blank
 
blank

Ζώδια και χρήμα τον Ιούνιο του 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ζώδια και χρήμα τον Ιούνιο του 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Προβλέψεις για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά των ζωδίων τον Ιούνιο του 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Ιούνιο του 2016

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας αυτός σε καλεί να δείξεις μέτρο και αυτοσυγκράτηση σε κάθε οικονομική συναλλαγή την οποία μπορεί να μεθοδεύεις στο διάστημα αυτό. H Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, πολύ πιθανόν να φέρει αναβολές ή ματαιώσεις ακόμα και σε δρομολογημένες συμφωνίες ή θέματα οικονομικού περιεχομένου. Εμπλοκές και ματαιώσεις μπορεί να υπάρξουν και σε επαγγελματικά θέματα, συνεταιρισμούς και συνεργασίες κυρίως για σένα του δευτέρου δεκαημέρου. Στις 8, 9 και 10 του μήνα, φρόντισε να αποφύγεις πάσης φύσεως συναλλαγές ή αγορές, ιδιαίτερα μη προγραμματισμένες, αλλά και παρορμητικές οικονομικές κινήσεις, μια και μπορεί να υπάρξουν ακόμα και απώλειες.

Η Πανσέληνος στις 20 του μήνα επίσης, προκαλεί μια αναταραχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές συζητήσεις. Το διάστημα αυτό, μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και οικονομικές συναλλαγές. Επίσης, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή σε νέες προτάσεις ή την δέσμευση σε επαγγελματικές-οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι υπογράφεις τώρα, φρόντισε να είναι απόλυτα σαφές και ξεκάθαρο. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται στο τέλος του μήνα, πολύ πιθανόν να σου δώσει μια σημαντική επαγγελματική εξέλιξη, μια καινούργια έναρξη σε μια εργασία ή ένα οικονομικό όφελος από δουλειά, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 12, 13, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούνιος δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά θέματα, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθούν επιτυχώς… Γενικότερα, από τις αρχές του μήνα είναι πιθανό έκτακτα έξοδα να έρθουν στο προσκήνιο! Χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ εγκρατής στις οικονομικές συναλλαγές σου και κυρίως να αποφύγεις κάθε παρορμητική αγορά και σπατάλη. Επίσης, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να επανέλθουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τράπεζες, εφορίες, δάνεια, διατροφές ή οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς. Προσοχή γύρω στις 8, 9 και 10 του μήνα, αφού μια όξυνση σε μια συνεργασία σου, μπορεί να δημιουργήσει εμπλοκές στην καθημερινότητά σου.

Το τετράγωνο που κορυφώνεται στις 18 του μήνα μεταξύ του Κρόνου και του Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι πάρα πολύ λεπτομερής και μεθοδικός σε ό,τι έχει να κάνει με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, γιατί υπάρχει ακόμα και ο κίνδυνος απωλειών. Η Πανσέληνος στις 20 του μήνα ενεργοποιεί εκ νέου θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, είτε μέσα από έκτακτα έξοδα τα οποία έρχονται τώρα στο προσκήνιο, είτε μέσα από μια διένεξη στις επαγγελματικές σχέσεις σου, κυρίως για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου.

Το κλίμα βελτιώνεται σταδιακά με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 17, αλλά και λίγο παρακάτω, στις 21, με το πέρασμα και του Ηλίου στο ίδιο ζώδιο, διευκολύνοντας σημαντικά την επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναλλαγές σου. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 26 του μήνα, πολύ πιθανόν να είναι η ευκαιρία που περίμενες, για να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στη δουλειά σου ή κάποια έκτακτα έσοδα. Το πέρασμα και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 30 του μήνα, είναι μια ακόμα θετική εξέλιξη, που μπορεί αφενός να διευκολύνει την καθημερινότητα και τα σχέδιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 15, 23, 24, 25, 26, 27, 30

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος σε καλεί να δείξεις ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση, μεθοδικότητα και κυρίως να αποφύγεις κάθε παρόρμηση, που μπορεί να σε οδηγήσει στη λάθος κίνηση, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σου! Στις 5 του μήνα και με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, πολύ πιθανον να προκύψουν αντιπαραθέσεις σε με συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Ιδιαίτερα αν υπήρχαν προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, τώρα για μια ακόμα φορά καλείσαι να τα διαχειριστείς και να τα επιλύσεις, με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Γύρω στις 8, 9 και 10 του μήνα, ιδιαίτερη προσοχή σε παρασκηνιακά ζητήματα, πρόσωπα ή καταστάσεις, που προκαλούν ένα κλίμα έντασης στα επαγγελματικά σου, κυρίως για σένα του τρίτου δεκαημέρου.

Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στις 13 του μήνα στο δικό σου ζώδιο, βελτιώνει την επικοινωνία σου και σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς καλύτερα τις υποθέσεις σου. Εξαίρεση βεβαίως η περίοδος της Πανσελήνου στις 20 του μήνα, που ο Ερμής εμπλέκεται σε δύο δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και εφιστά την προσοχή σου σε πάσης φύσεως συζητήσεις υπογραφές ή και γραφειοκρατικά θέματα, γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος είτε του λάθους, είτε της μη τήρησης των συμφωνηθέντων.

Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει πως καμιά κίνηση δεν πρέπει να γίνεται, αν δεν είναι απόλυτα ελεγμένη, ακόμα και στην παραμικρή της λεπτομέρεια. Επίσης, καλύτερα την περίοδο αυτή να αποφύγεις νέα ξεκινήματα. Η σταδιακή μετάβαση της Αφροδίτης, του Ηλίου, αλλά και του Ερμή στο τέλος του μήνα στον Καρκίνο, ανανεώνει σημαντικά την οικονομική σου ζωή και σου δίνει τη δυνατότητα καλύτερων διαπραγματεύσεων. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα πολύ πιθανόν να σου δώσει καινούργιες προοπτικές σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, που ενεργοποιείται με πολύ θετικό τρόπο το διάστημα αυτό. Στις 27, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει έκτακτη τύχη στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 13, 13, 14, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει έντονη ασάφεια στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που δεν σου επιτρέπει να δεις τα πράγματα αντικειμενικά, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις νέες ενάρξεις, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις οικονομικού κι επαγγελματικού περιεχομένου. Η Νέα Σελήνη του μήνα, πολύ πιθανόν να επαναφέρει θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ή ακόμα και διενέξεις με ανωτέρους, που μπορούν να εμποδίσουν την εξέλιξη των σχεδίων σου. Γενικότερα, το διάστημα αυτό φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, καθώς υπάρχει αρκετό παρασκήνιο, το οποίο δεν ξέρεις πώς θα εκδηλωθεί! Το κλίμα αρχίζει να ισορροπεί σταδιακά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 17 του μήνα, αλλά και λίγο παρακάτω, στις 21 που την ακολουθεί και ο Ήλιος.

Η Πανσέληνος στις 20 του μήνα σε καλεί να κρατήσεις αποστάσεις στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς μπορεί να προκύψουν τάσεις και συμπεριφορές, που δεν διευκολύνουν τα σχέδια σου, αλλά ούτε και την ψυχολογία σου, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου. Ωστόσο, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα αλλάζει τελείως το σκηνικό των συνεργασιών σου και μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις μια συζήτηση ή να έχεις μια νέα επαγγελματική ευκαιρία, μέσα από την οποία μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 12, 18, 22, 25, 26, 27, 28

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΛΕΩΝ

Παρόλο που η Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα γίνεται σε ένα φιλικό για εσένα ζώδιο, χρειάζεται να κρατήσεις αποστάσεις από σχέδια, ιδέες και φιλοδοξίες που μπορεί να μεθοδεύεις, γιατί δεν είναι εύκολο να τις βάλεις σε εφαρμογή το διάστημα αυτό… Ιδιαίτερα σε συνεργασίες και συνεταιρισμούς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα περιβάλλον αντιπαραθέσεων, διαφωνιών, ίσως ακόμα και ρήξεων, που δεν σου επιτρέπει να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις! Επίσης, φρόντισε να είσαι πάρα πολύ εγκρατής στη συμπεριφορά σου και απόφυγε τις υπερβολές (ιδιαίτερα τις οικονομικές) το διάστημα αυτό. Γύρω στις 8, 9 και 10 του μήνα, ένα επαγγελματικό ζήτημα πολύ πιθανόν να αναβληθεί ή να ματαιωθεί, αλλά και να υπάρξουν διαφωνίες με συνεταίρους ή συνεργάτες. Καλό είναι να αποφύγεις τα σοβαρά θέματα τις ημέρες αυτές, όπως επίσης και τις συνεργασίες. Προσοχή επίσης και στην υπογραφή συμβολαίων.

