blank
 
blank

Αστρολογικό ημερολόγιο Μαρτίου 2021

 
Αστρολογικό ημερολόγιο Μαρτίου 2021
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αστρολογικό ημερολόγιο με τις πλανητικές όψεις του Μαρτίου 2021. Προγραμματίστε τα σχέδια σας με βάση τις διελεύσεις πλανητών του μήνα, για να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε.

Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις του Μαρτίου και πως μας επηρεάζουν.

01 Μαρτίου Σελήνη στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Ερμή στον Υδροχόο.

Μια καλή μέρα για επικοινωνία, για να εκφράσετε τον εαυτό σας, τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

02 Μαρτίου Σελήνη στον Ζυγό σε τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Μπορεί να έχετε την τάση να προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε και να ελέγξετε, αλλά αυτό μπορεί να προκαλείται από μια εσωτερική σύγκρουση. Κοιτάξτε το μέσα σας.

03 Μαρτίου Ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους.

Η ψυχική σας ενέργεια μπορεί να αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες και να νιώσετε έτοιμοι για δράση, προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Συγκεντρώστε πληροφορίες, λάβετε και δώστε συμβουλές και χρησιμοποιήστε τις ψυχικές αντοχές σας.

03 Μαρτίου Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο.

Μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους αντιμετώπισης των άλλων και των σχέσεων σας και να κάνετε βελτιώσεις που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο αλληλέγγυοι και ασφαλείς.

04 Μαρτίου Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με Δία στον Υδροχόο.

Η ευρηματικότητα σας θα είναι στα ύψη. Οι ιδέες μπορεί να είναι μεγάλες και τολμηρές, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να σκεφτεί κάτι ακόμα μεγαλύτερο, κάτι που ίσως φαίνεται άπιαστο όνειρο. Η επικοινωνία μπορεί να είναι θετική, αναζωογονητική και άκρως αποτελεσματική.

05 Μαρτίου Φάση 4ου τετάρτου της Σελήνης στον Τοξότη.

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τι να "καθαρίσετε" την επόμενη εβδομάδα, οτιδήποτε σας εμποδίζει να έχετε το χώρο και την ελευθερία που επιθυμείτε μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον.

06 Μαρτίου Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Η εστίαση στους στόχους σας μπορεί να είναι μια πρόκληση, καθώς η ομιχλώδης ενέργεια του Ποσειδώνα σας εμποδίζει να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Προσπαθήστε να αυτοσυγκεντρωθείτε και να εξετάσετε τους λόγους που μπορεί να σας προκαλούν αβεβαιότητα.

07 Μαρτίου Σελήνη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Μπορεί να είναι ευκολότερο τώρα να συνεργαστείτε καλύτερα με τους άλλους και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διασυνδέσεις σας.

08 Μαρτίου Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η ενέργεια αυτή μπορεί να είναι έντονη και πρέπει να επικεντρωθείτε στα πράγματα, για να μη χάσετε τον έλεγχο. Διοχετεύστε τα πάθη σας παραγωγικά.

09 Μαρτίου Σελήνη στον Υδροχόο σε σύνοδο με Κρόνο στον Υδροχόο.

Μπορεί να υπάρχει έντονη ανάγκη πειθαρχίας, δομής και εστίασης. Επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας και μην πάρετε αποφάσεις πριν σκεφτείτε καλά.

10 Μαρτίου Ήλιος στους Ιχθύες σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Θα έχετε την τάση να είστε πιο συμπονετικοί και να θέλετε να βοηθήσετε τους γύρω σας. Η διαίσθησή σας μπορεί να είναι ισχυρή.

11 Μαρτίου Σελήνη στους Ιχθύες σε τετράγωνο με Άρη στους Διδύμους.

Οι απογοητεύσεις μπορούν να πάρουν εύκολα το πάνω χέρι. Δείτε τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά και προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι που μπορεί να είναι παραγωγικό. Διώξτε τυχόν αρνητικά συναισθήματα θυμού.

