζωή σας ν’ αλλάζει προς το καλύτερο. Βέβαια, δε θα λυθούν όλα τα προβλήματα δια μαγείας, αλλά ο Σεπτέμβριος βάζει τις βάσεις για την ολοκληρωτική… ανάνηψη μετά από την σειρά ετών ταλαιπωρίας που είχατε υποστεί. Οι αργοί πλανήτες που φέρνουν τις μεγαλύτερες και πιο επώδυνες αλλαγές, γίνονται πλέον αρωγοί στις προσπάθειές σας για το κτίσιμο ενός καινούργιου μοντέλου ζωής.
 
Στο ξεκίνημά του, ο μήνας συνεχίζει να φέρνει έντονα πάθη, ζήλια και κτητικότητα στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου (2 - 11 Μαΐου). Ζείτε σ’ ένα… παραλήρημα, γι’ αυτό προσέξτε μην πνίξετε τελικά τον σύντροφο και τον απωθήσετε, αντί να τον φέρετε πιο κοντά. Είναι ένα διάστημα υπερβολής των συναισθημάτων, που σας κάνει να χάνετε τον έλεγχο και να εκφράζετε όλες τις ανασφάλειές σας, με αποτέλεσμα να κουράζετε τους αγαπημένους σας.
 
Η είσοδος του Δία στην Παρθένο έχει ήδη εγκαινιάσει από τον προηγούμενο μήνα μία χρονιά επέκτασης για εσάς. Όλο τον Σεπτέμβριο ευνοούνται οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου (γεννημένοι 21 Απριλίου - 1 Μαΐου) οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν στα μέσα Αυγούστου με τη δυσαρμονική Νέα Σελήνη. Όσοι από εσάς διακόψατε εκείνη την εποχή κάποια σχέση, είναι πιθανό από τις 8/9 και έπειτα να σας γίνει πρόταση για επανασύνδεση. Σκεφθείτε το καλά, ζυγίστε τα πράγματα και δείτε αν αξίζει τον κόπο να επιστρέψετε σε κάτι φθαρμένο, μόνο και μόνο επειδή νιώθετε ασφαλείς σ’ ένα γνωστό κατά τ’ άλλα όμως νοσηρό περιβάλλον. Οι ευκαιρίες για κάτι νέο θα είναι αρκετές μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, καθώς ο Δίας με καταπληκτικές όψεις θα κυκλοφορεί στον τομέα του φλερτ, της δημιουργίας και όλων των απολαύσεων της ζωής.
 
Αυτοί που θα πρέπει να κινηθούν με περισσότερη προσοχή είναι οι γεννημένοι στις 28/4 γιατί η υπεραισιοδοξία και η εξιδανίκευση θα τους μπερδέψουν στις αισθηματικές τους επιλογές. Επίσης, να ξέρετε ότι η γονιμότητά σας θα είναι αυξημένη, οπότε πάρτε μέτρα ή όχι, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Μία ιδιαίτερα δυνατή ημέρα είναι η 6/9 και αφορά τους γεννημένους κοντά στις 2/5. Είναι μία ημέρα που θα σας επιτρέψει να εκφραστείτε δυναμικά και να κατακτήσετε ακόμη και τους πιο δύσκολους στόχους.
 
Στις 17/9 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος οπότε φροντίστε τα επαγγελματικά σας έγγραφα, να γίνεστε λεπτομερείς και κατατοπιστικοί σε ό,τι αφορά την εργασία σας και αναβάλετε τις ιατρικές σας εξετάσεις για τον Οκτώβριο.
 
Από τις 18/9 ο Κρόνος αποχωρεί οριστικά από το ζώδιο του Σκορπιού, που τουλάχιστον για φέτος ταλαιπώρησε τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου (12 - 21 Μαΐου). Ήρθε η ώρα της αποδέσμευσης από περιττές υποχρεώσεις και της ελευθερίας της έκφρασης. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη σοφία που σας άφησε παρακαταθήκη ο δάσκαλος Κρόνος παραγωγικά, ώστε να εξελιχθείτε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα που είχαν μπει στο ψυγείο όλο αυτό το διάστημα. Μόνο όσοι είναι γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γύρω στις 25/9 σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή γάμο/συνεργασία. Είναι μία σκληρή ημέρα γι’ αυτό επιδείξτε ψυχραιμία και λογική. Από τις 25/9 και μετά εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα ηρεμήσετε και το πρόγραμμα σας θα γίνει πιο χαλαρό, ενώ οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου θα νιώθουν μεγάλη ενέργεια και θα καταπιάνονται με πολλά θέματα που θα τα φέρνουν εύκολα εις πέρας. Τέλος, οι εκλείψεις του μήνα δεν σας επηρεάζουν τουλάχιστον όσον αναφορά το Ηλιακό σας ζώδιο οπότε η επίδρασή τους θα είναι μόνο μέσα από τους γύρω σας.
 
Ένας αρκετά προκλητικός και απαιτητικός μήνας ξεκινάει για τους Διδύμους κυρίως του πρώτου (22 - 31 Μαΐου) και του τρίτου δεκαημέρου (12 - 21 Ιουνίου). Ανήκετε σ΄ αυτούς που θα προσγειωθούν απότομα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Είναι ένας μήνας που θα τεστάρει τις ικανότητες και τις αντοχές σας.
 
Η πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου κρύβει μία πλάνη, μία σύγχυση ή αβεβαιότητα σε θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Μη δώσετε μεγάλη βαρύτητα στα όμορφα λόγια που θα ακούσετε πιθανότατα εκείνη την ημέρα, ενώ αν δεχθείτε κάποια πρόταση, να διερευνήσετε καλά τους όρους της, γιατί κάτι δε θα είναι ξεκάθαρο. Αυτό αφορά κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 29/5 που γενικά ζουν μία περίοδο που η κρίση τους δε λειτουργεί και τόσο σωστά. Την ίδια ημέρα η λίμπιντο των γεννημένων γύρω στις 5/6 χτυπάει κόκκινο οπότε καυτές ερωτικές στιγμές προβλέπονται με τους συντρόφους, ενώ όσοι είναι ελεύθεροι έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάποια ερωτική γνωριμία. Επίσης ευνοούνται τα μικρά ταξίδια, οι επικοινωνίες και γενικά οι σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και λοιπούς συγγενείς.
 
