blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια Χαρακτηριστικά / Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ
 
blank
Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ

blank
Ιχθείς 20/2-20/3
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 161
blank

Οι Ιχθείς έχουν το χαρακτηριστικό ότι όταν είναι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους, η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο. Γι' αυτό χρειάζονται ένα δεσποτικό σύντροφο ως πρότυπο στη ζωή τους, διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής.

ΙΧΘΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δυνατά σημεία των Ιχθύων: Συναισθηματικοί - Ευαίσθητοι - Αφοσιωμένοι - Δημιουργικοί - Ευπροσάρμοστοι
Αδυναμίες των Ιχθύων: Υπερευαίσθητοι - Αναποφάσιστοι

Οι Ιχθείς και η φιλία

Οι Ιχθείς θα κάνουν το παν, προκειμένου να βοηθήσουν ένα φίλο. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και πιστοί. Θα οικειοποιηθούν το πρόβλημα του άλλου και θα υποφέρουν μαζί του. Αυτό είναι το αδύνατο σημείο τους και το περιβάλλον τους θα πρέπει να γνωρίζει ότι, αν και έλκονται από άτομα με σοβαρά προβλήματα που χρειάζονται απεγνωσμένα βοήθεια, αυτή η πραγματικότητα τους κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Παρόλο που οι Ιχθείς θα προσφερθούν να τα φτιάξουν όλα, μην τους μπλέξετε σε όλα σας τα προβλήματα, γιατί θα χάσουν την ταυτότητά τους μέσα στη δική σας κατάσταση. Χρειάζονται έναν ισχυρό, θετικό φίλο, για να τους κάνει δυνατούς. Τους αρέσει η περιπέτεια, οι καινούργιες καταστάσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Ιχθύς θα έχει πάντα κάτι συναρπαστικό στο μυαλό του και η φιλία μαζί του θα είναι ολοκληρωτική και μακροχρόνια.

Οι Ιχθείς και η Εργασία

Οι Ιχθείς δε θα διαπρέψουν σε μια ηγετική θέση ή ως υψηλά επιχειρηματικά στελέχη, είναι πολύ ευαίσθητοι και τους λείπει η αυτοπειθαρχία και η αυτοπεποίθηση για τέτοιες θέσεις. Εκεί που είναι καλοί είναι στη συγγραφή, στην υποκριτική, στην ποίηση ή στη μουσική. Είναι εξαιρετικοί σε οτιδήποτε έλκει τις χορδές της καρδιάς και οτιδήποτε μυστικιστικό ή πνευματικό. Είναι εξαιρετικά δημιουργικοί, μπορούν να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους και την κατανόηση που έχουν για τους άλλους, για να εμπνεύσουν το κοινό τους. Δυστυχώς, οι περισσότεροι διαλέγουν τον εύκολο δρόμο στη ζωή και γι’ αυτό ποτέ δεν αποκτούν τη φήμη που τους αξίζει. Θα πρέπει να σταματήσουν να αμφισβητούν τον εαυτό τους, γιατί μπορούν να αποτελέσουν θετικό πρότυπο και να ηγηθούν, αφού έχουν τη δυνατότητα να προκαλούν το θαυμασμό.
 
Αν συνεργάζεστε με Ιχθύες, θα διαπιστώσετε ότι είναι άτομα δημιουργικά, ευαίσθητα και με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τους ταιριάζει περισσότερο να δουλεύουν με ιδέες και έννοιες. Ένας Ιχθύς μπορεί επίσης να ασχοληθεί με οτιδήποτε έχει να κάνει με εικαστικούς σχεδιασμούς ή φωτογραφήσεις. Δυσκολεύονται πολύ όταν πρέπει να περιοριστούν σε μια δουλειά γραφείου ή με τις λεπτομέρειες. Τιθασεύουν την διαίσθησή τους και το ευρηματικό μυαλό τους για να λύσουν περίπλοκα προβλήματα ή για να δημιουργήσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Εμψυχώστε τους όσο περισσότερο μπορείτε και δώστε τους την ελευθερία που χρειάζονται για να λειτουργήσουν.

