Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Ωροσκόπος
 
blank

Ωροσκόπος Ζυγός

 
Ωροσκόπος Ζυγός
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 40
 

Μάθετε τι σημαίνει να έχετε Ωροσκόπο Ζυγό και διαβάστε τα χαρακτηριστικά σας. Δείτε το συνδυασμό του ζωδίου με τον ωροσκόπο σας και μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας!

Sponsored Links

Ωροσκόπος Ζυγός - Χαρακτηριστικά

Η Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς και του έρωτα κυβερνά τον ωροσκόπο Ζυγό και σας χαρίζει την αριστοκρατική γοητεία και τη φινέτσα, που σας κάνουν επιθυμητούς και αγαπητούς από το περιβάλλον σας.

 

Με την οξύτητα του μυαλού σας, φροντίζετε να αποκτάτε την ανάλογη μάθηση και καλλιέργεια και να «πιάνετε» όλες τις ευαίσθητες πτυχές των ανθρώπων και των καταστάσεων. Σας τυλίγει κι ένας αέρας «αυτοπροβολής» χωρίς όμως κακή πρόθεση.

 

Υποστηρίζετε τν δικαιοσύνη και την τιμιότητα και συνήθως αναπτύσσετε μια καλά ισορροπημένη αίσθηση των κοινωνικών αξιών. Επιζητάτε τη συντροφικότητα, όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και κοινωνικά. Έτσι, αναπτύσσετε έντονη κοινωνική συνείδηση που λειτουργεί θετικά στους άλλους ανθρώπους. Η ομαδική εργασία και η συλλογικές δραστηριότητες σας προσφέρουν την εκτίμηση και τον θαυμασμό των άλλων και το γεγονός αυτό σας ικανοποιεί ιδιαίτερα.

 

Στον αισθηματικό τομέα είστε πολύ ρομαντικοί και γνωρίζετε πολύ καλά πώς να δημιουργήσετε μια «μαγική» ατμόσφαιρα για να αναπτυχθεί η σχέση σας. Η διαίσθησή σας είναι πολύ έντονη και όταν γνωρίζετε ένα άτομο, συνήθως ξέρετε τι προοπτικές μπορεί να έχετε μαζί του. Είστε πρόθυμοι, μάλιστα, να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις για το σύντροφό σας, καθώς θέλετε να μοιράζεστε μαζί του όχι μόνο την καθημερινότητα, αλλά και τα μεγάλα σχέδια και τις προοπτικές για το μέλλον που σας αρέσει να καταστρώνετε.

 

Προσαρμόζεστε εύκολα στην κοινή ζωή, καθώς σας είναι απαραίτητη αυτή η ισορροπία και η αρμονία, για να αισθάνεστε ασφάλεια και να παίρνετε δύναμη για τις πιθανές αντιξοότητες. Η ικανότητά σας να «ζυγίζετε» σωστά τις καταστάσεις και να παίρνετε σωστές αποφάσεις, μπορεί να σας βοηθήσει να διαπρέψετε σε νομικά επαγγέλματα. Μπορείτε επίσης να διακριθείτε σαν κριτικός πάνω σε διάφορες μορφές τέχνης.

 

Σας αρέσει να φροντίζετε το χώρο σας και να βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα καλαισθησίας, αφού έχετε το ταλέντο να δημιουργείτε μια φυσική αρμονία χρωμάτων και σχημάτων, που προσφέρουν ψυχική γαλήνη. Είστε προικισμένοι με μια υγιή αίσθηση του χιούμορ και γνωρίζετε πώς να κάνετε τους άλλους να περνούν καλά. Έτσι, πολλοί αναζητούν την παρέα σας και προσπαθούν να κερδίσουν τη συμπάθειά σας. Ωστόσο, συνήθως δημιουργείτε επιφανειακές φιλίες που δεν διαρκούν πολύ.

 

Είστε πολύ ευαίσθητοι και αντιλαμβάνεστε εύκολα όταν κάτι «κρύβεται» κάτω από την επιφάνεια των καταστάσεων, γεγονός που σας βοηθά να μένετε μακριά από έμψυχα και άψυχα που τους λείπει η αρμονία ή που θεωρείτε ότι δεν αξίζουν της προσοχής σας. Άλλωστε η βασική σας επιδίωξη είναι η κατάκτηση της αρμονίας και της ισορροπίας που τροφοδοτεί και ανανεώνει το πνεύμα σας.