Η 8/9 είναι μία ημέρα δράσης, έντονης διάθεσης για αποδέσμευση αλλά και ερωτικής διέγερσης. Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να κατακτήσετε το Σύμπαν, ενώ το μυαλό σας δουλεύει ασταμάτητα και οι ιδέες έρχονται με την ταχύτητα του φωτός. Τα παραπάνω επηρεάζουν κυρίως του γεννημένους από 8 έως 13 Ιουνίου. Επειδή εσείς είστε αυτοί που θα χτυπηθούν περισσότερο από την Έκλειψη στις 13/9 δεν πρέπει να αφεθείτε ανεξέλεγκτα στους… τόνους ενέργειας που θα σας κατακλύσουν. Γίνετε λίγο πιο επιφυλακτικοί στη δράση σας. Μην πάρετε πολλά ρίσκα και προσέξτε τα ατυχήματα. Αυτό που θα πρέπει επίσης να κοντρολάρετε είναι η γλώσσα σας, γιατί πολύ εύκολα θα εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις, κυρίως στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον. Η επίδραση της Έκλειψης θα είναι σε ισχύ όλο το μήνα γι’ αυτό καλό είναι αυτή την περίοδο να είστε όσο πιο συγκρατημένοι και συνετοί γίνεται.
 
Στις 16/9 άλλη μία όψη που δε βοηθάει την σωστή κρίση και την επαφή με την πραγματικότητα έρχεται να κτυπήσει του γεννημένους 28-29/5. Η υπέρμετρη αισιοδοξία, η εξιδανίκευση και η τάση για αυτοθυσία θα σας φέρει σε μειονεκτική θέση στον επαγγελματικό τομέα ή στον οικογενειακό. Όπως είπαμε και πιο πάνω, δεν διανύετε και την καλύτερη περίοδο, όσον αφορά στην κρίση και στην αντίληψη σας. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτή την εποχή επιλέγετε να ζήσετε σε έναν ονειρικό κόσμο, που τα πάντα είναι τέλεια. Όταν η επιρροή του Ποσειδώνα θα περάσει, θα προσγειωθείτε ανώμαλα στην σκληρή πραγματικότητα, ανακαλύπτοντας πως όλες οι επιλογές αυτής της περιόδου ήταν λανθασμένες. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους και το ακέραιο του χαρακτήρα τους, καθώς και μεγαλύτερα σε ηλικία από εσάς.
 
Από τις 17/9 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος για τον υπόλοιπο μήνα, ευτυχώς σε φιλικό ζώδιο για εσάς, οπότε προσέχετε λάθη στην αποστολή μηνυμάτων ή κλήσεων, απώλεια εγγράφων, προβλήματα με pc, κινητά και ό,τι αφορά την τεχνολογία ή το μεταφορικό σας μέσο.
 
Στις 18/9 ο Κρόνος έρχεται για να μείνει πλέον στον Τοξότη και αυτό σας επηρεάζει άμεσα. Για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου θα επηρεάσει μόνο τους γεννημένους στις 21/5 και θα φέρει ευθύνες, κούραση, άγχη και φυσικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα του προσωπικού ωροσκοπίου που επηρεάζεται. Παρόλα αυτά, η ημέρα που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η 25/9. Ατυχήματα, ασθένειες και απογοητεύσεις παραμονεύουν, γι’ αυτό μην προγραμματίσετε ιατρικές επεμβάσεις ή βαριές και επικίνδυνες δουλειές εκείνες τις ημέρες. Προσπαθήστε να τις περάσετε με όσο πιο λίγη σωματική κόπωση γίνεται και μακριά από εστίες παντός κινδύνου.
 
Για τους γεννημένους κοντά στις 10/6 το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει έναν ξαφνικό ή εκκεντρικό έρωτα, αναπάντεχα κέρδη, καλά νέα από τα αδέρφια ή κάποια πρόταση επαγγελματική. Κρατείστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτός είναι ένας πονηρός μήνας και πράξτε ανάλογα.
 
Για τους περισσότερους Καρκίνους, οι φετινές ήταν από τις πιο πολυδάπανες, αλλά και όμορφες διακοπές που έχουν κάνει. Οι πλανητικές θέσεις είναι τέτοιες, ώστε όλο τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσετε να ξοδεύετε χρήματα, κυρίως σε καλοπέραση και κάποιοι σε μικρότερες ή μεγαλύτερες πολυτέλειες. Βάλτε όμως μια τάξη, γιατί τη χρονιά που έρχεται δεν θα έχετε την ίδια τύχη στα οικονομικά που είχατε και πέρσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα έσοδα σας θα μειωθούν, αλλά δε θα έχετε έξτρα χρήματα ή την άνοδο που ίσως περιμένατε.
 
Οι εκπρόσωποι του ζωδίου που θα νιώσουν κάποιους έντονους κραδασμούς αυτό το μήνα είναι οι γεννημένοι κατά το πρώτο δεκαήμερο (22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου). Για εσάς καταρχήν έχει αρχίσει μία περίοδος έντονης μετακίνησης και επικοινωνίας, πολλοί μπορεί να γυρίσετε για κάποιο λόγο πάλι στα θρανία, ενώ άλλοι θα αποφασίσουν αλλαγές σε σχέση με το μεταφορικό τους μέσο. Προσέξτε όμως σε ό,τι λέτε ή ό,τι συμφωνείτε κυρίως γραπτώς, γιατί η Έκλειψη στο τέλος του μήνα σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17/9 δεν δημιουργούν το καλύτερο περιβάλλον για αυτά. Ευνοούνται όμως οι σχέσεις με τ’ αδέρφια, γείτονες και λοιπούς συγγενείς.
 
Οι γεννημένοι γύρω στις 29/6 διανύουν όλο το μήνα μία πολύ όμορφη περίοδο, που τους δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κάποιο όνειρο ή να εμπνευσθούν ένα σχέδιο, που η πραγματοποίησή του θα τους κάνει ευτυχισμένους. Μπορεί επίσης να γνωρίσουν ένα πρόσωπο και να ζήσουν μαζί του ένα πολύ ρομαντικό έρωτα.
 
Στις 18/9 έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Τοξότη και στον τομέα της ζωής σας που αφορά την καθημερινότητα, την υγεία και την εργασία. Το μήνα Σεπτέμβριο θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί στις 22/6, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν επιπλέον προσοχή στα θέματα υγείας, ή μπορεί να αναλάβουν έξτρα καθήκοντα στην εργασία τους, τα οποία θα προσθέσουν άγχος και κούραση. Το κυριότερο όμως είναι ότι η ανταμοιβή θ’ αργήσει να έρθει, κάτι που θα σας κάνει νευρικούς και λιγότερο συνεργάσιμους. Επειδή η Έκλειψη στο τέλος του μήνα αφορά άμεσα τον επαγγελματικό σας χώρο, προσπαθήστε να επιδείξετε ψυχραιμία, εφόσον βέβαια σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε τη δουλειά που ήδη έχετε.
 
