Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Ωροσκόπος
 
blank

Ωροσκόπος Λέων

 
Ωροσκόπος Λέων
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 46
 

Μάθετε τι σημαίνει να έχετε Ωροσκόπο Λέων και διαβάστε τα χαρακτηριστικά σας. Δείτε το συνδυασμό του ζωδίου με τον ωροσκόπο σας και μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας!

Sponsored Links

Ωροσκόπος Λέων - Χαρακτηριστικά

Ο Ήλιος, κυβερνήτης του ωροσκόπου Λέοντα, σας χαρίζει κάτι από τη λάμψη του και σίγουρα δεν περνάτε απαρατήρητοι. Είστε φιλόδοξοι, γενναιόδωροι, επίμονοι και κυρίως περήφανοι.

 

Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, σας αρέσει να σας θαυμάζουν και κάνετε ότι μπορείτε για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, διατηρείτε πάντα μια παιδική καρδιά. Έχετε την τάση να δραματοποιείτε τα γεγονότα της ζωής σας.

 

Σας αρέσει να κατευθύνετε ανθρώπους και καταστάσεις και να έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε όλα τα θέματα της ζωής σας. Είστε ικανοί ακόμα και να δημιουργήσετε δολοπλοκίες προκειμένου να αναλάβετε εσείς την «ηγεσία». Αν και έχετε γενναιόδωρη φύση, σας αρέσει να καταφεύγετε σε πλάγια μέσα, ακόμα και για ασήμαντες διαφωνίες. Ασχολείστε σχολαστικά με την εξωτερική σας εμφάνιση καθώς και με τον χώρο σας, δημιουργώντας έτσι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που έχει θετική ψυχική επίδραση τόσο σε σας όσο και στους άλλους.

 

Συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε ως σηματοδότες τις φυσικές χειρονομίες της έκφρασής σας προς τους άλλους ανθρώπους, είτε για να τους δελεάσετε, είτε για να τους πείσετε, είτε ακόμα και για να τους απειλήσετε. Επειδή η έννοια της αγάπης και ιδίως το να σας αγαπούν οι άλλοι, αποτελεί το θεμέλιο λίθο του «εγώ» σας, χρησιμοποιείτε ενστικτωδώς τη γλώσσα του σώματος για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των ανθρώπων γύρω σας.

 

Δεν σας ενδιαφέρει να αναζητήσετε την ταυτότητά σας με ενδοσκοπική ματιά, αλλά επιδιώκετε να έχετε την αποδοχή του κόσμου μέσα από συνεχείς συνεργασίες, αφού το γεγονός αυτό αυξάνει την εσωτερική σας δύναμη. Επιδιώκετε να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους πάνω σε στόχους ανθρωπιστικούς, πολιτικούς ή εκπαιδευτικούς, ώστε να έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε και να επιβεβαιωθείτε στα μάτια του κόσμου.

 

Νιώθετε επιτακτική την ανάγκη της δημιουργίας. Είτε πρόκειται για ένα έργο τέχνης, ένα ερωτικό δεσμός, ένα παιδί. Αυτή η ανάγκη της δημιουργίας, συνδέεται με την οικοδόμηση του «εγώ» και την επιβεβαίωση που σας χαρίζει η κατάκτηση της επιτυχίας. Πάνω και πέρα από όλα, αυτό που πραγματικά επιδιώκετε είναι να βάλετε γερά θεμέλια στα θέλω, στις επιδιώξεις σας, στους στόχους και στον ίδιο σας τον εαυτό, για να «ριζώσετε» σε ένα περιβάλλον που θα είναι το δικό σας «σπίτι».

 

 Η αγάπη και η πίστη είναι οι κινητήριες δυνάμεις που σας παρακινούν να κάνετε από τις πιο απλές πράξεις έως τις μεγαλύτερες προσπάθειες σε προσωπικό και σε επαγγελματικό πεδίο. Όταν νιώσετε ότι κάποιος σας αγαπά και κερδίσει πραγματικά την εμπιστοσύνη σας, του αφοσιώνεστε με όλη την ψυχή σας. Το να αγαπάτε και να αγαπιέστε σας δίνει την δύναμη να κάνετε τα πάντα!

 

Γεινιά, όσοι γεννήθηκαν με ωροσκόπο Λέων, έχουν φωτεινή προδιάθεση για τη ζωή και δυνατό χαρακτήρα. Διαθέτουν κάτι που μαγνητίζει την προσοχή των άλλων και προκαλεί το θαυμασμό τους! Τους χαρακτηρίζει η ευγένεια, οι καλές προθέσεις και η γενναιοδωρία, ορισμένες φορές σε υπερβολικό βαθμό. Μιλούν με ειλικρίνεια, έχουν δυνατή φωνή και άνεση που πείθει και τον πιο αποστασιοποιημένο, σκεπτικό ή αδιάφορο ακροατή. Τους αρέσει, επίσης, να επιδεικνύουν τις γνώσεις ή τη δύναμή τους και διαθέτουν αστείρευτη ενέργεια. Επιδιώκουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής, η "ψυχή" της παρέας. Έχουν αρχηγικές τάσεις και την ανάγκη να επιβεβαιώνουν την ισχύ και την αξία τους. Είναι άτομα αγαπητά και δημοφιλή, με ευχάριστη διάθεση και καλή αίσθηση του χιούμορ. Μερικές φορές, έχουν την τάση να ανακατεύονται στις ζωές των άλλων, παίζοντας το ρόλο συμβούλου ή κηδεμόνα! Αντλούν ευχαρίστηση από τις κοινωνικές επαφές και αποδεικνύονται ικανοί στις δημόσιες σχέσεις. Χαιρετούν εγκάρδια τους πάντες και τους χτυπούν φιλικά στην πλάτη.

 

Διάσημοι με Ωροσκόπο στον Λέοντα: Merlin Monroe, Luciano Pavarotti, George Bush (πρώην αμερικανός πρόεδρος), Tina Turner, Stephanie (Πριγκίπισσα του Μονακό), Jessica Lange, Κάρολος (Πρίγκιπας Ουαλίας), Meryl Streep, Camilla Parker-Bowles, Ashley Judd, Celine Dion, Lena Dunham, Miranda Cosgrove, Amanda De Cadenet, Kirsten Dunst, Glenn Close, Melinda Clarke, Heidi Klum, Kylie Minogue, Brigitte Neilsen, Jennifer Lopez, Ashley Tisdale, Ingrid Bergman, Britney Murphy, Tina Turner, Patricia Arquette, Cynthia Nixon, Reece Witherspoon, The Olsen Twins, Marylin Monroe, Sandra Bernhard, Tina Fey, Lisa Left Eye Lopez, Frida Kahlo, Eva Green, Meryl Streep, Selena Gomez, Beyonce Knowles, Katie Holmes, Taylor Swift, Kate Moss, Ava Gardner, Vanessa Redgrave, Emma Bunton, Lisa Marie Presley, Carrie Underwood.

Ο Ωροσκόπος Λέων σε συνδυασμό με τα ζώδια

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Λέων σε συνδυασμό με τα ζώδια.

Κριός με Ωροσκόπο Λέων

Είστε ειλικρινείς και ανοιχτόμυαλοι. Η επιτυχία είναι πολύ σημαντική για σάς και καταφέρνετε να διατηρείτε την υπομονή και την ψυχραιμία που χρειάζονται για να φτάσετε σε μια ανώτερη θέση. Είστε γενναιόδωροι και ταλαντούχοι και όλοι αναζητούν την παρέα σας. Το εξωτερικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχετε σημαντικά κέρδη από νομικές υποθέσεις.

Ταύρος με Ωροσκόπο Λέων

Είστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι και το πιο σημαντικό γεγονός για σάς είναι να εξασφαλίσετε μια καλή κοινωνική θέση, κάτι το οποίο συνήθως πετυχαίνετε. Έχετε καλοσύνη και μια μεγάλη καρδιά, στην οποία ο καθένας μπορεί να βρει μια θέση. Ιδιαίτερα ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο, οπουδήποτε εμφανίζεστε, κατακτάτε αμέσως καρδιές! Ωστόσο όταν έχετε σχέση παραμένετε πιστοί και ο σύντροφός σας ποτέ δεν θα σας κατηγορήσει για απιστία.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Λέων

Είστε ένας καλλιτέχνης που επιδιώκετε να παίζετε μια ποικιλία ρόλων στη ζωή σας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Είστε έντιμοι και ευγενικοί και ο κόσμος που σας αποδέχεται χωρίς επιφυλάξεις, συγχωρεί εύκολα τα παραπτώματά σας. Συνηθίζετε να μεγιστοποιείτε τις ικανότητές σας, ώστε να αποκτήσετε μια μεγάλη θέση στην κοινωνία. Στον αισθηματικό τομέα είστε ειλικρινείς και σταθεροί θα πρέπει όμως να προσέχετε στην επιλογή του συντρόφου γιατί συνήθως προσελκύετε άτομα με επαναστατικές τάσεις.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Λέων

Έχετε πολλά προσόντα και ταλέντα τα οποία όμως δεν εκδηλώνετε εύκολα. Είστε πιστοί, ευγενικοί και καλόκαρδοι αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά τα αντιλαμβάνονται μόνο όσοι σας γνωρίζουν πολύ καλά. Είστε πολύ πιστοί στους φίλους σας και σπάνια δημιουργείτε εχθρούς. Αγαπάτε την οικογένεια και θα κάνετε τα πάντα για να την κρατήσετε ενωμένη και να μεταφέρετε τις οικογενειακές αξίες στα παιδιά σας.

Λέων με Ωροσκόπο Λέων

Η διπλή επιρροή του Λέοντα σας χαρίζει μεγάλη αυτοπεποίθηση και σας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και αισιόδοξους. Ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε, πώς να πείσετε και πώς να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας. Η «μεγάλη» ζωή είναι πολύ σημαντική για σάς και θέλετε να απολαμβάνετε όλες τις πολυτέλειες. Είστε πολύ γενναιόδωροι και η αγάπη σας εκδηλώνεται τόσο με λόγια όσο και με πράξεις που μένουν αξέχαστες.

Παρθένος με Ωροσκόπο Λέων

Είστε πολύ εντυπωσιακοί και καλόκαρδοι και σας αρέσει να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των άλλων. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σας εστιάζεται στα χρήματα, τα οποία μπορείτε να σπαταλάτε με ευκολία, ή να μαζεύετε με μανία, με κίνδυνο να θεωρηθείτε φιλάργυροι. Η αγάπη παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και ψάχνετε ένα σύντροφο που θα σας αγαπήσει βαθιά και θα σας προσφέρει ασφάλεια.

Ζυγός με Ωροσκόπο Λέων

Είστε πολύ γοητευτικοί και διαθέτετε έντονο ερωτισμό. Η αισθηματική ζωή είναι το άλφα και το ωμέγα για σας και σας αρέσει να είστε ειλικρινείς, καθώς η επικοινωνία είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της σχέσης. Επαγγελματικά μπορείτε να διαπρέψετε καθώς έχετε πολλά ταλέντα. Σε οποιαδήποτε δραστηριότητα η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αναγνωριστεί, ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα νιώσετε ότι η τύχη είναι στο πλευρό σας.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Λέων

Είστε πολύ φιλόδοξοι και είστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καριέρας σας. Πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας και αντιμετωπίζετε την κάθε πρόσκληση σαν ευκαιρία που θα σας ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά. Η υπομονή και η επιμονή είναι τα μέσα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία και μια θαυμάσια οικονομική κατάσταση. Η οικογένεια είναι σημαντική για την εξέλιξή σας.

Τοξότης με Ωροσκόπο Λέων

Είστε ανεξάρτητοι, δραστήριοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση. Νιώθετε ασφαλείς και περήφανοι για τις ικανότητές σας, οι οποίες σας οδηγούν στην επιτυχία και τη δόξα. Θέλετε να επικρατήσετε με οποιοδήποτε κόστος και σας γοητεύουν οι δύσκολοι στόχοι που μπορείτε να κατακτήσετε χωρίς δισταγμούς. Όταν ερωτεύεστε θέλετε να έχετε άμεση ανταπόκριση και αυτό συμβαίνει εύκολα, λόγω του πάθους και της σιγουριάς που αποπνέετε.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Λέων

Εκπέμπετε ένα μεγαλείο και μια σοβαρότητα που προκαλεί δέος στους ανθρώπους. Ωστόσο, όταν κάποιος σας πλησιάσει, νιώθει τη ζεστασιά, τη γενναιοδωρία και την αγάπη που είστε έτοιμοι να προσφέρετε. Τα προτερήματά σας είναι πολλά και η ζωή σας θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς οι φιλοδοξίες σας δεν τελειώνουν ποτέ. Η επίτευξη ενός στόχου, φέρνει τη δημιουργία ενός καινούργιου. Η επιλογή του συντρόφου γίνεται μετά από ώριμη σκέψη, καθώς δεν σας αρέσει καθόλου η ιδέα της αποτυχίας.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Λέων

Είστε ένα δυναμικό και δυναμικό άτομο με πολύ ανεξάρτητη και μερικές φορές αυταρχική προσωπικότητα. Δεν είναι εύκολο να προσπαθήσει κάποιος να σας αλλάξει τις απόψεις. Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεστε μια ηγετική θέση, καθώς δεν σας αρέσει να παίρνετε εντολές από κανέναν. Ωστόσο οι ριψοκίνδυνες επιχειρήσεις μπορεί να σας φέρουν οικονομικές απώλειες. Στον αισθηματικό τομέα θέλετε να ελέγχετε και να κατευθύνετε τις σχέσεις σας.

Ιχθύες με Ωροσκόπο Λέων

Ο συνδυασμός αυτός παρόλο που είναι δύσκολος, σας κάνει καλόκαρδους και δίνει ζεστασιά και ειλικρίνεια στα συναισθήματά σας. Τα χρήματα αποτελούν το ευαίσθητο σημείο σας και μπορεί κάποιος που δεν σας γνωρίζει να σας θεωρήσει «τσιγκούνη». Η αλήθεια όμως είναι ότι σπαταλάτε σε χρόνο ρεκόρ τα χρήματά σας, όταν έχετε. Μπορείτε να κατακτήσετε μεγάλες θέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί όμως να αγωνιστείτε γι’ αυτό.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο άλλον ωροσκόπο. Επίσης, διαβάστε τις ιδιότητες του ζωδίου σας στο λέων χαρακτηριστικά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 14:48:00