Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Ωροσκόπος
 
blank

Ωροσκόπος Σκορπιός

 
Ωροσκόπος Σκορπιός
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 42
 

Μάθετε τι σημαίνει να έχετε Ωροσκόπο Σκορπιό και διαβάστε τα χαρακτηριστικά σας. Δείτε το συνδυασμό του ζωδίου με τον ωροσκόπο σας και μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας!

Sponsored Links

Ωροσκόπος Σκορπιός - Χαρακτηριστικά

Εκπέμπετε έναν έντονο μαγνητισμό που σας κάνει ελκυστικούς και μυστηριώδεις. Είστε δραστήριοι και μπορείτε να κατακτήσετε κάθε στόχο με τη δύναμη που σας παρέχουν ο Άρης και ο Πλούτωνας, που κυβερνούν τον Ωροσκόπο σας.

 

Είστε σταθεροί, τολμηροί και θέλετε να κρατάτε τα ηνία και τον έλεγχο σε κάθε κατάσταση. Έχετε την ικανότητα να εξελίσσεστε εσωτερικά και πνευματικά κι αυτό είναι το στοιχείο της προσωπικότητάς σας που σας «καθιερώνει» και σας κάνει να ξεχωρίζετε.

 

Διαθέτετε δυνάμεις, που σας επιτρέπουν να κάνετε επαγγελματικά και συναισθηματικά ξεκινήματα και να τα ολοκληρώνετε με επιτυχία. Συνήθως επιλέγετε το πιο δύσκολο μονοπάτι για να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους άλλους τις ικανότητές σας. Είναι χαρακτηριστική η ευκολία με την οποία ξεπερνάτε τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σας. Αντί να σας αποθαρρύνουν, σας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια. Δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να χάνει ούτε στον ερωτικό ούτε στον επαγγελματικό τομέα. 

 

Η ικανότητα που έχετε να απορροφάτε τη γνώση μέσα από τις εμπειρίες σας είναι μοναδική. Έχετε βρει τον κατάλληλο μηχανισμό για να μετουσιώνετε κάθε τι βιωματικό σε μορφή ενημέρωσης και μάθησης και να το χρησιμοποιείτε εποικοδομητικά αντί να το «θάβετε» μέσα σας ή να το πετάτε στα σκουπίδια του ασυνείδητου.

 

Τα μαθήματα της ζωής σας βοηθούν να κατακτήσετε υψηλές θέσεις στον επαγγελματικό και στον κοινωνικό χώρο. Ακόμα και όταν κάτι δεν πάει καλά, εσείς έχετε την μοναδική ικανότητα να ανακτάτε τις δυνάμεις σας και να ξαναγεννιέστε από τις στάχτες σας. Σας γοητεύει η έρευνα και η επιστήμη και θέλετε να βγάζετε την αλήθεια στο φως. Γι’ αυτό γίνεστε καλοί εγκληματολόγοι, ντεντέκτιβ, ψυχαναλυτές.

 

Σας αρέσει επίσης να προσπαθείτε να εξηγήσετε τα μυστήρια της ζωής, της ψυχής. Η καχυποψία σας και η δυσπιστία, σας κάνουν επιφυλακτικούς στις συναναστροφές σας. Δεν αποκαλύπτετε εύκολα τις προθέσεις σας και «τεστάρετε» όποιον πρόκειται να γίνει φίλος ή σύντροφός σας. Το χειρότερο ελάττωμά σας είναι η εκδίκηση, αφού δεν ξεχνάτε ποτέ το καλό ή το κακό που σας κάνουν και το ξεπληρώνετε με το ίδιο νόμισμα.

 

Στον αισθηματικό τομέα, δεν δέχεστε ημίμετρα. Αγαπάτε με μεγάλη ένταση και αφοσιώνεστε ολοκληρωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Έχετε πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σας, καθώς είστε υπερβολικά κτητικοί και ζηλιάρηδες και θέλετε να σας αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του. Συνήθως σας παίρνει πολύ καιρό μέχρι να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη που σας είναι απαραίτητη για να νιώσετε ασφαλείς.

 