Μία άλλη ομάδα Καρκίνων που επηρεάζεται άμεσα στα επαγγελματικά/οικογενειακά όλο το μήνα, είναι οι γεννημένοι γύρω στις 10-11/7. Εσείς αν δεν έχετε αλλάξει ήδη δουλειά ή σπίτι εντελώς ξαφνικά, ενδέχεται να το κάνετε το επόμενο διάστημα. Γενικά, ο πλανήτης Ουρανός που επηρεάζει αυτό το νευραλγικό τομέα του ωροσκοπίου σας, φέρνει έντονο το αίσθημα της αλλαγής και της επανάστασης ενάντια στο κατεστημένο. Είστε εσείς που θέλετε διακαώς να αλλάξετε τα πάντα στον τρόπο της ζωής σας. Όσοι το έχουν αποδεχτεί και έχουν κάνει εκείνα τα τολμηρά βήματα που χρειάζονται για την αλλαγή πορείας, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσοι όμως κλείνουν τ’ αφτιά και τα μάτια τους μπροστά σε αυτά που δεν τους ικανοποιούν πια, θα βρεθούν αντιμέτωποι με αιφνίδια γεγονότα στα οποία δε θα έχουν κανένα έλεγχο. Επίσης, προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει ένας από τους δύο γονείς.
 
Όλο τον Σεπτέμβριο επηρεάζονται επίσης όσοι είναι γεννημένοι στις 4/7 που είναι και οι πιο ταλαιπωρημένοι του ζωδίου την τελευταία χρονιά. Ο Πλούτωνας κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα περάσει άλλη μία φορά από τον Ήλιο σας και θα υποδείξει όλα εκείνα που πρέπει ν’ αλλάξουν ριζικά, προκειμένου να περάσετε σε ένα νέο κύκλο ζωής από το Νοέμβριο.
 
Ο μήνας κλείνει με την Έκλειψη Σελήνης στις 28/9 στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 24/7. Η επίδραση της Έκλειψης ξεκινάει από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει περίπου στα μέσα Οκτωβρίου. Όλο αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, η υγεία κάποιου γονιού, το σπίτι σας, αλλά και ό,τι καθορίζει την κοινωνική σας θέση ή ακόμη και ψυχολογικά θέματα, εφόσον υποδεικνύονται στο γενέθλιο χάρτη. Είναι μία δύσκολη Σεληνιακή Έκλειψη, στην οποία πάντα είστε πιο ευαίσθητοι από τους άλλους, αφού η Σελήνη είναι ο Κυβερνήτης σας. Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι αρκετή, αφού είστε τα πιο ευαίσθητα παιδιά του ζωδιακού. Κάντε λίγο υπομονή και δείτε πιο αισιόδοξα την ζωή, αφού στο τέλος όλα περνούν.
 
Τι κι αν έρχεται μήνας με δύο εκλείψεις, ανάδρομο Ερμή και… εκλογές (μάλλον), εσείς δεν πτοείστε! Ανήκετε σε ένα από τα λίγα ζώδια που τον Σεπτέμβριο θα περάσουν καλύτερα από τον Αύγουστο. Η Αφροδίτη και ο Άρης σ’ ένα άκρως ερωτικό σφιχταγκάλιασμα βάζουν φωτιά στις πρώτες νύχτες του Φθινοπώρου. Ακόμη κι αν εκείνη ανάδρομη προσποιείται την σκεπτόμενη και αναποφάσιστη, από τις 6/9 που θα γυρίσει ορθόδρομη θα δείξει με όλη τη μεγαλοπρέπεια την αγάπη της. Τα ζητήματα καρδιάς ειδικά για τους Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου (γεννημένοι 2 - 11 Αυγούστου) είναι ό,τι καλύτερο τους συμβαίνει αυτή την εποχή.
 
Έτσι θα συνεχιστεί όλος ο Σεπτέμβριος, με καλύτερες ημέρες για όλους τους Λέοντες την 1/9, 6/9 και 23/9 που αποκλείεται ν’ αφήσουν κάποιον ασυγκίνητο. Παρότι για ένα χρόνο τα οικονομικά σας θα μπουν σε ανοδική τροχιά, πράγμα που φαντάζει τρελό για την εποχή που ζούμε, δώστε περισσότερη προσοχή στις δοσοληψίες σας στις αρχές του μήνα, γιατί η εξαπάτηση και το λάθος μπορούν να συμβούν πολύ εύκολα.
 
Από τις 17/9 και για όλο τον υπόλοιπο μήνα ο Ερμής θα γυρίσει για ακόμη μία φορά ανάδρομος και θα ξεκινήσει πάλι τα γνωστά του τερτίπια. Μηνύματα που φθάνουν σε λάθος παραλήπτη, ξεχνάμε κινητά/κλειδιά και προσωπικά αντικείμενα οπουδήποτε, ξεχνάμε ακόμη και που έχουμε παρκάρει και νομίζουμε ότι μας έκλεψαν το αυτοκίνητο κ.ο.κ. Απλά συντονιστείτε με το φαινόμενο, τσεκάρετε δύο φορές τα σημαντικά και αφήστε το να περάσει.
 
Στις 18/9 επιτέλους ο Κρόνος περνά οριστικά στον Τοξότη. Επίσημα λοιπόν ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής για εσάς, με λιγότερη κατήφεια, κούραση και άγχος. Θα περάσει όμως στον 5Ο οίκο σας που αφορά το φλερτ, τη δημιουργία και τα παιδιά. Από τέλος Σεπτεμβρίου λοιπόν θα θέλετε να σοβαρευτείτε και θα δείτε διαφορετικά μια καλοκαιρινή γνωριμία. Δεν θα σας κάνει πλέον ο ρόλος της πεταλούδας που γυρνά δεξιά και αριστερά, ψάχνοντας για πιο ευωδιαστό λουλουδάκι. Πολλοί λοιπόν θα περάσετε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θ’ αρχίσετε να νιώθετε την επιθυμία απόκτησης απογόνου με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Όσοι έχετε ήδη παιδιά, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους και να τα βοηθήσετε σε κάποια προσπάθειά τους. Αυτό θα στεφθεί με επιτυχία, αλλά ίσως σας κουράσει λίγο και σας στερήσει προσωπικό δημιουργικό χρόνο.
 
