blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια Χαρακτηριστικά / Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
 
blank
Ζυγός

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού

blank
Ζυγός 23/9-22/10
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 242
blank

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Ζυγού είναι ότι όλοι απολαμβάνουν την συντροφιά του. Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι, κοινωνικοί, γοητευτικοί και προικισμένοι με ένα ευέλικτο μυαλό, είναι απόλαυση να ζει κανείς μαζί τους. Ξέρουν πως να εφευρίσκουν λύσεις για να κρατούν ισορροπίες και να διατηρούν την αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Σε γενικές γραμμές, αποφεύγουν τις συγκρούσεις, όπως ο διάβολος το λιβάνι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ζώδιο αυτό ενεργεί, στις περισσότερες περιπτώσεις, με μέτρο. Έτσι, καταφέρνουν να χτίσουν ένα ήρεμο περιβάλλον ζωής. Στους Ζυγούς αρέσει η καλαισθησία και η ασφάλεια. Δύσκολα θα αλλάξουν πορεία ή να δραπετεύσουν σε μια απροσδόκητη περιπέτεια.

Οποιεσδήποτε και αν είναι οι περιστάσεις, οι  Ζυγοί δεν χάνουν ευκαιρία για επιδείξουν το μεγάλο ταλέντο τους στη διπλωματία. Αυτός είναι ένα από χαρακτηριστικά που τους επιτρέπει να είναι ισορροπημένοι. Κυρίως αντλούν την ισορροπία ζυγίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε μια κατάσταση. Ανησυχώντας για την εικόνα τους, οι Ζυγοί ξέρουν να διαχειρίζονται τέλεια τα υλικά αγαθά ή πνευματικά πλεονεκτήματα τους, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των γύρω τους. Είναι προκισμένοι με ευφυία και αναλαμβάνουν ευθύνες με προθυμία.

Για να βασιλεύει η αρμονία στο περιβάλλον τους, οι Ζυγοί συνηθίζουν να συμφιλιώνουν τους άλλους. Η γενναιοδωρία, η αφοσίωση και η γοητεία τους είναι περιουσιακά στοιχεία που τους καθιστούν προσεκτικούς συνομιλητές και εξαιρετικούς συμβούλους. Φροντίζουν περισσότερο για τη δικαιοσύνη και την ισότητα σε μια σχέση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκτιμούνται ιδιαίτερα από τον περίγυρο τους.

Τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του ζωδίου είναι η τακτικότητα, η γοητεία και η ευελιξία. Οι Ζυγοί έχουν μια καλή ισορροπία και ένα ισορροπημένο μυαλό. Η διατήρηση της ισορροπίας είναι σημαντική για τον Ζυγό. Η ιδέα της διαβίωσης και της συγκατοίκησης είναι επίσης ζωτικής σημασίας ανάγκες γι αυτό το ζώδιο. Η μεγαλύτερη επιθυμία τους είναι η κοινωνική αρμονία, αγαπούν τα ειρηνικά περιβάλλοντα και αποφεύγουν τις συγκρούσεις με κάθε κόστος. Ο Ζυγός κρατά το μέτρο για να βρει μια καλή ισορροπία.

Μισώντας τις συγκρούσεις, συχνά διαδραματίζουν το ρόλο του διαμεσολαβητή. Χρειάζονται τους άλλους για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για επικοινωνία. Εκπληκτικοί διπλωμάτες, έχουν κλίση στις επιχειρηματικές σχέσεις και επιδιώκουν τις κοινωνικές συναστροφές. Ο κυβερνήτης του Ζυγού, η  Αφροδίτη, επιζητά την καθαριότητα και την τάξη, τους αρέσει να ζουν άνετα, μερικές φορές περιτριγυρισμένοι από πολυτέλεια. Η τέχνη και η μουσική τους δίνουν μεγάλη χαρά. Είναι καλοί γνώστες της ψυχολογία, μπορούν να χειριστούν εύκολα τους άλλους, δεν διστάζουν να αντιμετωπίσουν τους νόμους και τα έθιμα της κοινωνίας για να επιβάλλουν την ισορροπία. Κάποιοι μπορεί να τους κατηγορήσουν για πολυτέλεια, φιλοδοξία και ματαιοδοξία. Αλλά μισούν τη χυδαιότητα, τη βρωμιά και την ασχήμια, έχουν εκλεπτυσμένα, κομψά γούστα.