Η Ιδιοσυγκρασία των Ιχθύων

Η προσωπικότητα ενός Ιχθύ είναι δύσκολο να καθηλωθεί, είναι πολύ μυστηριώδες και άπιαστο άτομο. Διαμορφώνεται από τον περίγυρό του κι ενσωματώνει τις εμπειρίες και τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος στον εαυτό του. Έχει υπερβολική συμπόνια και νοιώθει τον πόνο του άλλου. Εάν κάτι πάει στραβά στον κόσμο και τον αφορά, τον επηρεάζει βαθιά, το παίρνει κατάκαρδα και νοιώθει ακραία συναισθήματα σχετικά με αυτό. Όταν είναι ευχαριστημένος, το δείχνει έντονα και όταν είναι λυπημένος μοιάζει με καταθλιπτικο. 

Οι Ιχθείς κατά βάθος

Οι Ιχθείς έχουν μια διαισθητική και ψυχική ικανότητα μεγαλύτερη από κάθε άλλο ζώδιο. Εμπιστεύονται τα προαισθήματα τους και αν δεν το κάνουν, μετανιώνουν γρήγορα, επειδή συνειδητοποιούν ότι η διαίσθησή τους είναι συνήθως σωστή. Το μειονέκτημά τους είναι η ευαισθησία τους και η ανικανότητά τους να απορρίψουν ένα άτομο. Δεν τους αρέσει η απόρριψη και προσπαθούν να φέρονται στους άλλους με τον τρόπο που θέλουν να αντιμετωπίζονται και οι ίδιοι. Έτσι, σπανίως θα πουν όχι σε κάποιον, για να μην πληγώσουν τα αισθήματά του. Θα τον βοηθήσουν στα προβλήματά του, γιατί όταν κάνουν τους άλλους να νιώθουν καλά, αισθάνονται και οι ίδιοι αντίστοιχα. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο της αυτοκαταστροφής. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο δεν υπόκεινται σε κακή τύχη και ατυχή γεγονότα, τα προκαλούν οι ίδιοι στον εαυτό τους με  την υπερβολική ανοχή, τη χαλαρή αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων και την τάση να επιλέγουν ακατάλληλους συντρόφους και φίλους. Θέλουν ανθρώπους στη ζωή τους, οι οποίοι θα διεγείρουν τα συναισθήματά τους, διότι αυτό τους βοηθά να εξασκήσουν τη συναισθηματική σταθερότητά τους. Η εσωτερική σύγκρουση των Ιχθύων είναι η ακραία ιδιοσυγκρασία και τα αντικρουόμενα συναισθήματα. Προσπαθούν να εντοπίσουν τον εαυτό τους μέσα στον πραγματικό κόσμο, ενώ ο πνευματικός κόσμος μπορεί να θολώσει το όραμά τους. Θα προσπαθήσουν να αποφύγουν μια κατάσταση αντί να την αντιμετωπίσουν. Η αιώνια πάλη τους είναι να μάθουν να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους και τη φαντασία τους με ένα θετικό, παραγωγικό τρόπο και να αγωνίζονται για συναισθηματική σταθερότητα, χωρίς να χαρίζουν τα συναισθήματά τους σε όλους τους άλλους. Οφείλουν να βρουν τρόπους να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.

Οι Ιχθείς με λίγα λόγια

Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο του μυστικισμού, του μυστηρίου και του πνευματικού άγνωστου. Ζουν σε δύο κόσμους, τον πραγματικό και τον πνευματικό ή μυστικιστικό κόσμο, όπου μεταφράζουν αυτά που βλέπουν σε αυτά που θα ήθελαν να δουν. Το κάνουν αυτό για να αποφύγουν τις αλήθειες του πόνου και της δυστυχίας στον κόσμο. Έχουν ακραία συναισθήματα, μεγεθύνουν υπερβολικά και τα καλά και τα άσχημα.
 