Οι δύο εκλείψεις του μήνα δεν σας αφορούν, οπότε μόνο παρατηρητές των γεγονότων θα είστε και όχι πρωταγωνιστές. Όμως, οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου δεν έχουν ξεμπερδέψει ολοκληρωτικά με τον Κρόνο. Γι’ αυτούς ο Σεπτέμβριος φαίνεται απαιτητικός και στρυφνός, ειδικά προς το τέλος του. Ιδιαίτερη προσοχή κοντά στις 25/9 ειδικά σε θέματα οικογενειακά και κυρίως γονέων. Αυτή είναι μία ημέρα σκληρή, με πολλούς κινδύνους ακόμη και για ατυχήματα. Προσπαθήστε να μην προγραμματίσετε ιατρικές επεμβάσεις ή επικίνδυνες και βαριές δουλειές για εκείνες τις ημέρες, γιατί ο οργανισμός δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει με ευκολία στα δύσκολα. Αυτό είναι και το τελευταίο crash test του Κρόνου, που θα σας αφήσει για τα επόμενα 7 χρόνια στην ησυχία σας. Όλοι οι Λέοντες πρέπει να κάνετε μία ανασκόπηση της τελευταίας τριετίας και να δείτε ποια ήταν τα μαθήματα και πως καταφέρατε ή όχι να τα περάσετε. Αποκομίζοντας τη σοφία που αφήνει ο Κρόνος, περάστε στο νέο κύκλο της ζωής με μεγαλύτερη ακεραιότητα και συνειδητότητα. Μην ξεχνάτε ότι η ζωή επαναλαμβάνεται και στην περίπτωση του Κρόνου κάθε 7 χρόνια.
 
Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκίνησε μ’ ένα γλυκό συναίσθημα αποτέλεσμα της ρομαντικής Πανσελήνου στις 29/8 στους Ιχθείς και της πρόσφατης μετακίνησης του Δία στο ζώδιο σας. Όμως ο Σεπτέμβριος αποδεικνύεται ένας μήνας δύστροπος και παραπλανητικός, τουλάχιστον για τους περισσότερους από εσάς.
 
Ήδη από την 1/9 τα θέματα σχέσεων αποτελούν ένα δύσκολο παζλ, που θα πάρει καιρό μέχρι να μπουν όλα τα κομμάτια στη σωστή τους θέση. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον δωδέκατο οίκο σας δείχνει ότι πολλοί από σας έχουν ξεκινήσει κάποια σχέση, η οποία παραμένει για τους δικούς σας λόγους κρυφή. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα αναδεικνύει μεν τις ψυχικές σας ευαισθησίες, αλλά ταυτόχρονα σας υποχρεώνει σε εξιδανίκευση προσώπων ή καταστάσεων, με αποτέλεσμα η απογοήτευση να είναι η πιθανότερη κατάληξη των προσωπικών επιλογών σας. Για τις γυναίκες Παρθένους μπορεί να σημαίνει και κάποιο πρόβλημα υγείας του συντρόφου. Αυτό αφορά κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 30/8.
 
Στις 13/9 φιλοξενείτε την τελευταία Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς η οποία βάζει στόχο τις σχέσεις, γάμους και συνεργασίες. Άμεσα επηρεαζόμενοι είναι όσοι έχουν γεννηθεί στις 11/9 αλλά και οι γεννημένοι από 8/9 έως 14/9. Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία περίοδος που οι κρυφές σχέσεις, τα ψέματα και οι γκρίζες ζώνες στα προσωπικά σας θα δημιουργήσουν προβλήματα, που θα απαιτούν την άμεση λύση τους. Πάντως, σε όποια θέση και αν βρίσκεστε, δηλαδή του θύτη ή του θύματος, η πληγή που θα ανοίξει, θα πάρει καιρό να επουλωθεί. Προστατέψτε λοιπόν τον εαυτό σας κάνοντας σύμμαχο την αλήθεια, γιατί τα ψέματα αυτή την περίοδο δε μπορούν να σταθούν. Έχετε πάντα κατά νου ότι η επιρροή των εκλείψεων έχει διάρκεια τουλάχιστον ενός μηνός, οπότε τα γεγονότα θα εκδηλωθούν μέσα σε αυτό το διάστημα αλλά ανάλογα με τον προσωπικό σας χάρτη.
 
Παρότι ο Δίας έχει μπει στο ζώδιο σας και επηρεάζει θετικά τους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου (23 - 31 Αυγούστου) θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ’ όψη σας ότι υπάρχει έντονα το αίσθημα της υπεραισιοδοξίας και της εξιδανίκευσης. Σχέδια κερδοσκοπίας θα φέρουν απώλειες ενώ είναι πιθανό να ξεσπάσει ακόμη και σκάνδαλο στο πρόσωπο σας. Ο Δίας αυτό που φέρνει είναι επέκταση όχι απαραίτητα θετική και με τη δυσμενή όψη που κάνει με τον Ποσειδώνα ιδιαίτερα στις 16/9 θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα, εφόσον βέβαια έχετε κινηθεί πονηρά.
 
Στις 17/9 ο κυβερνήτη σας Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία και εκτός από τα συνηθισμένα ευτράπελα που φέρνει σε επικοινωνία και μετακινήσεις, εσείς θα πρέπει να προσέξετε και τις οικονομικές σας δοσοληψίες, όπως κατάθεση χρημάτων σε λάθος λογαριασμό κ.α. Είναι όμως μία καλή περίοδος που μπορείτε να επανεξετάσετε κάποιο οικονομικό σας σχέδιο, πριν περάσετε στην εφαρμογή του.
 
Στις 18/9 ο Κρόνος εισέρχεται οριστικά πλέον για τα επόμενα σχεδόν τρία χρόνια στον Τοξότη, μία δύσκολη θέση για εσάς. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τέσσερις πρώτες ημέρες του ζωδίου, από την αρχή του 2015 έχετε καταλάβει την αλλαγή στη ζωή σας. Προβλήματα, εμπόδια, επιπλέον ευθύνες και αρμοδιότητες ταράζουν την οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Για τον Σεπτέμβριο επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι την πρώτη ημέρα της Παρθένου, που εκτός από τα πρακτικά ζητήματα, έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα ψυχολογικό βάρος, που τους καθιστά λιγότερο ικανούς να διαχειριστούν τα θέματα της καθημερινότητας. Ο Κρόνος απαιτεί σκληρή δουλειά, υπομονή και σύνεση. Αν καταφέρετε να λειτουργήσετε κατά αυτόν τον τρόπο, δεν θα είναι μόνο επιεικής μαζί σας, αλλά θα σας επιβραβεύσει μακροπρόθεσμα. Οπωσδήποτε η Κρόνια επιρροή δεν είναι μία ευχάριστη διαδικασία αλλά είναι άκρως απαραίτητη για να κλείσουν τα κακώς κείμενα της ζωή μας και να προχωρήσουμε στο επόμενο κεφάλαιο σοφότεροι και μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Μεγάλη προσοχή στις 25/9 για τους γεννημένους κοντά στις 23/8. Αναβάλετε οποιαδήποτε ιατρική πράξη, βαριά ή επικίνδυνη δουλειά και αποφεύγετε άτομα ή καταστάσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την σωματική σας ακεραιότητα.
 