Οι Ζυγοί είναι γοητευτικοί, κοινωνικοί, τρυφεροί, ευέλικτοι, προστατευτικοί, γενναιόδωροι, αφοσιωμένοι σε σημείο που μπορεί οι άλλοι να νομίσουν ότι μπορούν να τους εκμεταλευτούν, όμως γνωρίζουν πολύ καλά πως να στρέφουν τα πράγματα προς όφελός τους.

ΖΥΓΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ζυγος χαρακτηριστικα

  • Στοιχείο: Αέρας
  • Ποιότητα: Παρορμητικό ζώδιο
  • Χρώμα: Ροζ, Πράσινο, Μπορντώ
  • Ημέρα: Παρασκευή
  • Κυβερνήτης: Αφροδίτη
  • Μεγαλύτερη συμβατότητα: Κριός, Ταύρος, Τοξότης
  • Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 12, 16, 28
  • Ημερομηνία γέννησης: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Πλεονεκτήματα του Ζυγού: Διπλωματικοί, Συνεργάσιμοι, Χαριτωμένοι, Ειρηνικοί, Ιδεαλιστές, Φιλόξενοι, Γοητευτικοί.
Αδυναμίες του Ζυγού:
Επιφανειακοί, Φιλάρεσκοι, Αναποφάσιστοι.

Τους αρέσουν: Αρμονία, Ευγένεια, Δοτικότητα, Ταξίδια, Τέχνες, Πολυτέλεια.
Δεν τους αρέσουν: Βία, Αδικία, Συγκρούσεις, Συμμόρφωση με κανόνες.

Ο χαρακτήρας του Ζυγού

Οι Ζυγοί είναι ζώδιο του Αέρα, μαζί με τους Διδύμους και τους Υδροχόους. Αυτό τους προσδίδει σταθερά πνευματικά ερεθίσματα, ισχυρή διάνοια και έντονο μυαλό. Θα εμπνευστούν από καλά βιβλία και συζητήσεις με άτομα που έχουν πολλά να πουν. Οι Ζυγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν συνομιλούν με άλλους, γιατί όταν αναγκάζονται να αποφασίσουν για κάτι που έρχεται στη ζωή τους ή να επιλέξουν πλευρά, συνειδητοποιούν ξαφνικά ότι μπορεί να βρίσκονται σε λάθος μέρος και να περιβάλλονται από λάθος άτομα. Κανένας φίλος ή εταίρος δεν θα πρέπει να τους κάνει να ξεχνούν ότι έχουν τη δική τους γνώμη. Οι ζωές τους εμπλουτίζονται από τη μουσική, την τέχνη και τα όμορφα μέρη που θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν.

Ο Ζυγός είναι κοινωνικός και του αρέσει να περιτριγυρίζεται από κόσμο. Το ζώδιο αυτό έχει να κάνει με συνεταιρισμούς και ομάδες. Οι Ζυγοί είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Δυσανασχετούν ή δεν αποδίδουν καλά όταν βρίσκονται κάτω από πιεστικές εργασιακές συνθήκες, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση. Σε αυτά τα δύο άκρα δεν μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία κι ο Ζυγός που ζει μόνος του ή θα έχει ένα πολύ ακατάστατο σπίτι ή ένα περίπλοκα διακοσμημένο. Μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αφού διαθέτουν τις δυνατότητες και τη νοημοσύνη, αλλά προτιμούν να συμβιώνουν ή απλά να βασίζονται πάνω στους άλλους.