12 Μαρτίου Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Το να περνάτε χρόνο με άλλους σας ευχαριστεί και θα θέλετε να κάνετε περισσότερα για να τους βοηθήσετε αν χρειάζονται την ανάγκη σας. Θα είστε πιο ρομαντικοί και ονειροπόλοι.

13 Μαρτίου Νέα Σελήνη στους Ιχθύες.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείτε με δημιουργικά ή καλλιτεχνικά έργα και να χρησιμοποιήσετε την έμπνευση σας. Μπορείτε να επιδιώξετε τη συμμετοχή σας σε δράσεις που κατά την άποψη σας θα βελτιώσουν τον κόσμο.

13 Μαρτίου Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Έχετε υψηλό συναίσθημα δοτικότητας. Θέλετε να είστε πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάτε και να συνδεθείτε περισσότερο μαζί τους. Προσπαθείτε να φανείτε χρήσιμοι και να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται καλά.

14 Μαρτίου Σελήνη στον Κριό σε εξάγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο.

Επικεντρωθείτε στα μακροπρόθεσμα σχέδια και τους στόχους σας και συγκεντρώστε τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε. Ίσως να αισθανθείτε κίνητρα για να δράσετε τώρα.

15 Μαρτίου Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες

Θα έχετε την τάση να χαλαρώσετε τις επόμενες εβδομάδες, εκμεταλλευτείτε το για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας, να επεξεργαστείτε τις ιδέες και τα σχέδια σας. Μπορείτε να διαγράψετε ορισμένα από αυτά, που κρίνετε ότι δεν σας ταιριάζουν ή δεν σας ικανοποιούν πλέον. Θα έχετε ένα ήρεμο και καλό επίπεδο επικοινωνίας με τους γύρω σας.

16 Μαρτίου Ήλιος στους Ιχθύες σε εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Είστε πιο άνετοι, νιώθετε αυτοπεποίθηση και θα βρείτε τη δύναμη μέσα σας για να υλοποιήσετε αυτά που θέλετε. Ο αυτοέλεγχος σας θα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο.

17 Μαρτίου Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο.

Η αυτοσυγκέντρωση μπορεί να είναι ανύπαρκτη, όπως και ο αυτοέλεγχος, και ίσως πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από όσα σας κουράζουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

18 Μαρτίου Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Μπορείτε να απολαύσετε την ενίσχυση της οικειότητας στις σχέσεις σας και να μεγαλώνετε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάτε. Ίσως θελήσετε να τους γνωρίσετε καλύτερα.

19 Μαρτίου Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με Άρη στους Διδύμους.

Τα συναισθήματα μπορούν να σας οδηγήσουν να αναλάβετε δράση σχετικά με ιδέες που σας ενδιαφέρουν. Μην ξεχάσετε να λειτουργήσετε με λογική, προσπαθήστε να τηρήσετε τα σχέδιά σας και μην χάσετε την εστίασή σας.

20 Μαρτίου Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό.

Η ενέργεια σας θα είναι μεγάλη το επόμενο διάστημα. Είναι καιρός να αναλάβετε δράση σχετικά με αυτά που θέλετε να υλοποιήσετε. Νιώστε αυτοπεποίθηση και πάρτε πρωτοβουλίες τις επόμενες εβδομάδες.

21 Μαρτίου Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό.

Πάρτε την πρωτοβουλία για να ανανεώσετε τη σχέση σας τις επόμενες εβδομάδες. Να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και νέες συνεργασίες.

21 Μαρτίου Φάση 2ου τετάρτου της Σελήνης στον Καρκίνο.

Αφιερώστε χρόνο για να προετοιμάσετε εργασίες που θα υλοποιήσετε την επόμενη εβδομάδα. Αντιμετωπίστε τυχόν συναισθηματικά ζητήματα που μπορεί να σας προβληματίζουν.

