blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Ωροσκόπος
 
blank

Ωροσκόπος Κριός

 
Ωροσκόπος Κριός
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 42
 

Μάθετε τι σημαίνει να έχετε Ωροσκόπο Κριό και διαβάστε τα χαρακτηριστικά σας. Δείτε το συνδυασμό του ζωδίου με τον ωροσκόπο σας και μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας!

Sponsored Links

Ωροσκόπος Κριός - Χαρακτηριστικά

Κυβερνήτης του ωροσκόπου Κριού είναι ο Άρης που σας προικίζει με ένα αθλητικό παράστημα και με νεανική διάθεση. Η ζωτικότητά σας είναι αστείρευτη και είστε πάντοτε έτοιμοι να αναλάβετε οποιαδήποτε πρωτοβουλία.

 

Είστε ανεξάρτητοι, αγαπάτε την περιπέτεια και μπορείτε να πετύχετε σε όποια δραστηριότητα αναλάβετε. Η εικόνα σας είναι πολύ σημαντική για σας, γι’ αυτό φροντίζετε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο ντύσιμό σας. Είστε ειλικρινείς και ντόμπροι και δε φοβάστε να πείτε την αλήθεια ακόμα και αν αυτή πληγώσει τους άλλους. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει κακία στις προθέσεις σας, απλά είστε πιστοί οπαδοί της αλήθειας.

 

Οι ενέργειές σας είναι άμεσες και όταν κάτι σας κεντρίσει το ενδιαφέρον προσπαθείτε να το αποκτήσετε αμέσως. Δεν σας αρέσει να χάνετε χρόνο. Είστε πολύ ανυπόμονοι και ασυγκράτητοι και φροντίζετε να έχετε πάντα τα «πρωτεία». Αν δείτε όμως κάτι να μην εξελίσσεται με τους ρυθμούς που θέλετε, χάνετε το ενδιαφέρον σας και τον ενθουσιασμό σας.

 

Αυτή η συμπεριφορά ωστόσο, μπορεί να γίνει αιτία να χάσετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας και θα πρέπει να «εκπαιδεύσετε» τον εαυτό σας να μάθει να επιμένει.

 

Αυτό θα το πετύχετε αν μάθετε να σχεδιάζετε τις κινήσεις σας, αντί να κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που δεν φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε οι στόχοι και οι προτεραιότητές σας είναι σαφείς και έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε όποιο εμπόδιο συναντήσετε στον δρόμο σας.

 

Είστε κοινωνικοί και σας αρέσει να δημιουργείτε επαφές και φιλίες, οι οποίες όμως σπάνια αντέχουν στο χρόνο. Οι άνθρωποι μένουν στη ζωή σας, όσο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Όταν τα ενδιαφέροντά σας διαφοροποιηθούν, αναζητάτε νέες παρέες.

 

Στην πορεία της ζωής σας θα συναντήσετε πολλά άτομα πρόθυμα να συμβάλουν στην πρόοδό σας, όμως εσείς έχετε μάθει να βασίζεστε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και δεν σας αρέσει να νιώθετε ότι ίσως προωθηθήκατε σε μια θέση που μπορεί να μην αξίζατε.

 

Πιστεύετε ότι οι προσωπικές σας προσπάθειες αργά ή γρήγορα θα αναγνωριστούν και η επιτυχία θα έχει πιο γλυκιά γεύση. Αντίθετα, εσείς κάνετε ότι μπορείτε για να βοηθήσετε τους φίλους σας και δεν δέχεστε από κανένα να αρνηθεί την προσφορά σας.

 

Έχετε πολύ ισχυρά συναισθήματα και πάθος και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε νεαρή ηλικία σε ένα βιαστικό γάμο ή μια μακροχρόνια συγκατοίκηση, καθώς νιώθετε την ανάγκη να έχετε ένα σύντροφο στο πλευρό σας. Αν αυτή η σχέση δεν ευδοκιμήσει, θα πληγωθείτε, αλλά θα μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και θα είστε πιο συγκρατημένοι στο μέλλον.

 

Ο αθλητισμός είναι ένα θέμα μείζονος σημασίας για εσάς, αφού σας βοηθάει να διατηρήσετε την καλή φυσική και πνευματική σας κατάσταση.

