blank
 
blank

Ζυγός. Προβλέψεις 2014: Αγώνας δρόμου!

 
Ζυγός. Προβλέψεις 2014: Αγώνας δρόμου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ζυγός 2014: Αγώνας δρόμου!

Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί το 2014 περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Με την έμφυτη διπλωματία σας όμως, θα μπορέσετε να επηρεάσετε τα γεγονότα και να πάρετε το πάνω χέρι.
 
Το 2014 φαίνεται να είναι ένας αγώνας δρόμου για το ζώδιό σας, αφού οι πλανήτες σχηματίζουν (τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο) αρνητικές γωνίες που σας πιέζουν ασφυκτικά, προκειμένου να πάρετε αποφάσεις και να αγωνιστείτε για να διαμορφώσετε ένα καλύτερο μέλλον. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας από τις 8/12/2013 μέχρι και τις 25/7/2014, σας δίνει κίνητρα για δράση, πολλές φορές όμως σας ωθεί σε βεβιασμένες ενέργειες, που αυτό το διάστημα δεν ενδείκνυνται. Η ανάδρομη πορεία του από τις 2/3 μέχρι και τις 20/5, η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 23/4, αλλά και η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 15/4, κάνουν τον Απρίλιο έναν εκρηκτικό μήνα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το διάστημα αυτό οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες και συγκροτημένες, ώστε να αποφευχθούν σοβαρά λάθη. Η αισιοδοξία επιστρέφει στη ζωή σας με την είσοδο του Δία στον Λέοντα, από τις 16/7, που αποτελεί έναν καλό οιωνό, καθώς θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και παράλληλα θα σας «βάλει» σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, το οποίο θα σας ανοίξει νέες προοπτικές. Επιπλέον, το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, θα φέρει την απόλυτη ισορροπία στην προσωπική σας ζωή.
 
Έρωτας
Η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σας μέχρι τις 25/7 σας ωθεί να αξιολογήσετε την πορεία των σχέσεών σας. Το πρώτο τετράμηνο και με αποκορύφωση την σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 15/4, ένας χωρισμός είναι πολύ πιθανός, ειδικά αν η σχέση σας δεν έχει γερές βάσεις. Αν αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας, τα προβλήματα θα τελειώσουν οριστικά μετά τις 16/7. Διαφορετικά, ένας νέος έρωτας το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, θα σας ανανεώσει πλήρως.
 
Υγεία-Ομορφιά
Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στον τομέα της υγείας σας, δεν σχηματίζει αρνητικές γωνίες κατά τη διάρκεια του 2014, γεγονός που θα συμβάλει στην καλή κατάσταση του οργανισμού σας. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά σας, φέτος θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και για ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Αν τολμήσετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.
 
Τύχη-Χρήμα
Ο Κρόνος παραμένει στον τομέα των οικονομικών σας μέχρι και τις 23/12 και σας βοηθάει όχι μόνο να διατηρήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά ακόμα και να τα αυξήσετε κάνοντας μια σωστή διαχείριση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον τομέα της καριέρας σας στις 24/5, σε πολλούς από σας θα φέρει μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σας, ενώ σε κάποιους άλλους μια νέα εργασία με πολύ καλή αμοιβή.
 
Εργασία
Ο Δίας από τον τομέα της καριέρας σας, σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ειδικά το πρώτο τετράμηνο ίσως προκύψουν αρκετές ανατροπές στις συνεργασίες σας, ωστόσο οι αμείωτες προσπάθειές σας θα σας φέρουν μέχρι τα τέλη Μαΐου την ηθική και υλική ανταμοιβή που περιμένετε. Από τις 16/7 ο Δίας θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας, με την υποστήριξη σημαντικών ατόμων.
 
Hot Point
Ο απλανής αστέρας Altair σχηματίζει τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη, που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 24/9, και σας ανοίγει το δρόμο για μεγάλες επιτυχίες, τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-12-2013 00:00:00