21 Μαρτίου Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο.

Ίσως να σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα και να νιώσετε άνετα με τις νέες πρωτοποριακές ιδέες σας. Θα έχετε την τάση να μην ακούτε τις ιδέες των άλλων.

21 Μαρτίου Ο Άρης στους Διδύμους σε τρίγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο.

Η ενέργεια σας θα επικεντρωθεί σε αυτό που θέλετε να υλοποιήσετε. Θα σκεφτείτε τώρα τις ιδέες σας για να τις ολοκληρώσετε σε επόμενο διάστημα.

22 Μαρτίου Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με Ερμή στους Ιχθύες

Η ψυχική σας ενέργεια είναι μεγάλη και η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε σωστά στην υλοποίηση αυτών που επιθυμείτε.

23 Μαρτίου Ο Ερμής στους Ιχθύες σε τετράγωνο με Άρη στους Διδύμους.

Η επικοινωνία μπορεί να περιορίζεται σε επιχειρήματα και απογοητεύσεις, που οδηγούν σε εντάσεις με άλλους. Προσπαθήστε να σκεφτείτε τι λέτε πριν το πείτε.

24 Μαρτίου Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με Κρόνο στον Υδροχόο.

Μπορεί να μην ικανοποιήστε από το αποτέλεσμα της δουλειάς ή να αντιληφθείτε ότι δεν διεκπεραιώνετε σωστά τις υποχρεώσεις σας. Ένα διάλλειμα θα σας βοηθήσει. Πάρτε λίγο χώρο και ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας και μετά ασχοληθείτε εκ νέου με αυτά που πρέπει να κάνετε.

25 Μαρτίου Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με Δία στον Υδροχόο.

Η τεμπελιά και η αδιαφορία μπορεί να πάρουν το πάνω χέρι, και μπορεί να είστε επιρρεπείς σε αυτό υπερβολικά. Προσπαθήστε να βρείτε κάποια ισορροπία.

26 Μαρτίου Ήλιος στον Κριό σε σύνοδο με Αφροδίτη στον Κριό.

Θα δώσετε περισσότερη προσοχή στις σχέσεις σας και στα κοντινά σας άτομα και θα εστιάσετε στο να αποκτήσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους. Θα είστε πιο γοητευτικοί, αισθησιακοί και δίκαιοι.

27 Μαρτίου Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Μπορείτε να αναλάβετε δράση για να αναζωογονήσετε τη ζωή σας.

28 Μαρτίου Πανσέληνος στον Ζυγό.

Οι σχέσεις μπορεί να έρθουν κάτω από το μικροσκόπιο και ίσως να έλθετε πιο κοντά με μερικούς ανθρώπους στη ζωή σας ή να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από άλλους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία.

29 Μαρτίου Ο Ερμής στους Ιχθύες σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Η φαντασία είναι στα ύψη, οπότε εστιάστε το μυαλό σας σε κάτι δημιουργικό. Μην αφήσετε κανέναν να σας μειώσει το ηθικό.

30 Μαρτίου Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο.

Έχετε ισχυρό το συναίσθημα της δέσμευσης και αναλαμβάνετε με σοβαρότητα τις ευθύνες σας προς τους άλλους, καταβάλλοντας προσπάθειες για να διατηρήσετε τη σταθερότητα στις σχέσεις σας.

31 Μαρτίου Ήλιος στον Κριό σε εξάγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο.

Τα μακροπρόθεσμα σχέδια και οι στόχοι θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σας και μπορείτε να πάρετε έξυπνες αποφάσεις.

Για να είστε πιο ενημερωμένοι, διαβάστε τις σχετικές αναλύσεις μας:

Ζώδια σήμερα

Ζώδια αύριο

Προσωπικές προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις

Ετήσιες Προβλέψεις

Επίκαιρες αστρολογικές αναλύσεις

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-02-2021 17:41:00