 

Γενικά, οι γεννημένοι με ωροσκόπο Κριό διακατέχονται από έντονη επιθυμία να ηγούνται και να βγαίνουν μπροστά στη ζωή. Ο Άρης, κυβερνήτης του Κριού, παρέχει την ενέργεια, την ορμή, τον αυθορμητισμό, τη φιλοδοξία αλλά και την επιθετικότητα. Ο ωροσκόπος Κριός ευνοεί και εξασφαλίζει την ολοκλήρωση των στόχων τους. Όσοι έχουν αυτόν τον ωροσκόπο είναι άτομα εγωκεντρικά, ανυπόμονα και συνήθως ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλά. Το στοιχείο της φωτιάς που χαρακτηρίζει το ζώδιο, τους κάνει μάλλον κυκλοθυμικούς και ευέξαπτους. Θυμώνουν και εξοργίζονται πολύ εύκολα. Ωστόσο, από τη στιγμή που θα εκδηλωθεί ο θυμός τους, εκτονώνεται η ένταση και ανακτούν γρήγορα την ψυχραιμία τους. Είναι αναμφισβήτητα οι θιασώτες και οι εκφραστές της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας κι υποστηρίζουν με πάθος τη γνώμη τους. Είναι γρήγοροι στη δουλειά τους και τακτοποιούν τα πάντα άμεσα και ίσως βιαστικά. Το κόκκινο χρώμα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τους.

 

Εξωτερική εμφάνιση: Όσοι έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο στον Κριό είναι συνήθως άνω του μετρίου αναστήματος, έχουν λεπτή φιγούρα, μακρύ πρόσωπο και ψηλό λαιμό. Το πρόσωπό τους διαθέτει έντονα χαρακτηριστικά, με φρύδια πυκνά. Το μέτωπό τους είναι μεγάλο. Στους άντρες, η καρωτίδα στο λαιμό είναι εμφανής.

 

Διάσημοι με Ωροσκόπο στον Κριό: John Lennon, Shakira, Richard Burdon, Joan Baez, Barbara Streizand, Heather Locklear, Evita Peron, Martina Navratilova, Betty MidlerJoan Collins, Kourtney Kardashian, Stevie Knicks, Michele Lea, Bo Derek, Milva, Cleo Rocos, Joan Rivers, Carol Burnett.

Ο Ωροσκόπος Κριός σε συνδυασμό με τα ζώδια

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Κριού σε συνδυασμό με το ζώδιο σας.

Κριός με Ωροσκόπο Κριό

Τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου σας τονίζονται ακόμα περισσότερο. Έχετε μεγάλο θάρρος και είστε πανέτοιμοι να «πέσετε στη μάχη» για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης. Συχνά υιοθετείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις που «σοκάρουν» τους γύρω σας, καθώς νιώθετε πρωτοπόροι.

Ταύρος με Ωροσκόπο Κριό

Έχετε μια διφορούμενη γοητεία και όταν ξεκινάτε μια σχέση είστε αρκετά αινιγματικοί, καθώς περιμένετε να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις του συντρόφου πριν εκδηλώσετε τα δικά σας συναισθήματα. Σας αρέσει να διασκεδάζετε και πολλές φορές γίνεστε η ψυχή της παρέας. Τα χρήματα σας είναι απαραίτητα, όχι μόνο για να αποκτάτε ότι σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, αλλά και για να εντυπωσιάζετε.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Κριό

Θέλετε να κατακτήσετε τον κόσμο και χρησιμοποιείτε σαν όπλο το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Σε νεαρή ηλικία μπορεί να είστε αρκετά επιθετικοί, μεγαλώνοντας όμως ωριμάζετε. Σας αρέσει να βρίσκεστε πάντα στο κέντρο της προσοχής και όταν αυτό δεν συμβαίνει βαριέστε εύκολα. Είστε αρκετά κυκλοθυμικοί με συχνές εναλλαγές διάθεσης. Αποκτάτε με άνεση φίλους και συντρόφους αλλά αν οι σχέσεις σας δεν είναι αρμονικές, γρήγορα τις αντικαθιστάτε.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Κριό

Αντιθετικός συνδυασμός, που σας κάνει ευέξαπτους και ανυπόμονους, με αποτέλεσμα πολλές φορές να ενεργείτε απερίσκεπτα. Η οικογένεια είναι σημαντική για σάς και καλά θα κάνετε να σκεφτείτε πολύ πριν αποφασίσετε να παντρευτείτε. Η εμφάνιση του συντρόφου είναι πολύ σημαντική, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε και τον χαρακτήρα του, καθώς ένα διαζύγιο θα σας κοστίσει πολύ ακριβά.

