Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου 2014. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

 
Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου 2014. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η αστρολογία τον Μάιο του 2014

Αυξημένες επαγγελματικές καθώς και οικονομικές υποχρεώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του φετινού Μαΐου, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά του, με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 7 του μήνα.
 
Από εκεί και μετά η νέα θέση του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας στο «σπίτι» του, στους Διδύμους, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε αφήσει από το προηγούμενο διάστημα και η σχεδόν παράλληλη κίνηση της Αφροδίτης στον Κριό από τις 3 μέχρι τις 29 θα σταθεροποιήσει σιγά-σιγά σχέσεις που είναι σημαντικές για την μετέπειτα εξέλιξη σας. Καλό είναι τις αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε, να μην τις επιχειρήσετε το διάστημα από 10 μέχρι 15 του μήνα, γιατί οι αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα σε Ήλιο-Κρόνο και Σελήνη με Άρη και Ουρανό φέρνουν αναποδιές, δυσκολίες και καθυστερήσεις.
 
Στις 24 Μαΐου, που ο Ήλιος θα κινείται πλέον στους Διδύμους και ο Δίας θα «αγκαλιάσει» τον Κρόνο σε μία ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη, οι φίλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και ίσως να ξεκινήσετε τώρα έναν ερωτικό δεσμό.
 
Με λίγη καλή διάθεση και λίγη παραπάνω διπλωματία, μπορείτε να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε, τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στους Διδύμους, η οποία ενισχύει τα νέα ξεκινήματα, αλλά και τις επενδύσεις και οικονομικές διεκδικήσεις, που κινούνται σε λογικά πλαίσια. Για να παρακολουθείτε όλες τις όψεις με αναλυτικές προβλέψεις, κάντε κλικ στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Αστρολογικές όψεις Μαΐου 2014

3/5 - Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Προσοχή! Μην γκρεμίζετε γέφυρες με ανθρώπους που είναι σε θέση να σας στηρίξουν. Προσέξτε ιδιαίτερα τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε και εμπιστευθείτε τη λογική σας.
 
4/5 - Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 1 ημέρα): Καλή μέρα για να καλλιεργήσετε αρετές, όπως η επιμονή και η υπομονή. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και δε θα βγείτε χαμένοι...
 
6/5 – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Δία (+/- 1 ημέρα): Οι συγκυρίες θα σας δείξουν τον σωστό δρόμο, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να μην προτρέχετε!
 
7/5 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο (1 ημέρα): Η σημερινή πίεση ίσως σας αναγκάσει να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις και πάνω στη βιασύνη σας, ίσως κάνετε μεγάλο λάθος.
 
9/5 – Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Το συναίσθημα σήμερα υπερισχύει και το πιο φρόνιμο είναι να το δαμάσετε και να ακολουθήσετε τη λογική σας.
 
10/5 - Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο (+/- 1 ημέρα): Σήμερα οι παρακινδυνευμένες ενέργειες θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα σχέδιά σας. Προσέξτε οικονομικές δοσοληψίες και αποφύγετε τις εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις.
 
11/5 - Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Η ανταγωνιστική διάθεση δε θα σας βγει σε καλό. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον.
 
11/5 - Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και σε αντίθεση με τον Ουρανό (1 ημέρα): Απρόσμενα γεγονότα σας χτυπούν την πόρτα και σας βάζουν σε διλήμματα. Δώστε προτεραιότητα στη σχέση σας και μην δημιουργήσετε εντάσεις, χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες.
 
11/5 - Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Οι ερωτικές περιπέτειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Προσέξτε τον τρόπο που μεταφέρεται τα λεγόμενά σας, για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις.
 
12/5 - Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Οι διπλωματικές ενέργειες και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα διατηρήσουν τις ισορροπίες σε εργασιακές και προσωπικές σχέσεις.
 
14/5 - Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού (+/- 4 ημέρες): Το ένστικτο και η διαίσθηση θα είναι οξυμένα σήμερα, οπότε καλύτερα να τα εμπιστευθείτε. Προσοχή στις εντάσεις με τον σύντροφό σας.
 
14/5 – Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τρίγωνο με το Δία (1 ημέρα): Περιορίστε το άγχος σας και δώστε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες από ό,τι συνήθως, γιατί σήμερα θα αποδειχθούν σημαντικές.
 
15/5 – Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Οι τεκμηριωμένες απόψεις θα σας βοηθήσουν να πείσετε και να διαφυλάξετε τα συμφέροντα σας, τόσο σε αισθηματικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.
 
16/5 - Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Οι παρεξηγήσεις ίσως αποβούν μοιραίες για κάποιες σχέσεις σας. Δώστε τέλος στις κόντρες που υπάρχουν και αποφύγετε αποφάσεις εν βρασμώ.
 
18/5 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Η εμμονή με το παρελθόν βάζει εμπόδια στο δρόμο σας για το μέλλον. Προχωρήστε μπροστά!
 
18/5 – Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με το Δία (1 ημέρα): Συγκρατήστε σήμερα τον αυθορμητισμό σας, γιατί ίσως σας φέρει σε αμηχανία.
 
19/5 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Μία συζήτηση σήμερα ίσως να αποβεί καταλυτικής σημασίας. Έχετε τα μάτια σας και τα αφτιά σας ανοιχτά!
 
20/5 - Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό: Από σήμερα και στο εξής εστιάστε στους στόχους σας, μην χρονοτριβείτε στην υλοποίηση τους και αναλάβετε πρωτοβουλίες.
 
22/5 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με το Δία (1 ημέρα): Διεκδικήστε σήμερα σθεναρά τα δικαιώματα σας και σταματήστε να παραπονιέστε άνευ λόγου και αιτίας.
 
24/5 - Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Κρόνο (+/- 7 ημέρες): Αναζητήστε τρόπους να μειώστε το άγχος σας. Έχοντας πίστη στον εαυτό σας θα πετύχετε πολλά αυτό το διάστημα. Δραστηριοποιηθείτε και οργανώστε σωστά τον χρόνο σας.
 
24/5 – Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και σε σύνοδο με τον Ουρανό (1 ημέρα): Η ουδέτερη στάση είναι αυτή που πρέπει να υιοθετήστε σήμερα, με ό,τι απρόβλεπτο και παράξενο έρθετε αντιμέτωποι.
 
27/5 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Αν σήμερα είστε πιο παρατηρητικοί, θα ανακαλύψετε τι σας κρύβουν!
 
28/5 – Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στους Διδύμους: Μελετήστε σφαιρικά ένα ζήτημα, πριν πάρετε αποφάσεις και κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Οι συζητήσεις κάθε τύπου ευνοούνται.
 
28/5 – Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (+/- 2 ημέρες): Η αποδέσμευση από δύσκολες καταστάσεις θα σας ανακουφίσει. Μιλήστε ανοιχτά με τους οικείους σας χωρίς υπεκφυγές.
 
28/5 – Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ήλιο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Μείνετε σήμερα μακριά από επιθετικές συμπεριφορές και μην πιστεύετε σε εικασίες και προβλέψεις. Να είστε ρεαλιστές.
 
29/5 - Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Εμπόδια θα μπουν σήμερα στην πορεία σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.
 
31/5 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη (+/- 1 ημέρα): Τα επιχειρήματα και οι καλές προθέσεις σας θα πείσουν τους γύρω σας. Τολμήστε!
 
31/ 5 - Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό (1 ημέρα): Αποτρέψτε με κάθε δυνατό τρόπο την παρέμβαση τρίτων, τόσο στο χώρο της εργασίας σας όσο και στο σπίτι. Αναζητήστε τρόπους να αποφύγετε τα θορυβώδη περιβάλλοντα και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης, σε μέρη που αισθάνεστε ασφαλείς.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2014 00:00:00