Γεινά, ο ωροσκόπος Σκορπιός σχετίζεται με τα γεννητικά όργανα του ανθρώπου, που είναι υπεύθυνα για την αναπαραγωγή και για το λόγο αυτό διαθέτει έντονη ενέργεια και σφοδρή επιθυμία για παραγωγή αποτελεσμάτων. Η επιθυμία αυτή είναι ικανή να σαρώσει όλα τα εμπόδια που συναντά στο δρόμο της. Όσοι έχουν ωροσκόπο στο Σκορπιό κυνηγούν την επιτυχία, επειδή ακριβώς διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια, όπως δύναμη, πάθος, ενεργητικότητα, αποφασιστικότητα και "επιθετική" στάση απέναντι σε ο,τι διεκδικούν. Επιδιώκουν τη διάκριση και την επιτυχία, ακόμα και αν δεν μπορούν να διαχειριστούν το βάρος της. Είναι συνήθως άτομα με μεγάλες αντοχές, με κριτική διάθεση, καχυποψία για τους άλλους και μυστικοπάθεια. Παρασύρονται από το συναίσθημα και δεν είναι ιδιαίτερα κομψοί και διακριτικοί στα λόγια και τις πράξεις τους. Βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας κι αντιμετωπίζουν με σθένος και γενναιότητα τις αντιξοότητες. Ο Άρης, Θεός του Πολέμου, μαζί με τον Πλούτωνα είναι οι κυβερνήτες του Σκορπιού και γι' αυτό επιτυγχάνουν τους στόχους τους, όχι τόσο με έξυπνο και λεπτό τρόπο, όσο με τη δύναμη της θέλησής τους ή ακόμα και διά της βίας αν χρειαστεί. Εκτιμούν την άνεση και την πολυτέλεια, ωστόσο αρκούνται αδιαμαρτύρητα και στα λίγα.   Εξωτερική εμφάνιση:  Ο ωροσκόπος Σκορπιός χαρίζει γερή κατασκευή σώματος. Τα άτομα αυτά είναι μάλλον εύσωμα, με έντονα χαρακτηριστικά προσώπου. Τα μάτια τους είναι μεγάλα και το βλέμμα τους διαπεραστικό και εκφραστικό. Τα μαλλιά είναι πλούσια, πυκνά και, συνήθως, μαύρα ή καστανά σκούρα και σγουρά. Το περπάτημά τους είναι γρήγορο και ζωηρό.

 

Διάσημοι με Ωροσκόπο στον Σκορπιό: Maria Callas, Hilary Clinton, Friedrich Nietzche, Nicole Kidman, Julio Iglesias, Victor Hugo, Charlie Chaplin, Edith Piaf, Margaret Thatcher, Jackie Kennedy, Αθηνά Ωνάση, Μελίνα Μερκούρη, Angela Lansbury, Aretha Franklin, Jessica Chastain, Bette Davis, Chloë Sevigny, Dannii Minogue, Debbie Harry, Diana Ross, Diane Von Fustenburg, Dita Von Teese, Ellen Burstyn, Eva Longoria, Geri Halliwell, Grace Kelly, Gloria Steinem, Imelda Marcos, Jessica Simpson, Joan Crawford, Katharine Hepburn, Megan Fox, Martha Stewart, Rachel McAdams, Tracey Ullman, Vanessa Paradis, Gianni Versace, Alexander McQueen.

Ο Ωροσκόπος Σκορπιός σε συνδυασμό με τα ζώδια

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Σκορπιού, σε συνδυασμό με το ζώδιο σας.

Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό

Είστε γεμάτοι με ενέργεια και όρεξη για τη ζωή και ο χαρακτήρας σας πολλές φορές αποτελεί παράδειγμα για τους άλλους ανθρώπους. Δεν υποχωρείτε μπροστά στις δυσκολίες και συνεχίζετε με τον ίδιο ενθουσιασμό και το πείσμα προκειμένου να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πλούτο κατά στη διάρκεια της ζωής σας καθώς η επινοητικότητα και η δύναμή σας είναι ανεξάντλητες.

Ταύρος με Ωροσκόπο Σκορπιό

Έχετε έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, γεμάτο αντιφάσεις, με έντονο το στοιχείο του πάθους. Στα μάτια των άλλων συχνά μοιάζετε αδίστακτοι, αφού τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σας σταματήσει όταν βάλετε ένα στόχο. Αγαπάτε πολύ δυνατά και στη σχέση σας κυριαρχεί η ζήλια που μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Δεν ανέχεστε να σας μειώνουν και θα εκδικηθείτε όποιον σας προσβάλει με κάθε τρόπο.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Σκορπιό

Είστε άτομα δραστήρια και έχετε μεγάλες φιλοδοξίες. Δεν λείπουν και οι ευαισθησίες που δημιουργούν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή, ενώ παράλληλα έχετε αντοχές που σας βοηθούν να μην το βάζετε κάτω στις δύσκολες στιγμές. Η οικονομική σας κατάσταση είναι συνήθως καλή και συχνά έχετε περισσότερες πηγές εσόδων. Προσέξτε την τάση σας να δημιουργείτε παράνομες σχέσεις που σας δημιουργούν προβλήματα.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Σκορπιό

Είστε μια μυστηριώδης προσωπικότητα. Προικισμένοι από τον συνδυασμό σας με ένα δυναμικό και δημιουργικό χαρακτήρα, δεν γνωρίζετε εμπόδια. Η φαντασία και η διαίσθησή σας, σάς βοηθούν να κάνετε σωστές επαγγελματικές επιλογές. Παραμένοντας πιστοί στα ιδανικά και στις αρχές σας εξασφαλίζετε το εισιτήριο για την επιτυχία. Αν εργαστείτε στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να αποκομίστε μεγάλα κέρδη. 