 

Γεινικά, ο ωροσκόπος Ζυγός συνδέεται με τη διατήρηση της ισορροπίας σε ζητήματα που αφορούν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η θεά της ομορφιάς, η Αφροδίτη, κυβερνά το ζώδιο του Ζυγού και του προσδίδει αμέτρητο ερωτισμό. Όποιος έχει αυτόν τον ωροσκόπο, είναι λάτρης του ωραίου και της τάξης κι αναζητά την αρμονία στη ζωή τη δική του αλλά και των φίλων του. Απολαμβάνει τις κοινωνικές συναναστροφές, του αρέσει να διοργανώνει ή να βρίσκεται σε κοσμικές εκδηλώσεις, ενώ τον διακρίνει μια τάση να “ζευγαρώνει” τους άλλους, ή έστω να τους φέρνει κοντά. Είναι άτομο δίκαιο και δίνει αγώνες για την ορθή απονομή της δικαιοσύνης. Αγαπά την καλή ζωή, την πολυτέλεια και οτιδήποτε είναι όμορφο, συμμετρικό και καλαίσθητο. Διαθέτει φυσική ευγένεια και ευχάριστη προσωπικότητα. Ορισμένες φορές, έχει την τάση να αναμειγνύεται στις υποθέσεις των άλλων και πάντα παίρνει το μέρος των αδυνάτων και κατατρεγμένων.   Εξωτερική εμφάνιση:  Τα άτομα που έχουν αυτό τον ωροσκόπο διαθέτουν καλοφτιαγμένο, αθλητικό κορμί. Είναι συνήθως ψηλοί και αδύνατοι, αλλά, όσο πλησιάζουν στη μέση ηλικία, το σώμα τους έχει την τάση να γίνεται κάπως χαλαρό. Τα μαλλιά τους είναι σκουρόχρωμα, δυνατά και συνήθως σπαστά ή σγουρά. Η επιρροή της Αφροδίτης τους χαρίζει απλόχερα ομορφιά και θελκτικό παρουσιαστικό. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι καλοφτιαγμένα, τα δόντια τους "μαργαριταρένια" και τα χείλη τους μεγάλα και καλοσμιλεμένα. Κάθε χαρακτηριστικό τους έχει ευχάριστες καμπύλες.

 

Διάσημοι με Ωροσκόπο στον Ζυγό: Bill Clinton, Francois Mitteran, Isaac Newton, Frank Sinatra, Rafaella Karra, Anna Nicole Smith, Britney Spears, Clémence Poésy, Courtney Love, Debbie Reynolds, Deborah Kerr, Diana Dors, Geena Davis, Elizabeth Montgomery, Gia Carangi, Jean Harlow, Jean Paul Gaultier, Joan Fontaine, Kate O’Mara, Kate Winslet, Kim Cattrall, Laetitia Casta, Lee Miller, Lynda Carter, Monica Lewinsky, Natalie Wood, Paloma Picasso, Tara Reid, Petula Clark, Venus Williams, Zoë Kravitz.

Ο Ωροσκόπος Ζυγός σε συνδυασμό με τα ζώδια

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Ζυγού, σε συνδυασμό με το ζώδιο σας.

Κριός με Ωροσκόπο Ζυγό

Είστε προκλητικοί, ευαίσθητοι και ρομαντικοί και η συντροφικότητα είναι το παν για εσάς. Η αναζήτηση ενός ερωτικού συντρόφου σας απασχολεί από πολύ νωρίς και συνήθως σας οδηγεί σε έναν πρόωρο και βιαστικό γάμο. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και είναι πιθανό να σας φέρουν ένα μεγάλο έρωτα.

Ταύρος με Ωροσκόπο Ζυγό

Η διπλή επιρροή της Αφροδίτης σας καθιστά πολύ συναισθηματικούς και αναζητάτε τη μονιμότητα και την ευημερία. Είστε πολύ ερωτικά άτομα και νιώθετε ολοκληρωμένοι μόνο όταν έχετε μια σχέση δυνατή που έχει έντονο το στοιχείο του πάθους. Η αγάπη και το σεξ σας αναζωογονούν και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Προσέξτε τις κρυφές και παράνομες σχέσεις που ασκούν μια περίεργη γοητεία πάνω σας.

Δίδυμος με Ωροσκόπο Ζυγό

Ο συνδυασμός αυτός είναι θαυμάσιος καθώς σας προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάζετε τη γοητεία με ένα πανέξυπνο μυαλό που εκπλήσσει τους πάντες. Γνωρίζετε πώς να διαχειρίζεστε τα συναισθήματα -τα δικά σας και των άλλων -και να ζείτε αρμονικά με τους γύρω σας. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό θα παίξουν θετικό ρόλο στη ζωή σας και μπορεί ακόμα να παντρευτείτε στο εξωτερικό ή με αλλοδαπό άτομο.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ζυγό

Έχετε έντονα καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία και είστε ευγενικοί, φιλικοί και ευαίσθητοι. Το σπίτι σας, αποτελεί το καταφύγιό σας και σας αρέσει να ασχολείστε με αυτό και να δέχεστε τους αγαπημένους σας, καθώς είστε πολύ καλοί οικοδεσπότες. Θα κάνετε πολλές θυσίες για τους φίλους σας, αλλά θα γίνετε και εκδικητικοί όταν σας πειράξουν. Έχετε μεγάλες επαγγελματικές φιλοδοξίες, ωστόσο αισθάνεστε ανίσχυροι όταν δεν υποστηρίζεστε.