Μ’ ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις σκοτούρες και τα προβλήματα ξεκινάει ο Σεπτέμβριος για τους Ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου), δίνοντας ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση, ευχάριστες στιγμές με φίλους και φλερτ. Ίσως κάποιο πρόσωπο που τόσο καιρό το βλέπατε φιλικά, να αλλάξει στάση απέναντι σας και να ξεκινήσει ένα πάθος, που θα εκπλήξει και εσάς τους ίδιους.
 
Η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τον προηγούμενο μήνα δρα θεραπευτικά σε ψυχολογικό επίπεδο κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο (23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου), ωστόσο πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί στον τρόπο ζωής σας γιατί είναι πιθανό κάποιες υπερβολές να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας. Γύρω στις 4/9, οι γεννημένοι πάλι κατά το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είναι ξεκάθαροι και λεπτομερείς στην εργασία τους και στις σχέσεις με τους συναδέλφους τους. Μπερδέματα και παρεξηγήσεις καθώς και κάποιες παραλήψεις, θα φέρουν ένταση στο επαγγελματικό περιβάλλον και καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε όλη τη διπλωματική σας ικανότητα ώστε να αντιπαρέλθετε των γεγονότων.
 
Μια εξαιρετικά καλή ημέρα για τους Ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου (3 - 12 Οκτωβρίου) είναι η 6/9. Το σύμπαν σας τροφοδοτεί με περίσσια δύναμη και σας καθιστά ικανούς να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα κυρίως σε θέματα καριέρας ή να βοηθηθείτε από κάποιο ισχυρό αρσενικό πρόσωπο, ώστε να επιτευχθεί επιτυχώς κάποια συμφωνία. Οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί στις 24/9 θα γνωρίσουν ένα άτομο πολύ σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία τους. Η γνωριμία θα μπορούσε να είναι ερωτική, επαγγελματική ή φιλική, ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα. Πάντως αυτό το πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας, θα έρθει για να μείνει και να σας βοηθήσει στην περεταίρω εξέλιξη σας.
 
Από τις 8/9 οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο (13 - 22 Οκτωβρίου), που είστε και οι πιο τυχεροί του μήνα, θα νιώσετε την ενέργεια και την οξύτητα του πνεύματος σας να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η αντίδραση και τα αντανακλαστικά σας σε οποιοδήποτε θέμα, θα είναι άμεσα και αποτελεσματικά. Η έκρηξη της λίμπιντο σας, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και για τους αδέσμευτους, το κυνήγι μιας νέας κατάκτησης θα φαντάζει συναρπαστικό.
 
Στις 17/9 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας, γεγονός που θα σας επηρεάσει άμεσα. Προσοχή λοιπόν στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, στις υπογραφές συμβολαίων και στις παρεξηγήσεις με αδέρφια και λοιπούς συγγενείς. Προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, ενώ αν έχετε προετοιμάσει κάτι πριν την αναδρομή του πλανήτη, προχωρήστε κανονικά με λίγη περισσότερο προσοχή στις λεπτομέρειες.
 
Το τέλος του μήνα αναμένεται έντονο και συναισθηματικά φορτισμένο για τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου που θα δεχθούν την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης της 28/9. Είναι μία Έκλειψη που θα τεστάρει σχέσεις και συνεργασίες, που για εσάς αποτελούν το οξυγόνο της ζωής. Έχετε ένα μεγάλο όπλο και αυτό είναι διπλωματία και οι ευγενικοί τρόποι που συνήθως έχετε. Βάλτε τα σε λειτουργία και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την όποια κρίση προκύψει κατά τη διάρκεια του μήνα. Μην ξεχνάτε ότι είναι ένας μήνας με δύο εκλείψεις και αρκετά πλανητικά δρώμενα που θα αναστατώσουν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν οι άλλοι να σας προκαλέσουν και να προσπαθήσουν να σας βάλουν σε αγχώδεις και νευρικές καταστάσεις. Αντί λοιπόν να δεχτείτε να παίξετε το παιχνίδι τους, παίξτε εσείς το δικό σας, αυτό της ψυχραιμίας, της κατανόησης και της λύσης δια της διπλωματικής οδού.
 
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας για τα περισσότερα ζώδια, εσείς όμως έχετε αρχίσει να μπαίνετε κάτω από μια ομπρέλα προστασίας, που πραγματικά την είχατε ανάγκη. Μπορεί το ξεκίνημα του να είναι κουραστικό τουλάχιστον για τους Σκορπιούς του δευτέρου (γεννημένοι 2 - 11 Νοεμβρίου) και του τρίτου δεκαημέρου (γεννημένοι 12 - 21 Νοεμβρίου), αλλά δεν είναι κακό. Για οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, οι θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη θα ήταν ψυχοφθόρες, για εσάς όμως που το πάθος, η κτητικότητα και η ίντριγκα είναι… βούτυρο στο ψωμί σας! Μάλλον κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας και σας πεισμώνουν, παρά σας απογοητεύουν και σας κουράζουν. Έτσι, ενώ συναισθηματικά το καλοκαίρι ήταν περίοδος αποφάσεων, το φθινόπωρο θα δώσει το στίγμα μιας νέας εποχής σε όλα τα επίπεδα.
 
Ήδη, οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου) νιώθετε την αλλαγή και το άνοιγμα της τύχης, κάτι που θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Μπορεί ο Δίας να μην είναι εντυπωσιακός από την Παρθένο αλλά εσάς, σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα, θα σας δώσει εξαιρετικές ευκαιρίες για να ανακάμψετε συναισθηματικά και ψυχολογικά. Όλοι οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν τουλάχιστον από μία ευκαιρία να συναντήσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα και να συνάψουν ρομαντικές επαφές, που θα τους κρατήσουν συντροφιά του χειμώνα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις 31/10 που θα απογειωθούν κυριολεκτικά από τον έρωτα. Όσοι είστε ήδη σε σχέση θα πάρετε απόφαση να προχωρήσετε στο στάδιο της επισημοποίησης, ενώ η απόκτηση απογόνων είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα. Εσείς που έχετε ήδη παιδιά ενδέχεται να πάρετε μία μεγάλη χαρά από αυτά, ενώ για όσους ασχολούνται με τις τέχνες, η έμπνευση και η αναγνώριση θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.
 