Ο Ζυγός και η φιλία

Οι Ζυγοί σαν ζώδια αγαπούν κι ενθουσιάζονται με τις νέες καταστάσεις, την περιπέτεια και οτιδήποτε ασυνήθιστο. Οι Ζυγοί έχουν φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και πάντα ετοιμάζουν κάτι καινούργιο και συναρπαστικό με πολύ κέφι. Τα πάνε πολύ καλά με τους συνανθρώπους, αφού όλοι τους συμπαθούν. Ο Ζυγός έχει να κάνει με συνεταιρισμούς και ομαδική δουλειά. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο που κρατάει μια ομάδα δεμένη, γιατί είναι ο καταλληλότερος στο να διατηρεί την αρμονία και την ειρήνη. Ξέρει καλά το παιχνίδι των σχέσεων, όχι μόνο των ερωτικών, αλλά και των εργασιακών, των προσωπικών, ακόμα και των οικογενειακών. Κανείς δεν μπορεί να προωθήσει μία άποψη καλύτερα από ένα Ζυγό.

Ο Ζυγός και η Εργασία

Στο Ζυγό δεν αρέσει η πίεση στη δουλειά. Δείχνουν μια χαλαρή διάθεση, όταν πρόκειται να δουλέψουν και να κάνουν κάτι μόνοι τους. Ευτυχώς γι’ αυτούς, τα ένστικτά τους λειτουργούν άψογα όταν πρόκειται να βγάλουν χρήματα και ξέρουν που θα τα βρουν. Έχουν μεγάλες επιχειρηματικές ιδέες, που είναι αυθεντικές και με σίγουρη επιτυχία. Ωστόσο, θέλουν κάποιος άλλος να κάνει όλη τη δουλειά. Είναι καλοί συνέταιροι, αλλά όχι καλοί επιχειρηματίες. Έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ηγέτες, αφού διαθέτουν διπλωματία, αλλά βαριούνται πολύ τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να ανέβουν τα σκαλιά της επιτυχίας. Ένας τρόπος για να κάνουν λεφτά οι Ζυγοί, είναι μέσα από τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. Μπορούν να είναι ζωγράφοι, διακοσμητές, ηθοποιοί, συγγραφείς και συνθέτες. Και συνήθως αυτό είναι μια καλή ιδέα, γιατί συνδυάζει το χόμπι τους με τα χρήματα.

Αν συνεργάζεστε με Ζυγό, θα διαπιστώσετε ότι είναι ο μεσάζων και ο “θεραπευτής” του γραφείου. Έχει ανεπτυγμένη την ικανότητα να ασχολείται με τους άλλους, διαθέτει καλλιτεχνικό πνεύμα και διάθεση να αναλύει τα πάντα. Είναι καταπληκτικός στη διαπραγμάτευση και στον προγραμματισμό, του αρέσει να υπάρχει μία αρμονία γύρω του και πασχίζει γι’ αυτήν. Λατρεύει το σχέδιο, τη διακόσμηση και την ομαδική ανάπτυξη. Ο πλέον κατάλληλος για να λύσει διαπροσωπικά προβλήματα στη δουλειά, είναι αναμφισβήτητα ο Ζυγός. Μην περιμένετε όμως από αυτόν να πάρει αποφάσεις. Αν θέλετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αφήστε την όποια “βρώμικη” δουλειά σε κάποιον άλλο.

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Ζυγού

Ο Ζυγός έχει ένστικτο και διαίσθηση, αλλά τις περισσότερες φορές δεν τα εμπιστεύεται όσο θα έπρεπε. Είναι πιθανό να αποτύχει, λόγω του καλοπροαίρετου χαρακτήρα του. Αυτό δεν οφείλεται απαραίτητα στην τεμπελιά του, απλά προσπαθεί να δημιουργήσει με ο,τι έχει. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να πιστεύει ότι αξίζει να αγωνιστεί για να το αποκτήσει. Η μόνη φορά που ο Ζυγός θα προβάλλει αντίσταση, είναι αν αντιμετωπίσει αδικία. Έχει ανάγκη το σεβασμό και την αμερόληπτη αντιμετώπιση, άλλωστε έχει προσφέρει τόσα στους άλλους, που αυτό είναι κάτι που του αξίζει. Όταν νοιώθει πως αδικείται, γίνεται θαρραλέος και διεκδικεί αυτό που του ανήκει.

