blank
 
blank

Τα ζώδια τον Σεπτέμβριο 2014, στη θάλασσα των αλλαγών!

 
Τα ζώδια τον Σεπτέμβριο 2014, στη θάλασσα των αλλαγών!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2014.

Ο Σεπτέμβριος του 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Σεπτέμβριος: ένας μήνας με σημαντικές πλανητικές όψεις και αστρικές μετακινήσεις, που όπως όλα δείχνουν, αποτελούν το «εφαλτήριο» για γεγονότα και καταστάσεις, που αλλάζουν το σκηνικό!

Ήλιος και Πλούτωνας

Από τις 3 του μήνα, ο Σεπτέμβριος μας δείχνει τις διαθέσεις του για σημαντικές και βαθιές αλλαγές, που σκιαγραφούνται από το τρίγωνο που σχηματίζει ο ζωοδότης Ήλιος με τον πλανήτη των μεταρρυθμίσεων, τον Πλούτωνα. Η ίδια όψη θα μπορούσε να γίνει αιτία για αποκαλύψεις ή και για σκάνδαλα, που θα βάλουν φωτιά στα πληκτρολόγια των ειδησεογραφικών sites. Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 3/9 ευνοεί τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς.

Ερμής στον Ζυγό, Αφροδίτη στην Παρθένο

Οι πλανήτες της επικοινωνίας και της αγάπης μετακινούνται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και περνούν ο ένας στο ζώδιο που κυβερνά ο άλλος. Έχουμε δηλαδή το φαινόμενο της αμοιβαίας υποδοχής.
 
Πιο αναλυτικά, ο Ερμής από τις 2 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Ζυγό και η Αφροδίτη από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο. Αυτή η «αμοιβαία υποδοχή» θα αποτελέσει ένα θετικό οιωνό, τόσο για τα ερωτικά όσο και για τα επαγγελματικά ζητήματα. Ο Ερμής θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες στα εργασιακά και ένα πιο βατό περιβάλλον στον εργασιακό χώρο, θα μας κάνει να «αγαπήσουμε» την εργασία μας και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσει φλερτ και ειδύλλια μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα προσδώσει λογική στον έρωτα και δεν θα μας αφήσει να παρασυρθούμε από τα συναισθήματά μας. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους, ενώ η Αφροδίτη τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς.

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 9 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Το φαινόμενο που σχηματίζει ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Κρόνο μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά με τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν και να κατανοήσουμε τις ανάγκες των άλλων. Καθώς ο Κρόνος βρίσκεται στο σεξουαλικό Σκορπιό, οι αισθηματικές σχέσεις θα γίνουν πιο έντονες ενώ οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν με το γεμάτο φεγγάρι του Σεπτέμβρη, θα χαρακτηρίζονται από φλογερό πάθος, χωρίς όμως να χάνεται το μέτρο. Ωστόσο, καθώς η Πανσέληνος συνοδεύεται με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα και την αντίθεση Αφροδίτης- Ποσειδώνα, δυο δυσαρμονικές όψεις που κορυφώνονται στις 10/9, χρειάζεται προσοχή σε αποκαλύψεις και κυρίως σε ψέματα, που θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν και που αφορούν σε ερωτικά ζητήματα.

Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό κι Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού στις 13 Σεπτεμβρίου είναι μια ανατρεπτική όψη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και ρήξεις κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους). Στις 14/9 ωστόσο, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, βοηθά στην αποκατάσταση σχέσεων και στις οικονομικές υποθέσεις και ευνοεί περισσότερο τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθείς.

Ο Άρης στον Τοξότη

O Άρης περνά στον Τοξότη στις 14 Σεπτεμβρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Η διέλευση αυτή σηματοδοτεί μια θαυμάσια περίοδο για το ξεκίνημα ενός προγράμματος εξάσκησης σώματος και πνεύματος που θα αποδώσει τα μέγιστα. Η νέα θέση του Άρη ευνοεί ιδιαίτερα Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο και Άρης σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που σχηματίζεται στις 21 Σεπτεμβρίου προσδίδει διάρκεια στις σχέσεις και χορηγεί τις προτάσεις… γάμου που γίνονται αυτή την περίοδο. Ας έχουμε τα μάτια μας «δεκατέσσερα» για εξαπατήσεις και για κλοπές στις 22 του μήνα, με το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό και Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο Ζυγό στις 24 Σεπτεμβρίου. Η θετική συμμετοχή του Άρη στο φαινόμενο καθώς και το τρίγωνο Δία-Ουρανού, στις 25 Σεπτεμβρίου, βοηθούν πολύ στα νέα ξεκινήματα που κάνουν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα.
 
Ωστόσο, το «βαρύ πυροβολικό» των όψεων της τελευταίας εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, είναι το τρίγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου, αλλά και της ανατροπής, της αλλαγής, των ξαφνικών και απροσδόκητων γεγονότων, ενώ ο Δίας σχετίζεται κυρίως με την τύχη και με την επέκταση. Μάλιστα, την τελευταία φορά που οι δύο πλανήτες σχημάτισαν όψη μεταξύ τους, ήταν στις 26 Φεβρουαρίου, όταν είχαμε το τετράγωνο ανάμεσα σε αυτές τις δύο υπερδυνάμεις του ζωδιακού.
 
Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο στην παρούσα φάση ο επεκτατικός Δίας θα δώσει τη δύναμη στον Ουρανό, έτσι ώστε ο τελευταίος να προχωρήσει στο ζητούμενο που είναι η αλλαγή. Αλλαγή παντού. Μέσα και έξω.
 
Σε κοσμικό επίπεδο η όψη αναμένεται να προκαλέσει ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το τετράγωνο ανάμεσα στους δύο πλανήτες σχηματίστηκε για πρώτη φορά στις 21/8 του 2013 και αποτελεί συνέχεια των γεγονότων που πρωτοεμφανίστηκαν τότε, ενώ σχηματίστηκε για μια ακόμη φορά, ίσως και την πιο «φαρμακερή» στις 20/4 καθώς τότε ξεκίνησαν και τα πιο σημαντικά γεγονότα στην πολιτική σκηνή του τόπου, που κορυφώθηκαν με τις εκλογές του Μαΐου.
 
Σε προσωπικό επίπεδο και φυσικά ανάλογα με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του καθένα, αναμένονται… ουρανοκατέβατες καταστάσεις, που θα έχουν κοινό στοιχείο την ανάγκη για αλλαγή, μέσα από υπερβολικές συμπεριφορές. Καθώς όμως ο Δίας συνδέεται με την χαρά και την καλοπέραση και Ουρανός με το ξαφνικό, αναμένονται κεραυνοβόλοι έρωτες, με αμφίβολη διάρκεια, αλλά με έντονο πάθος.

Ερμής στον Σκορπιό κι Αφροδίτη στον Ζυγό

Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, στο οποίο θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 10/10, ενώ στις 4/10, οπότε και θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Στο τέλος του μήνα λοιπόν, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ορθή πορεία του, προκειμένου να βάλουμε τάξη σε οικονομικά θέματα ή και να αναθερμάνουμε σχέσεις, που συνεχίζουν να μας ενδιαφέρουν. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς) και της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους).
 
Στις 29/9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά, στο Ζυγό, στον οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 23/10. Το διάστημα αυτό με την Αφροδίτη στο Ζυγό το ζητούμενο θα είναι αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις, ενώ η ανάγκη για συνύπαρξη θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων σχέσεων, αλλά και συμμαχιών. Η διέλευση αυτή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).
 
Και πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεάσουν τα δώδεκα ζώδια όλα αυτά τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις, αλλά και τις προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
 
Ο Σεπτέμβριος του 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 

Ο Σεπτέμβριος του 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-08-2014 15:40:00