Η έκλειψη στις 13/9 σε σας δεν επιδρά καθόλου αρνητικά, αντιθέτως θα μπορούσε να είναι ο πυροδότης των παραπάνω. Η αναδρομή του Ερμή από τις 17/9 θα σας βάλει σε σκέψεις και αναθεωρήσεις. Πιθανότατα να ήρθε η ώρα να κάνετε μία ανασκόπηση της τελευταίες τριετίας, έναν απολογισμό για να βρείτε την ψυχολογική βάση, στην οποία θα κινηθείτε από εδώ και ύστερα.
 
Ο Κρόνος αποχαιρετά το ζώδιό σας στις 18/9 και μέχρι τότε θα ταλαιπωρεί μόνο όσους έχουν γεννηθεί στις 22/11. Είναι το τελευταίο τεστ, πριν σας αφήσει να συνεχίσετε την πορεία σας, για την οποία θα σας ξανατσεκάρει σε επτά χρόνια. Για εσάς λοιπόν, ο Σεπτέμβριος έχει μία τελείως διαφορετική χροιά απ’ αυτή των υπόλοιπων Σκορπιών. Εσείς πραγματικά κουράζεστε και βρίσκεστε στα όριά σας. Δώστε δύναμη στον εαυτό σας, γιατί το finish θα είναι ιδιαίτερα δυνατό. Ειδικά κοντά στις 25/9 προστατέψτε τον εαυτό σας από κάθε τι και καθένα που θα μπορούσε να σας βλάψει μην προγραμματίσετε κάποια ιατρική πράξη, ούτε όμως και βαριές και επικίνδυνες δουλειές, που θα καταπονήσουν το σώμα σας. Είναι η τελευταία πράξη πριν το τέλος μιας βασανιστικής δεκαετίας, δεν μπορεί να κάνετε πίσω τώρα. Πραγματικά θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για σας, που θα απολαύσετε πολλά, κυρίως όμως αγάπη.
 
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας παράξενος μήνας για εσάς, γιατί τον βιώνετε εντελώς διαφορετικά, ανάλογα με το πότε είστε γεννημένοι. Οι πρώτες ημέρες του μήνα είναι εντελώς παραπλανητικές για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο (22 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου) που σας προτρέπουν σε εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων. Η κρίση σας είναι μάλλον θολή αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να γίνεστε αρκετά εύπιστοι και να μη διακρίνετε εύκολα τα κίνητρα των ανθρώπων που σας πλησιάζουν.
 
Την κατάσταση αυτή ενδυναμώνει η υπέρμετρη αισιοδοξία που σας διακατέχει μετά την είσοδο του Δία στην Παρθένο και αυτό σας καθιστά εύκολα θύματα για κάποιους. Θα ήταν καλό να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας αυτό το μήνα, αλλά και για τη συνέχεια της χρονιάς. Όταν το… ροζ πέπλο του Ποσειδώνα αποτραβηχτεί, θα δείτε ότι τα πρόσωπα που επιλέξατε να βρίσκονται δίπλα σας φορούσαν μάσκες, κρύβοντας τον πραγματικό χαρακτήρα τους. Αυτό δεν αφορά μόνο στα αισθηματικά θέματα, αντιθέτως πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε οποιαδήποτε οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία πρόκειται να σας γίνει. Από την άλλη, αν σκέπτεστε ότι μπορείτε με δόλιους τρόπους να κερδίσετε χρήματα ή κάποιο πρόσωπο, να ξέρετε ότι δε θα αργήσει ο καιρός που θα λάμψει η αλήθεια. Η εποχή απαιτεί από εσάς να αφήσετε μεν τη φαντασία σας ελεύθερη, αλλά να την τοποθετήσετε σε τομείς που μπορεί να δράσει σωστά, όπως πχ οι τέχνες και η δημιουργικότητα. Αν προσπαθήσετε να την εκτονώσετε σε πρακτικά θέματα αυτή την εποχή, τα αποτελέσματα θα είναι απογοητευτικά και οι απώλειες μεγάλες.
 
Αντιθέτως κινούνται τα πράγματα για τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο (2 - 11 Δεκεμβρίου)του ζωδίου, που βλέπουν κάποια από τα όνειρα τους να παίρνουν σάρκα και οστά ενώ τα καρδιοχτύπια δίνουν και παίρνουν. Αυτό θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση μέχρι και το τέλος του μήνα και ειδικά από τις 8/9 θα κορυφωθεί. Για όσους λοιπόν γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο αυτή ακριβώς την εποχή θα τους συμβούλευα να μην επενδύσουν συναισθηματικά ακόμη. Από τη μία η Σεληνιακή Έκλειψη στις 13/9, η οποία διαπραγματεύεται θέματα σχέσεων και από την άλλη ο Ουρανός που φέρνει όλα αυτά τα ξαφνικά και απογειωτικά συναισθήματα, δεν επιβεβαιώνουν τη μακροβιότητα μιας σχέσης, που ξεκινά υπό αυτές τις συνθήκες. Οπωσδήποτε να ζήστε τη φλόγα και τον ενθουσιασμό, απλά προφυλάξτε και λίγο τον εαυτό σας μέχρι να πάρετε τα εχέγγυα για την συνέχεια.
 
Στις 17/9 ο Ερμής γυρνάει για τελευταία φορά μέσα στη χρονιά ανάδρομος και θα φέρει τα γνωστά μπερδέματα και ευτράπελα που συνηθίζει. Στις 18/9 ξεκινάει και πάλι η πορεία του Κρόνου στο ζώδιό σας που θα παραμείνει για περίπου τρία χρόνια. Τον Σεπτέμβριο θα επηρεάσει του γεννημένους την πρώτη ημέρα με επιπλέον άγχη, ταλαιπωρίες και εμπόδια. Κανονικά εσείς θα πρέπει μέχρι σήμερα να έχετε αναγνωρίσει τα θέματα που έχει έρθει να σας διδάξει ο Κρόνος, γιατί σας τα έχει δείξει από τις αρχές του 2015. Προτιμήστε να δουλέψετε σκληρά και υπεύθυνα, για να περάσετε τις εξετάσεις με επιτυχία και να ηρεμήσετε από Δεκέμβριο.
 
Στις 23/9 το θαυμάσιο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα δώσει φτερά στην καρδιά των γεννημένων γύρω στις 12/12 ή ανεπάντεχα κέρδη. Ό,τι από τα δύο προκύψει, διαχειριστείτε το με σύνεση και ψυχραιμία. Πριν φύγει ο Σεπτέμβρης, και συγκεκριμένα στις 25/9, ο Άρης θα περάσει σε μια δύσκολη θέση για εσάς και θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Κρόνο. Προσέξτε λοιπόν τα ατυχήματα, τις βαριές ή επικίνδυνες εργασίες και μην προγραμματίσετε κάποια ιατρική πράξη για εκείνη την ημέρα. Το τέλος του μήνα θα είναι φορτωμένο με υποχρεώσεις, πολύ δουλειά και στρες, μόνο για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου.
 