Ο Ζυγός κατά βάθος

Οι Ζυγοί είναι πιθανόν να κρύψουν τα πραγματικά τους αισθήματα προκειμένου να φέρουν την ειρήνη σε μια ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δε θέλουν να πληγώσουν κανέναν ή να δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό μερικές φορές τους μπερδεύει και χάνουν την προσωπικότητά τους, επειδή ακριβώς προσπαθούν να τους κάνουν όλους χαρούμενους.  Τότε είναι που δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση. Κατά βάθος, ο Ζυγός είναι πολύ ανασφαλής σαν άτομο, δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και πάντα ψάχνει κάτι να τον γεμίσει. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που είναι τόσο κοινωνικός, είναι μια ασυνείδητη προσπάθεια να φέρει τη χαμένη γαλήνη στο περιβάλλον του. Στην προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν τους άλλους, οι Ζυγοί χάνουν τελικά τον εαυτό τους. Ζητούν απεγνωσμένα την αγάπη και την επιδοκιμασία, κάνουν σε όλους τα χατίρια και δυσκολεύονται να αρνηθούν, μόνο και μόνο για να αποδείξουν πόσο καλοί είναι. Αυτό βέβαια οδηγεί στην εσωτερική αγανάκτηση και στην αρνητική αυτοεκτίμηση. Η αναποφασιστικότητά τους προέρχεται από τον φόβο μήπως μια λανθασμένη απόφαση διαλύσει τα πάντα γύρω τους και δημιουργήσει θύελλα στη ζωή τους. Η ζωή όμως δεν είναι έτσι κι ο Ζυγός που θα κατανοήσει ότι η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα, θα πληγωθεί πολύ λιγότερο και κατά συνέπεια θα είναι πιο ευτυχισμένος.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ο Ζυγός με λίγα λόγια

Οι Ζυγοί είναι οι κατ’ εξοχήν διπλωμάτες του ζωδιακού. Μπορούν να βρεθούν στη θέση άλλων και να τα δουν από τη δική τους σκοπιά. Είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν πάντα το σωστό και φέρνουν την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή τους και στον περίγυρό τους. Έχουν μία χάρη που μαγνητίζει, καλό γούστο και γίνονται εύκολα συμπαθητικοί, λόγω της ανάγκης τους να ικανοποιούν τους άλλους και του εύκολου χαρακτήρα τους. Σε αντάλλαγμα, βέβαια, για την ικανότητα που έχουν να γίνονται καλοί ακροατές και να κατευνάζουν και να ηρεμούν τα πνεύματα, οι Ζυγοί απαιτούν θαυμασμό. Ο Ζυγός θα οργανώσει μια συγκέντρωση, όλοι θα γίνουν φίλοι και έπειτα αυτός θα είναι στο κέντρο της προσοχής. Ζητούν από τους άλλους την προσοχή και το θαυμασμό.

Είναι πολύ έξυπνοι και συχνά κρύβουν τον εσωτερικό τους κόσμο κάτω από το καλόβολο παρουσιαστικό τους. Εκφράζουν την ευφυΐα τους μέσα από τη δημιουργικότητα, γι’ αυτό και πολλοί από τους Ζυγούς ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Ίσως κάποιοι να παραβλέπουν την νοημοσύνη τους. Μόνο όταν δουν την μεγάλη γκάμα από ενδιαφέρονται και χόμπι, θα καταλάβουν την ευφυΐα και την δημιουργικότητά τους. Στους Ζυγούς αρέσει η ποικιλία και οι διαφορετικές καταστάσεις. Δεν φοβούνται την αλλαγή και λατρεύουν την πολυτέλεια. Θα χαλάσουν πολλά λεφτά για να έχουν όμορφα πράγματα και είναι σχολαστικοί με την εμφάνισή τους. Τους αρέσει οτιδήποτε αριστοκρατικό. Εργάζονται σκληρά για να ευχαριστήσουν τους άλλους κι αυτό τους κάνει αξιαγάπητους.

Ο Ζυγός και οι Σχέσεις

Ο άντρας Ζυγός

Η πρώτη εντύπωση που αφήνει ο άνδρας Ζυγός δεν είναι πάντοτε η πραγματική του ταυτότητα. Ίσως σας φανεί κάπως … μπλαζέ, υπερβολικά άνετος και λίγο απόμακρος.

Από τη στιγμή που θα δεθείτε μαζί του, θα διαπιστώσετε ότι στην καθημερινότητά του είναι αρκετά αγχωτικός και όχι και τόσο ….αναίσθητος! Ο καλύτερος εαυτός του, του “βγαίνει” με μια ταλαντούχα, και ξεκάθαρη γυναίκα, που ξέρει τι να ζητά από έναν άνδρα. Είναι πανέξυπνος, διαθέτει έντονη φαντασία και δημιουργικότητα ενώ κάνει συνέχεια σχέδια για το μέλλον.

Έχει βαθειά ανάγκη για αγάπη και καθοδήγηση, διαφορετικά “τα χάνει”. Από τη στιγμή που εσείς γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας και έχετε πάρει την απόφασή σας, η σχέση μαζί του θα σας ανταμείψει.

Θα τον γνωρίσετε πιθανότατα έξω από τα Δικαστήρια. Το ζώδιο “βγάζει” φουρνιές δικηγόρων. Ακόμα, θα τον βρείτε σε μια επίδειξη μόδας, σε ένα κατάστημα με ανδρικά αξεσουάρ, ή στην έκθεση αυτοκινήτων να “χαζεύει” μια Rolls Royce. Η αγάπη του για ακριβά ρούχα και gadgets είναι δεδομένη.

Αναζητά συνεχώς την “αδελφή ψυχή”! Το γεγονός ότι μπορείτε να τον δείτε να φλερτάρει δημόσια κρύβει ακριβώς αυτόν το πόθο: τη δημιουργία μιας μόνιμης σχέσης.
Επιθυμεί διακαώς ένα σπίτι γεμάτο με χαρούμενες φωνές παιδιών και με μικρά ζωάκια, σπάνια όμως θα το ομολογήσει.

Μην φοβηθείτε να του δείξετε το ενδιαφέρον σας και να του εκδηλώσετε ανοικτά και απερίφραστα τον έρωτά σας για εκείνον. Παρόλο που έχει “πέραση” στις γυναίκες, αναζητά όπως κι εσείς ένα σύντροφο ζωής!

Πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Ζυγό;

Ο άντρας Ζυγός είναι πολύ δημοφιλής στις γυναίκες, επειδή είναι χαριτωμένος, έχει αρμονία και μπορεί να επικοινωνήσει με αυτές στο δικό τους επίπεδο. Εξάλλου, το χαρακτηριστικό των Ζυγών είναι να βλέπουν τα πράγματα από τη σκοπιά των άλλων. Ο άντρας Ζυγός το χρησιμοποιεί αυτό για να αποπλανήσει μια γυναίκα και τα καταφέρνει κάθε φορά. Πάντα θα ψάχνει την τέλεια γυναίκα, που δυστυχώς όμως δεν υπάρχει. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να τον κερδίσετε, είναι το να δείχνετε ξεκάθαρα την εκτίμηση και το θαυμασμό σας απέναντί του. Άλλωστε ο Ζυγός λατρεύει την κολακεία. Μην γκρινιάζετε ή μην τονίζετε την αναποφασιστικότητά του, γιατί σίγουρα θα πιεστεί. Αν δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση, κάντε το εσείς, θα συμφωνήσει μαζί σας και κατά βάθος, θα ευχαριστηθεί που πήρατε τον έλεγχο.

Η γυναίκα Ζυγός

Το θηλυκό σε όλο του το μεγαλείο. Η γυναίκα-Ζυγός εντυπωσιάζει, γοητεύει, εξιτάρει. Είναι το όνειρο του κάθε άντρα, δεν έχει ανάγκη από ρούχα για να ξελογιάσει, ούτε από λόγια για να παραμυθιάσει. Στο λεξιλόγιό της συχνά θα ακούσετε “αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω”. Η Αφροδίτη που ξαναβρίσκει την κυριαρχία της σε αυτό το ζώδιο, είναι ικανή να παρασύρει σε ονειρώξεις κάθε αρσενικό που θα βρει σο δρόμο της. Είναι απλή, λευκή και ανεπιτήδευτη σαν όνειρο, ερωτική και επιθυμητή σαν τίποτα στον κόσμο. Και αν κάποιος κάποτε σας πει ότι έχει “ρίξει” μια Ζυγό, παρακαλώ να το “ψάξετε” το θέμα.

Είναι πολύ κοινωνική και συνήθως περιστοιχίζεται από φίλους, αφού η επιρροή της Αφροδίτης δεν την αφήνει ποτέ μόνη της. Θέλει με όλες τις συναναστροφές (είτε αισθηματικές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές) να αναπτύσσει συναισθηματικούς δεσμούς. Διαθέτει μεγάλο καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο, και υψηλή αισθητική αντίληψη. Η δημοτικότητά της, την κάνει την ψυχή της παρέας, όπου ασκεί μεγάλη έλξη. Οι φιλίες και τα αισθηματικά είναι πολύ σημαντικά για εκείνη. Της αρέσουν οι ευγενικοί τρόποι, το αρμονικό περιβάλλον και το ήρεμο κλίμα.

Είναι τυχερή στην αγάπη και θέλει πάντα να έχει κάποιο στο πλευρό της. Δεν είναι ότι δεν μπορεί μόνη της, απλά όλα είναι πιο ευχάριστα όταν έχει ένα ταίρι για να πηγαίνει σε μέρη, ή να κάνει διάφορες δραστηριότητες μαζί του. Ο γάμος για αυτήν είναι η φυσική κατάληξη μιας αγάπης, αλλά πολλές φορές έρχεται και μετά από τη γέννηση ενός παιδιού. Αγαπά τα παιδιά, αλλά τα απολαμβάνει περισσότερο όταν μεγαλώσουν αρκετά, για να μπορεί να παίξει διανοητικά παιχνίδια μαζί τους, αφού την διακρίνει κι εκείνη μια αθώα παιδικότητα.

Πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Ζυγό;

Η γυναίκα Ζυγός είναι γοητευτική και χαριτωμένη. Είναι η απόλυτη κυρίαρχος της αποπλάνησης. Το περιβάλλον είναι σημαντικό για αυτή, γι’ αυτό το πρώτο ραντεβού θα πρέπει να είναι κάπου αριστοκρατικά και καλαίσθητα. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να πάτε σε ένα ακριβό εστιατόριο και μετά μια βόλτα στο πάρκο. Η Ζυγός σας θα αισθανθεί γαλήνια και σίγουρα θα το ευχαριστηθεί. Κάντε της φιλοφρονήσεις και δείξτε πόσο την εκτιμάτε. Θα ανταποκριθεί με σεμνότητα, αλλά σε κάθε κομπλιμέντο θα λάμπει όλο και περισσότερο. Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος του φλερτ και η σχέση σας γίνει πιο σταθερή, τότε οι γλυκές, σαγηνευτικές μέθοδοι που ακολουθούσε, σταματούν, όχι επειδή δεν ενδιαφέρεται, αλλά επειδή είναι τεμπέλα ακόμα και στην αγάπη. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες μακριά σας κι αυτό θα είναι σαν να ξαναξεκινάτε τη σχέση από την αρχή. Θέλει ρομαντισμό για να μη χάσει το ενδιαφέρον της. Είναι αθεράπευτα ρομαντική, της αρέσουν τα γλυκά σημειώματα και τα λουλούδια. Όλα αυτά τη χαροποιούν, την κάνουν να αισθάνεται μοναδική κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτή τη γυναίκα.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Ζυγό

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Ζυγό, συμπεριφέρσου του σαν να είναι πρίγκιπας ή πριγκίπισσα. Μπορείτε εύκολα να προσελκύσετε ένα Ζυγό, αλλά το πιο πιθανό είναι να σας έχει προσελκύσει πρώτος, λόγω της καλοπροαίρετης φύσης του. Πρώτα από όλα, θαυμάστε τον και κολακεύστε τον. Τους αρέσει να μιλάνε για τα πάντα, αλλά ενδιαφέρονται περισσότερο για τον εαυτό τους. Θέλετε να κάνετε το Ζυγό να σας θυμάται για πολύ; Ρωτήστε τον για τα ενδιαφέροντά του, τα χόμπι του, τις συνήθειές του, ο,τι έχει σχέση με αυτόν. Οι Ζυγοί είναι διπλωμάτες και τους ενδιαφέρει να δουν τα πράγματα από τη δική σας σκοπιά. Εμπλακείτε σε μια ελαφριά φιλονικία για ένα θέμα που αφορά και τους δύο και θα δείτε τη συζήτηση να κυλάει σαν νερό. Ντυθείτε όμορφα, κρατείστε μια πολυτέλεια στην ατμόσφαιρα και τακτοποιείστε και καθαρίστε το σπίτι σας, πριν τους δεχτείτε για πρώτη φορά. Η πρώτη εντύπωση μένει για πάντα σε ένα Ζυγό. Διασκεδάστε μαζί τους, αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει. Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε φοβερά με τους ευχάριστους και ενδιαφέροντες Ζυγούς. Περισσότερες οδηγίες στο άρθρο Πώς μπορείς να κερδίσεις ένα ζώδιο από τις πρώτες κουβέντες μεταξύ σας.

Ο Ζυγός στο κρεβάτι

Ο Ζυγός στο κρεβάτι είναι μία μαγευτική και αισθησιακή εμπειρία. Ακριβώς όπως στις ταινίες. Απαλό τρίψιμο και χάδια. Οι Ζυγοί είναι δημιουργικοί εραστές και βάζουν πολύ φαντασία. Είναι καλοί σε αυτό που κάνουν και δε φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Τους αρέσει πάντα το αριστοκρατικό στυλ, αλλά είναι ικανοί και για ένα γρήγορο σεξ στο αυτοκίνητο. Φτιάξτε την διάθεσή σας με πολλά ερωτικά παιχνιδάκια και δημιουργήστε ατμόσφαιρα, με κεριά και αρωματικά έλαια για μασάζ.

Ο Ζυγός δείχνει ότι έχει μια ήρεμη ζωή, με καθημερινές συνήθειες και ότι τίποτα δε χαλάει την ησυχία του, ωστόσο πολύ συχνά “βράζει” με τα πάθη του. Έχει μεγάλη σεξουαλική όρεξη, πολλές φαντασιώσεις  και αναζητά συντρόφους που να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με αυτόν. Τους ελκύουν οι αμφίβολες καταστάσεις και δεν σταματούν να αναζητούν την ευχαρίστηση και την απόλαυση. Είναι  κτητικοί και απαιτητικοί και στις συναισθηματικές σχέσεις τους, αλλά και στον σεξουαλικό τομέα, και αυτό είναι ένα από τα “μειονεκτήματα” που θα χρειαστεί να μετριάσουν κατά την διάρκεια της ζωής τους.

Τα συναισθήματά τους είναι πολύ έντονα. Κάποιες φορές γίνονται παρορμητικοί και όσοι από αυτούς κατέχουν ένα υψηλό επαγγελματικό πόστο, το εκμεταλλεύονται για να προσεγγίσουν ερωτικά “θύματα”. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν, επειδή ίσως μακροπρόθεσμα καταχραστούν τόσο την δική τους αντοχή όσο και των άλλων.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ζυγού

Η πιο ευαίσθητη περιοχή για ένα Ζυγό είναι χαμηλά στη μέση. Χαϊδέψτε την απαλά ή χορέψτε του αισθησιακά και θα δείτε των ερωτισμό του Ζυγού στα ύψη. Του αρέσει, επίσης, ένα ελαφρύ τσίμπημα ή χτυπηματάκια στους γλουτούς, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο για να δείτε τα χαρακτηριστικά του:

Τα χαρακτηριστικά του Κριού

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου

Τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα

Τα χαρακτηριστικά του Παρθένου

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ

blank
 
Sponsored Links