Λέων με Ωροσκόπο Σκορπιό

Είστε ένα λαμπρό άτομο με μεγάλες φιλοδοξίες και τίποτα δεν μπορεί να σας αποθαρρύνει. Έχετε μεγάλη εσωτερική δύναμη και το πάθος σας να υπερνικήσετε όλες τις αντιξοότητες σας οδηγεί σε μεγάλες επιτυχίες. Συχνά παρασύρεστε, γίνεστε αυταρχικοί και ειρωνικοί με τους γύρω σας και χάνετε κάτι από την αίγλη σας. Στον αισθηματικό τομέα είστε πολύ κτητικοί.

Παρθένος με Ωροσκόπο Σκορπιό

Είστε πολύ διστακτικοί και επιφυλακτικοί και σας αρέσει να έχετε συγκεκριμένους κανόνες και πειθαρχία στα πάντα. Οι συναναστροφές σας θα πρέπει να ανταποκρίνονται στα πρότυπά σας, καθώς είστε έτοιμοι να κρίνετε και να χλευάσετε το παραμικρό λάθος. Είστε πολύ συνεπείς και απαιτείτε το ίδιο και από τους άλλους. Θα ξεχωρίσετε σε επαγγέλματα που απαιτούν αυστηρή συνέπεια.  

Ζυγός με Ωροσκόπο Σκορπιό

Προσπαθείτε να εξισορροπήσετε δυο αντικρουόμενες τάσεις και πολλές φορές βρίσκεστε σε πόλεμο με τον ίδιο τον εαυτό σας. Αγαπάτε βαθιά αλλά σας αρέσει να ζείτε τον έρωτά σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να τηρείτε μυστικότητα στην αισθηματική ζωή σας. Δεν ξεχνάτε ποτέ τα άτομα που σας πλήγωσαν και βρίσκετε την ευκαιρία να ανταποδώσετε με το ίδιο νόμισμα.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Σκορπιό

Είστε άνθρωποι γοητευτικοί και σαγηνευτικοί και συχνά έχετε μεγάλες συμπάθειες αλλά και μεγάλες αντιπάθειες. Συνήθως προκαλείτε τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου και την ζήλια του ίδιου φύλου που σας βλέπει ως εχθρό και ανταγωνιστή. Θέλετε να ερευνήσετε όλα τα μυστήρια της ζωής και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία τόσο με τις απόκρυφες επιστήμες όσο και με την ψυχολογία.

Τοξότης με Ωροσκόπο Σκορπιό

Είστε άτομα γοητευτικά, γεμάτα μαγνητισμό και μυστήριο. Είστε επίσης αρκετά σεξουαλικοί και επιθυμείτε να ζήσετε έντονα τις σχέσεις σας χωρίς ωστόσο να χάσετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας. Τα χρήματα είναι σημαντικά για σας και θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε την οικονομική σας ευημερία ακόμα και αν χρειαστεί να εργασθείτε σκληρά.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Σκορπιό

Έχετε μια ανεξιχνίαστη προσωπικότητα και μεγάλες προσωπικές φιλοδοξίες. Σας αρέσει να κάνετε γνωριμίες, κυρίως με πρόσωπα που πιστεύετε ότι θα σας φανούν χρήσιμα και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους σκοπούς σας. Οι στενοί συγγενείς μπορεί επίσης να συμβάλουν στην πρόοδό σας. Είστε σοβαροί και αξιόπιστοι και πολλοί είναι αυτοί που διεκδικούν την εύνοιά σας.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Σκορπιό

Ο συνδυασμός αυτός είναι αρκετά δύσκολος και σας δημιουργεί μια τάση να περιπλέκετε τα πράγματα καθώς οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας δεν είναι σαφείς και επομένως είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Ωστόσο δεν αφήνετε κανέναν να σας επηρεάσει και υπερασπίζεστε επίμονα τις εκάστοτε πεποιθήσεις σας. Είστε πολύ ανεξάρτητοι και θα πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα αν προσπαθήσετε να ελέγξετε τη νευρικότητά σας.

Ιχθύες με Ωροσκόπο Σκορπιό

Εκπέμπετε μυστήριο και διαθέτετε μια βαθιά, ερευνητική ματιά. Είστε εσωστρεφείς και μπορεί να φαίνεστε ακατανόητοι στους άλλους, όμως πολλές φορές η σιωπή σας είναι πιο εύγλωττη από τις ατέρμονες συζητήσεις. Είστε ευαίσθητοι και αγαπάτε κάθε μορφή τέχνης. Στον αισθηματικό τομέα η έντονη ζήλεια σας μπορεί να προκαλέσει ρήξεις και χωρισμούς που θα σας πληγώσουν.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο άλλον ωροσκόπο. Επίσης, διαβάστε τις ιδιότητες του ζωδίου σας στο σκορπιός χαρακτηριστικά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 11:21:00