Με αισιοδοξία και καλή διάθεση ξεκινά ο Σεπτέμβριος για τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου (γεννημένοι 22 - 31 Δεκεμβρίου) που δέχονται την ευεργετική επίδραση του Δία ήδη από τον προηγούμενο μήνα. Σχέδια και στόχοι τίθενται επί τάπητος και ξεκινάτε με πολύ όρεξη να τα πραγματοποιήσετε. Επιτυχία προβλέπετε αυτό το μήνα σε ανώτατες σπουδές, μεγάλα ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Σ’ ένα πιο πνευματικό επίπεδο, αυτό είναι ένα διάστημα που μπορείτε να εξελίξετε την προσωπική σας θεώρηση των πραγμάτων, μέσα από τη μελέτη φιλοσοφιών, θρησκειών ή ταξιδεύοντας. Ο Δίας δίνει διεύρυνση των οριζόντων και μια πιο σφαιρική άποψη για την ανθρωπότητα. Επίσης θα σας γεμίσει με όνειρα και έμπνευση για το μέλλον, ενώ όσοι ασχολείστε με τις εκδόσεις, τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, το δίκτυο ή τη διδασκαλία, θα μπορέσετε να εφαρμόσετε νέους τρόπους εξάσκησης των καθηκόντων σας με επιτυχία.
 
Στις 6/9 πραγματοποιείται μία πολύ ευεργετική όψη μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα που θα βοηθήσει αρκετά εσάς που έχετε γεννηθεί στις 3/1. Δύναμη και αξιοπιστία συνοδεύουν τις πράξεις, με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο εύκολα αποδεκτοί στον επαγγελματικό σας κύκλο. Είναι πολύ πιθανό ένας καταξιωμένος άνδρας να συνδράμει των προσπαθειών σας, ώστε αυτές να στεφθούν με επιτυχία. Οι γεννημένοι στις 3/1 είναι οι πιο ταλαιπωρημένοι Αιγόκεροι εδώ και ενάμιση χρόνο. Αυτός ο μήνας είναι η αρχή του τέλους της ταλαιπωρίας, αφού έχετε πλέον σημαντικές βοήθειες, για να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να συνεχίσετε τη ζωή σας σε πιο υγιείς βάσεις.
 
Οι γεννημένοι γύρω στις 28/12 έχουν την ευκαιρία στις 16/9 να κάνουν ένα όνειρο τους πραγματικότητα. Εκμεταλλευτείτε εκείνες τις ημέρες, γιατί έχουν τη σύσταση του θαύματος.
 
Από τις 17/9 ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, όχι μόνο στην εργασία σας αλλά και στο πως επικοινωνείτε κυρίως με τους ανωτέρους σας.
 
Στις 18/9 ο Κρόνος μπαίνει οριστικά στον Τοξότη και παρότι εσάς δεν σας επηρεάζει ως ζώδιο, ο χώρος του ωροσκοπίου σας που θα κινηθεί, θα σας φέρει μια βαριά ψυχολογική διάθεση και θα βγάλει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες. Αυτό προσπαθήστε να το δουλέψετε με τον εαυτό σας, για να είστε προετοιμασμένοι μετά από τρία χρόνια που θα περάσει στο ζώδιό σας.
 
Τέλος, η Σεληνιακή Έκλειψη στις 28/9 επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο φέρνοντας αναταράξεις στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε μία ισορροπία και ίση κατανομή του χρόνου μεταξύ των δύο. Είναι φυσικό για εσάς που επαγγελματική καταξίωση είναι ένας από τους σκοπούς της ζωής σας να μπερδεύετε τα πράγματα, αφού στο γραφείο νιώθετε σαν το σπίτι σας. Ρωτήστε όμως και τους άλλους γύρω σας πώς βιώνουν την πολύωρη καθημερινή σας απουσία! Σε κάθε περίπτωση, μη φανείτε αδιάλλακτοι και ακούστε τους οικείους σας με προσοχή.
 
Μάλλον αυτό δεν ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας, αφού οι εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιους στενούς συνεργάτες σας απασχόλησαν ακόμη και μέσα στον Αύγουστο. Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με την ίδια ένταση σε αυτά τα θέματα, τουλάχιστον για τους Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου (30 Ιανουαρίου - 8 Φεβρουαρίου), κάτι όμως που θα εκτονωθεί πριν το τέλος του μήνα. Ίσως κι εσείς από την πλευρά σας επιδείξατε αδιαλλαξία και έντονα κτητικά συναισθήματα, που πυροδότησαν τις αντιδράσεις της απέναντι πλευράς. Όμως θα καταφέρετε να βρείτε ένα κοινό τόπο συμφωνίας, μάλιστα μ’ έναν απρόβλεπτο τρόπο ή εντελώς ξαφνικά προς το τέλος του μήνα.
 
Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, κυρίως οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου (20 - 29 Ιανουαρίου), είναι τα οικονομικά σας, ειδικότερα αν αυτά συνδέονται με του συντρόφου. Όλο το μήνα θα ήταν φρόνιμο να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, η κρίση σας δεν είναι και πολύ καθαρή αυτό το διάστημα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και μπορεί αυτό να αποτελέσει πηγή έναρξης νέων διαφωνιών και εντάσεων με το σύντροφο. Επίσης προσέξτε πάρα πολύ τα χρέη σας προς Δημόσιο, Τράπεζες ή άλλους τρίτους και μην συνάψετε κάποια δανειακή σύμβαση, αλλά ούτε και να δανείσετε. Είναι προτιμότερο να περιμένετε μετά τις 15/10 για οποιαδήποτε τέτοια κίνηση.
 
Οι πιο ευνοημένοι για το μήνα είναι οι γεννημένοι γύρω στις 8/2, που θα λάβουν ευχάριστα νέα σχετικά με μια υπόθεσή τους ή θα καταλήξουν τελικά σε κάποια συμφωνία, την οποία διαπραγματεύονταν πολύ καιρό. Αυτά μετά τις 6/9, που οι πλανήτες είναι πιο βοηθητικοί και ξεκάθαροι.
 
Στις 17/9 η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει αναστάτωση σε κάποιο ταξίδι, στις σπουδές ή σε νομικής φύσεως θέματα. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες και αν μπορείτε να τα αναβάλετε για μετά τις 11/10, θα ήταν ό,τι καλύτερο.
 