Λέων με Ωροσκόπο Ζυγό

Διαθέτετε μια σπάνια καλλιτεχνική φύση και αγαπάτε την ομορφιά, την πολυτέλεια και τη φιλανθρωπία. Σας αρέσει να κάνετε επαφές και γνωριμίες και κάνετε εύκολα φίλους, καθώς αποπνέετε μια γοητεία και μια φυσική αρχοντιά. Αγαπάτε τα χρήματα – για την ασφάλεια που προσφέρουν – και σας αρέσει να τα ξοδεύετε για να ομορφύνετε την ζωή σας αλλά και τη ζωή όσων υποφέρουν.

Παρθένος με Ωροσκόπο Ζυγό

Έχετε σταθερούς στόχους και αξίες που δεν μεταβάλλονται με το πέρασμα του χρόνου. Σας αρέσει να δουλεύετε και εκτελείτε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα με χαρά. Έχετε πολλούς φίλους, τους οποίους συνήθως τους κρατάτε για όλη σας τη ζωή. Στον αισθηματικό τομέα, δεν «ανοίγεστε» εύκολα και ίσως ακόμα περιορίζεστε σε επιφανειακά φλερτ, καθώς φοβάστε τις σοβαρές δεσμεύσεις.

Ζυγός με Ωροσκόπο Ζυγό

Είστε πολύ ελκυστικοί και γοητεύετε τους πάντες στο πέρασμά σας. Είστε ανοικτοί σε νέες εμπειρίες και ενώ έχετε πολλές δραστηριότητες, είστε έτοιμοι να τα εγκαταλείψετε όλα ,όταν βρείτε τον μεγάλο έρωτα. Θα κάνετε το παν προκειμένου να ζήσετε αρμονικά και πλούσια με το σύντροφό σας. Θα πρέπει να αναλογιστείτε και τις δικές του ανάγκες, επιλέγοντας μια εργασία που θα σας ικανοποιεί οικονομικά, χωρίς να απειλεί την σχέση σας.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Ζυγό

Έχετε μια ευχάριστη προσωπικότητα που σας κάνει αγαπητούς και απολαμβάνετε την επικοινωνία με τους γύρω σας. Είστε γεννημένοι διπλωμάτες και μπορείτε να ακολουθείτε τους ρυθμούς των άλλων, ώστε να μη δυσαρεστείτε κανέναν. Η αγάπη είναι σημαντική για σάς και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο με το πέρασμα του χρόνου. Επαγγέλματα που σχετίζονται με τη θάλασσα θα σας φέρουν οικονομικά οφέλη.

Τοξότης με Ωροσκόπο Ζυγό

Διαθέτετε μια ακαταμάχητη γοητεία και μια σπάνια επικοινωνιακή δεινότητα. Έτσι έχετε ένα μεγάλο κύκλο φίλων με τους οποίους μοιράζεστε τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας ενδιαφέροντα. Είστε ειλικρινείς και έντιμοι αλλά συχνά μελαγχολείτε χωρίς λόγο. Κατά την διάρκεια της ζωής σας θα συνεργαστείτε με άτομα που ταξιδεύουν ή θα ταξιδέψετε πολύ εσείς οι ίδιοι. Οικονομικές απολαβές θα προέλθουν από μεσιτικά επαγγέλματα.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Ζυγό

Είστε πολύ ισορροπημένα άτομα, έχετε ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα. Επιδιώκετε να κατακτήσετε υψηλούς στόχους και οι ενέργειές σας καθοδηγούνται πάντα από τη λογική. Είναι σημαντικό να έχετε ένα σύντροφο ή έναν επαγγελματικό συνεταίρο για να μοιράζεστε τις ευθύνες αλλά και για να σας υποστηρίζει, καθώς πολλές φορές νιώθετε να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Ζυγό

Έχετε έντονη την επιθυμία να επικοινωνήσετε σε πολλά επίπεδα, κυρίως όμως σε συναισθηματικό πεδίο. Αναζητάτε την ισορροπία, την αρμονία και τη γαλήνη. Η καταδεκτικότητα, η ευγένεια και η διπλωματία ανοίγει πολλές πόρτες προς την επιτυχία και την προσωπική επιβεβαίωση. Θα πρέπει να μάθετε να διατηρείτε τον αυτό-έλεγχό σας και να αποφεύγετε την ένταση και τον εκνευρισμό.

Ιχθύες με Ωροσκόπο Ζυγό

Είστε πολύ ευαίσθητοι και έχετε δυνατή φαντασία. Η καρδιά σας είναι ανοικτή σε όλους και σας αρέσει να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα, τα οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να βγάλετε χρήματα αλλά και να αποκτήσετε φήμη. Εκφράζετε εύκολα τα συναισθήματά σας και είστε πρόθυμοι να κάνετε θυσίες προκειμένου να βρείτε την ευτυχία στον έρωτα.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο άλλον ωροσκόπο. Επίσης, διαβάστε τις ιδιότητες του ζωδίου σας στο ζυγός χαρακτηριστικά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 12:10:00