Λέων με Ωροσκόπο Κριό

Είστε άνθρωποι γεμάτα ενέργεια, ενθουσιασμό και αξιοπρέπεια. Σας αρέσει να ασκείτε επιρροή και προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον στο οποίο να είστε απαραίτητοι και να σας λατρεύουν. Το πρόβλημά σας είναι ότι πιστεύετε πως η δόξα σας ανήκει και δεν έχετε την υπομονή να κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Ωστόσο η φυσική σας λάμψη, η καλή σας διάθεση και η αισιοδοξία σας, σας κάνουν πολύ δημοφιλείς με αποτέλεσμα να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

Παρθένος με Ωροσκόπο Κριό

Η λογική είναι αυτή που προπορεύεται στην περίπτωσή σας και σε πολλές περιπτώσεις σάς συγκρατεί και δεν σας αφήνει να κάνετε προσπάθειες για τους στόχους σας. Δεν έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας και πάντα χρειάζεστε ένα χέρι βοηθείας για να σας «σπρώξει». Χρειάζεστε την παρουσία ανθρώπων που θα σας στηρίξουν και θα σας ανεβάσουν το ηθικό για να πετύχετε στη ζωή. Ωστόσο όταν μείνετε μόνοι σας, θα αντιληφθείτε τις πραγματικές σας δυνάμεις!

Ζυγός με Ωροσκόπο Κριό

Φαίνεστε ενθουσιώδεις και τολμηροί, όμως τα φαινόμενα απατούν! Δεν έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν είστε τόσο ανεξάρτητοι όσο θέλετε να δείξετε. Αντίθετα, νιώθετε έντονα την ανάγκη να «ακουμπήσετε» σε μια σχέση. Επιθυμείτε με κάθε τρόπο να δημιουργήσετε μια αρμονική σχέση και πολλές φορές η ανυπομονησία σας καταλήγει σε ήττα. Προσπαθήστε να αποφύγετε ένα βιαστικό γάμο που θα καταλήξει σε διαζύγιο.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Κριό

Τόσο ο ωροσκόπος σας όσο και το ζώδιό σας κυβερνώνται από τον πλανήτη Άρη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχετε πολύ έντονα και δυνατά συναισθήματα και εξίσου μεγάλα πάθη. Η αγάπη και το μίσος βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση για σάς και μια λανθασμένη κίνηση του συντρόφου σας μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Η στάση σας αλλά και η ζήλια σας, φοβίζουν τον σύντροφό σας και δεν τον αφήνουν να είναι ο εαυτός του.

Τοξότης με Ωροσκόπο Κριό

Ο Ήλιος σας και ο ωροσκόπος ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς και σας καθιστούν πολύ ανεξάρτητους και δραστήριους. Είστε έντιμοι και ειλικρινείς και αντιμετωπίζετε ακόμα και τους αντιπάλους σας με «ανοιχτά χαρτιά». Σημαντικά οφέλη θα προέλθουν από το εξωτερικό και ίσως ακόμα ζήσετε σε ξένη χώρα είτε μετά από γάμο, είτε μέσα από μια επαγγελματική δραστηριότητα.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Κριό

Μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Η μεθοδικότητά σας, το πείσμα σας και η σκληρή δουλειά θα σας οδηγήσουν στην κορυφή στον τομέα που θα επιλέξετε. Ωστόσο, συχνά παραμελείτε τον ερωτικό τομέα και κρύβετε τα συναισθήματά σας, με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε από το σύντροφό σας. Προτιμάτε να ξοδεύετε την ενέργειά σας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες αλλά και στους φίλους που σας στηρίζουν.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Κριό

Προσελκύετε τους γύρω σας όπως ο μαγνήτης και είστε εξαιρετικά δημοφιλείς και αγαπητοί. Ωστόσο οι σχέσεις που δημιουργείτε δεν διαρκούν πολύ. Όταν παρουσιαστούν τα πρώτα προβλήματα ή απλά όταν τα ενδιαφέροντά σας πάψουν να είναι κοινά, εξαφανίζεστε, για να δημιουργήσετε στη συνέχεια νέες παρέες που κι αυτές θα έχουν την ίδια κατάληξη. Το γεγονός αυτό επηρεάζει και διαμορφώνει την ερωτική σας ζωή.

Ιχθύες με Ωροσκόπο Κριό

Η φωτιά και το νερό είναι ασύμβατα μεταξύ τους και αυτός ο συνδυασμός προκαλεί αντιφατικές τάσεις. Είστε πολύ διαφορετικοί από αυτό που δείχνετε και ο εσωτερικός σας κόσμος είναι πολύ ισχυρός. Παρόλο που θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, η δειλία πολλές φορές δεν σας επιτρέπει να κάνετε τις κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Είστε ανιδιοτελείς, αλλά το γεγονός αυτό μπορεί να σας «κοστίσει» σε χρόνο και χρήμα...

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο άλλον ωροσκόπο. Επίσης, διαβάστε τις ιδιότητες του ζωδίου σας στο κριός χαρακτηριστικά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 18:10:00