Ο Κρόνος που σας έχει ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια μετακινείται οριστικά στον Τοξότη στις 18/9 και φέρνει νέα πνοή στη ζωή σας. Τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρεί μόνο τους Υδροχόους που είναι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, αλλά και αυτοί θα βρουν τη λύτρωση με τη μετάβασή του στο επόμενο ζώδιο. Μέσα από τον Τοξότη θα φέρει ξεκαθαρίσματα σε φιλίες που δεν είχαν κανένα νόημα, ενώ θα σταθεροποιήσει κάποιες άλλες και θα τις κάνει πιο ανθεκτικές στο χρόνο. Επίσης, θα αλλάξει και ο τρόπος που φλερτάρετε και ερωτεύεστε. Θα γίνετε πιο σοβαροί και θα ψάχνετε πιο ουσιώδη πράγματα, ενώ φαίνεται να σας έλκουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.
 
Προς το τέλος του μήνα, και συγκεκριμένα στις 25/9, οι Υδροχόοι της τελευταίας ημέρας πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί. Μην εμπλακείτε καταρχήν με άτομα αμφιβόλου ηθικής ή άτομα που θεωρείτε επικίνδυνα. Αποφύγετε επικίνδυνες εργασίες και προγραμματίστε για μετά το τέλος Σεπτεμβρίου οποιαδήποτε ιατρική πράξη ή επέμβαση. Είναι ημέρες κρίσιμες και καλό είναι να αποφύγετε κάθε περίπτωση που θα έβαζε σε κίνδυνο την σωματική σας ακεραιότητα. Από τον Οκτώβριο μία καινούργια εποχή ξεκινάει, η οποία σας καλεί να χρησιμοποιήσετε τη γνώση που αποκομίσατε όλα αυτά τα “Κρόνια” χρόνια και να πλεύσετε προς πιο ήρεμες θάλασσες.
 
Ο Σεπτέμβριος, μήνας επιστροφής στην καθημερινότητα και στον παγιωμένο τρόπο ζωής, είναι για φέτος λιγάκι πιο δύσκολος. Παρότι γυρίσατε με ανεβασμένο το ηθικό από μια Πανσέληνο που σας πλημμύρισε με συναίσθημα στις 29/8, τα πράγματα παίρνουν άλλο δρόμο από εδώ και μπρος. Το βάρος θα το σηκώσουν κυρίως οι γεννημένοι κατά το πρώτο δεκαήμερο (19 - 29 Φεβρουαρίου)που θα περάσουν στιγμές απογοήτευσης και αμφιβολίας.
 
Η αντιπαράθεση του Δία με τον Ποσειδώνα καθώς και η Έκλειψη Ηλίου στις 13/9 θα σας επηρεάσουν άμεσα στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Πολλοί θα βρείτε καλούς λόγους για να αμφισβητήσετε το ταίρι σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα, γι’ αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε όσο μπορείτε περισσότερο τη λογική σας. Αυτό το διάστημα το συναίσθημα μπερδεύει και επειδή είστε άκρως συναισθηματικά άτομα, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αρκετά. Ουσιαστικά, σας ζητείται να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να βγείτε δηλαδή από τον ασφαλή χώρο του ενστίκτου και εκλογικεύσετε τις καταστάσεις. Αν είστε όμως καλλιτέχνης ή συνεργάζεστε με καλλιτεχνικούς κύκλους, θα μπορούσατε να κάνετε τη διαφορά αυτό το μήνα. Τα όρια όμως της εκπληκτικής επιτυχίας με την απόλυτη καταστροφή είναι κι εδώ λεπτά, γι’ αυτό καλό είναι να συμβουλευτείτε άτομα που έχουν πιο πρακτική άποψη των πραγμάτων.
 
Ένα από τα θέματα που πιθανόν θα ταλαιπωρήσει τους Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου (19 - 29 Φεβρουαρίου)είναι και η υγεία. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς για οποιαδήποτε ενόχληση και επαναλάβετε εξετάσεις, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Όλος αυτός ο συνωστισμός αργών πλανητών στα Μεταβλητά, έχει ως αποτέλεσμα τη δύσκολη εξαγωγή ασφαλών αποτελεσμάτων.
 
Η τελευταία Έκλειψη Ηλίου της χρονιάς γίνεται στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο της Παρθένου και επηρεάζει άμεσα όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/3 προκαλώντας προβλήματα στις σχέσεις, αλλά και θέματα που αφορούν τη φυσική μας κατάσταση όπως ατυχήματα και ασθένειες. Γενικά, οι Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου ειδικότερα δε οι γεννημένοι γύρω στις 27/2 πρέπει να προσέξουν την υγεία τους όλο το χειμώνα, αφού ο οργανισμός τους φέτος θα αποδειχθεί ευάλωτος.
 
Στις 17/9 o Ερμής γυρνάει ανάδρομος και σας καλεί να αναθεωρήσετε, να ξανασκεφτείτε σχέδια και θέσεις, καθώς και να είστε προσεκτικοί στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις σας.
 
Στις 18/9 ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει σ’ αυτό για περίπου τρία χρόνια. Τον Σεπτέμβριο θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου επαναφέροντας τα θέματα που ανέδειξε στην πρώτη του επαφή με το ζώδιο σας στις 24/12/2014. Πολλοί έχετε καταπιαστεί με τα θέματα αυτά και έχετε δώσει λύσεις, ακόμη και επώδυνες. Τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους δεν έχουν κλείσει τις υποθέσεις, κάτι που πρέπει να το κάνουν αυτό το μήνα. Η οικογένεια και η καριέρα είναι τα σημαντικότερα που θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να αναθεωρήσετε και να επαναξιολογήσετε τη θέση σας μέσα σ’ αυτά. Οπωσδήποτε η Κρόνια περίοδος είναι από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωή μας, αλλά και από τις πιο αναγκαίες για να προχωρήσουμε παρακάτω.
 
Ιδιαίτερη προσοχή εσείς των πρώτων ημερών στις 25/9. Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να καταπονήσει το σώμα σας, ακόμη και αν αυτό είναι κάποιες βαριές δουλειές. Επίσης καλό θα ήταν να μην προγραμματίσετε χειρουργικές επεμβάσεις ή οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη εφόσον αυτό είναι δυνατό. Είναι μία ημέρα σκληρή και καλό είναι να αποφύγουμε την προκλητική συμπεριφορά. Οι τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα είναι κουραστικές για του γεννημένους τις πρώτες ημέρες, αλλά ταυτόχρονα θα δώσουν και αρκετή ενέργεια για την τακτοποίηση πρακτικών θεμάτων.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2015 11:21:00