Οι Ιχθείς έχουν τρομερή διαισθητική ικανότητα. Οι περισσότεροι ασχολούνται με τα απόκρυφα ή τον πνευματισμό. Είναι πολύ καλοί στο να κατανοούν τους ανθρώπους γιατί έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στην ψυχή και να διακρίνουν τα κίνητρα ενός ατόμου. Είναι επιρρεπείς στην τοξικομανία και στον έκλυτο τρόπο ζωής, λόγω της αιώνιας αναζήτησης του εαυτού τους, τον φόβο της αντιπαράθεσης και της αλλαγής μιας κατάστασης. Δικαιολογούν τη χρήση ουσιών, λέγοντας ότι τους βοηθούν να πλησιάσουν τον πνευματικό εαυτό τους. Αν ανακαλύψουν, όμως, τους πραγματικούς λόγους που τους οδηγούν σε ναρκωτικές ουσίες κι αντιμετωπίσουν τις φοβίες τους, το πιθανότερο είναι πως θα απομακρυνθούν από αυτές.
 
Οι Ιχθείς δεν είναι ο εύκολος αντίπαλος που μπορεί να δείχνει, στην πραγματικότητα έχουν δύναμη χαρακτήρα. Θα υποστηρίξουν τις απόψεις τους και θα δουλέψουν σκληρά για να τις επιβάλλουν. Μπορούν να έχουν μια χαλαρή αντιμετώπιση των πραγμάτων, αλλά όχι σε θέματα που τους ενδιαφέρουν. Είναι το πιο ευαίσθητο από όλα τα ζώδια.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Οι Ιχθείς και οι Σχέσεις

Ο άντρας Ιχθύς

Ναι! Ο άντρας Ιχθύς είναι κυκλοθυμικός, είναι συναισθηματικά γενναιόδωρος και ίσως να χρειάζεται “αυτό το κάτι” που θέλετε-και σας το υπενθυμίζει η Καιτούλα η Γαρμπή-για να καταφέρετε επιτέλους να τον “απεγκλωβίσετε” από τις υπαρξιακές αναζητήσεις του! Η ασφάλειά του πολύ συχνά “κλονίζεται” και εσείς θα πρέπει να τον ηρεμήσετε, να τον βοηθήσετε ώστε να διώξει το άγχος του, να του αποδείξετε ότι τον εμπιστεύεστε και –κυρίως- ω ναι!! Τον αγαπάτε!! Από τη στιγμή που το πιστέψει, έχετε καταφέρει να κατακτήσετε έναν από τους πιο δύσκολους άνδρες του ζωδιακού!  
Θα τον γνωρίσετε και θα τον κατακτήσετε στις πιο ρομαντικές στιγμές μιας μέρας: Εκείνος θα προσπαθεί να “φυλακίσει” το φώς του δειλινού στην φωτογραφική κάμερά του, την ίδια ώρα που εσείς θα “φιλοδοξείτε” να τον “κρατήσετε” για πάντα” στις ρομαντικές απόπειρές του!!

Μάθετε ζωγραφική, προσπαθώντας να εξηγήσετε ένα από τα όνειρά του: Πείτε του ότι τον είδατε στον ύπνο σας, χωρίς να του εξηγήσετε το τι και πώς: Σας ερωτεύτηκε!!

Ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν είναι σπάνιος για ένα Ιχθύ! Ωστόσο θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο κεφάλαιο ενός ολόκληρου βιβλίου που θα θελήσει να διαβάσει και να αναλύσει μαζί σας!

Θα χρειαστεί να είναι σίγουρος (είναι και αυτές οι ανασφάλειες...) ότι αποτελεί το άλφα και το ωμέγα στην καθημερινότητά σας!

Πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Ιχθύ;
 
Ο άντρας αυτός είναι ο απόλυτα ρομαντικός κι ευαίσθητος άντρας. Είναι το ιδανικό ταίρι για τη γυναίκα που διαμαρτύρεται ότι οι άνδρες δεν είναι αρκετά ευαίσθητοι. Ωστόσο, η αντιμετώπισή του είναι κάπως εξωπραγματική, κινείται στη σφαίρα του ιδεατού και θα χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει η τέλεια γυναίκα. Αυτός ο άνθρωπος ζει στον κόσμο των ονείρων και χρειάζεται μια σύντροφο που θα τον κρατήσει προσγειωμένο. Πάντα φαίνεται να διαλέγει τη λάθος γυναίκα ή εκείνη που δεν μπορεί να έχει, όπως για παράδειγμα μια παντρεμένη, με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχεί μήπως δεθεί συναισθηματικά. Χρειάζεται κάποια που να μπορεί να του επιβληθεί, αλλά με πολύ επιδέξιο τρόπο. Πρέπει να είναι σε θέση να τον βοηθήσει να αποστασιοποιηθεί από τις κακές συνήθειες και τις αρνητικές σκέψεις. Ο άντρας Ιχθύς χρειάζεται ευαισθησία, γενναιοδωρία και συμπόνια. Αν τον φροντίσετε, θα σας φροντίσει κι αυτός. Μία πλήρης συναισθηματική σχέση για την ισχυρή αλλά ευαίσθητη γυναίκα.

Η γυναίκα Ιχθύς

Είναι ρομαντική, αιθέρια και σέξι. Η γυναίκα-Ιχθύς ζει τον έρωτα με το δικό της μοναδικό τρόπο. Η ζωγραφική θαρρείς πως έχει γεννηθεί γι’ αυτή. Στο ρούχο της απλώνεται όλο το μεγαλείο του αυθόρμητου ρομαντισμού της. Δεν μαραζώνει όταν ο έρωτας απομακρύνεται, γιατί ξέρει πώς θα τον κατακτήσει. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο εκατοστό της ύπαρξής της, υπάρχει ένας ατελείωτος αισθησιασμός, ένας έρωτας χωρίς αποδέκτες. Στα κατακόκκινα χείλη της κρύβει ένα παράνομο φιλί και στις ψιλές γόβες μια γείωση που θα γίνει αποδεκτή μόνο όταν εκείνη το θελήσει!

Με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη της, ονειρεύεται τον ιδανικό έρωτα, αυτόν με τον οποίο θα δημιουργήσει κάτι σημαντικό, και θα αφήσει το στίγμα της στον κόσμο. Ασχολείται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και σίγουρα γράφει ερωτικά ποιήματα και τραγούδια. Ο αισθηματικός τομέας είναι ιδιαίτερα δύσκολος και συχνά νιώθει ότι βασανίζεται από τις σχέσεις της. Εξιδανικεύει υπερβολικά τους συντρόφους της, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί πως η εικόνα που έφτιαξε στο μυαλό της για το ταίρι της δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Αθεράπευτα ρομαντική, ερωτεύεται εύκολα και όταν ερωτεύεται δεν μπορεί να σκεφτεί με λογική. Μπορεί όμως να εμπιστευτεί την διαίσθησή της, η οποία σπάνια κάνει λάθος. Επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει σχέσεις εμπιστοσύνης, αλλά επιτρέπει στον εαυτό της να γίνεται θύμα και να εξαρτάται από τη σχέση της. Στην πραγματικότητα, κάπου μέσα της υποβόσκει μια τάση για μαζοχισμό, που πολλές φορές εκφράζεται στο κρεβάτι! Η ανατροφή των παιδιών είναι μια δύσκολη και μπερδεμένη υπόθεση για την μητέρα Ιχθύ, καθώς πιστεύει πως θα πρέπει να κάνει θυσίες για τα παιδιά ή να απαρνηθεί τον έρωτα.

Πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Ιχθύ;
 
Οι γυναίκες Ιχθείς είναι ιδιαίτερα γοητευτικές και συναρπαστικές. Κάνουν τον άντρα να αισθάνεται σαν το απόλυτο αρσενικό, λόγω της ανάγκης τους να έχουν κάποιον να τις προστατεύει και να τις καθοδηγεί. Η γυναίκα Ιχθύς είναι χαριτωμένη, γλυκιά και θηλυκή. Η απόλυτη ξελογιάστρα. Μπορεί να "διαβάσει" αμέσως έναν άνδρα και δεν είναι εύκολο να την ξεγελάσει κανείς, γι’ αυτό καλά θα κάνει κανείς να είναι ευθύς μαζί της και να μην προσπαθήσει να την παραπλανήσει, γιατί, αντί να τον αντιμετωπίσει, θα εξαφανιστεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα δώσει εντολές σε έναν άντρα, αλλά μόνο για το καλό του. Θέλει να βεβαιώνεται ότι εκείνος τρέφεται σωστά και ότι κοιμάται αρκετά, περίπου όπως κάνει μια μητέρα στην ανατροφή του παιδιού. Αυτό που ζητά σε αντάλλαγμα, είναι κάποιον να την προστατεύει και να τη λατρεύει, να την κάνει να αισθάνεται απαραίτητη και αγαπητή. Θα μπορούσε να γίνει κολλιτσίδα και εξαρτώμενη, αλλά ποτέ δε θα γίνει βάρος. Χρειάζεται υπομονή και συμπάθεια και πρέπει να είσαστε ευγενικοί μαζί της. Μην την προσβάλλετε και μην την πειράξετε ούτε για αστείο και σίγουρα μην την απορρίψετε με άσχημο τρόπο, αφού δεν αντέχει την απόρριψη. Είναι ιδιαίτερα ρομαντική και θα παραμερίσει τον εγωισμό της για το καλό της σχέσης. Η γυναίκα Ιχθύς είναι η απόλυτη σύντροφος, η ιδανική γυναίκα για τον άντρα που θα τη φροντίζει.

Πώς να κατακτήσεις έναν Ιχθύ

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Ιχθύ θα πρέπει να αγγίξεις τον εσωτερικό του κόσμο. Συζητήστε για την πνευματικότητα, τον αποκρυφισμό και εν γένει για οτιδήποτε είναι μακριά από την πραγματική ζωή. Θα είναι εύκολο να χαθεί σε μια καλή συζήτηση. Του αρέσει η περιπέτεια, οι νέες καταστάσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις και θα σας ακολουθήσει σε ο,τι του προτείνετε. Κάντε τον να γελάσει, συνήθως είναι μελαγχολικός και θα εντυπωσιαστεί αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να τον διασκεδάσει. Δεν είναι συντηρητικός, έτσι μη φοβηθείτε να μιλήσετε για αντισυμβατικά ή παράξενα πράγματα και πείτε του περίεργα αστεία, θα του αρέσει. Λατρεύει την κολακεία. Κάντε του κομπλιμέντα και πείτε του με έμμεσο τρόπο ότι τον θαυμάζετε. Να είστε ευαίσθητοι, γενναιόδωροι και ευγενείς, αν  τον κάνετε να αισθανθεί άνετα μαζί σας, θα νοιώσει καλά και με τον εαυτό του, οπότε όλα θα κυλίσουν ομαλά.

Ο Ιχθύς στο κρεβάτι

Το σεξ είναι μια συναισθηματική και σωματική εμπειρία μαζί τους και, αν το επιτρέψετε, μπορεί να γίνει μια πνευματική εμπειρία, επίσης. Οι Ιχθείς είναι πολύ ερωτικοί και τους αρέσει να παίζουν διάφορους ρόλους. Τους αρέσει να αποπλανούν. Φανταστείτε ότι ζείτε σε μια εποχή όπου όλα είναι απαγορευμένα και κάντε τους να σας παρασύρουν, αγαπούν τα παιχνίδια, γιατί μπορούν να συμμετέχουν ολοκληρωτικά και να χάσουν τον εαυτό τους μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Τους αρέσουν οι άσεμνες συνευρέσεις και οι εκκεντρικές δραστηριότητες. Είναι πολύ διασκεδαστικοί σύντροφοι για όσους επιθυμούν διαφορετικές εμπειρίες στο σεξ.
 
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ιχθύ:
 
Το “ευαίσθητο” σημείο” του είναι τα πόδια και ιδιαίτερα τα πέλματά του! Ένα απαλό μασάζ ή ένα χάδι στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός του θα τον “ανάψει” τόσο πολύ, που δεν θα χρειαστεί άλλου είδους “βοήθεια” για να σας “τρελάνει!”. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
blank
loading...
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι