blank
 
blank

Αστρολογικό ημερολόγιο Φεβρουαρίου 2021

 
Αστρολογικό ημερολόγιο Φεβρουαρίου 2021
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Αστρολογικό ημερολόγιο με τις πλανητικές όψεις του Φεβρουαρίου 2021. Προγραμματίστε τα σχέδια σας με βάση τις διελεύσεις πλανητών του μήνα, για να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε.

Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις του Φεβρουαρίου και πως μας επηρεάζουν.

01 Φεβρουαρίου Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο

Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στα αισθηματικά και γενικότερα στις σχέσεις τις επόμενες εβδομάδες. Γνωρίστε νέους ανθρώπους και πειραματιστείτε.

01 Φεβρουαρίου Ήλιος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Άρη στον Ταύρο

Μπορεί να είναι εύκολο να εμπλακείτε σε διαμάχες. Προσπαθήστε να έχετε μια ψύχραιμη συμπεριφορά σε ενέργειες άλλων που θα σας απογοητεύσουν.

02 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στον Ζυγό σε τρίγωνο με Ήλιο στον Υδροχόο

Μπορεί να έχετε μεγάλη ενέργεια και να αισθάνεστε πιο άνετα με τον εαυτό σας και με τους άλλους.

03 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο

Οι ευθύνες μπορεί να σας επιβαρύνουν πολύ, ιδίως αυτές που εμπλέκουν τη συμμετοχή άλλων ατόμων. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας.

04 Φεβρουαρίου Φάση τελευταίου τετάρτου της Σελήνης στον Σκορπιό

Ήρθε η ώρα το ξεκαθάρισμα κάποιων πραγμάτων την επόμενη εβδομάδα, και μάλλον θα επικεντρωθείτε στην εξεύρεση λύσεων και στην αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων.

05 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η συνεργασία με άλλους γίνεται πιο εύκολη και μια δική σας θετική στάση μπορεί να είναι χρήσιμη.

06 Φεβρουαρίου Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με Κρόνο στον Υδροχόο

Αισθάνεστε περιορισμούς στις σχέσεις σας, καθώς νιώθετε ότι πρέπει να βρείτε λύσεις και να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες από άλλους. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να δεσμευτείτε περισσότερο σε μια καλή σχέση ή να αποσυρθείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει.

06 Φεβρουαρίου Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο

Μπορεί να υπάρχει ανησυχία στις σχέσεις, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρορμητική συμπεριφορά και ενέργειες που θα μετανιώσετε αργότερα. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας μακριά από εντάσεις και επικεντρωθείτε στην αιτία που προκαλεί αυτά που νιώθετε.

07 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο

Μπορεί να είναι ευκολότερο για εσάς να σκέφτεστε έξω από συνηθισμένα και να βρείτε τρόπους να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά ή να συμβιβαστείτε με το παρελθόν.

08 Φεβρουαρίου Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε σε μια νέα αρχή που ανοίγει ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες.

09 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Εστιάστε στο να μεταμορφώσετε κάποια μικρά πράγματα της καθημερινότητας προς το καλύτερο. Αυτό θα σας βοηθήσει στην ψυχολογία σας.

10 Φεβρουαρίου Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρης στον Ταύρο

Η επικοινωνία μπορεί να είναι ένας τεράστιος αγώνας, καθώς είστε στον πειρασμό να πολεμήσετε εναντίον όλων και να φέρετε τα άνω κάτω. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας σε νέες ιδέες και σκέψεις, αλλά ταυτόχρονα προσπαθήστε να γίνετε καλύτερος ακροατής.

11 Φεβρουαρίου Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Εστιάστε σε αυτό που ελπίζετε να μοιάζει το μέλλον σας και αναζητήστε ευκαιρίες για να επιτύχετε τα όνειρά σας. Ρίξτε μια ματιά στη ζωή σας και παραμείνετε αντικειμενικοί.

11 Φεβρουαρίου Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο Δία στον Υδροχόο

Το να περάσετε χρόνο με άλλους μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο καλά, και θα μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα με έναν συνεργάτη ή με μια ομάδα παρά μόνος. Μπορεί να αισθάνεστε πιο τυχεροί από το συνηθισμένο και μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία και ευχαρίστηση στην καθημερινότητά σας.

12 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο

Μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να είστε χρήσιμοι με την ευρύτερη έννοια και να εστιάσετε σε φιλανθρωπικές πράξεις με κάποιο τρόπο.

13 Φεβρουαρίου Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ακολουθήστε μια διαφορετική προσέγγιση για το πώς αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας και τους ανθρώπους στη ζωή σας, και να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές που μπορεί να απαιτούνται. Επανασυνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν, ειδικά με παλιούς φίλους.

13 Φεβρουαρίου Ο Άρης στον Ταύρο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Μπορεί να οδηγηθείτε να ξεκινήσετε πνευματικές αναζητήσεις και να αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι με τον πνευματικό σας κόσμο. Τροφοδοτήστε τις πνευματικές σας ανάγκες και μοιραστείτε όμορφα συναισθήματα με άλλους.

14 Φεβρουαρίου Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με Δία στον Υδροχόο

Αυτή μπορεί να είναι μια θετική στιγμή για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, να έχετε μια επαναλαμβανόμενη εμπειρία ή να διευρύνετε το μυαλό σας με νέους τρόπους. Καλή περίοδος για επανασύνδεση σχέσεων μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

15 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στον Κριό σε εξάγωνο με Δία στον Υδροχόο

Μπορείτε να αισθάνεστε αισιόδοξοι για τη ζωή και να θέλετε να επεκτείνετε, να εξερευνήσετε και να αναζητήσετε ευκαιρίες με μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

16 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στον Κριό σε τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις σχετικά με την εξουσία και τον έλεγχο, και με ευκολία να δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά προσπαθήστε με ψυχραιμία να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις.