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα στις 18 του μήνα σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα οικονομικά σου και να αποφύγεις αγορές, ανοίγματα, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Επίσης, μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, μέσα από την οποία επηρεάζεται και η δική σου οικονομική κατάσταση.

Η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει την επαγγελματική σου ζωή, όπου είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με το Δημόσιο, με έγγραφα, με συμβόλαια και με υπογραφές την περίοδο αυτή. Ωστόσο, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εύνοια στα οικονομικά σου, μέσω μιας ευκαιρίας, μιας διεύρυνσης ή κάποιων έκτακτων εσόδων την περίοδο γύρω στις 25 του μήνα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 13, 14, 26, 27, 28, 29, 30

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος απαιτεί να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά, γιατί αλλιώς μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγεις από τη διαδρομή που έχεις επιλέξει. Η Νέα Σελήνη του μήνα, επηρεάζει την επαγγελματική σου ζωή, χωρίς όμως να σου δίνει προοπτικές για ένα καινούργιο ξεκίνημα! Αντιθέτως φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με παρελθοντικές εκκρεμότητες, λάθη ή παραλείψεις, καθώς επίσης και οτιδήποτε σχετίζεται με συνεταιρισμούς και συνεργασίες. Γύρω στις 8, 9 και 10 του μήνα, μην ελπίζεις πως η επικοινωνία μπορεί να σε βοηθήσει ιδιαίτερα, γιατί η αντίθεση του Ερμή, του κυβερνήτη σου, με τον Άρη, μπορεί να προκαλέσει εμπλοκές με συναδέλφους και συνεταίρους, οδηγώντας ακόμα και σε ρήξεις, κυρίως για σένα του τρίτου δεκαήμερου!

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα στις 18 του μήνα, αλλά και η Πανσέληνος στις 20, με δύο σημαντικές όψεις του κυβερνήτη σου Ερμή, (αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα), σε καλούν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι σχετίζεται με επικοινωνίες, έγγραφα, γραφειοκρατικά θέματα και συμφωνίες, μια και είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. Επίσης, την περίοδο της Πανσελήνου πρόσεξε πάσης φύσης υπερβολές, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου, και απόφυγε αγορές και ανοίγματα.

Στις 26 του μήνα το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική, θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου. Την περίοδο αυτή, γύρω στο τέλος του μήνα, έχεις έκτακτη τύχη και στα οικονομικά σου. Το πέρασμα στο ζώδιο του Καρκίνου της Αφροδίτης στις 17, του Ήλιου στις 21 και του κυβερνήτη σου Ερμή στις 30, βελτιώνουν σημαντικά την ψυχολογία σου και γενικότερα τις εξελίξεις. Ωστόσο, να θυμάσαι πως ο μήνας αυτός χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 7, 13, 23, 24, 25, 26, 27, 30

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σε ένα φιλικό για εσένα ζώδιο, με την εμπλοκή όμως του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης σε δυο δύσκολες όψεις (αντίθεση με Κρόνο και τετράγωνο με Ποσειδώνα), δεν υπόσχεται υποστήριξη σε ό,τι αφορά επεκτατικά σχέδια ή νέα ανοίγματα. Αντίθετα, σε βάζει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, σε οικονομικά, επαγγελματικά, γραφειοκρατικά ή και νομικά ζητήματα. 8, 9, και 10 του μήνα, ένα οικονομικό ζήτημα ενδέχεται να προκαλέσει μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου, ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα την περίοδο αυτή.

Αλλά και η περίοδος κοντά στην Πανσέληνο του μήνα επηρεάζει τα οικονομικά σου, με αναβολές ή ματαιώσεις που δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα. Μεγάλη προσοχή σε υπογραφές συμβολαίων, ολοκλήρωση συμφωνιών και κυρίως σε οικονομικές συναλλαγές, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης τις ημέρες αυτές.

Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα σε μια προσπάθεια που έχεις ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα ή την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας με οικονομικό όφελος για εσένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 7, 13, 14, 23, 24, 26, 27, 28

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του μήνα, επηρεάζει δυσμενώς τα οικονομικά σου με υποχρεώσεις του παρελθόντος, που επανέρχονται σε ένα πιο έντονο κλίμα. Γύρω στις 8, 9 και 10 του μήνα, για εσένα του τρίτου δεκαημέρου η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών, που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, οξύνοντας το περιβάλλον στην επαγγελματική σου ζωή, γεγονός που προκαλεί μια ιδιαίτερη πίεση στον ψυχισμό σου. Καλό θα είναι λοιπόν να κρατήσεις τις αποστάσεις, για να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα στις 18, αλλά και η Πανσέληνος στις 20 του μήνα, εφιστούν την προσοχή σε σένα του δεύτερου δεκαήμερου να είσαι απόλυτα συνεπής με την όποια οικονομική εκκρεμότητα ή δέσμευση έχεις αναλάβει. Αναβολές, ματαιώσεις ή καθυστερήσεις, πολύ πιθανόν το διάστημα αυτό να σε προβληματίσουν. Επίσης, μην εμπιστευτείς προτάσεις για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος, ακόμα κι αν φαίνονται ιδιαίτερα δελεαστικές.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στις 17, του Ήλιου στις 21, αλλά και του Ερμή στις 30 στο ζώδιο του Καρκίνου, επαναφέρει σταδιακά τις ισορροπίες και σου δίνει τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτείς σε ένα καλύτερο κλίμα τις επαγγελματικές υποθέσεις σου. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 26, μπορεί να είναι η ευκαιρία που περίμενες για να κάνεις ένα επαγγελματικό βήμα που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται βεβαίως και μια οικονομική ενίσχυση, που σε εξυπηρετεί σημαντικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 12, 13, 14, 23, 24, 25, 26, 27, 28

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος επηρεάζει κυρίως τις επαγγελματικές σχέσεις σου, που μπορεί εδώ και καιρό να νιώθεις πως δεν σε εξυπηρετούν. Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ακόμα και ρήξεων σε συνεργασίες, αλλά και ματαιώσεων στα σχέδιά σου. Στις 8, 9 και 10 του μήνα, πολύ πιθανόν να βρεθείς μπροστά στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου, που δεν λειτουργεί με τόσο φιλικές προθέσεις απέναντί σου. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα στις 18, λειτουργεί απαγορευτικά σε πάσης φύσεως νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Μη λειτουργείς παρορμητικά και σε καμία περίπτωση μην παίρνεις οριστικές αποφάσεις, γιατί παρακάτω θα χρειαστεί να τις αναθεωρήσεις!

Στο ίδιο κλίμα κινείται και η Πανσέληνος του μήνα, που γίνεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και πολύ πιθανόν να σου δώσει τη δυνατότητα να κλείσεις οριστικά μια συνεργασία που δεν εξυπηρετεί άλλο τις ανάγκες σου. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, αλλά και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα, δημιουργούν μια δύσκολη ατμόσφαιρα στην εργασιακής σου ζωή, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό το διάστημα να αποφύγεις συνεργασίες, αλλά και παρασκηνιακές κινήσεις, ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου.

Ωστόσο, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να είναι ένα σημαντικό άνοιγμα, μια ευκαιρία, ή η ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής προσπάθειας που ξεκίνησες το προηγούμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται κι ένα οικονομικό όφελος το οποίο σε διευκολύνει σημαντικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 7, 13, 14, 23, 24, 25, 26, 27, 28

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιακά θέματα ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη του μήνα μέσα σε ένα δύσκολο κλίμα. Γίνεσαι ιδιαίτερα απαιτητικός από τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις στο χώρο της δουλειάς, ενώ γενικότερα οι καταστάσεις που τώρα προκύπτουν, πολύ πιθανά να σε βάλουν στη διαδικασία της αναθεώρησης. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις, είτε να έρθεις σε αντιπαράθεση και με συναδέλφους ή συνεργάτες. Το πέρασμα της Αφροδίτης στις 17, του Ήλιου στις 21, αλλά και του Ερμή στις 30 στο ζώδιο του Καρκίνου, ευνοούν σταδιακά τις συνεργασίες αλλά και γενικότερα την εργασιακή σου ζωή, διευκολύνοντας σημαντικά τις εξελίξεις. Ωστόσο, το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Κρόνου με τον Ποσειδώνα, (κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου) σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, δίνοντας σημασία τόσο στις λεπτομέρειες, όσο και σε νέες προτάσεις, οι οποίες μπορεί να έχουν πολύ δελεαστικό χαρακτήρα, όμως ενδέχεται να κρύβουν παγίδες!

Η Πανσέληνος του μήνα πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο θέματα που μέχρι τώρα λειτουργούσαν με παρασκηνιακό τρόπο κυρίως για σένα των τελευταίων ημερών, ενώ για σένα του δεύτερου δεκαήμερου δημιουργεί ένα περιβάλλον εντάσεων, αντιπαραθέσεων, παρανοήσεων και παρεξηγήσεων. Γι’ αυτό καλύτερα να λειτουργήσεις σε ένα πιο μοναχικό περιβάλλον, χωρίς να ανοίγεις συζητήσεις ή να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σου. Ωστόσο, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό να σου δώσει τη δυνατότητα της ολοκλήρωσης, ενος επαγγελματικού ζητήματος, έναν στόχο η μια φιλοδοξία που επιδιωκεις εδώ και καιρό, η ένα νέο οικονομικό άνοιγμα μέσα από το οποίο εξυπηρετείσαι σημαντικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 7, 12, 14, 17, 22, 23, 24, 25, 26, 27

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος λειτουργεί συχνά με μια προκλητική διάθεση απέναντι σου… Η Νέα Σελήνη του μήνα στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να βγάλει αναβολές ή ματαιώσεις ακόμα και σε προγραμματισμένα επαγγελματικά σχέδια, ενώ μπορεί να νιώθεις ότι και οι γύρω σου δεν κατανοούν τις ιδέες ή τις προθέσεις σου (ιδιαίτερα εσύ του δευτέρου δεκαήμερου), γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει αρκετή ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Στις 8, 9 και 10 του μήνα, κυρίως εσύ του τρίτου δεκαήμερου φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αντιπαραθέσεις ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές στο χώρο της δουλειάς σου.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στις 17, του Ήλιου στις 21, αλλά και του Ερμή στις 30 στο ζώδιο του Καρκίνου, ανοίγουν μια περίοδο όπου η δουλειά γίνεται προτεραιότητα στην καθημερινότητά σου, με περισσότερες υποχρεώσεις. Ωστόσο, οι σχέσεις σου διευκολύνονται περισσότερο και σταδιακά αποφορτίζονται. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα οικονομικά σου το διάστημα αυτό. Απόφυγε νέα ξεκινήματα οικονομικού χαρακτήρα και μην αναλαμβάνεις δεσμεύσεις που δεν είσαι σίγουρος πως μπορείς να εξυπηρετήσεις. Επίσης, προσοχή στις υπογραφές συμβολαίων, αλλά και στις νέες προτάσεις, ακόμα και αν φαίνονται δελεαστικές. Να θυμάσαι πως υπάρχει κίνδυνος ακόμη και απωλειών το διάστημα αυτό.

Η Πανσέληνος στις 20 του μήνα, ίσως να φέρει το κλείσιμο ενός επαγγελματικού κύκλου και καλό είναι να λειτουργήσεις με διαλλακτικότητα και ευελιξία, κυρίως αν δεν είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες! Οι αρνητικές όψεις του Ερμή δυσκολεύουν πολύ την επικοινωνία σου, ενώ μπορεί να φέρουν συγκρούσεις ή και ρήξεις, ενδεχομένως για οικονομικούς λόγους. Ωστόσο, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δώσει μια σημαντική οικονομική εξέλιξη ή και κάποια έκτακτα έσοδα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 7, 13, 14, 15, 22, 23, 24, 25, 26

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιούνιος σε φέρνει αντιμέτωπο με πολλές προκλήσεις στην επαγγελματική σου ζωή, που περνά από μια φάση αναθεωρήσεων, ανακατατάξεων, αλλά ενδεχομένως και ρήξεων. Υπάρχει έντονο περιβάλλον ανταγωνισμού και ίσως νοιώσεις πως κάποια πρόσωπα εμποδίζουν τα σχέδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθουν και θέματα από το παρελθόν. Να θυμάσαι πως τώρα δεν είναι εποχή για νέα ξεκινήματα, αλλά για ξεκαθάρισμα παλαιότερων εκκρεμοτήτων. Προσοχή βεβαίως και στα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να προκύψουν λάθη ή παραλείψεις, που θα σου στοιχίσουν!

Κάθε καινούργια πρόταση είναι σημαντικό να εξετάζεται λεπτομερώς το διάστημα αυτό, καθώς το τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά. Στην Πανσέληνο του μήνα, φρόντισε να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα που νιώθεις πως δεν κατανοούν την ποιότητα ή τις προθέσεις σου.

Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μια πολύ σημαντική επιτυχία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, ή την επίτευξη ενός στόχου, για τον οποίο έχεις δουλέψει πολύ. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 7, 13, 17, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2016 18:10:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι