blank
 
blank

Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ 2019

 
Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Τίγρης, όχι Λαγός. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τον Λαγό το 2019

Στην κινεζική αστρολογία, ο Λαγός είναι Θηλυκό Ξύλο. Αντιπροσωπεύει το μικρό φυτό την άνοιξη. Η χλόη αναπτύσσεται την άνοιξη και έχει γρήγορη ικανότητα διάδοσης. Οι Λαγοί έχουν απαλή προσωπικότητα και εκπληκτική γονιμότητα. Μπορούν να αναπαράγουν την επόμενη γενιά πολύ γρήγορα. Ως εκ τούτου, οι Λαγοί μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται χωρίς προβλήματα.

Στην κινεζική θεωρία των πέντε στοιχείων, ο Λαγός ανήκει στην ομάδα του Ξύλου. Ο Χοίρος είναι στην ομάδα Νερό. Το νερό είναι το μητρικό στοιχείο του Ξύλου. Ο Λαγός δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητος, χρειάζεται μεγάλη προστασία. Ο Χοίρος θα νοιάζεται πλήρως για τον Λαγό.

Ο μήνας του Χοίρου είναι ο Νοέμβριος, με χειμωνιάτικο σκηνικό. Γρασίδι, λουλούδια, φύλλα ή αμπέλια σχετίζονται με τον Λαγό. Υπάρχει έλλειψη ζωτικότητας τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες. Ως εκ τούτου, οι ημέρες με ηλιοφάνεια είναι ευνοϊκές για τον Λαγό το χειμώνα.

Ο Λαγός συνδέεται με τα φυτά. Ο Χοίρος είναι ποτάμι, τρεχούμενο νερό ή καταρράκτης. Το φυλλαράκι εύκολα παρασύρεται από τον ποταμό και ρέει προς άγνωστο προορισμό. Αυτό σημαίνει ότι, στη χρονιά του Χοίρου, ο Λαγός θα πάρει εύκολα την απόφαση να φύγει από την πατρίδα του. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Λαγός μπορεί να προσγειωθεί στην όχθη του ποταμού (στα χαμηλά) ή να ανέβει σε ένα ψηλό δέντρο για να εγκατασταθεί (μεγάλες επιτυχίες).

Ο Χοίρος περιέχει Αρσενικό Ξύλο, το οποίο συνδέεται με ψηλό δέντρο. Ένα ψηλό δέντρο είναι ένας μεγάλος αδελφός του Λαγού. Ο Χοίρος παρέχει τις ευκαιρίες και υποστηρίζει τον Λαγό. Εάν τα φυτά δεν μπορούν να βρουν βοήθεια το χειμώνα, τότε πρέπει να περιμένουν την επόμενη άνοιξη. Υπομονή λοιπόν αυτή τη χρονιά.

Ο Λαγός λαμβάνει δώρα, φροντίδα και αγάπη από τον Χοίρο. Ο Λαγός δεν μπορεί να απομακρυνθεί, απολαμβάνει τα δώρα του Χοίρου. Ο Χοίρος, σε αντάλλαγμα, ασκεί πιέσεις στον Λαγό. Αυτό σημαίνει ότι το 2019, ο Λαγός θα κατακτήσει τους στόχους με προσπάθεια και κόπο.

Καριέρα: Ο Λαγός είναι Θηλυκό Ξύλο. Το Μέταλλο μπορεί να κόψει, να διαμορφώσει και να κατακτήσει το Ξύλο. Το Μέταλλο ασκεί πιέσεις στο Ξύλο. Το Μέταλλο αντιπροσωπεύει την καριέρα σας, αλλά ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Μέταλλο. Αυτό σημαίνει ότι ο Λαγός το 2019 θα χρειαστεί κάποιο κόπο και χρόνο για να σημειώσει σημαντική πρόοδο στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας του.

Ο Χοίρος σχετίζεται με τους γονείς, τους πρεσβυτέρους, τους ηλικιωμένους ή τους συμβούλους σας. Θα σας βοηθήσουν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας και θα αναζητήσουν πιθανές ευκαιρίες για εσάς. Στην εργασία σας δεν θα σας ασκηθεί πίεση. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία στη δουλειά, κάποιος θα εμφανιστεί για να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει να βρείτε τη λύση. Ωστόσο, θα νιώσετε κάποια πίεση, όταν οι ηλικιωμένοι (κυρίως γονείς) ενδιαφερθούν πολύ για τη μελλοντική σταδιοδρομία σας.

Θα είναι χρήσιμο για τη σταδιοδρομία σας να οικοδομήσετε σχέσεις με φίλους της ηλικίας σας, συναδέλφους, μέλη μιας ομάδας έργου ή επαγγελματική ομάδα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Μπορείτε να μελετήσετε τη μετεγκατάσταση, εάν κάποιος σας προσφέρει μια εξαιρετική θέση σε διαφορετική πόλη ή χώρα.

Αλλαγή εργασίας: Εάν έχετε μια προσφορά εργασίας ή μια ευκαιρία προαγωγής, σκεφτείτε το καλά πριν αποφασίσετε. Πρέπει να εξετάσετε αν κάποιος ισχυρός ανταγωνιστής βρίσκεται στο νέο εργασιακό περιβάλλον. Να δείτε πως θα χειριστείτε την πίεση εάν το νέο αφεντικό σας έχει πολύ μεγάλες προσδοκίες για εσάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε τη δουλειά, εάν θέλετε να αποδεχθείτε την πρόκληση.

Το Μέταλλο αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Ο Χοίρος δεν περιέχει Μέταλλο. Η τύχη σας σε μια αλλαγή καριέρας δεν είναι πολλά υποσχόμενη αυτή την περίοδο. Εάν δεν είστε σίγουρος για το τι θα συμβεί, αποφύγετε αυτή την ευκαιρία.

Χρήματα: Το δέντρο μπορεί να αναπτυχθεί στο έδαφος. Το Ξύλο μπορεί να κατακτήσει τη Γη. Η Γη αντιπροσωπεύει τα χρήματά σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς τη Γη. Αυτό σημαίνει ότι στη χρονιά του Χοίρου δεν θα αυξήσετε τα έσοδα σας σημαντικά.

Αν θέλετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, θα χρειαστεί να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν το έτος του Φιδιού θα είναι καλοί σύμβουλοι και θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα χρήματα σας. Το Φίδι περιέχει τη Γη και τη Φωτιά. Η Φωτιά είναι το μητρικό στοιχείο της Γης. Η Φωτιά κάνει τη Γη ισχυρότερη. Η Γη είναι τα χρήματα για τον Λαγό. Ως εκ τούτου, ένα Φίδι μπορεί να σας φέρει καλή τύχη και χρήματα.

Αγάπη: Ο Λαγός ανήκει στην ομάδα του Ξύλου. Εάν είστε άντρας, τότε η Γη αντιπροσωπεύει τη φίλη σας ή τη σύζυγό σας. Εάν είστε γυναίκα, τότε το Μέταλλο αντιπροσωπεύει τον φίλο σας ή τον σύζυγό σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Γη και Μέταλλο. Επομένως, θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να βρείτε την αληθινή αγάπη σας, αν είστε μόνοι. Κάποιοι (πολύ πιθανόν γονείς ή άλλοι συγγενείς) μπορεί να σας συστήσουν σε έναν πιθανό σύντροφο. Θα νιώσετε πίεση, εάν το άτομο δεν είναι αυτό που θα θέλατε για μόνιμη σχέση.

Αν είστε ερωτευμένοι, ο σύντροφος σας θα είναι αφοσιωμένος και θα περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σας. Θα νιώσετε μεγάλη αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε παντρεμένοι, ο σύζυγός σας θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη ζωή του γάμου. Όταν λαμβάνετε πάρα πολύ φροντίδα και αγάπη, θα πρέπει και εσείς να ανταποδίδετε, να εκτιμάτε τη σχέση σας και να εκφράζετε αισθήματά σας.

Κοινωνικός Κύκλος: Το Νερό και το Ξύλο του Χοίρου σχετίζονται με τους γονείς σας, τους μέντορες, τους βοηθούς, τους φίλους, τους συναδέλφους, τους συμμαθητές ή τους συγγενείς της ηλικίας σας. Πολλοί άνθρωποι θα σας φροντίζουν και θα σας προστατεύουν. Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα αυξηθούν. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση σας με τους άλλους θα είναι πολύ καλή. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να διευρύνετε το κοινωνικό σας δίκτυο. Αυτό θα βοηθήσει στη μελλοντική εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Συμβουλή: Στη χρονιά του Χοίρου θα βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για αναψυχή. Εάν έχετε ανεξαρτησία, αυτοπεποίθηση και ικανότητα αυτοεξυπηρέτησης, μπορείτε να επιτύχετε κάποιο μεγάλο επίτευγμα στη σταδιοδρομία σας.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:09:00