17 Φεβρουαρίου Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Ουρανός στον Ταύρο

Ήρθε η ώρα να σπάσετε τη ρουτίνα της ζωής σας, να αλλάξετε τους κανόνες και να ανοίξετε το δρόμο για το νέο, το μέλλον και την ελπίδα για καλύτερες προοπτικές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει προσωρινά σε μια δύσκολη, κουραστική και με περιστασιακές απογοητεύσεις διαδρομή, αλλά τελικά θα ανοίξει το δρόμο για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

18 Φεβρουαρίου Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς

Τις επόμενες εβδομάδες μπορείτε να είστε πιο ευφάνταστοι και δημιουργικοί, συμπονετικοί, εξυπηρετικοί και συντονισμένοι με τη διαίσθησή σας και τον πνευματικό σας εαυτό.

19 Φεβρουαρίου Φάση 2ου τετάρτου της Σελήνης στους Δίδυμους

Αφιερώστε χρόνο αυτές τις μέρες για να σκεφτείτε προσαρμογές που θα υλοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα στα σχέδια και στις ιδέες σας.

19 Φεβρουαρίου Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Άρη στον Ταύρο

Μπορεί να είστε γεμάτοι πάθος και αισθησιακοί, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις. Προσπαθήστε να απελευθερώσετε την ενέργεια σας μέσω δημιουργικών αναζητήσεων. Διαφορετικά, μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις.

20 Φεβρουαρίου Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο

Με τη λήξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μπορείτε να αρχίσετε να νιώθετε σαν να επιστρέφετε στο σωστό δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον και να αρχίσετε να πιστεύετε ξανά στα όνειρά σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με άλλους και να είστε πιο άνετοι όταν εργάζεστε ανεξάρτητα.

21 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με Αφροδίτη στον Υδροχόο

Μπορείτε να συνεργαστείτε καλύτερα με τους άλλους και με λίγη προσπάθεια η επικοινωνία βελτιώνεται.

22 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές με τρόπους που θα βελτιώσουν τον εαυτό σας εσωτερικά ή την προσωπική σας ζωή. Αυτές μπορεί να είναι αλλαγές που σας επιτρέψουν να νιώθετε πιο άνετα στην καθημερινότητα σας.

23 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Κάποιοι ενδέχεται να σας πολεμήσουν για εξουσία και έλεγχο, αλλά αυτό μπορεί να είναι μια αντίδραση ενός εσωτερικού αγώνα που έχετε με τον εαυτό σας. Κοιταχθείτε στον καθρέφτη και αξιολογήστε αν συμβαίνει αυτό.

24 Φεβρουαρίου Ο Άρης στον Ταύρο σε τρίγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Είστε γεμάτοι πάθος για να κάνετε όσα σας ενδιαφέρουν και επικεντρώνεστε πλήρως σε αυτό που κάνετε. Αυτή είναι μια εξαιρετική ενέργεια για τον έλεγχο των καταστάσεων, τη μετατροπή και την πρόοδο.

25 Φεβρουαρίου Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς

Μπορείτε να είστε πιο συμπονετικοί και δοτικοί στις σχέσεις σας τις επόμενες εβδομάδες. Ίσως να είστε πιο πρόθυμοι να κάνετε θυσίες για τους αγαπημένους σας, αλλά πρέπει να προσέχετε τα όρια και να μην ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες.

25 Φεβρουαρίου Ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο

Μπορείτε να αισθανθείτε πιο άνετα με την επιδίωξη μιας αλλαγής στη ζωή σας. Τα ένστικτό σας μπορεί να σας οδηγήσει και να λειτουργήσει ως οδηγός στην πορεία που θα ακολουθήσετε.

26 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με την Αφροδίτη στους Ιχθείς

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σας απογοητεύσουν και πιθανόν να αντιταχθούν στις ενέργειες σας με διάφορους τρόπους. Προσπαθήστε να βρείτε κάποια ισορροπία σε πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες.

27 Φεβρουαρίου Η Πανσέληνος στην Παρθένο

Είναι καλή περίοδος για να ολοκληρώσετε μια δουλειά, να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας και να απαλλαγείτε από τα πράγματα που σας ενοχλούν. Θα έχετε την τάση να είστε παραγωγικοί, αλλά για να αντιμετωπίσετε την πίεση, μην ξεχνάτε να κάνετε και κάποια διαλείμματα καθότι θα τα χρειαστείτε.

28 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με Άρη στον Ταύρο

Η ενέργεια σας μπορεί να είναι υψηλή. Ωστόσο, τα συναισθήματά σας μπορούν να σας καθοδηγήσουν να αναλάβετε δράση με κάποιο θετικό ή αρνητικό τρόπο, ανάλογα με το πως αισθάνεστε. Προσπαθήστε να αντιδράτε με προσοχή και λογικές κινήσεις.

Για να είστε πιο ενημερωμένοι, διαβάστε τις σχετικές αναλύσεις μας:

Ζώδια σήμερα

Ζώδια αύριο

Προσωπικές προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις

Ετήσιες Προβλέψεις

Επίκαιρες αστρολογικές αναλύσεις

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-01-2021 13:56:00